A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Azért a bemutató meg a film az két külön világ. Attól még nem biztos hogy jó lesz a 3. rész. Persze nagyon bízom benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Csacsi
Most néztem meg, és kirázott a hideg. Szinte teljes mértékben át tudtam élni a dolgokat. Nem tudom, hogy milyen happy dolgokra gondolsz, de szerintem nem volt. Pont épp ezaz, hogy szenvedés volt, és csak az tartott mindenkit tûzben, hogy hittek valamiben, és bíztatták egymást. A hit aminek a segítségével képesek voltak még a legsötétebb órákban is helytállni.

Szóval szerintem tökéletes befejezése lesz ez a gyûrûk ura trilogiának. Már alig várom a jobb minõségû verziót, és természetesen a mozit.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bandew
"én azt vártam, hogy majd mindenki szenvedni fog"
Te kis szadi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Sztem nem baj ha happy. A hobbitok így is úgy is happyn látják a dolgokat. 😊

Bandew
Én még csak most töltöm.

Gladiator
semmi reakció?

Gladiator
kurvajó, csak szentem túl vidám a 3. részhez. én azt vártam, hogy majd mindenki szenvedni fog, erre tök happy az egész.

Gladiator
le lehet tölteni a hétfõn jövõ hivatalos trailert. csak aza baj vele, hogy ázsiai feliratozással van, mert egy ázsiai adón adták le. cím:
URL: http://img-nex.theonering.net/movies/ROTK_Trailer.mpg

Bandew
Várjuk, várjuk!!!

Gladiator
26.-án jön a hivatalos trailer. már csak 4 nap. bár lehet ezt is elhalasztják

Bandew

Látod ezzel nel lehet számolni. 😊

Gladiator
nem, mert kiderült volna. az is kiderült, hogy gandalf nem halt meg. én még a moziban elmondtam tesómnak, hogy nem halt meg.

Bandew
Hát épp ez a lényeg! AZ elsõ rész is úgy ért véget, hogy alig várták a nézõk a második részt. Ha úgy végzõdik a második rész, hogy Frodót megcsípik és azt hiszik meghal, akkor a nézõk egy évig izgullhatnak és nem tíz percig.

Kandurex: Vá-vá-vá-várj!!!!! Mi az hogy harc Szauronnal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gladiator
bandew: a banyapók jó hogy átkerült a 3ba, ugyanis akkor úgy lett volna vége, hogy a nézõk asziszik Frodó meghalt (bár az is igaz, hogy ssamu rájön, hogy csak elkábult), na szóval azt hinnék, de 1 év alatt kiderült volna, hogy él, és akor nem izgultak volna, ígx viszont majd izgulni fognak 10 percig, hogy uramatyám, meghalt, mi lesz most velünk???!!! meg a 2. részt nagyon utálom, kurva szar lett, és akkor nem kellen csak a banyapók miatt mindig azt a DVD-t betenne, hanem elég lesz majd csak RoTk DVD-t betennem. szal érted? :-D

Kandurex
könyvek szerint nem lesz jó kis überbrutál-harc szauron -al 😞((

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Az mekkora hülyeség volt!!!!!!!!!!
Meg az amiukor Aragorn lezuhan a szikláról!!!!!!!
Ha ezt a két jelnetet kihagyják, simán belefért volna a Banyapók, talán Szarumán legyõzése is.

Eye-scream
1et értek engem az is szíven ütött, hogy a TT végén a könyv szerint jószívõ Faramir akinek egy pillanatig sem jutott eszébe, hogy elvegye a Gyûrût Frodótól a filmben elfogta és Gondorba cipelte õket...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandew
Hogy hiheti az ellenség azt, hogy nála van???
És a palantír???

Gladiator
baszki! olyan változtatások lesznek benne, hgy vmi hihetetlen!!

pl. Gandalf azért viszi Pippint minas thritbe, mert az ellenség asziszi, hogy nála van a gyûrû, vagy mi a franc. utálom ezt a PJ.-t. semmivel sem lenne nehezebb követni a könyvet, erre itt cifrázik. leszophat.

Gladiator
baszki! olyan változtatások lesznek benne, hgy vmi hihetetlen!!

pl. Gandalf azért viszi Pippint minas thritbe, mert az ellenség asziszi, hogy nála van a gyûrû, vagy mi a franc. utálom ezt a PJ.-t. semmivel sem lenne nehezebb követni a könyvet, erre itt cifrázik. leszophat.

Lacee
hát ez nagyon LOL... nekem még simán lejött 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gladiator
na, aki megvette a sima TTT-t DVD-n mondja már l, hogy mit lehet látni azon a király visszatértes videón ami rajta van.

ÁjjLe BoBBi
na megnéztem a jót....nagyon jó lesz...de várom már

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
hehe 😊 oszt leszedtem a two tower trailerjét 😄DDDDDDDDD

de még most is a hideg szaladgált rajtam miközben azt néztem...LOTR 4VAHH !!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Bandew
Csak az amit Lacee mondott, de azt most leszedték. 😞

Gladiator
na, de az szar, az a 10 megás. vmi komolyabb nincs?

Bandew

Bandew
Ta jó ég!!! Hány betût kihagytam!!!😄DD

Bandew
Én ige. El i kezdtem tölteni, de köben leszedték, és azt írták ki: trailer-coming soon
Szóval érdekes.

Gladiator
nem azé, de nem találtamo tt semmit.

Gladiator
jó minõségû? na ezt megnézem, köszépen!

Lacee
topic up 😊

amúgy egy jó minõségû trailer innen is letölthetõ...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Garrett
van! www.hardwired.hu n keress rá

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Kavarodás van a fejemben. Most akkor tényleg van Rotk trailer vagy csak kamu trailer van? És ha van igazi azt honnan lehet leszedni?

Coine, The A&O
hejj láttam azt, ami alatt a Gladiátor zenéje megy 😄

Coine, The A&O
Na sikerült, leszedtem a 6.3-as QT-t, elég meleg ez a Trailer, komoly lesz a film is.

Coine, The A&O
nem indul el, elõjön a regisztrációs hülyeség, katt. a Later-re és kész, nem indul el.

The Garrett
a 8 megásat szedte õ is.

Gladiator
a nagyfelbontásút tölötttd le? hány megás? AMúgy töröld le a géepdrõl a quicket, aztán töltsd le a 6.1-t. úgy jónak kell lennie. bár nemtom mit értessz "beszart" alatt.

Coine, The A&O
Nekem nagyon kéne mpg-ben, mert a Q. Time-om beszart és nem tudja lejátszani, szóval letöltöttem, de még mindig nem láttam 😞

Gladiator
Viszont reggel 10 óta keresem a RoTK nagy felbontású trélerét de nem találtam. most már fáj a szememe, úgyhogy leszarom.

Gladiator
Ehhe, találtam egy The Hobbit Home videót. HA hüje lennék ezt is simán bevettem volna, mert kurva jól megcsinálta az illetõt. Nemtom melyik filmbõl szedte a sárkányos jeleneteket, de jó.

I.C.ram
Tisztára olyan, mint a Warhammerben a Dark Elfek 😊
Gladiator
chek it:

http://www.adangio.com/popup.php?movieartId=59

Gladiator
hát, érdemes kazaaval rákeresni rotk videókra. iszonyat nagy hülyeségeket lehet találni. most pont egy legósat töltöttem le.

Gladiator
na, vki jöjjön már, aztán mondjon itt okos dolgokat, mert unatkozok.

Gladiator
a kis naív hüjegyerek tuti beveszi, hogy ez ROTK, de én, mint öreg róka...

Gladiator
cmi = vmi

Gladiator
AZt a rohadt, mit sikerült letöltenem!!! Egy olyan gyûrûk ura videót, amit vki csinált. NÉvnek a REturn of the kinget adta. Úgy csinálta meg, mintha tényleg a 3. rész lenne. Full ismeretlen jelenetek, meg minden. Lestem. Aztán leesett. VAn benne a Patriotból, a hegylakóból, a Duneból, cmi hegymászós filmbõl. Közben meg megy a Gladiator zenéje. De amúgy kurva hangulatos lett. Viszont az is igaz, hogy olyan jelenetek, meg dumák is vannak benne, amit eddig még nem láttam, és 100%, hogy Gyûrûk Ura. Ja, meg van benne egy kis Home Video is. nagyon lol.

The Garrett
uau 😊