A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy izgulok mi lesz a vége... nehogy elárulja valaki! remélem gyõz a gonosz

PResident Evil

Lynx_TWL
láttam hogyan nézett ki Gollam a gyûrû birtoklása elõtt....

elmondjam? 😄

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
csak kussoljatok péntekig 😛PP

Csacsi
25,5 óra múlva nézem a filmet. Nem tudom még mennyire leszek sokkhatás alatt, de ha hazaértem olyan 4 óra körül, akkor lehet írok pár sort....de ez nem biztos...szóval, aki nem akar spoiler hegyeket....az inkább csütörtökön ne nagyon olvasgassa a fórumot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PResident Evil
utánna meg kopogtatok az ajtódon... és

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Amugy pedig igen is ide fogok írni, de egy jó nagy piros spoiler felirat is lesz, amit biztosan észre fogsz venni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
héj! már megint nem írunk semmi érdekeset, csak egy soros szarokat. úgy tûnünk mint akik nem is vágják ezt az egészet. vmi normálisat írjunk már

Bandew
Ne aggódj!

PResident Evil
na pssszt !

Bandew
Na most van MUHAHAHAHAHAHA!!!

PResident Evil
mindegy csak addig ne írj ide amig én nem láttam...

Bandew
Én holnap után Corvin Korda terem 14:00
Ugyhogy nekem van a legjobban MUHAHAHAHAHA...

PResident Evil
19.15 kor Hollywood Multiplex mozi...

Gladiator
én is. 8kor pólus 5ös terem. te?

PResident Evil
pénteken nézem MUHAHAHAH 😄

Lynx_TWL
ahjmár ez dvdnél vna persze de én aszittem a filmben vannak vmi rejtett cuccok a kis +részekben😄

๏̯͡๏﴿

Gladiator
TTT bemutató: A jelentválasztónál bemész a legutolsó scenre (fan club lista) utána visszalépsz a menübe, nyomsz egy lefelét, és akkor meg fog jelenni 2 torony. aztán enter, és jön a bemutató.
Fellowship komédia: Ugyanígy, csak az 1-es cdnél mész a legutolsó scenre, visszalépsz menübe, aztán le, és enter. bár nekem mûködött ilyen kibe lépegetés nélkül is. csak simán lenyomtam egyet az uccsó scen után.

Lynx_TWL
fellósip bõvítettben milyen rejtett cuccok vannak?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
"Mióta itt voltam totál értelmetlen egymondatos hozzászólások figyelnek."
akkor ez a te hibád😄

๏̯͡๏﴿

Gladiator

Bandew
Ezaz, mi vágjuk!

Bandew
Ne legyél már ennyire okos! Inkább menjél SZÛRNI!

Gladiator

Gladiator
"Szentem Bandew meg én kicsit jobban vágjuk nálad"

ez kb. ugyanúgy tûnik, mintha mi is 2x láttuk volna a bemutatóját. pedig nem

Gladiator
"Nem nagyon vágjátok ti ezt a filmet, meg úgy általában az egész témát ahogy elnézem"

Szentem Bandew meg én kicsit jobban vágjuk nálad, bár ki tudja. Csak ahogy ezt így beírtad úgy tûnik, hogy láttad 2x a bemutatóját a 3. résznek és akkor már zsír vagy. De mondom, lehet, hogy másképp van.

Csacsi
Bámilyen boltban, ahol cd-ket árulnak meg lehet venni.

ha letöltés, akkor dc.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
"Ja és nagyjából ugyanarról szól az összes, ilyen mélységben még az ötéves kisöcsémmel is el tudok beszélgetni a filmrõl."

"Azért nem birsz aludni mert paréj vagy. Melyik moziba mész? Ha megmondod megbeszéljük a seggfeldugós dolgot.😄"

ez tényleg, egy mags színvonalú hozzászólás volt, így már értem, hogy miért cska az ötéves öcséddel tudsz elbeszélgetni. 😄

Csacsi
Nekem már csak kettõ. A kedd, és a szerda...majd éjfélkor kezdõdik a vetítés....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

alig bírok már aludni.Pedig már láttam a filmet....de akkor is....

Már csak 3 nap és premier.. pesten legalábbis

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Gladiator
ott néztem volna, nem néztem volna ezt meg, csak a minõségét...

Bandew
Kösz Isten, hogy lehetõséget adtál Gladiátornak, hogy moziban nézhesse meg ezt a filmet. :-D

Punker
😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gladiator
hmmm, Isten akarta, hogy ne nézzem meg. egy lejátszó sem játsza le. nem baj...

Gladiator
:-D

Gladiator
hej, a one ring to rule them all, az az elsõ szám, nem a 20.

Punker
NE!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gladiator
lent van az elsõ cd. nemtom belenézzek-e. nagy a kísértés.

BADE
Köszi😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Gladiator
az en cdmen nincs rajta a one ring to rule them all. de mar szedem kazaaval. jo?

Howard Shore / Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring
Label: Reprise
Year: 2001 Track Title
1. The Prophecy
2. Concerning Hobbits
3. The Shadow Of The Past
4. The Treason Of Isengard
5. The Black Rider
6. At The Sign Of The Prancing Pony
7. A Knife In The Dark
8. Flight To The Ford
9. Many Meetings
10. The Council Of Elrond
11. The Ring Goes South
12. A Journey In The Dark
13. The Bridge Of Khazad Dum
14. Lothlorien
15. The Great River
16. Amon Hen
17. The Breaking Of The Fellowship
18. May It Be
19. One Ring To Rule Them All

Howard Shore / The Lord Of The Rings: The Two Towers
Label: Warner Bros.
Year: 2002 Track Title
1. Foundations Of Stone
2. The Taming Of Sméagol
3. The Riders Of Rohan
4. The Passage Of The Marshes
5. The Uruk-Hai
6. The King Of The Golden Hall
7. The Black Gate Is Closed
8. Evenstar (Featuring Isabel Bayrakdarian)
9. The White Rider
10. Treebeard
11. The Leave Taking
12. Helm's Deep
13. The Forbidden Pool
14. Breath Of Life (Featuring Sheila Chandra)
15. The Hornburg
16. Forth Eorlingas (Featuring Ben Del Maestro)
17. Isengard Unleashed (Featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro)
18. Samwise The Brave
19. Gollum's Song (Performed By Emiliana Torrini)
20. Farewell To Lórien (Featuring Hilary Summers)

(utóbbin a 20-as szám csak a limitált verzión van rajta - amúgy zseniális!)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gladiator
megvan mind a 3 eredetiben. majd beírom ide. az elsõnek a könyvben lévõ fejezetek címei a számcímek.

Punker
DC-n keress rá.......

BADE
Valaki nem tudja véletlenül a Gyûrûk Ura I-II Soundtrackjének a számait?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

mukika
Felirat??? Valaki!!!

Gladiator
gondolom szívnit jelent. füvet.

Gladiator
na, tegnap megjött a gyûrûk ura TT bõvített. abban nincsenek rejtet dolgok, mint az elsõ rész bõvítettjén?

Bandew
Bocs Static de én ebbõl nem értek semmit. 😄
Mi az hogy "szûrni"?

mukika
cak az a baj, hogy még ez se magyar!!!!