Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én inkább a jót LOL-nak mondanám 😄

Next PC upgrade: 2022

Loál János
Rettenetfos cím, gratulálok a kreatív tímnek ezúton is.
A film viszont még mindig kurvajó. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Gyerekek,22.20-kor RTL Klubbon Üsd,vágd,focizzál címû film.(micsoda hülye fasz fordítás már ez????)
Normális helyeken SHAOLIN SOCCER néven terjed.Fõszerepben a csodálatos Stephen Chow 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Törölt felhasználó
Mindjárt MISSING IN ACTION 2 a viasaton

Loál János
Szerintem valami szikfákkok ülnek Hálivudban. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
én azt nem értem Oscar-ra miért nem jelölték mert tuti esélyes lett volna legalább 5 díjra. A fenomenális és irigyésreméltó trükkök, az igazán meggyõzõ színészi játék, a komplikált, de mégis érzékkel vászonra vitt cselekmény, és maga az egész alapsztori, ami valljuk be nem mindennapi...

Háde' nem???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Soha nem értettem, hogy miért nem nyomták a mozikban azt a filmet. :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
hehehe az nagy film...
ráadásul játszik benne a filmtörténelem legidiótább kinézetûvé maszkírozott személye/ a Jakab vagy ki a péló...a manófejû/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Snecie Smicie
They don't cut the grass anymore - sok jót hallottam már róla, végre ma meg is tudom nézni<#finom><#finom><#finom>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Megnéztem a Masters of Horror második szezonjának elsõ részét, semmi extra, tipikus iparosmunka.
Bennem van még nagyon az Imprint, azt úgysem fogja überelni senki 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

nem tudok többet 😊))
én is keresek ilyeneket.
De a Dolemite 1-2 erõsen ajánlott😊)) Bazz, Rudy Ray Moore ahogy kung fu-zik az gyalázatos 😊))
Fifi holnap valamikor nem jösz fel Atlantisra? Van pár érdekes filmem.

fifi
húúúúú, az ilyen old school hangulatú diszkókirály filmek jöhetnek, adhatnál lcímeket...

nézzétek meg ha kellenek dvd borítók ha nincs fenn valami akkor írjatok az oldal forumjába
dvdlap
jah Jim Kelly 😊
Benne volt pár Bruce Lee filmben is.Szerintem az Enter the Dragon-ban király .(illetve ha abban van a végén az a kampókezû faszi akinek mûkeze van)

Én meg felfedeztem magamnak Rudy Ray Moore-t,a másik Blaxploitation királyt.Elkezdtem gyûjtögetni a filmjeit.Jön is a Disco Godfather.Hát ez 80 as évek+mikrofon hajak+disco =röhögés .

Hú a Rubber's Lover brutál film.Sokszor a Tetsuo ugrott be,fekete-fehér+videoklippes vágások+kegyetlen bizarr képi világ.

Jesus Christ Vampire Hunter

kung fu-zó Jézus beszarás

fifi
a nagy kung fu lázban a Black Belt Jones címû filmet ajánlom még mindenkinek. Kung fu gengszterfilm, mikrofonhajú klottgatyás feka büntet benne szét mindenkit...

kurv@ szórakoztató film...

fifi
az nem rúgás, hanem speciális tarkóleszorításos bebüntetés... 😄

Jó volt 😊)
De az a keleti csávó aki bunyózik a filmben (abban a kék hálós pólóban)
rendkívül groteszk figura.Igazából rajta röhögtem végig meg a bajszos társán😊
Van egy jelenet amikor a bajszost odaszorítják a rácshoz és hátrarúg egy köríveset(ez az elsõ nagy verekedés jelenetnél van a sikátornál),de olyan lassú rúgást én még nem láttam.Visszahúztam vagy 5x és egyre jobban röhögtem.
Megnéztem ma is azt a jelenetet és megint röhögtem rajta egész nap.( 44 perc 08 körül van nálam)

Jano
Eõûá! Beyond, City of Living Dead tutira kell.

Jano
A házösszeomlasztó ütés milyen már. 😄

fifi
ja

júj ez a MASTER DEMON súlyos volt 😊
az a legjobb az egészben,hogy egyik sem tud verekedni

Törölt felhasználó
Texasi és a többiek!

BASSZUS! Olyan filmek jönnek ki dvd-n, hogy elájulok! Ha éhenhalok is megveszem õket!
amikor a csávó(Magarinos) fejtegeti,hogy minden jelenetet csak egyszer vesznek fel és ezért Õ a leggyorsabb rendezõ(miközben egy statiszta még a kép közepén járkált) fetrengtem a röhögéstõl.Meg összességében is 😊))))))))

Jövõ hétvégére (kb péntek este) kész a felirat.

fifi
ez a Goreinvasion valóban überkretén egy film...

jáháháhá belehúztam a Cannabis Holocaust-ba......
Gyerekek le kell írnom,hogy German Magarinos lett az új kedvenc rendezõm 😊))))
Már a Goreinvasion(zaercen ott van muszáj megnéznetek) megihletett, de ez még azon is túltesz kreténségben.
És persze most már reszketve várom az LSD Frankenstein megérkezését is.

ajánlott kultúroldal:

http://www.gorevision.com.ar/

TheBerzerker
Nemtudom de letöltöttem. Õszintén szólva eddig 1 Santo filmet láttam😊 Viszont egy ideje keresgélem a filmjeit csak nagyon nehéz beszerezni õket. Biztos kurva nagy fos😊

én a Killer Condom kivételével minden Troma filmen jót mulattam.

a saw 3 sem okozott csalódást....
remek befejezéssel!
Snecie Smicie
És a Tromás Trailer Town? Igaz hogy nem horror..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Berz-ha jól rémlik akkor te nagy Santo rajongó vagy.

fenn van egy filmje ,az Invasion of the zombies. milyen az ?

TheBerzerker
Jövõ héten megnézem és kommentálom. Éppen most fejeztem be az Ultimate Avengers-t. Az tetszett.

TheBerzerker
Azt a filmet én is láttam basszus...

basszuskulcs nem ugrik be a film pedig láttam.Semmi nem ugrik be a kardos jeleneten kívül.

fifi
köszi

és mi az ábra a Robot holocaust-al? 😄

fifi
nameg eszembe jutott valami itt a nagy kung fu lázban.

tudod anno beszélgettünk egy filmrõl, amiben a végsõ harcban a csávó a másik kardlapjára állt, meg ilyen fél perceket töltenek a levegõben. Na annak mi is volt a címe? Az volt a legyõzhetetlen Wu-tang? vagy vmi más?

TheBerzerker
Kérdésedre a Válasz Godfrey Ho. Szinte csak és kizárlólag Ninja filmeket csinált. Ajánlom pl a Ninja Final Duel-t. Asszem az is fentvan a tracker-en. Nekem anno kb 1 éve dvdn adták kölcsön.

Seth
Éppen ebben a percben fejeztem be a Feast-et. Nagy ökörség, jókat derültem rajta (vagy nem ez volt a célja?? ^^)
Az öreg mami hova ment??? 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Ezeket szeretném megnézni csakhát a Wolf Creek kivételével egyikhez sincs felirat 😞

The Salena Incident
Aunt Rose
Dark Fields
Evil's City
Dream Home
Wolf Creek
Live Feed

Next PC upgrade: 2022

nekem pont az tetszett a filmben,hogy párszor szakítani próbált a klisékkel.
rögtön a legelején is a Hero 1 esete meg amit írtál az is bejött(függetlenül az erkölcsi töltettõl)

ami zavaró volt nekem az a szereplõk bemutatása olyan számítógépes játék formában,hogy erõsségek-gyengeségek,kilátások....stb

PetruZ
Oké, de egyrészt õ nem egy "A"-kategóriás színész, másrészt megkapja a magáét, miután a pink naciban a lépcsõn állva elmondja a nagymonológját az összefogásról. 😉

A szöszkével az volt zavaró, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak úgy hiphop meglép, és nincs senki a fülkében, nem "járja meg", amiért kib*szik a többiekkel, meg ilyesmi. Mondjuk a szörnyek elkaphatták volna egy körre, vagy mittomén'. 😊

fifi
Henry Rollins-t rózsaszínû cicanadrágban sem szokás, mégis beletették...
😄DDDD

jaja megvan 😊))))
kész leszel tõle.

PetruZ
Feast
Ez király volt. 😊 Röhögtem is, néhol izgultam is, bár félelmetesnek egyáltalán nem nevezhetõ. Tetszett, hogy lazán, kicsit komolytalanul volt megcsinálva, és kis pénzbõl is jó effekteket hoztak ki. Egyedül a végefelé zavart egy apróság (a szöszke), ezt nem szokás egy ilyen filmben. 😊
8/10
fifi
engem a Kung fu vs. Yoga felettébb érdekelne különben...
ne tagadd le, tudom, hogy neked megvan 😄DDDDDDDDD

Elején hahotáztam egyet amikor a néger Ninját verték szamurájkarddal és lepattantak az ütések 😊)))))
utána meg azt mondták neki kórusban,hogy Supreme ninja,supreme ninja ....hehe beszarás

Ninja+Kung fu filmet mindet meg kell nézni ami zaercen van mert nem ok nélkül kerülnek fel 😊

Jano
Osztom, abba is beletekergettem, hihetetlenfos. 😄

Jano

fifi
Ninja Terminator

kétféle képpen lehet megközelíteni ezt a témát. Egyik részrõl ez egy fos 😄. Másik részrõl, viszont überkemény film, aki bírja az ilyen filmeket, feltétlenül nézze meg, beszartok az tuti... Volt benne minden, ami az önfeledt szórakozáshoz kell: DDDD

Most végiggondoltam, hogy ált. suliban mennyi ninjafilm forgott VHS-en közkézen, valszeg ráállok kicsit jobban a stílusra, begyûjtök párat, mert anno nagyon szerettem...