6457
  • Gandibá
    De az alsót nem tudom mire venni, akik a sziklánál vannak gondolom hobbitok, de csak Frodónak volt fekete haja, a másik akkor ki, ha az egyik Frodó? Az első képnek a neve meg mountdoom, gondolom akkor a végzet hegye lenne, de ilyen "világosban" ?
  • wizy
    thx:-)) jaja, tök jól néznek ki:-)
  • Gandibá

Így egyszerűbb.
  • wizy
    bazz, nézném én, csak a leguccsót nem mutatja:-)))
  • Gandibá
    Csekkoljátok az uccsó két képet.
  • Bandew
    Hát ez az ami miatt nem értem. Épp Göncz Árpád rontotta volna el.
  • wizy
    nah, szerintem ezen ne si vitatkozzunk tovább. Azt mondjátok, hogy az angolban úgy van, hogy "she", ezért biztos csak az lehet, hogy Árpi bácsi véletlenül kétértelműen írt. ennyi.
  • Bandew
    A neve dögmadár. Amúgy szembe száll vele Éowyn, de (most, hogy tényleg vagy csak a magyar fordításban) nem ő öli meg.
  • wizy
    jajjj, megint megnéztmem a NobleCollectiont... erősödött bennem az elhatározás, hogyha nyerek egy nagy összeget, valamelyiket tutira megveszem:-)))
  • wizy
    mixeljük össze a kettőt: házi sárkány!:-)))
  • Gandibá
    Hát a fene se tudja, inkább egy sárkányra hasonlít.. legyen inkább házi kedvenc! :D
  • wizy
    jaja:-)) de akkor mi legyen?
  • wizy
    jó ok, erre én is gondoltam, de a filmben (és a könyvben is) úgy van, hogy miután levágta a fejét a "madárnak", azután pedig még szembeszállt a nazgullal.
  • Gandibá
    A madár az nem helytálló kifejezés :D
  • Bandew
    Mert a sötét árny megérintette. De ez akár a Nazgúl madarától is lehetett, hisz azt Éowyn ölte meg.
  • wizy
    na látom, jó témát találtatok:-))
    visszaterelve a szót arra a Trufás témára: most olvasom azt a részt, és később, mikor Aragorn megvizsgálta Éowynt, akkor azt mondta, hogy a kritikus végtagja a kardforgató karja. tehát, hogyha nem ő ölte volna meg a lidércet, hanem trufa, akkor mitől lenne a jobb karja ép, de élettlenen?:-)))
  • Gandibá
    Fogalmam sincs hogy komoly e, szerintem kamu, csak van annyi öntartóztatása..
  • Bandew
    Ez most komoly?
    Csak mert ő homi, azt tom.
  • Gandibá
    :-))
    Nekem egyik haverom azt mondta, hogy a Gandalf-ot játszó színész kikezdett Orlando Bloom-al a forgatás alatt :D
  • Bandew
    Bakker most jut eszembe mit álmodtam. Azt, hogy Aragorn és Legolas smacizott egymással. F@szért kell mindenkinek buzi háttereket belebeszélnie a filmben, ettől csak ilyen hülye álmaim lesznek. :-D
  • Gandibá
    Hát nem a legrondább, de van nála szebb is :)
  • Gandibá
    Így van, de Smith-ként is nagyon jól játszott!
  • Bandew
    Sztem azért úgy sem a legrondább.
  • Gandibá
    Hát szexuális értelemben elég randa szegény (szvsz), de mint tünde úgy tényleg szép.
  • Bandew
    Ő iszonyat jó Elrond volt. A harmadik részben a hosszú fekete hajával, tényleg úgy nézett ki, mint egy több ezer éves tapasztalt úr.
  • Bandew
    Celebor, Lothlórien ura volt a magyar színész (Marton Csokas). Amugy a Galadrielt alakító színésznő sztem zseniális volt. Tényleg nagyon gyönyörű volt, és ezt nem szexuális értelemben értem.
  • Gandibá
    Hugo Weaving-nek hívják.. Miszter Szmisz :D
  • wizy
    a színészekről jut eszembe:az Elrondot játszó színész, az tényleg magyar származású? csak mert én már ezt is, azt is hallottam (nem emléxem, hogy a szereplőgérdéban milen névene van benn)
  • b-type
    Ez igaz, és én a film megközelítéseit boncolgattam(ezt nem tettem hozzá), mivel sztem olyan emberek készítették akik nem csak annyit modattak amennyit kellett, hanem próbáltak többet bujtatni mindenbe, szövegbe,képekbe.
    ahogy néztem anno az 1-es bővítettet akkor esett le igazán, a sok motívum a ruhákon..páncélon...amit az átlag néző meg sem lát(mert nem nézi meg 20× ), de mind ezt a célt szolgálják, hogy több legyen, és az is lett.
    sztem ettöl lett jó ez az 1ébbként szinte lehetetlen feladat, persze szinészválasztás is, de...a részletek, azok az igazán zseniálisak, szvsz.
  • Bandew
    THX :-)
  • Bandew
    Trufa is elájult (asszem), aztán meg elvitték az ispotályba.
  • Bandew
    De az csak a filmben van.
  • wizy
    ja, és Bandew: Tiéd az 1700! grat:-)
  • wizy
    na, megtaláltam a könyvemet, megnéztem, és tényleg nagyon Trufa-destroynak tűnik a dolog, de hát utána azt írja, hogy (nem szó szerint): Éowyn rábukott ellensége testére. Na már most, ha trufa vágta volna le, akkor ő nem is csinált volna semmi olyat, amitől elájulhatott volna (persze ő egy nő; egy nazgullal szembenézni már nem kis dolog), tehát gondolom, hogy attól ájult el, hogy megölte a Lidércet. Én erre gondolok.
    más: most, hogy megvan mind a GyU1-2-3, arra gondoltam, hogy akár a volt ofőmnek azt is leírhatnám CD-re. :-)
    amúgy remélem, hogy minél hamarabb megjelenik a bővített rész:-)
  • b-type
    Arra gondoltam, mikor Éomer: levágnám a fejed törp uram, ha a földtöl kicsit magasabban lenne.. szal v.hogy igy volt
    ez azért kicsit korán volt...
  • Gandibá
    Ez egy nagyon jóóóó hír!!!!
  • Punker
    biztos karácsonyra akarják kiadni a 3 filmet együtt....
  • RangeR
    Na ezt bemásolom ide:

Az Egyesült Államokból származó hír szerint ottani kereskedők olyan előzetes tájékoztatást kaptak a New Line-tól, miszerint A Gyűrűk Ura - A király visszatér mozis változatának kétlemezes kiadványa augusztus helyett már május végén, egészen pontosan május 25-én az üzletekbe kerül, míg a négylemezes bővített változat megjelenése november helyett idén szeptember elején várható!

A Video Business című szaklap legfrissebb számában ugyancsak arról írnak - ezúttal a New Line illetékeseire hivatkozva -, hogy május és szeptember lesz idén a két fontos hónap A Gyűrűk Ura rajongók számára.

Szintén egy új interjúból, ezúttal a legilletékesebb, Peter Jackson elmondásából derül ki, hogy a bővített változat valóban hosszabb lesz 4 óránál, egészen pontosan 4 órán és 10 percen keresztül élvezhetjük a Tolkien-adaptáció záró-fejezetének bővített verzióját!

Ez azt is jelenti, hogy mi is ekkor látjuk majd, mert a másik 2 DVD is ugyanakkor (+1 hét asszem) jelent meg nálunk is.
  • Bandew
    Hát azok után, hogy Frodó elpusztítja Szauront (na jó Gollam segit neki egy "kicsit":-D), azok után Trufa tette semmiség. :-D
  • RangeR
    Szerintem egy hobbit onnantól kezdve nagy tettet visz végbe, amikor kilép a megye határán.Mint Samu, amikor megszámolja a lépéseket.És mondja,hogy ennél tovább még soha nem ment:)