A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam ez így volt az elsõ két résszel is. Azokat nem néztem meg, elõször csak moziban, és másodszor is moziban láttam. És a második mindig jobban megfogott.
Most mivel tudom, hogy nem lesz nagyon lehetõségem, csek egyszer eljutni moziba, ezért néztem meg most, hogy megint másodszorra moziban lássam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Így teljes a trilógia, és bár nagyon féltem, méltó befejezése ennek a könyvnek a megfilmesítésénél.
Minden tiszteletem a készítõknek.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Akkor SPOILER!!!!!
Baszod, az nem semmi amikor meg mutatják, milyen is volt gollam a gyûrû hatása elõtt...nem semmi a gyûrû ereje.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ma jelent meg VCD-n, de "csak" TELESYNC-es. Szerintem ez van meg neki... 😊))
shit happens
Csak a te biztonságod érdekében.One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
๏̯͡๏﴿
Megnézni, nemnézni,...õrlõdök...chips bekészítve, kóla....jaj...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Január 8 :-)
Január 7. 14:00 Corvin Korda terem
shit happens
Ha a 3. rész még ennél is hosszabb lesz... akkor tényleg kell a szünet közben!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azt hallottam, hogy eddig ez a legjobb. Majd meglátjuk. Ha valaki tud többet, az szóljon.
bar a dobozon meg a lemezen kivuli mas nem nagyon erdekel belolle,igy aztan majd jol eladom a szobrocskakat dragan ha lesz benne....
😄DD
az a kerdesem,hogy szerintetek lesz majd valamikor egy olyan kiadas mikor egyben jelenik meg mind3 resz es raadasul a bovitett verzio mindegyikbol?
vagy erdemesebb kulon megvenni oket?
Aragorn: ...that would take the heart of me.
Aragorn (voiceover): A day may come...
Aragorn (voiceover): when the courage of men fails.
Aragorn (voiceover): When we forsake our friends...
Aragorn (voiceover): and break all bonds of fellowship...
Aragorn (voiceover): ... but it is not this day.
Aragorn (voiceover): This day...
Aragorn: ...we fight!
Gollum: Never!
Frodo: I'm not sending him away!
Frodo: Come to me.
Ha így sem megy, írj, és leírom magyarul is, bár szerintem nem lesz gond.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
http://www.soundtrack.net/features/article/?id=110
nekem nem jönnek be. nem elég meghatóak. az elsõ meg a második részben voltak olyan megrendítõ számok, ezekben meg semmi. de azé jó. tõccsetek!
Bazinga!