Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
már kinéztem azt a filmet
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Üdv: Pripyat
de mérget azért nem vennék rá...
Valami ilyesmi nem tudja vki mi lehet a címe?
Fifi a Goreinvasion filmet szedd le mindenképpen ,beszarás 😊
Már hegesztem hozzá a feliratot is.Sajna csak jövõ hétvégén lesz kész mert nem érek rá most.
Hard rock zombies jó volt ,megnéztem.A náci-zombi-törpe beszarás figuta,pláne amikor a tehénen rodeózott 😊)))))))
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#nyes>#nyes><#worship>#worship><#szeret>#szeret><#phone>#phone><#taps>#taps>
Kib...ott jó trash film 😊)))))
Én beszartam a röhögéstõl amikor láttam.
2006-os,jó a címe,mondom biztos jó lesz...
SENKI ne nézze meg,csak aki meg akarja magát kínozni.Én minden szart megnézek,de ezt 25 perc után kinyomtam,rettenetesen gyenge szar 😊
Ha valakinek van kedve írni a blogra, vagy segíteni a készítésében, az jelezzen.
Egy témához illõ sablon mindenképp jól jönne 😊
de a felsoroltak erõsen ajánlottak, meg sztem fog még vki írni hozzá
Redneck Zombies
Tromeo and juliet
Combat Shock
és persze Toxic Avenger 4/legjobb!!!/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Megmondtuk.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A The Descent jó kis horror volt. MEg mostanában kezdtem el nézni a Masters of Horrort, abban is van néhány nagyon jó rész
Van egyáltalán valami jó horoorfilm? Aki tud,az írja meg.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Elõkotortam a szürkeállományomból néhány horror és "B" kategóriás filmcímet. Kíváncsi vagyok nektek ez majd mond-e valamit mert nekem gyerekkorom😊 meghatározó filmjei ezek 😊 Ha valakinek esetleg bármelyik megvan kazettán vagy bármiféle verzióban az postán valahogy juttassa el nekem. Postaköltséget természetesen állom minimum. A részleteket emailben ([email protected]). Ezek volnának a filmek:
1.Amerikai Kiborg - American Cyborg: Steel Warrior-1993
2.Kiborg 3 - Cyborg 3-1993
3.Darkman-1990
4.Ollokezu Edward - Edward Scissorhands-1990
5.A Torpe Bosszuja - Leprechaun-1993
6.A Torpe Bosszuja 2 - Leprechaun 2-1994
Üdvözlettel: kam4
Meg az a kimért stílus ahogy beszélnek egymással+a mutáns marha jó jelmezben van.Tisztára mint egy Ed Wood film.
Iszonyat nagy az a film, kegyetlen jó paródia.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Két gondom van vele:
1. nagyon szenvedek a 42 japán név megjegyzésével 😊 (ez az én hibám)
2. a fordítás sajnos elég gyenge színvonalú, elég sok magyartalan mondat maradt benne, gondolom kevés a jó magyar-japán mûfordító
Ettõl függetlenül tuti vétel.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha mégis az, akkor a könyvet is lopta King 😊
De én ezeket lemezre akarom kiírni mert akkora értékek 😊
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
1.Necro files 1.(strong uncut DVD Rip.divX) 646.12 Mb lejött 98,9 %-ig.
Ha valakinek megvan ez a verzió akkor tudná seedelni? kb 5 perc lenne a maradék.Torrentje:http://btjunkie.org/search?q=the+necro+files
2.Nudist colony of the dead (699.12 Mb) 98.2 %-nál lelépett a seeder jó ideje.Torrentje:http://www.torrentspy.com/search?query=nudist+colony+of+the+dead
Elõre köszönöm ha valaki tud segíteni 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?