Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A film viszont még mindig kurvajó. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Normális helyeken SHAOLIN SOCCER néven terjed.Fõszerepben a csodálatos Stephen Chow 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Uwe Boll - Postal teaser
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Háde' nem???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
ráadásul játszik benne a filmtörténelem legidiótább kinézetûvé maszkírozott személye/ a Jakab vagy ki a péló...a manófejû/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Bennem van még nagyon az Imprint, azt úgysem fogja überelni senki 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
én is keresek ilyeneket.
De a Dolemite 1-2 erõsen ajánlott😊)) Bazz, Rudy Ray Moore ahogy kung fu-zik az gyalázatos 😊))
Fifi holnap valamikor nem jösz fel Atlantisra? Van pár érdekes filmem.
dvdlap
Benne volt pár Bruce Lee filmben is.Szerintem az Enter the Dragon-ban király .(illetve ha abban van a végén az a kampókezû faszi akinek mûkeze van)
Én meg felfedeztem magamnak Rudy Ray Moore-t,a másik Blaxploitation királyt.Elkezdtem gyûjtögetni a filmjeit.Jön is a Disco Godfather.Hát ez 80 as évek+mikrofon hajak+disco =röhögés .
Jesus Christ Vampire Hunter
kung fu-zó Jézus beszarás
kurv@ szórakoztató film...
De az a keleti csávó aki bunyózik a filmben (abban a kék hálós pólóban)
rendkívül groteszk figura.Igazából rajta röhögtem végig meg a bajszos társán😊
Van egy jelenet amikor a bajszost odaszorítják a rácshoz és hátrarúg egy köríveset(ez az elsõ nagy verekedés jelenetnél van a sikátornál),de olyan lassú rúgást én még nem láttam.Visszahúztam vagy 5x és egyre jobban röhögtem.
Megnéztem ma is azt a jelenetet és megint röhögtem rajta egész nap.( 44 perc 08 körül van nálam)
az a legjobb az egészben,hogy egyik sem tud verekedni
BASSZUS! Olyan filmek jönnek ki dvd-n, hogy elájulok! Ha éhenhalok is megveszem õket!
Jövõ hétvégére (kb péntek este) kész a felirat.
Gyerekek le kell írnom,hogy German Magarinos lett az új kedvenc rendezõm 😊))))
Már a Goreinvasion(zaercen ott van muszáj megnéznetek) megihletett, de ez még azon is túltesz kreténségben.
És persze most már reszketve várom az LSD Frankenstein megérkezését is.
ajánlott kultúroldal:
http://www.gorevision.com.ar/
remek befejezéssel!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
fenn van egy filmje ,az Invasion of the zombies. milyen az ?
és mi az ábra a Robot holocaust-al? 😄
tudod anno beszélgettünk egy filmrõl, amiben a végsõ harcban a csávó a másik kardlapjára állt, meg ilyen fél perceket töltenek a levegõben. Na annak mi is volt a címe? Az volt a legyõzhetetlen Wu-tang? vagy vmi más?
Az öreg mami hova ment??? 😄
PSN ID.: Beegabor
The Salena Incident
Aunt Rose
Dark Fields
Evil's City
Dream Home
Wolf Creek
Live Feed
Next PC upgrade: 2022
rögtön a legelején is a Hero 1 esete meg amit írtál az is bejött(függetlenül az erkölcsi töltettõl)
ami zavaró volt nekem az a szereplõk bemutatása olyan számítógépes játék formában,hogy erõsségek-gyengeségek,kilátások....stb
A szöszkével az volt zavaró, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄DDDD
kész leszel tõle.
Ez király volt. 😊 Röhögtem is, néhol izgultam is, bár félelmetesnek egyáltalán nem nevezhetõ. Tetszett, hogy lazán, kicsit komolytalanul volt megcsinálva, és kis pénzbõl is jó effekteket hoztak ki. Egyedül a végefelé zavart egy apróság (a szöszke), ezt nem szokás egy ilyen filmben. 😊
8/10
ne tagadd le, tudom, hogy neked megvan 😄DDDDDDDDD
utána meg azt mondták neki kórusban,hogy Supreme ninja,supreme ninja ....hehe beszarás
Ninja+Kung fu filmet mindet meg kell nézni ami zaercen van mert nem ok nélkül kerülnek fel 😊
kétféle képpen lehet megközelíteni ezt a témát. Egyik részrõl ez egy fos 😄. Másik részrõl, viszont überkemény film, aki bírja az ilyen filmeket, feltétlenül nézze meg, beszartok az tuti... Volt benne minden, ami az önfeledt szórakozáshoz kell: DDDD
Most végiggondoltam, hogy ált. suliban mennyi ninjafilm forgott VHS-en közkézen, valszeg ráállok kicsit jobban a stílusra, begyûjtök párat, mert anno nagyon szerettem...