A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ígyvan!! a lotr fanok miziban nézik...\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Szerintem most az FTF-es a legjobb...
www.vcdquality.com
Itt meg tudod nézni, hogy az egyes release-eknek milyen a kép-/hangminõsége...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fuggetlenul attol,hogy lotr vagy sem,de ezek a kameras verziok siralmasak
szar a hang,nincs rajta a teljes szelesegeben a film es akkor a kepminosegrol meg nem is beszeltem
hat aki ezt elvezni tudja az eleg igenytelen lehet,mar bocsanat...
mert ha mondjuk dvd rip akkor meg megertem,hogy gepen nezi meg valaki,mert nem moziba jaros tipus,de ilyet ratyi minosegben hogy lehet megnezni ez nem fer a fejembe...
Nagyon örülök hogy tudsz hozzá de mégjobban örülnék ha belinkelnéd ide esetleg elküldenéd mailben...([email protected])
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ha pedig rajongó, akkor miért baszik ki magával, hogy gépen nézi meg és miért alázza meg ezzel a filmet, és veszi el magától az élményt.
Szóval csak ennyit nem értek így hirtelenjében.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
It\'s not my fault you suck.
Nem is indúl el, vagy csak hang nincs?
Nem, inkább nem is segítek neked. Majd megnézed a moziban.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nem az igénytelen mozikat soroltam fel, hanem azokat, ahol telt ház szokott lenni premierkor!
Nekem semmi gondom nincs pl. a westenddel sem, volt már példa arra, hogy a Mûvészben sokkal taplóbb közönséget fogtam ki 😞
De premierkor szerintem ezekbe nem szabad menni.
(most néztem meg a bõvített Két Tornyot)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az viszont igaz, hogy premierkor a Corvin tele van.
A biorobotok számára 4 mozi létezik (westend, duna, corvin, mammut), oda el is kel minden jegy fél évvel korábban, aztán egymást taposva azt hiszik, hogy mindenhol (a "kukaparkokban" is) így van...
Oda biztosan nem a menõgyerekek járnak.