A Gyûrûk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
mi is mindig úgy hozzuk haza az állatokat hogy anyám ne tudjon róla :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

wizy
bazz, átjott barátnom (néztuk a troját moziban, aztán nálunk aludt), ma délben meg nagy nyávogást hallottam a hátso udvarunkbol, egy ideig csak hallgattam, aztán lementem, és a gazban egy kiscica volt:-)) szeme elég beteg, háta sebes, vézna, de megitattuk tejjel, megetettük parizerrel, megfürdettük mert büdös volt, megszáritottuk hajszáritoval, és most meg békésen fexik az egyik régi polommal bélelt ciposdobozban:-))))) olyan aranyos:-))) fuu, anyukám milyen képet og vágni:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

rezsofiz

sazl : c

:D

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
LotR rulez:)

wizy
siker, igen, köszi:-)))

Bandew
Sikerült?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
ja igy már okés:-))) köszi

Bandew
Ugyanmár! Nem egy nagy dolog. Letöltöd pl EZT, felrakod, aztán meg csak átnevezed a feliratot. Ennyi. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
köszkösz:-) a tesom nem hiszem, hogy a harrypotter3-ért ennyit "szenvedne", én meg nem tudom (még suttyomban) sem megcsinálni, mert kevés vagyok ehhez, és nem akarlak titeket itt untatni:-))) meg az azért elég cink, hogy ilyeneket nem tudok, de hát ilyen az élet......:-)

Bandew
A legegyszerûbb az, ha felraksz egy frissebb codec pakkot. Ez után ha a felirat fájljának a neve (a kiterjesztésén kívül) megegyezik a film nevével, akkor automatikusan berakja.

wizy
na hogy kicsit felhozzuk ezt a topicot:
nem tudjátok, hogy hogyan kell hozzárendelni egy filmhez feliratot? mert ok, megvan a film is és a felirat is (.srt kiterjesztésben), lejátszanám a Media Playerrel, és nem tudom hozzárendelni a feliratot........ hogy csináljam? ja és van egy Crystal nevû lejátszom is, és az mindent lejátszik, csak ezt nem.......

wizy
heheeeee:-) tesom ma lehuz a Tiszára fürdeni olyan egy-kettõ felé, és egész nap nem lesz itthon, én meg DVD-rõl megnézem a Rotk-ot, meg a kiegészitõ werkfilmeket és extrákat is:-) de happy lesz:-)

ja meg tesom haverja kölcsönadta a Rotk DVD-t, hogy majd megnézzük, de a film Cd-jét otthonhagyta, és cak az extrás CD van benne:-)) affenébe:-)

jo lenne:-)) (wizy voltam)

Csacsi
Szerintem elõbb lesz. Mindenki azt mondja, hogy elõbb lesz, mert már nem kell több részen dolgozni, így csak a bõvítettel tudnak foglalkozni. Szóval szerintem is nyár végén lesz.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

wizy
hali
sry, hogy nem voltam, de családdal voltam egy kisebb üdülésen a hétvégén; nagyon szuper volt:-))

Amúgy a pND-s verziós LotR jó minõségû! Nekem a gépemen olyan homályos mint atom, de megnéztem a laptopon és ott gyönyörû szép. Lehet hogy újra kéne rakni a cuccokat? :D

DECEMBER?? Nem úgy volt hogy szeptember, vagy augusztus vége?

RangeR
December 17.-én jön majd a bõvített, remélem nálunk is, bár 1 hetet mindig késett eddig.

Csacsi
Igen lesz.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hogy a LOTR 3-nak is lesz-e extended verziója DVD-n???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

wizy
kéne felirat a második részhez a tünde-beszédes részekhez..... a feliratok.hu-rol probáltam leszedni, de nálam egyik se mûködik...

wizy
az se rossz:-))))

Bandew
Én meg egész hétvégén egyedül vagyok itthon. :-D

fifi
Mozipremieren ott voltam, de most sikerült megnéznem ezt: pnd-divx-lotr-rotk
Nekem a minõséggel semmi bajom, és elmondhatom, minden idõk egyik legjobb filmjét láthattuk...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

wizy
tényleg; videotékábol ki lehet már kölcsönözni a Rotk-ot?

wizy
ez szimpatikus ötlet....... de ennyi idõ nem lesz neki elég:-)))

Bucser
Topichoz illõen nézd meg egymás után mind3 GYU filmet:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wizy
király:-))) család elmegy Jugoszláviába bevásárolni, szal itthon leszek egyedül reggel hattól du 4-5-ig:-))))
várom a tippeket, hogy ne unjam magam halálra:-)))

rezsofiz
Nyncs mit:)

wizy
jaaa:-)) kösz:-))

rezsofiz
Mukodik,csak cimet valtoztattak ,mert letiltottak a wrz-s cimeket. az uj cim : 7 WAREZ VIP;)

rezsofiz
Nekem se jon be,nemtom mi van mar,nemreg fizetett haverom,azt nemtok tolteni,pont most szart be az oldal;|

wizy
csak nálam nem mûködik ez a 7warezes oldal, vagy senkinél sem ok?

wizy
hát az biztos:-)

rezsofiz
Megdobbentette hogy milyen szep nagy a sereg,azert nem semmi latvany lehet;)

wizy
kösz:-))))

Bandew
Majd a bõvítettben kiderül. :-)

wizy
de akkor hol van benne? és hogyan hal meg? ki utal rá? vagy mi is látjuk?

Bandew
Sztem igen.

wizy
jut eszembe; a film végére megtudjuk, hogy gríma meghal-e vagy se? vagy hogy hogyan hal meg?

wizy
én nem vettem észre, láma vagyok:-))
végül is az is lehet:-)))))

Bandew
Én azt elsõre észrevettem. :-D
Sztem azért sír, mert ledöbbentette a sereg. Az bizony elég félelmetes látvány lehet, Gríma meg jól összeszarta magát. :-)

wizy
most, hogy igy nézem gépen a TTT-t, rájöttem, hogy egy két részletet észre sem vettem. pl amikor Szarumán lelkesitõ beszédet mond az orkoknak, és mondja azt, hogy "nem lesz több hajnala az embernek", akkor Gríma szemébõl egy könnycsepp csordul ki....... ezt eddig észre sem vettem, pedig sokat emel a hangulatán:-)) (egyébként gríma miért is kezd el sirni? rájött, hogy mennyire sajnálja az embereket?)

rezsofiz
ja

wizy
ennél már volt nagyobb is:-))

rezsofiz
pangás powa

rezsofiz
Ja,picit homalyos,el is marad ezert Brutus félétol,de attol meg zsir sztem.

Ez igaz sajnos, remélem lesz másik rip.