6457
-
#5057 Aha, abba a topikba már beugattam egyet, de meg sem nézem mit nyávogtak vissza rá, kb. annyira érdekel az önjelölt kritikusok és műértők idétlen, sznob dumája, hogy verjem állba némelyiket! Főleg, ha az a kata nevű csaj is behányt oda, na akkor pláne nem, nézzétek meg a csaj fotóit, olyan ronda, hogy az eszemet eldobtam mikor megláttam, és még az modellkedik meg modellstudiózik, olyan ábrázattal! Inkább egy Warhammer modellező versenyen tudnám elképzelni alanynak. -
#5056 Jah. -
#5055 Talán jobb is úgy. Ne legyen már olyan sok emberé ez az érték. -
#5054 Én se nagyon. Sztem hagyd ott. Nem azért mert így lenézed őket vagy ilyesmi, csak most érted ne foglalkozz velük, nem kell hogy megértésék amit mondani akarsz. -
#5053 Ja, én! Hát még ilyet! :-D
Én csak azt mondom amit Tolkien. Nem értem min kell akkor ezen rágódniuk. -
#5052 Ez a Kata jól leszólt Bandew.. Méghogy Okostojás... brrr -
#5051 Azért nincs, mert:
"Próbáld meg elmondani egy vonalnak, hogy mi az a gömb..."
: ) -
#5050 szvsz annyi az értelme, hogy jól felhuzzátok magatokat az egészen:-))) bármit, érted BÁRMIT mondtok azoknak, akik egyetértenek azzal a cikkel, akkor sem fognak "megtérni" a mi oldalunkra, és egyetérteni sem fognak....... na de tessék, most én is belemártottam magam, pedig direkt nem volt szándékomban:-)))))) -
#5049 dehogynem :) -
#5048 IDEGESSÉ TETT A SOK SZARRÁGÓ LÁMA MOSTMÁR -
#5047 na én be se szálltam, mert nincs semmi értelme sem:-)))) -
#5046 Váá na jó én is kiszállok -
#5045 Köszi. :-D
Ezt a Szt. Gellért tér közelében a rakparton olvastam graffiti formájában. :-D -
#5044 :DD
Jah.
És igaza is van Bandew-nak, de még mekkora.: ) -
#5043 "Próbáld meg elmondani egy vonalnak, hogy mi az a gömb..."
ez mekkora duma már..:DDDD -
#5042 Hmm hát csak felhúzni tudom magam... -
#5041 Na geci nézzen be mindenki abba a topicba, akkora nagy szánalom az egész topic.. Olvassátok -
#5040 Jah... Hát eléggé erőltetten ostoba egy nagy szar cikk az ott az elején.. szánalmas... -
#5039 Elolvastam. És nagyon elegem van azokból a tudatlanokból (inkább az a leghelyesebb, hogy érzéketlen) akik belekötnek minden olyanba, ami már túl megfoghatatlan a számukra. -
#5038 igen, én már olvastam, és inkább nem mondok rá semmit........ -
#5037 Hmm ajánlom ezt a topicot figyelmetekbe...
ÉRDEKES. #2-t olvassátok el.......................
A Gyűrűk Ura - A könyv... Topig -
#5036 Thx!!
:D -
#5035 Tééleg! Boldog szülinapot! -
#5034 Thx: ) -
#5033 Ja, hepi börzdéj! :-D -
#5032 Nagyon szépen köszönöm fiuk! : ) -
#5031 nahát tényleg :)
boldog szülnap! -
Gandibá #5030 HBD rezso! -
Gandibá #5029 Az nem csak a sima bővített RotK? -
#5028 December 14. nálunk lehet, hogy egy héttel később. -
#5027 nem már megint, hanem még mindig:-))))))) na mikor jelenik meg? lehet már tudni? mert én ezt mindenáron megveszem:-))) -
#5026 Már megint emiatt siránkozol? :-DDD -
ehh, ha nem adtam volna kölcsön, meg tudnám venni.....:-))))))))) Mikor jelenik meg? -
Gandibá #5024 Azért jó árat elkérnek ezért is. -
#5023 KIRCSÓK!!!! -
#5022 3 bővített egyben! Akinek nincs meg az első kettő, az jól jár, mert külön-külön 10ezer volt darabja, így viszont 24590Ft. -
Ez lesz a jó kiadás!
24590 Ft -
Gandibá #5020 loál :D -
#5019 most veszed észre?:-))))) -
#5018 Ték : )