A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Én már láttam, és Én sem bírtam ki január 8-ig. nem érzem magam semmivel sem kevesebbnek, hiszen, én ugyanúgy fogom élvezni a filmet moziban, sõt még talán jobban is, mint azok, akik eddig nem látták.

Nálam ez így volt az elsõ két résszel is. Azokat nem néztem meg, elõször csak moziban, és másodszor is moziban láttam. És a második mindig jobban megfogott.

Most mivel tudom, hogy nem lesz nagyon lehetõségem, csek egyszer eljutni moziba, ezért néztem meg most, hogy megint másodszorra moziban lássam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mukika
Akkor a letöltést választom inkább. 😊

Csacsi
jan 8.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mukika
Mikortól is vetítik???

PResident Evil
de sztem a második vetítésre megyek mert az elsõre már el keltek a jegyek...

na off

mukika
Szerintem se. De az nem baj. Majd x-edik lesz a mozi😊

PResident Evil
leszedni leszedheted, de moziban _KELL_ elõször megnézni... de ha már ott lapul a winyódon nemhsizem hogy megállod 😊

mukika
Én is megfogom nézni moziban. Az elözõ kettöt is megnéztem vagy 5-ször csak moziban. De ha letudom szedni, akkor egyböl nekiállok...

PResident Evil
szintén mozi párti vagyok😊

mukika
nem kezdtem. mivel még egyik cd-t sem töltötték fel. pár nap...

mukika
Elkezdtem letölteni!!!

Punker
akkor is moziban akarom elöször megnézzni, ha lenne olyan minõségû warez verzió és olyan minõségû házimozim amilyen nincs akkor megnézném itthon de sajna nincs...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
Warez oldalra már töltik fel jó minõségben, feliratosan.

Csacsi
Nem tudom mennyire spoiler, bár szerintem nem az, de aki eddgi azt hitte, hogy már majdnem mindent látott az elsõ 2 részben, annak csak annyit üzennék, hogy még semmit sem látott.

Így teljes a trilógia, és bár nagyon féltem, méltó befejezése ennek a könyvnek a megfilmesítésénél.

Minden tiszteletem a készítõknek.

Lynx_TWL
uuuh király ez érdekel kibaszottul😊)

๏̯͡๏﴿

Bandew
Szerintem igen. Ha a Corvinban lehetett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
lehet már a westendben elõrendelni a jegyeket?

Kandurex
ez hát.

Akkor SPOILER!!!!!

Baszod, az nem semmi amikor meg mutatják, milyen is volt gollam a gyûrû hatása elõtt...nem semmi a gyûrû ereje.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Jaj a rohadt életbe is a SPOILER-t majd el ne felejtsétek, az Isten szerelmére!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

cSuwwi
12/19/2003 TELESYNC The Lord Of The Rings: The Return Of The King ESOTERiC ❤️ CDs> (IsoNews)

Ma jelent meg VCD-n, de "csak" TELESYNC-es. Szerintem ez van meg neki... 😊))

shit happens

Bandew
Csak a te biztonságod érdekében.

Lynx_TWL
áhuáháuh honnan szedted nekemiskell ááá most akaorm megnézni ááá!!!!

๏̯͡๏﴿

Bandew
NEMNÉZNI!!!

Kandurex
Hát nem itt figyel a vinyómon a 3CD MPG változat?

Megnézni, nemnézni,...õrlõdök...chips bekészítve, kóla....jaj...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Bocsi:
Január 8 :-)

Bandew
Amúgy nekem már megvan a jegy!
Január 7. 14:00 Corvin Korda terem

Bandew
Igen két részben fogják. Legalábbis azt hallottam.

cSuwwi
Annak idején amikor a Titanicot adták a moziban, én még anno a Kossuth moziban néztem. Úgye 195 perces volt az mozi, a háromnegyedénél volt egy 15 perces szünet... A hosszú filmeknél a moziban is van szünet ezek szerint, lehet hogy itt is lesz... 😊

shit happens

Gladiator
a www.warofthering.com -on le lehet tölteni részleteket a 3. részbõl.

A netes infok alapján több, mint 3 órás lesz a film, két részben fogják levetíteni, és az 55 perces háborús rész (álá Mátrix 3), a 0. világháborúhoz hasonlít majd...
The Garrett
nekem megvan a bõvített verzió de nembírtam 1 huzamba végigézni 😊
Ha a 3. rész még ennél is hosszabb lesz... akkor tényleg kell a szünet közben!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
amúgy én várom a filmet + most akarom megíratni az elsõ két rész bõvített verzióját DVD-re...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
tudjuk...

Bandew
Ja és aki letölti warezoldalról, és nem moziba nézi meg, mert türelmetlen, az csak saját magával szúr ki. :-)

Bandew
Mi ez a pangás gyerekek? Ha nem tudnátok kinn most volt a film bemutatója.
Azt hallottam, hogy eddig ez a legjobb. Majd meglátjuk. Ha valaki tud többet, az szóljon.

sanzik
jo az,az kell nekem
bar a dobozon meg a lemezen kivuli mas nem nagyon erdekel belolle,igy aztan majd jol eladom a szobrocskakat dragan ha lesz benne....
😄DD
Gladiator
persze, hogy lesz olyan. cirka 40000-bõl ki s jön majd. kapsz hozzá egy csomó kacatot, de jó lesz

sanzik
nekem nincs meg dvd-n semmilyen peldany,de biztos,hogy be fogom szerezni a teljes trilogiat de mindenkeppen a bovitett verziokat szeretnem minegyik reszbol

az a kerdesem,hogy szerintetek lesz majd valamikor egy olyan kiadas mikor egyben jelenik meg mind3 resz es raadasul a bovitett verzio mindegyikbol?
vagy erdemesebb kulon megvenni oket?
Bandew
Az már az elsõben is benne volt.

Gladiator
ez elég megindító szónoklat.

Gladiator
van egy olyan rész a bemutatóbna, ami már a 2. rész bemutatójában is benne volt.

Csacsi
Aragorn (voiceover): I see in your eyes, the same fear...
Aragorn: ...that would take the heart of me.
Aragorn (voiceover): A day may come...
Aragorn (voiceover): when the courage of men fails.
Aragorn (voiceover): When we forsake our friends...
Aragorn (voiceover): and break all bonds of fellowship...
Aragorn (voiceover): ... but it is not this day.
Aragorn (voiceover): This day...
Aragorn: ...we fight!

Gladiator
így máér megy. amúgy már tegnap végülis lefordítottam. csak azt nem értettem, hogy gollam mit mond. de most már az is megy. köszi

Csacsi
Sam: He means to murder us!
Gollum: Never!
Frodo: I'm not sending him away!
Frodo: Come to me.

Ha így sem megy, írj, és leírom magyarul is, bár szerintem nem lesz gond.

Gladiator
na, vki fordítsa már le nekem magyarra azt a frodó-samu-gollamos vesekedés a RotK bemutatójából pls.

BADE
Lehet,hogy nem a moziban nézem meg,hanem amikor ráérek tehát a karácsonyi szünetben valamikor.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Miért nem a szünetre tették???

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Gladiator
A zenéjébõl pár rész letölthetõ innét ni:

http://www.soundtrack.net/features/article/?id=110

nekem nem jönnek be. nem elég meghatóak. az elsõ meg a második részben voltak olyan megrendítõ számok, ezekben meg semmi. de azé jó. tõccsetek!

precision
Január 8??? Vhogy csak kibírom addig! Amúgy leszedtem a játékot (Return of the king)....hááát mitmondjak, elég gagyi lett...a film biztos jó lesz, akár csak az elsõ két rész.

Bazinga!

Gladiator
nyugi, még mindig jobb helyzetben vagyunk, mint a keleti országok. ott volt egy olyan ország, ahol az elsõ rész április valahanyadikán mutatták be. szal én azért szerencsésnek érzem magam...