9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
sziasztok!
Látom nagy Fanok vannak itt:)
Olyan kérdésem lenne h honnan lehetne megszerezni régi kungfu filmeket!
Kiadták azokat egyáltalán dvd-n?
De semmilyen torrent oldalon se találtam még aviban sem!
videókazin megvan pár,de az már rongyosra van nézve!
A félkarú boxoló 1-2 nagyon érdekelne!
Nagy kedvenc!Régi szép idök!
Ha vki tud vmi infot,elöre is köszönöm! -
#8226 Az jó lenne, akkor igyekszem belehúzni. -
ha a fordítás megvan, én beidőzítem neked...
Slayerrel is így szoktuk ;) -
#8224 A Violent.Shit.2.Andreas.Schnass.1992.Uncut.DVDRip
-hez nem tudna valaki öszedobni egy időzítést, akkor gyorsabban haladnék vele, ez az időzítés dolog valahogy nem megy nekem. -
az valóban súlyos volt... -
Inkább ultra-zs, de ha teheted, nézd meg a Lost Skeleton of Cadavra-t, a rendező előző filmjét. Kegyetlen nagy. :) -
Szedem le, ászosnak néz ki. -
Hajnalcat #8220 B film, mi? :D
Comedy és Sci-fi keveréke nem lehet más...Azt hittem, valami jó kis horror... -
Colic filmet látta már valaki?
Várható hozzá felirat? -
már a címe is félelmetes :D -
Ülök, és erre várok. -
Ultra Film topik, #1462
-
reanimator #8215 ez a 2 Ultrafilmes verzió egyben? Mikor jelenik meg ha arról van szó ? -
RMarvin #8214 Kösz mindenkinek a segítséget. -
Közben megtaláltam: limitált Fulci pack, The Beyond + City of the Living Dead egyben, 7000 pénz, 300 darab. Nyami. Naná, hogy megvesszük! :)
-
Hoppá! Ultra Film? Akkor érdekelni fog. :)
-
Többiek már írtak:)
Amugy a The Beyond a gyakorlatilag 95%-ban legelterjedtebb címe a filmnek. Most fog megjelenni nálunk dvdn. -
Ez az a film, itt van pár alternatív cím is.
(Vigyázat, ettől függetlenül nem keverendő a From Beyond-dal! Az is baromi jó film, csak nem ez. :) )
-
reanimator #8209 Eibon néven is futott
http://www.torrentspy.com/torrent/378502/The_Beyond_Lucio_Fulci_1981_eng -
Böjtös #8208 Mivel a magazin csúszik, és én úgy terveztem, hogy péntektől már kapható lesz, a Pulse vetítésünkre (következő hét kedd 20:00, Corvin, Jávor terem - fél és hármnegyed nyolc között érdemes odaérni) emailben ([email protected]), vagy telefonon (215-22-80 - hétfőn és kedden 10:00 és 16:00 között) várom mától a jelentkezéseket. Két főre szóló jegyeket lehet nyerni, írjatok, telefonáljatok minél előbb.
-
RMarvin #8207 a "The Beyond"-nak nincs valami másik címe? Ezzel a névvel nem találok hozzá torrent-et. (csak azért kérdem, mert egy csomó klasszikus-horrornak van más címe) -
Igen az a Redneck Zombies ami a parasztvilág ésa zombik szoviális prioblematikáját taglalja:)
A Return 2-ben 3 gyerek lemegy egy csatornába, ahol találnak egy hordót és elkezdik basztatni. 2 Gyereknek a pofájába megy a gáz és később bezombulnak a 3dik gyerek meg elfut. Ő a film egyik főszereplője amugy. -
Igen csak megerősíteni tudom a többieket meg téged is.
Beyond és Return of the Living dead 2. Fura abból a filmből általában a csatornás zombira emlékeznek a legtöbben. -
RMarvin #8204 megvan: "Return of the Living Dead 2"
Másik klasszikus, amit vélgre sikerült megszerezni: Demons 1-2 -
namost hordó+ dzsipp az valóban lehet Redneck zombies, ami egy igen súlyos TROMA film... -
RMarvin #8202 Köszi a segítséget, erre a címre az életben nem jöttem volna rá magamtól. Utánanéztem, de nem találtam hozzá torrentet. Ha valaki megdobna egy linkkel, azt megköszönném.
A 2. filmnél még annyi eszembe jutott, hogy valami elkallódott hordóból kifolyó anyag okozza a galibát...
Most szedek le egy "Redneck Zombies" nevű filmet, a tartalma valamelyest hasonlít az emlékeimhez. Majd meglássuk... -
xfantomasx #8201 nincs mit:) -
OFF
belehallgattam a Benümb-be
koncertet akarok MOST! köszi, hogy megismertetted velem!

-
xfantomasx #8199 első film a Beyond, a másodikat én sem tudom.mindegy majd mindjárt jön Berzerker koma oszt megmondja:) -
Üdv!
első sztem minden újkori horrorfilmek alapja a The beyond
másodikat így ennyi infoból nem tudom azonosítani, nekem kicsit több kéne... -
RMarvin #8197 Üdv!
Két filmcím kellene nekem. Segítségképpen leírok néhány dolgot a filmekről, amiket kb 15 éve láttam, s most szeretnék nosztalgiázni egy kicsit:
1. A történet a század (előző) század elején kezdődött, ahol egy festőt kínoztak halálra a környékbeli emberek. Azt nem tudom, hogy miért tették, de arra emlékszem, hogy valami füstös, halott tájat festett éppen az ürge. Aztán átugrott a jelenbe a történet, amikoris valami miatt megjelentek a zombik. A végén a 2 túlélő (csaj+faszi) egy kórházban rohangált, majd az egyik liftből kiszállva abban a halott tájban találták magukat, amit a festő majd egy évszázaddal korábban festett. A cím szerintem az volt, hogy "Zombik fellegvárosa" vagy démonvárosa, de ezekre nincs találat.
2. Ez már egy lazább film volt, aminek csak a felénél jöttem rá, hogy ez félig vígjáték lehet. Emlékezetes pillanatok: amikor kitör a városban a pánik, 4-5 zombie randalírozik egy jeep-el össze vissza. Aztán elfut a kamera előtt egy másik zombi is, aki egy kiskutyát üldöz. Szándékosan vicces jelenet volt, az tuti. A végén ha jól emlékszem egy kerítéssel zárták el az emberek a zombiekat, de az egyik tizenéves zombie átmászott a kerítésen, és kinyitotta a kaput a többieknek. A film közepén volt egy jelenet, amikor az egyik csaj egy sörétessel hasbalőtte a zombiet, aki emiatt kettészakadt, Majd a földre esett felsőtest nyúkált a még mindig ide-oda lépkedő lábai után...
Segítsen valaki pls! Mi ezeknek a filmeknek a címe?
Köszi! -
Hajnalcat #8196 Most láttam, nagyon tetszett:
(japán horror-thriller)
Re-Cycle
Voltak benne Zombie-k is, ha valaki azokat is szereti meg huh, nagyon elgondolkodtató volt és egyben félelmetes. A vége viszont, hát eléggé váratlan fordulatot vett. O_o Remélem, hogy lesz folytatása, mert kellene... -
#8195 Igen, az sem volt rossz, bár nem toltam végig, csak kb. a feléig.
-
reanimator #8194 ami mnég tetszett az a Call of Cthulhu bár annyira nem fosatós -
#8193 Nah igen, ebben igazad van. Nagyon stílusteremtő volt :) -
az nem horror, az egy paródia :D -
xfantomasx #8191 Stubbs the Zombie -
#8190 Nekem bejött. Mondj pc-re egy jobb horror játékot, az elmúlt pár évben?
Tudom, hogy van de nagyon kiemelkedő nincs köztük.
Talán a Condemned... -
A Land of the Dead játék szerintem kurva unalmas. -
reanimator #8188 Bagman kisfilm fasza de van egy nagy film is,az csak simán Bagman néven fut és Stephanie Beaton van benne(híres B-film queen)
http://www.imdb.com/title/tt0305264/