6457
-
Gandibá #1607 :D -
BlackWolf #1606 az osz szoron -
#1605 :-D -
#1604 Min? -
Gandibá #1603 Min? -
BlackWolf #1602 na hat ezen nemtom mi volt a poen -
#1601 Ja, amugy 1600 :-D -
#1600 Kár, hogy a Szilmarilokban semmit nem lehet megtudni rólu, még azt sem hogyan jöttek létre. :-( -
Gandibá #1599 Nekem kis hiányérzetem volt a nagy csaták és Minas Tirith után amikor a végén ott Hobbitfalván mászkálnak. -
BlackWolf #1598 jah mulatoznak ellenben az elfek a filmben kicsit befordult nepnek tunnek meg hat az emberek se valami vidam termeszetuek -
#1597 -
#1596 Komolyan mondom, hogy nekem az egész Gyűrűk Urában a hobbitok tetszenek a legjobban. Olyan vidám és természetes hangulatot adnak a könyvnek is meg a filmnek is, hogy ihajj... -
Gandibá #1595 Hát akkor volt még tök szánalmas a dolog, amikor a Király Visszatér végén Bilboék mennek Szürkerévhez, és megszólal a kis szarházi gyerek hogy "Aaa ez már olyan fonnyadt öreg, hogy a lábán is ősz a szőr". És mellettünk 3 gyerek szakadt a röhögéstől.. aztán odaszóltam hogy kussolj már hozzádbaszom a smash-es üveget, és csönd lett :D -
#1594 jah:-) -
#1593 Még az a jelenet tetszik nekem, amikor megkérdezi Frodó Samutól, hogy mi van abban a kis fadobozban. Tök jó, hogy Samu ennyire jól látja a dolgokat. :-D -
BlackWolf #1592 az a jo amikor zabalja a halat az atvaltozasakor az olyan ari -
#1591 ez a rész az egyik kedvencem: amikor gollam vadászik Ithiliánál, és énekel, és csapkodja a halat a sziklához:-)))) -
#1590 Én azt utálom, amikor pár kiccsaj végig sikongatja a filmet Aragorn és Legolas miatt -
Gandibá #1589 Attól függetlenül igaza volt, csak a stílus kicsit nyers :D -
Gandibá #1588 Engem nem, csak néha a moziban azért hozzávágtam volna egy pár emberhez egy széket, pl. aki telefonál, kisgyerek ripál hogy hugyoznia kell meg ilyeneknek. -
#1587 Persze ez a legdurvább eset. -
#1586 Azt értem, csak sztem ez tök közönséges. Még pár éve mentem egy osztálytársammal az utcán, amikor is elment melletünk egy nagyon szép lány. Erre ő:
- De sz@rrá k*rnám a p*náját!
De mondom! -
BlackWolf #1585 na azert engem elegge fenyegetett a pisi a vegere -
Gandibá #1584 Engem se nagyon érdekelt volna hogyha majdnem 4 órás lett volna a film a moziban. -
#1583 szeritnem is szebb eowyn:-))
amúgy az eredetibe is belerakhatták volna ezeket a részeket:-) simán belefért volna, csak egy kicsit hosszabb lenne:-) -
BlackWolf #1582 hat ez off volt nem a filmre vonatkozik hanem a szinesznokre es egyebkent se kell komolyan venni engem ilyen fejjel -
#1581 Ne ezt utálom. -
BlackWolf #1580 hat aze mindketot megraknam -
#1579 Az is lehet. -
Gandibá #1578 Igen, az Arwen-es részek elég laposak lettek szerintem is. -
Gandibá #1577 Mert változik tündéből emberré :) -
#1576 Nem tom, az elmúlt napokban pont erről beszélgettem az osztálytársammal. Azt mondta, hogy neki az első részben tetszett a legjobban, a végén meg már olyan ütnivaló feje volt. :-D
Én meg pont fordítva voltam vele. Sztem a 3. részben nagyon szép volt, főleg amikor fekszik az ágyon és hullanak rá a falevelek. Engem csak az idegesít, hogy Arwen az egész trilógián kersztűl semmi mást nem csinál, csak suttog és sír. :-D
Meg sztem(le is hurrogtak érte a haverjaim) Eowyn szebb. Ő olyan vad szépség, nem pedig ilyen "steril". -
#1575 de nem anniyra, mint ami a nickedbe van képnek:-)) Chucky, a játékbaba, nem? -
Gandibá #1574 Igen ezt én is néztem. Fekete kapunál bazz lett volna sötét, tűzhegy a háttérben és tűz, láng, füst, hamu.. mint az első részben a nagy csatánál. -
BlackWolf #1573 az biztos 3.reszbe najon csunya lett -
#1572 az is igaz
azt észrevetted, hogy Arwen a részről részre csűnyább?:-)) -
#1571 Igen, de ha kihagyják azt a részt, akkor még simán belefért volna a Gandalf Vs. Szarumán harc. -
#1570 hát, szeritnem pótolni akarták azt a sok részletet, amit kihagytak a filmből... -
#1569 ÁÁÁÁ...
Szerintem azt a jelenetet kihagyhatták volna. -
#1568 még most is hogy megijedtem, amikor Aragorn leesett.....;(