6457
-
#4577 Nyncs mit:) -
#4576 jaaa:-)) kösz:-)) -
#4575 Mukodik,csak cimet valtoztattak ,mert letiltottak a wrz-s cimeket. az uj cim : 7 WAREZ VIP;) -
#4574 Nekem se jon be,nemtom mi van mar,nemreg fizetett haverom,azt nemtok tolteni,pont most szart be az oldal;| -
#4573 csak nálam nem működik ez a 7warezes oldal, vagy senkinél sem ok? -
#4572 hát az biztos:-) -
#4571 Megdobbentette hogy milyen szep nagy a sereg,azert nem semmi latvany lehet;) -
#4570 kösz:-)))) -
#4569 Majd a bővítettben kiderül. :-) -
#4568 de akkor hol van benne? és hogyan hal meg? ki utal rá? vagy mi is látjuk? -
#4567 Sztem igen. -
#4566 jut eszembe; a film végére megtudjuk, hogy gríma meghal-e vagy se? vagy hogy hogyan hal meg? -
#4565 én nem vettem észre, láma vagyok:-))
végül is az is lehet:-))))) -
#4564 Én azt elsőre észrevettem. :-D
Sztem azért sír, mert ledöbbentette a sereg. Az bizony elég félelmetes látvány lehet, Gríma meg jól összeszarta magát. :-) -
#4563 most, hogy igy nézem gépen a TTT-t, rájöttem, hogy egy két részletet észre sem vettem. pl amikor Szarumán lelkesitő beszédet mond az orkoknak, és mondja azt, hogy "nem lesz több hajnala az embernek", akkor Gríma szeméből egy könnycsepp csordul ki....... ezt eddig észre sem vettem, pedig sokat emel a hangulatán:-)) (egyébként gríma miért is kezd el sirni? rájött, hogy mennyire sajnálja az embereket?) -
#4562 ja -
#4561 ennél már volt nagyobb is:-)) -
#4560 pangás powa -
#4559 Ja,picit homalyos,el is marad ezert Brutus félétol,de attol meg zsir sztem. -
Gandibá #4558 Ez igaz sajnos, remélem lesz másik rip. -
#4557 Sztem meg az a vicces, hogy az a verzió, amit már hónapokkal ezelőtt letőltöttem, ennél sokkal jobb minőségű. -
Gandibá #4556 Hát azért a minőségben nem értek egyet. Szerintem elég homályos, és ez engem zavar :\ -
#4555 Ja,es ennek brutalis a minosege,es a hangzasa is. -
#4554 The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.2003.DVDRip.DivX.HunDUB-pND
A 7wrz-en ez a neve -
#4553 jah....... hát szerintem ami eredetibe kijön DVD-n, az ugyanaz mindegyik..... de a többiekre várnod kell, ők jobban tudják:-) -
DeeTox #4552 pl eddig volt tc-s változat, emb-s, stb. -
#4551 hogyhogy milyen néven? hát "A Gyűrűk Ura-A Király Visszatér" cimen:-)))))) vagy te milyen neveket hallottál már? -
DeeTox #4550 Üdv!Nem tudjátok, hogy milyen néven futhat a rendes DVD-s változat(ami most jelent meg boltokban), mert már van annyiféle, hogy nehéz kiigazodni benne. -
#4549 ya egyik kedvenc jelenetem. -
#4548 Ja, semmi baj:D -
#4547 yoo kis sample:-) -
#4546 ja sry, azt akartam mondani, hogy lassan szedi:-)) -
#4545 Ez szerintem kozel sem nagy,a samplek 20mb alatt szoktak lenni,ez pl 18.:) -
#4544 huh, ez ilyen nagy?:-))) na mind1, kösz:-) -
#4543 Nem toltottem fel ultrawebre,hanem inkabb akkor ittvan az en tarhelyemre a link,szal lehet szedni..lol -
#4542 Na itt van ni: SAMPLE -
#4541 na haladjál:-))))) nekem pár perc mulva mennem kell -
#4540 maris:D -
#4539 Ok,regelek aztan toltom felfele -
#4538 Igenigen,picit homalyos