A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
mostmár van felirat!!!! ITT!!!!!!

Gladiator
:-D

nem is azt töltöttem.

Bandew
A Király visszatér flash animáció, nem tudtad?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
faszom. királyul letöltöttem egy 800megás html filet. most akkor mi a fasz van?

ÁjjLe BoBBi
ígyvan!! a lotr fanok miziban nézik...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mukika
válasz erre a #411 van.

mukika
Tudom!!! Kedvenc oldalam, ált. mostanában mindig regisztrált vagyok rajta.

Davidus
WoW király kis site! Nekem már a Predator 2 is megéri azt az sms-t😊

V9ykn8_TZL0

mukika
ott van az is mellette. a 4 csillag az jelente hogy 5/4. Anyira nem rosz, de nem is jó.

Martin576
Attól függ melyiket töltöd a sok verzió közül...

Szerintem most az FTF-es a legjobb...

www.vcdquality.com

Itt meg tudod nézni, hogy az egyes release-eknek milyen a kép-/hangminõsége...

Gladiator
na, megy. kiraly. de nem a kiraly visszatertet toltom. amúgy milyen a minõsége?

mukika
az azt jelenti, hogy egszerre csak egyvalamit tölthetsz, lrtöltõprogram se. CSak úgy a jó, hogy jobbgomb cél mentés emás néven. Így müxik majd. Ez azért jó oldal, mert darabolás nélkül vannak fent a dolgok.

sanzik
en innen szedtem es nem fizettem
Gladiator
jesszus, magam sem tudom mi lenne az a 'õite3ra'

Gladiator
bazdmeg, nemtok semmit se letöltenni. rányomok õite3ra, erre mindig vmi smsweb503.html filet kezd el letölteni. mi a faszt kell ilyenkor csinálni?

Bandew
Hogy leteszteld a tûrõképességed?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mukika
Tessék, de pénzes 😞

Gladiator
vki tud mondani egy címet, ahonnan le lehet tölteni. én is leszedném, de nem nézném meg. Csak, hogy leteszteljem a tûrõképességem. meg mondjuk belekattintgatnék.

mukika
fekirat=felirat 😊

mukika
Bameg most nézem!!!!!! Ott a fekirat ikonja, hogy letölthessem, erre felirat még nincs hozzá!!!!! Bocsesz Eye-scream!!!!!

mukika
Szerintem anyira nem rosz. És moziban biztos ott leszek még az elsõ héten. Csak nem bírom ki odáig... Az elõzõ kettõvel is így voltam, de mindkettõt láttam utánna még moziban is vagy 5-szõr...

sanzik
hat en is leszedtem,de nem tudom minek ,mert mar toroltem is...
fuggetlenul attol,hogy lotr vagy sem,de ezek a kameras verziok siralmasak
szar a hang,nincs rajta a teljes szelesegeben a film es akkor a kepminosegrol meg nem is beszeltem

hat aki ezt elvezni tudja az eleg igenytelen lehet,mar bocsanat...
mert ha mondjuk dvd rip akkor meg megertem,hogy gepen nezi meg valaki,mert nem moziba jaros tipus,de ilyet ratyi minosegben hogy lehet megnezni ez nem fer a fejembe...
mukika
Egy picikét várnod kell, még kb. másfél órát, de aztán majd repül.

Eye-scream
Bakker ha tudsz hozzá feliratot akkor megosztanád velünk?😊
Nagyon örülök hogy tudsz hozzá de mégjobban örülnék ha belinkelnéd ide esetleg elküldenéd mailben...([email protected])

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandew
Ott a pont!

Csak nem értem, hogy ha valaki nem rajongó, akkor miért akarja ilyen hamar megnézni?
Ha pedig rajongó, akkor miért baszik ki magával, hogy gépen nézi meg és miért alázza meg ezzel a filmet, és veszi el magától az élményt.
Szóval csak ennyit nem értek így hirtelenjében.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mukika
Mi van?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mukika
Már mindegy!!!! Azért thx... Kodeket kellet letöltenem... Müxik!!!!!!!

Csacsi
Powerdvd-vel játszd le, az biztos lejátssza.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mukika
Jó van. Milyenek vagytok, senki nem segít.

Bandew
Épp az, hogy ha LOTR fan, akkor nézze meg moziban. De ígyis-úgyis moziban jobb.

mukika
Nem baj hogy borzalmas. 5/4-es minõség. Mé nem müxik??? Plz valaki!!!

SaVaGe
Ha csak nem vagy nagy LotR fan akkor inkább a moziban nézd meg, mert a kamerásnak borzalmas a minõsége.

It\'s not my fault you suck.

mukika
Ne már. Szerintem kell. Else indul az osztály nincs regisztrálva... enyit ír ki.

Bandew
Mpeg??? Ahhoz miért kéne kodek?
Nem is indúl el, vagy csak hang nincs?
Nem, inkább nem is segítek neked. Majd megnézed a moziban.

mukika
wazze... Nem tudjátok honnan lehet a filmhez való codececet letölteni???? Nem indul el... mpeg kiterjesztés.

mukika
Most töltöm le!!!!!!! JE!!!! Igen tudok feliratot hozzá.

Eye-scream
Feliratot tud hozzá vki??

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandew
Az igaz. Bár én rögtön megvettem a jegyet amint lehetett a Corvinba. Korda terem legjobb hely, egyszóval tökéletes.

PResident Evil
na mostmár legfoglaltam 3 jegyet preimer utánni napra, 9-re és bobbi pajtással megnézzük 😛

Ja, félreértettetek.
Nem az igénytelen mozikat soroltam fel, hanem azokat, ahol telt ház szokott lenni premierkor!
Nekem semmi gondom nincs pl. a westenddel sem, volt már példa arra, hogy a Mûvészben sokkal taplóbb közönséget fogtam ki 😞
De premierkor szerintem ezekbe nem szabad menni.

Kandurex
visszatértem....mos' mi van?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
aszem én is ott fogom nézzni majd...
(most néztem meg a bõvített Két Tornyot)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Corvin azért nem. Ott vannak normális filmek is nem csak "hálivúdiak", sokkal hangulatosabb a megjelenítése (értsd: nincs tele villógó neoncsövekkel, meg sztár-trekkes ûrpadlózattal) és az ára is jó. Inkább helyette mondd a Camponát.

Az viszont igaz, hogy premierkor a Corvin tele van.

ÁjjLe BoBBi
😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Abszolút nem "annyira" érdekes.
A biorobotok számára 4 mozi létezik (westend, duna, corvin, mammut), oda el is kel minden jegy fél évvel korábban, aztán egymást taposva azt hiszik, hogy mindenhol (a "kukaparkokban" is) így van...

Új udvar.
Oda biztosan nem a menõgyerekek járnak.

mukika
Ma akartak letõlteni, de baszakszanak a warez oldalak....