A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
szóval ezzel azt akarrtam mondani, hogy ne telefonon rendelj, hanem személyesn vedd meg.

Gladiator
hehe, én jan 10.-én vettem jegyet a 2 toronyra elõadás elõtt 10 percel, és egész korrekt helyem volt. de a büdös balfaszok elbasztaák, ugyanis már 2 héttel elõtte lefoglaltam a legjobb helyet, erre mikor odamegyek már enm ovlt meg. faszkivolt. de azé hátulról a 4. sorba kapam a legszélére. annyira nem ovlt vészes, mint az elsõ rész a 3. sorból.

Bandew
Az érdekes.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ÁjjLe BoBBi
azt melyik kukaparkban vetted ? mi ket tornyot nem is premier napjan neztuk megis fullra toltak termet

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lesz az még premier napján is.
Csak nem a központi plázákban.

Én a Két toronyra is premier napján, elõadás elõtt egy órával vettem jegyet - félig volt a terem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ÁjjLe BoBBi
holnap megyek megveszem a jegyet. remelem lesz meg

Bandew
Azok a tündérek nem pedig tündék. Bár a Babóban valóban tündéreknek volt fordítva.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Tom, de angolul elfek.

Punker
a tündék az értelmezésem szerint 15-20 cm magasak és szárnyuk van....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a télapónak manói vannak..... 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Szerintem ez zseniális fordítás. Igazán jól cseng, és illik ezekhez a lényekhez. Legalább nem keverjük össze a télapó elfeivel. 😄

Punker
plz ne hívd az elfeket tündének mert rosszul vagyok a gondolattól is.....

Bandew
Szerintem is. Kivéve Galadriel hangját. A magyar szvsz jobb lett. Az eredeti olyan rekedtes, nem tündéhez illõ.

Punker
már mint a magyar szinkron hang

Punker
jaja az elfek hangja nagyon gagyi lett.....

ÁjjLe BoBBi
ja en is elonyben reszesitem az eredeti hang miatt

Lacc
Hát remélem feliratos lesz (vagy legalábbis úgy is meg lehet majd nézni valamikor).
ÁjjLe BoBBi
egyebkent feliratso vagy szinkronos lesz ?

HuAn82
Akkor kamerával mehetsz a Gyûrûk Urára! Kellemest a hasznossal.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ÁjjLe BoBBi
nekem is kell jegy vazzeg. remelem meg van :\

Gladiator
jobban mint a kamerának

Bandew
Örültél neki mi?

Gladiator
megvan a jegyem. karira kaptam. pólus jan 9. 20:00

[HUN]PAStheLoD
hmm le kéne vásárolni de honnan? 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Eye-scream
Hmmm lent van a gépemen, majd holnap megnézem😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
aham..és most karácsonyra meg orbitális fantazzi rpgket kértél😊

๏̯͡๏﴿

Blasta
Mondom, hogy hülyét kapok a fantasy-tõl! Még a gépemen se volt szinte soha fantasy játék. Egyszerûen nem jön be. Mint nektek pl. a szerelmes lányregények. Nekem a fantasy nem jön be.
A gyûrûk ura az a bizonyos kivétel, ami erõsíti a szabályt :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lynx_TWL
😄DDDDDDDD persze no offense😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
direkt raktam bele *-ot meg szmájlit a végére, és nem is godnolom komolyan azér😊)

๏̯͡๏﴿

Bandew
ÁJJÁJJJÁJJ!!!
Azért ez kicsit durva volt.

Lynx_TWL
ooh ok ezt nem figyeltem..... HÁT AKKOR A KUR*VA ANYJÁT ANNAK aki szídja a lotrt

๏̯͡๏﴿

Pontosan.
Nem tetszik neki, leírta, tudomásul vette mindenki.
De ha naponta 5* bejön provokálni, az már egészen más.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Addig oké, hogy nem tetszik neki, de az már nem oké, hogy "kaki unalmas"meg "qrva unalmas"...
Szal amilyen az aggyon isten, olyan a fogaggy isten 😄

Lynx_TWL
hagyjátok már nem tetszik enki nem tetszik, mit tudjuk, hogy mi az istenésg és kész, hát hódoljunk neki😄

Blasta tessék elolvasni a könyvet is, de a Babóval kezd ám! megéri😊

๏̯͡๏﴿

Bandew
Természetfilm? Ezt meg honnan vetted? Én még ilyen természet filmet nem láttam, amiben tündék és orkok vannak. Különben is mi bajod van a természetfilmekkel?

Chuck Norris: Nézd meg! Az már biztos tetszeni fog.

Blasta
Én, aki abszolute utálom a fantasy-t, leginkább a sci-fi köt le, soha nem olvastam Tolkien-t, igenis élvezni tudom a Gyûrûk urát. MInd a 2 rész tetszett eddig.
Ha nagyon kritikus szemmel akarom nézni, akkor se ugranának be az "unalmas" és a "természetfilm" szavak...
Nagyon nem értem a véleményed...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gladiator
amúgy fogadjunk nem olvastad

Gladiator
a titanic elsõ két órája is csak lelkizés.

Bandew
Mondom, Chuck Norris filmek is vannak a világon.

PResident Evil
csak psssssszt ! 😊

http://www.boxofficemojo.com/articles/news/?id=031221lotr.htm

A lúzerek meg nyalogathatják a bal herémet.

Lynx_TWL
nanemár!!!
én a bõvített is szívesen tovább néztem volna még +2 órával

๏̯͡๏﴿

HuAn82
"Meglehetett volna csinálni sokkal jobban is a filmet."

Pl?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Martin576
Fú de borzalmasan jó a film...

Bandew
Szerintem pedig tökéletes, és egyáltalán nem volt unalmas. Sõt, még a Helm szurdokot éreztem a leg "tolkienmentesebbnek".

I.C.ram
Szerintem sem valami nagy mû az eddigi 2 rész. Enyhén unalmas a maga 3 órájával, pedig odavagyok a Fantasy-ért. Meglehetett volna csinálni sokkal jobban is a filmet. A csatajeleneteken kívül minden elég gyenge volt megvalósítás ügyileg.
Bandew
Akkor nézd meg a "Chuck Norris-összes"-t!
Azt biztos sokkal izgalmasabb.

Martin576
A Westendben 10 méterre van a külsõ "terasz" a mozi bejáratától. Kimész, slukkolsz, beülsz, nézed... Ha csak úgy megy...

Gladiator
kösz, hogy ezt elmondtad

PResident Evil
jaja január 8.