6457
-
#1527 ejj-ejj, nagyon leálltunk már megint:-)))én meg még mindig habzsolom az életet:-) -
#1526 most néztem meg, hogy itt mikor lezs a mozikban a GyU3, de még csak a januárit írja!!!! azért frissíthetnék néha az oldalt:-) -
Gandibá #1525 Huhh, akkor lesz itt aztán vircsaft :D -
#1524 De hát már tényleg nem lehet mit mondani a filmről. Legfeljebb ha valaki frissen megnézi és beírja a véleményét.
Majd ha megjelenik a bővített! -
Gandibá #1523 Jó hallod, azért most írjam tele a topic azzal hogy a film isten? Tényleg az, de ezt mindenki tudja! :) Amúgy abban igaza volt hogy szétoffoljuk a topicot, de legalább megy :) -
#1522 tudjátok, hogy most hánnyal tölt? 15-tel:-))) -
#1521 amikor megjelent a film, akkor kibeszéltünk róla mindent. Úgy kiveséztük, hogy már tudunk róla mit beszélni:-))) -
#1520 nekem a 35.-et:-)))) -
#1519 A Király visszatér nagyon jó film! -
Gandibá #1518 Mert senki nem ír semmit a filmről :( -
#1517 Rendesen szétoffoljátok a topicot. Ez már inkább chat, mint fórum, az utobbi 2 oldalon nem sok minden volt írva magáról a filmről.
-
Gandibá #1516 Nekem meg már elég rég óta megvan 4 cd-s SVCD-be :)) -
#1515 Sajna nem tudtam egész nap így hagyni, meg éjjel sem, mert vendég volt nálunk az elmúlt napokban, és az én szobámban aludt. -
#1514 Nekem már a 2. CD 38. fájlját tőti. :-P -
#1513 ja:-) úgy gyorsabban letöltené, ha nem is tölteném le:-))) így szinte visszafele halad, olyan lassú:-) -
Gandibá #1512 Az meg ilyen tempóval sajna elég soká lesz ha jól sejtem :( -
#1511 ok kösz, meg van oldva:-) az 1.CD-t akár már meg is nézhetném, de én még nem mézem meg, csak ha majd az egész le lesz szedve:-) -
#1510 okok -
Gandibá #1509 Nem, elég az egyiket mert ez többrészes tömörítés. -
#1508 úgy is lehet, hogy az összeset kijelölöm és akkor magától végigfut az egészen? -
Gandibá #1507 VIP-nek regeltem magam és ezért van csillag a nevem mellett. -
Gandibá #1506 Kijelölöd a legelső rar-t, jobb katt rá ~ Kibontás ide (vagy ha angol akkor Extract Here asszem) és kész. -
#1505 amúgy winrarhoz se értek sokat...:-) azokat kell kicsomagolni, amik mellé az van írva, hogy winrar archívum?:-) -
#1504 jaja:-))
mi az a csillag a nevedben?:-) -
Gandibá #1503 Muhaha :)) -
Gandibá #1502 Jó gyors net lehet :) -
#1501 szám vadász........ -
Gandibá #1500 1500 -
Gandibá #1499 1499 -
#1498 nah, letöltötte az 1.CD-t, de még mire kicsomagolja azt:-)) -
#1497 katasztrófális, hogy milen lassan tölt... 5kb/sec :-)))) -
#1496 benne van??? wow.....az rohadtjóóó:-) -
#1495 SPOILER
Tök jó, hogy a Két Torony bővítettben benne van, az az öregerdős rész, amikor Fűzfaapó elnyeli Pippint meg Trufát, csak itt a Fangornban van, és Szillszakáll szól rá a fára, de amúgy egy az egyben ugyanaz. -
#1494 na, hát mi van itt? senki nem jár erre?:-)) most a letöltés alig-alig vánszorog, remélem, hogy este majd jobban fog tölteni.
jóéjt again:-)) -
#1493 ja, és előre mondom: gratulálok annak, aki eléri az 1500-at :-)) (kár, hogy nem én leszek az:-() -
#1492 nah, én megyek, anyukám mindjárt leharapja a fejemet, hogy miért gépzek még mindig:-))
jóéjt -
#1491 most nyolccal.... ha így folytatja, akkor elérjük a nullát:-) -
#1490 hah, most csak 12-vel:-))) olyan aranyos:-) -
#1489 nekem úgy szedi mint állat:-)) most épp 30-cal.... de most csak 24-gyel:-)) érdekes:-)) -
Gandibá #1488 Én most 60-70el töltök :)