A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Magyarországon sajnos csak Január 8-tól lesz. Illetve biztos lesz 7-én éjfélkor is, de elpbb nem lesz.

Usaban és a világ tõbbi részén meg decemeber 17-tõl.

Szóval, csak megint mi magyarok szívunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

precision
Mikor lesz a mozikban kb.???

Bazinga!

ÁjjLe BoBBi
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! ISTEEENNNNN!!!! kár hogy csak 3 reszes

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Gladiator
szerintem zsír.

Bandew
A végsõ plakát:

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
olvastam a könyvet, de nem hiszem, hogy 100%-ban ugyanaz a szöveg. nem értem a szavakat. mármint nem lefordítani nem tudom, hanem nem értem emg. vki fordítsa már le, fél perc lenne az egész.

[HUN]PAStheLoD
nézd a magyart 😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
lol gollam nagyon roxx szinte bárhol 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

The Garrett
aki könyvben tán nincs is ilyen párbeszéd... de felütöm megnézem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
csak jöjjön már ki

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Unknow
Ha olvastad a könyvet akkor tudod mit mond=)Tehát hajrá😊
Gladiator
vki letudná fordítani azt a árbeszédet, amikor samu meg frdó veszekszik, mikor samu rajtakapja gollamot, hogy õ kitervelte a megölésüket. mert egyszerûen nem értem.

Gladiator
ez hülyeség, hogy 1000 példányban jelenik meg. reklámfogás.

BADE
Nem lesz rossz😊)

RAJONGÓKNAK, GYÛJTÕKNEK: GYÛRÛK URA AJÁNDÉKDOBOZ!
A négy lemez tíz órányi kalandozást kínál Tolkien fantasztikus világában, Középföldén valamint Peter Jackson alkotómûhelyében, a kulisszák mögött, de aki még ennél is többre vágyik, annak az exkluzív, korlátozott példányszámban megjelenõ ajándékdobozt ajánljuk. A gyûjtõknek készült - összesen 1000 példányban megjelenõ - díszdobozt Alan Lee, a híres Tolkien-illusztrátor tervezte, és a négy lemezbõl álló bõvített extra változat mellett tartalmaz egy Gollam szobrot, amely a film vizuális effektusaiért Oscar-díjat nyert mûvészek segítségével készült.

5. lemez:

Gollam kialakítása - bónusz DVD a Weta Workshop munkájáról és arról, hogyan készült a díszdobozban található Gollam szobrocska. A filmben megszólal többek közt Peter Jackson, Richard Taylor és a stáb több tagja.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bandew

JUHHUUUUUUUUUUU!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
híí bazzz....3,5 órácska....nyammmi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csacsi
Most olvastam, hogy a film 210 perces lesz, azaz 3,5 órás.

Szegény barátnõm hogy fogja kibírni? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
hmmm... az még messze van 😞

Gladiator
november 17, vagy a körül

Shaman
hova?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Csacsi
Miért lenne harag, teljesenjogos volt a kritikád, és köszönöm, hogy kijavítottál. Ha nem lett volna jogos, akkor már haragosabb lettem volna

Egyébként nem tudja valaki, hogy mikor jön ki a a Két Torony 4 lemezes bõvített változata magyarországon? Mert már nagyon várom...

ÁjjLe BoBBi
😊)

Gladiator
jó, csak szivattalak. ugye nincs harag??

Csacsi
a "now" az tényleg know-t akar jelenteni, csak elgépeltem.

A másikban igazad van, közben már Én is hallottam rendesen. Csak nem javítottam ki saját magamat. A lényeg azért benne van, és akkor is jó kis párbeszéd az... 😊)

Gladiator
jesszus! tudsz te egyáltalán angolul??!! now??? az know...

Gladiator
cscsi: lehet én vagyok a suta, de gandalf és aragorn nem egészen errõl beszélnek. vagyios errõl, de gandalf nem azt mondja, hjogy move, hanem,, hogy aleive.

The Garrett
jaja fõleg mikor a cúnya pókocka elõvillan a sarokból. Pont tegnap néztem meg ujra 😊

Bandew
Basszus! Akkor én is elkaptam valami csúnya bacit!

Punker
beteg vagy :p

amúgy Dc-n fenn van a Kolompár Szméagol nevezetû kis 5 perces szedjétek le...

sanzik
az normalis dolog,hogy miota kijott a trailer,majdnem mindennap megnezem legalabb 1x ?
valai nyugtasson mar meg,hogy nem vagyok beteg !

Bandew
Nem! Hát odaírta hogy: csak 😛
😄

ÁjjLe BoBBi
lool! csak ? lool

The Garrett
Hát én trailerre nem adok 😛 lásd 2. rész. Nem aztmondom hogy nem lett jó... csak... 😛

sanzik
nem tudom mi bajotok a zenevel,szerintem nagyon el van talalva, az egesz trailer igy jo ahogy van !!!

mar biztos megneztem vagy 20-szor
Bandew
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEN!!!!!!!!!!!!!
ITT A LEGJOBB MINÕSÉGÛ, NON ÁZSIAI FELIRATUZÁSÚ, NEM SÖTÉT TRAILER!!!!!!!!!!!!!!!
EZ QRVA JÓ LESZ!!!!!!!!!!!!!

Csacsi
Most hogy mondtátok a zene tényleg nem a legjobb, de az tény, hogy akkor is mindent üt a szememben.

Csacsi
A legjobb Aragorn és Gandalf beszélgetése az elején.

Aragorn: Every day Frodo moves closer to Mordor.
Gandalf: How do we now Frodo is move?
Aragorn: It is your heart tell you.

Szerintem ez egy nagyon megkapó rész az elõzetesben.

Bandew
Onnantól gáz a zene, amikor a rohani lovasokat mutatják, majd Gandalfot a romok között.

Bandew
Tényleg qrva jó ez a trailer!!!!!
Bár tényleg választhattak volna más zenét hozzá.

Gladiator
hát, amit hallok azt nagyjából le. de az a baj, hogy a felét nem hallom amit mond, meg hallásból fordításból nagyon szar vagyok, viszont ha le lenne írva, akkor az király lenne.

Bandew
le

Bandew
De rohadt lassan jön e! 😞

Bandew
Letudod fordítani? 😊

Gladiator
megnéztem még 3x, és télleg nem vmi vidám. hülye voltam. csak a zene vidám, de amúgy meg anyira nem is, ha lefordítom a szöveget.

Bandew
Ááá ez jó ötlet. Thx. 😊

Gladiator
a Denethor, vagy kinek a bíztató beszéde 1:2-nál az télleg megható, de azután a rész után a zene szerintem inkább vidám,m intsem szomorú. de mind1, így is tetszik. biztos jó lesz. de megfogadtam, hogy a 3. részt úgy fogom nézni, mint egy filmet, nme pedig, mint egy megfilmesítést.

Bandew
Én is így gondoltam a Két torony bemutatójakor, aztán mégis csalatkoztam. Az a baj, hogy túl pesszimista vagyok. 😞
Én akarom a legjobban, hogy jó legyen a befejezõ rész.

Csacsi
Ebben igazad van, hogy más, de ha meglátod a bemutató, akkor majd rájössz, hogyha ezeke a jelenetek benne lesznek, akko rmeg lesz a film hatása.

Csacsi
Bárcsak ez én kezemben lenne az az anyag, amibõl vágták ezt az elõzetest... 😊)