6457
-
#5017 :-))))))))))hülye:-) -
#5016 -
#5015 Akkor tedd rá valamire és dobd fel azzal. -
#5014 jolvanna:-)))))) csupa karcos az egész mobil, idegesit:-))) meg már unom, fel akarom dobni vmivel:-)))) -
Gandibá #5013 Kis telhetetlen :D -
#5012 nem kell a HP-diszdoboz, annyira nem vagyok oda érte:-))))) meg amugy is én sose veszek magamnak cuccokat, mindig azt kérek szülinapra/karácsonyra:-)))) az viszont igaz, hogy szeretnék már venni mobilomra egy normális előlapot meg adatkábelt:-)))))) de majd megoldom vhogy:-) -
Gandibá #5011 :DDD -
#5010 ja, és ha a HP díszdoboz is kell neki akkor mégjobban kell spórolnia :) -
Gandibá #5009 Az hogy decemberig még spórolhatsz :P -
#5008 mi az olyan vicces?:-))))) -
#5007 -
#5006 ja végül is most jut eszembe, hogy még van jonéhány eurom is......:-)))))))) végszükség esetén azokat is felváltatom:-) -
#5005 anyáááááás, ez rohattjo lesz!:-))))))) és nekem is pont ilyenkor kell szinte az összes pénzemet odaadnom kölcsönbe tesomnak....... na most hogy fogom megvenni? mert hogy megveszem, az biztos:-))))))) -
#5004 De neki 100%-os fire resistje van. :-D -
#5003 amúgy most veszem csak észre, hogy az a tűzlabda telibekapja gandalfot. erre kiváncsi leszek. -
#5002 Szerintem Szauron Szája kifejezetten félelmetes. :-D -
#5001 elnézést kérek, ezt nem tudtam kihagyni:-)))))) -
#5000 5000:D:D:D:D:D:D -
#4999 hát jo lenne, jo lenne:-)))) amugy nem is tudtam, hogy a film végén fanlist is van:-)) -
#4998 hát ez közel nem az bandew. szinte az egész más. kurva jóóóóóóóó! -
#4997 mert tök jó lenne látni a nevem. -
De nem értem miért olyan fontos ez? -
#4995 na, nem tudod te se bandew, hogy hogyan tudok bekerülni a film végén lévő fanlistre? -
#4994 na majd letöltöm:-)))) most nem merem, mert tesom leüt, hogy mit töltök már megint:-))))) -
#4993 Persze ez már volt egyszer, de az moziból felvett verzió volt. -
#4992 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
ROTK-BŐVÍTETT TRAILER!!!!!!!!!!!!
Mindenki tőccse genya!!!!!!!!!!
:-DDD -
#4991 jóóó...izééé... éppen mamámmal veszekedtem, miközben írtam -
#4990 hiiijjjj. :DDDDDD
ezt azért megérdemli hogy kiemeljem:
"meg vagyok akkora fanok"
hömm...hmmmm. :) -
#4989 hogy híres lenyek, és végre beinduljon a karrierem. meg vagyok akkora fanok, mint azok a legolas, meg aragornbuzik összesen. -
#4988 Ja, még mindíg én vagyok a legszebb! -
#4987 miért? -
#4986 a bővítettek végén mindig felsorolják a fanclub tagokat. nem tudjátok hogy lehet oda bekerülni? én is szeretném látni a nevem. -
Gandibá #4985 ÁZ, de jó :D Ja és még JPEG olvasás is van benne, azt kifelejtettem. -
#4984 occso -
#4983 nembaj! de én most olvastam -
#4982 De jók, anno még én is könnyesre röhögtem magam. :-D -
#4981 Már régiek. -
#4980 figyi! olvastátok a vicc topikban a szereplők titkos naplójait????? Akkora fán, szétröhögtem magam rajta -
#4979 asesokaltöbb! -
#4978 Ja, csak én olyat szeretnék amivel lehet felvenni is. :-D