6457
-
#4897 nem is:-))))))) igy most tudok ám kérni tőle szivességeket, hogy "hát én is adtam ám neked pénzt, szal.......":-))))))) -
Gandibá #4896 Hiba volt :)) -
#4895 bazzeg ennél jobb téme nincs?:-))))))))
amugy nem mulik el hamar, én tesommal nagyon jol kijövök, azért is adtam neki kölcsön majdnem tizenötezret:-)))) -
Gandibá #4894 A tesója őt nem tudja tökön rugni :) -
#4893 Ugyanmár! Az hamar elmúlik a testvérek közt. De ha megver téged, akkor te is rúgd jól tökön, hisz te csak azt tetted amit ő. :-D -
#4892 azthiszed:-)))))) következménye: jol megver, rossz hangulat lesz, elromlik köztünk az eddigi elég jo testvéri viszony, köcsögebb lesz velem, és megszivom:-))))))))) -
Gandibá #4891 :)))) -
#4890 Csak annyi következménye lesz, hogy a bátyád tisztelni fog téged és egy oktávval magasabb hangja lesz. :-) -
#4889 légy bátor!!!! :D -
#4888 igen, ezt már többen is javasolták:-))) de félek a következményektől:-))) -
#4887 Akkor rúgd tökön. :-D -
#4886 na az vicces lesz, ahogy ütni probálom a másfél fejjel magasabb és három ével idősebb bátyámat (aki mellesleg kezdő testépitő:-)))) ) -
Gandibá #4885 Üssed :) -
#4884 azt gondoltam:-)))))
nem lesz ez igy jo...... tesom sokkal log, abbol meg tudnám venni a diszdobozost, de nem fogja ideadni egyhamar, meg már mobilt is akarok venni mert rühellem ezt a Siemenset:-)))))))))) -
Gandibá #4883 Sokba :) -
#4882 azt nem irja, hogy mennyibe fog kerülni?:-)))))))))))) -
-
#4880 ROTK DVD hírek (Hardwired)
A DVD hírek nem tartoznak kifejezetten a HW főprofiljába, de egy-egy különlegesebb darabbal kivételt teszünk, ugyanis hivatalosan is bejelentették a LOTR: Return of the King DVD nagyon speciális DVD kiadásának hivatalos dátumát, specifikációit és néhány képet belőle. Rögtön itt van Aragorn bátyánk, amint a Palantírt markolássza lelkesen :). A NAAAGY megjelenési dátum december 14., a teljes DVD lista erre található.
-
Gandibá #4879 Meg még sokan mások, mert ez már nem az első eset:) -
#4878 lol -
#4877 Kicsit homofób a srác. -
#4876 :DD -
Gandibá #4875 Van itt több ilyen ember is.. :( -
#4874 Ez egypoén akart lenni sztem idióta -
#4873 te is kurvára érthetsz hozzá. gratulálok. máskor inkább mellőzd az ilyen magasröptű commentjeidet. htx -
#4872 igy van -
#4871 EZaz! amúgy az egyiknak lesz 5 gyereke a végén a másik meg megy örök életet élni! -
#4870 Ezt már jópárezerszer megvitattuk. Ha nem érzed át ezt a nagyfokú barátságot, akkor szerintem felejtsd is el a filmet. -
#4869 a hobbitok melegek nem? egyfolytában egymást ölelgetik szóval elég lol -
#4868 Lotr rulez sablonba sazl -
#4867 :-))) meg az előbbi:-)) -
Gandibá #4866 Utóbbi :) -
#4865 mi? hogy senki sincs itt hosszu ideig? vagy hogy visszatért a logód?:-)))))) -
Gandibá #4864 No végre a régi megszokott rendszer :) -
#4863 Nemértem, hogyha egyszer a filmen ilyen jól néznek i a szereplők akor a valóságban minek változtatják meg pl a hajviseletüket? én nem tenném :D -
#4862 Alapjábanvéve nekem is, a hobitok egy picit... nemtom,, jók voltak!
Az orkok részéről azért azt a repkedő kellems dizájnersisakó blackmetálfelyű gyűűsóhet nehezebb elenfélnek gondoltam -
#4861 Nekem a hobbitok nagyon bejönnek! :-D
Amúgy az összes szereplőt szeretem (mármint a Szövetségbelieket). -
#4860 Az egyértelmű hogy vérprofi film és skillteam stáb meg fuull szinészek;) csakazt mondom hogy nekem pl arag karaktere jött be legjoban meg a törpe szövege meg a legesleges leg olasz mentalitása, egyébként csakaz 1, részben egy picit az zavart hogy szinte mindenkinek de főleg a hobitoknak tanultam meg az ujlenyomataikat és kezük bemélyedéseeiket -
#4859 Nem a színészekre gondolt, hanem a szereplőkre. :-) -
#4858 nincs ilyen:-)))) az összes szereplő jol játszik:-)