6457
-
#4857 KI a kedvenc szereplőtök és ki nem ;)))) ????? -
#4856 ah.. igen ööö .. biztos,,,, jaaa,,, ahha,, jééé télleg,, szeva oldmager;) , nööncs pezem telon és folyamatosan közeleg a szept vége -
#4855 4851: azt mondtam, hogy MÁR nem:-)))))) amugy hiányoltalak, csak most hogy már itt vagy, csak a logód hiányolom:-))))
éééééééértem?:-)))) -
#4854 -
Gandibá #4853 Küldesz nekem? :D -
#4852 VAlakit kérj meg !!!! ;))) -
Gandibá #4851 Jól van, ezt megjegyeztem.. -
Gandibá #4850 Még mindig nincs pénzem smsre :( -
#4849 Nem minden tünde szőke. -
#4848 hehe,, átadja valaki? -
#4847 eGY tünde Fekete hajal ...... Da akor is nagyon jól nézett ki!
Pussz a szinésznek!!! -
#4846 Aragorn fasza csávó ;)))) a Csaja nekem is tecciik , a helyében én is beleszeretem volna komolyból -
#4845 :-)))) őt magát most már nem, csak a logóját:-)))) -
#4844 MI van drágaság! hiányolod a mágust? -
#4843 Gandibá! mi ez a logótlanság?:-))))) -
#4842 Nem is igaz -
Gandibá #4841 A Doom filmben Eomer lesz a főszereplő. Kíváncsi leszek mit alkotnak majd, mert a rendező előző filmjei borzalmasak voltak, főleg a Bölcsőd Lesz a Koporsód :D -
#4840 Nemek mindíg Star Wars Marad -
#4839 Miért, az hogy Csillagok háborúja, nem hangzik hülyén? :-D
Ezt csak a megszokás miatt érzed így. -
#4838 A csillagháborúk az nagyon idétlenül hangzik sztem, de van olyan filmcím is amit meg sem értenénk, mert angoloknak mond valamit, de nekünk nem, így teljesen át kell magyarítani.
Most hirtelen 1 példa jut eszembe: Duplex - Jószomszédi Iszony. Csak például. -
#4837 Ugye a Lord of the Ringsz az valóban GYűrűkura, de a Star Wars az csillagháborúk és van egy nagycsomó film amit nemjól fordítanak le vagy túl agyonmagyarosítják és átköltik a nevéttt :( -
#4836 Nem ott! -
#4835 hát, ezek után a kaják után el tudom képzelni hol töltötted a nap hátralevő részét... -
Gandibá #4834 Olvassatok Forgotten Realms-t, abba vannak jó tunkok :) -
#4833 Nemtom, de jó volt az 100 -
#4832 Nem maga a csata eloszlása, hogy elfogy az összes katona.-
Abban múgy igazad van hogy az elég inreális hogy azok a látszólag 2 eber erejével és 3 ember kegyetlenségével felvértezett orkok kipüffednek egy suhintástól :( -
#4831 Élethűbb? Az, amikor Aragorn, meg Gimli a hídon aprítják az orkokat? Egy suhintás, három halott ork. Na ne már... -
#4830 és hány kilót szedtél fel azon a reggelen?:-))))))))) -
#4829 JAh, nemtudodm de nekem valahogy a helm szurdoki küzdelem behatób élethűbb volt -
#4828 -
#4827 Na ez egy igazi szombat reggel!!! -
#4826 :DDDDDDDDDDDDD -
#4825 .....::::: De milyen élvezet volt SZombaton kihoztam dvd-n a Király bektért és reggel az ágyból egy pizza és egy 2 liter vaniliás kóla társaságában néztem és élveztem az életet :DDDD:::::::::::::......... Najo amikor lfogyott a piizaa volt még eegy kevés tábla csokk, meg Joghurt, meg Túró rudi,,,
Kicsi,,, SOKK -
#4824 fracz, nem meg mindjár lejár, megin fogy a pízem majd :((((( -
#4823 közbe nekem is lejárt, de nekem vót pízem:-))) -
#4822 Ja! :-D -
Gandibá #4821 Lejárt ám a vip reg, és nincs píz smsre :D -
#4820 Ja! Ezeknek nincs személyiségük! :-D -
#4819 Jaja :((((( Pedig a logó az személyiség :) -
#4818 Gandibá
Gladiátor
:-D
(meg mé asszem volt valaki, de nem jut eszembe)