Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
érdemes megvenni? úgy értem h jó a könyv? utánanéztem a neten és nem is olyan drága (3000FT), lehet h megpályázom

I love this game!

Törölt felhasználó
igen ismerem😊
Nem tudod véletlenül,hogy az eredetijének mi a címe? Mert eredendõen francia film az csak Running Man-ként remakelték.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Glpetyus
Kultfilm

Battle Royale amúgy megjelent magyarul könyvként, iszonyatosan jól néz ki, kellõképpen súlyos is (700 oldal), ha esetleg érdekel valakit.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Running man 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egy Jézus küllemû csávó a kalandjai során találkozik 7 emberrel akik naprendzserünk egy-egy bolygóját képviselik.(gondolom a földi lesz a legkreténebb 😊
Lemondanak földi javaikról és létrehoznak egy csoportot azzal a céllal,hogy felkeressék a Szent Hegyet és elmozdítsák az ott élõ Isteneket és halhatatlanok legyenek.

hát felületesen forditottam rohadt vagyok szótárazni most.De érdekes film lehet gondolom Vatikán örült neki 😊

ja Turkey Shoot-ot pár napja néztem meg én is.
Nem tudtam,hogy mi ez(nem is szeretem megnézni elõre imdb-n) csak bele volt rakva a listámba,hogy kell.
A véletlen meg úgy hozta,hogy utána a Wilderness-t néztem.
2 embervadászos film egymás után fasza 😊
Mindkettõ jó volt de ha a 2 közül választanom kell akkor Turkey a nyerõ Steve Railsback balfaszkodása miatt(néha úgy fut benne mintha tele lenne a gatyája) 😊
Railsback nálam lassan eléri azt a kategóriát,hogy vadászni kezdjem a filmjeit mert amit eddig tõle láttam(Lifeforce,Blue Monkey) tetszett nagyon.

Apropó:embervadászos filmet tudtok még? Hard Target,Battle Royale,Deadly Games(ez a legfaszább) -en kívül.

Glpetyus
ez moziban?...jesszus 😊

Loál János
Nem néztem még meg, pedig jó rég óta megvan, csak a Santa Sangre-t láttam eddig Jodorowskytól. :-|
Botrányos film, sok egyházi utalással, valami Krisztus-szerû történettel. Nézd meg, számolj be, htx. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Snecie Smicie
Nem ide tartozik tulajdonképpen, de a 73-as Holy Mountain mirõl szól tulajdonképp nagy vonalakban?

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Loál János
Féloff:

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ha nem felejtem el, jövõ héten legrabbelem a dvd-t és ha adsz valami tárhelyet, akkor felnyomom.

Snecie Smicie
Ez a Torrentmind lesz az új horror-torrentsite, amirõl már szó volt?

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

TheBerzerker
Stret Trash-ben csövesek vennek meg úgy általában az összes posztapokaliptikus mestermûben de ezt te is vágod😊

Attack of the Redneck Mutans-ban még paraszt zombik vannak vagy mik.

fifi
Gyere az A*la*t*s-ra Mester!

Meg addig nézd meg mi van a tegnap nem befejezhetõ filmmel, mert akkor elõkotrom a racket...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Emberek!

Keresem a Turkey shoot címû filmet bármilyen módon...

köszi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Night of the Bums filmet ismeri valaki? (www.charlescullen.com) Vagy a Super Badass c. moviet?
Illetve tudtok még filmet amiben csövesek,trógerek vannak ? 😊))) (pl. They don't cut the grass)
De olyan film is jó amiben parasztok 😊))) (pl. Redneck Zombies)

fifi
<#ejnye1>
nekem tetszett...

most néztem Andre the Butchert.
Szerintem ez nagyon rossz 😊

kurva jó kis film,pláne szinkronnal 😊

fifi
most jó, kösszzzzz...

vicces hülyeség kb mint Gyilkos paradicsomok vagy Killer clowns ,de azok jobbak.

Jano
Jó volt? Lemaradtam róla. :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Milyen boldog voltam, mikor megtaláltam azt a filmet... 😊
Fifinek, Ramzának is tetszett nagyon - nem is csoda ugyebár. 😊

Jano
Ezt megnézem.

priv ment 😊

fifi
nem...

ddomi87
messenger

nem tûnik rossznak...elég para horror lesz...

ööö...retekegér...!

Én megnéztem a They don't cut the grass anymore-t.
Kegyetlen jó film.Csomó fasza jelenet van benne.Kedvencem amikor a kertész szétveri baltával az újságban a csaj fejét😊)))
Meg amikor petárdát raknak a csaj szájába és vágás után látszik,hogy egy guminõ van odarakva a robbanásnál.
Korszakos mestermû szerintem😊

na az Andre the Butchert vagy ma de legkésõbb holnap nézem meg.
Nem bírok várni a feliratra mert a kult arc Ron Jeremy benne van.

Fifi-le bírtad tölteni a Curset?

fifi
igen

de vigyázz, mert van egy másik Dead meat címû film is!

Snecie Smicie
Kissé Violent Shit-esnek tûnik, kicsit jobb kivitelben 😄 Bár csak néhány képet láttam..

Viszont most látom hogy ez is szerepel a.k.a Dead Meat néven..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

fifi
az a csatorna errefelé nincsen 😞

inkább a Blöfföt nézem 😄

fifi
megvan az is de még várok a feliratra...
más:
Slayernek odaadtam az André The Butcher címû filmet, lesz hozzá felirat, azt érdemes megnézni. Eszement cucc...

ma 23.30-kor Film+ on Turbózombi

Snecie Smicie
Végülis nem volt rossz, bár nálam az idei elsõ helyet a Slither viszi :o)<#smile>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

fifi
Wilderness

lesz SPOILER:
Na igen... Ez kurva jó kis film volt. Én eleve vonzódom az ilyen embervadászatos filmekhez 😄 /Battla Royale pl., ugyebár/
Ez a film ebben a témában tulajdonképpen perfekt volt, bár a vége kicsit kajsza, én máshogy csináltam volna... Elhalálozások /medvecsapda kivételével/ teljesen rendben vannak, akció van bõven. Nekem tulajdonképpen a jellemek közti különbségek nem jöttek le igazán, tehát pl a feka is csak azért volt, hogy lenyomják a pataknál...Várban élõ hajléktalan szerepét megintcsak nem értem. Bár ez másutt is így van, nemtom miért ehez a filmhez írom igaziból...

9/10

Dying Soul
Trailer alapján ne ítéljünk. 😛

Lammer
<#finom>
btw jonni fog a masodik remake... nagyon remelem nem k*rjak el, az elso szerintem jo volt(lehet kovezni) es a masodik trailere is feelingesnek igerkezik (lehet megjobban 😄) <#vigyor3>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

PetruZ
Húú, totál megaloál ez a film, igazi, hamisítatlan "hõskori" VHS-feeling árad belõle, megfûszerezve egy kis thai misztikummal és világnézettel. 😄

Duang doki voodoo-skodik a környéken, páran meghalnak, emiatt a Saidang falu lakói utánamennek és jól megmurdelik, majd a testét a folyóba lökik. Öt évvel késõbb egy idegen (nem a doki) tûnik fel a környéken, aki módszeresen vadászni kezd a falusiakra, és az éppen akkor a környéket járó japcsi egyetemistákra, meg kínai kincsvadászokra. A szereplõk egyre fogynak, a gyilkos látszólag legyõzhetetlen, még kard sem fogja. Ki marad élve?

Igaz, hogy Tony Jaa is szerepel benne, de nincs a középpontban (kb. 15 perce van, és a film felénél ki is nyiffan), mindenesetre tejfelesszájú kölyökként õ bírja legtovább 1-vs-1-ben a fõgoni ellen. Talán nem véletlen a dolog, elvégre a fõgonit az a Panna Rittikrai alakítja (a "játssza" azért túlzás lenne a végig néma, végig komor arcú gyilkostól; bár még így is erõsen kiemelkedik a többi "színész" közül 😉 ), aki IRL Tony Jaa mestere.
Van benne humor is, afféle erõs Jackie Chan-koppintás formájában (és a "tipikus feka" helyett egy hiányos fogazatú gnóm japcsi szór pár halovány poént), a misztikum elhanyagolható, viszont pl. érdekes és szokatlan színfolt a faluszépe leányzó zenés dalbetétje (vmi thai népdal lehet, kicsit pop-os formában feldolgozva), vagy az, amit a falubikája elõad a "dühös arcrángás, majd fékevesztett fetrengés a porban, mert rászálltak a csajomra" jelenetben. 😄 Egyébként van pár kifejezetten (és meglepõen) jó nagyzenekari betét, fõleg harcjelentek közben, ill. a végén, a nagy leszámolás során. Emellett az arcok egy részét felismerni véltem az Ong-Bak-ból is (pl. ez a leányzó abban a filmben is falusit játszik, õ az, aki a vénséges vénasszony mellett kapott kisebb szöveges szerepet).
A harcjelenetek többsége jó... lenne, csak mindegyikben akad egy-két csúnya, amatõr baki, pl. többször erõsen látszanak a visszafogott ütések. Gondolom, a nem profi színészek védelme miatt volt így, ugyanis néhány küzdelem totál full contact-ban megy (pl. Tony Jaa-val is), valószínûleg a képzettebbekkel. Nem egy Ong-Bak, vagy Tom Yum Goong, de nézhetõ.
Ja, és a film vége egy jó nagy, de teljesen tipikus "B" meglepi. 😊

Értékelés: 6/10

Pár kép a filmbõl itt. A képek nagy része a Tony Jaa vs Killer jelenetbõl vannak. 😊
Dying Soul
Wikipedián Night of the Living Dead a fõcikk ma.

Dying Soul
Egyetértek. 😊

Így van.
Na ez gyomorforgató, jó értelemben, na meg a sorozat legjobb része.

szerintem Õ a rendezõ és menedzseli a filmjét mindenhol 😊

Dying Soul
Ez Miike, Imprint.

Dynamic
Ja és a 2 felk.jelet nem véletlenül kaptad, de csak folytatod...
Dynamic
Azt, hogy szar. Kb. annyira gyomorforgató, mint a Bambi.De szerintem magasról teszel rá, hogy kinek mi a véleménye, mert látom 2 napja regisztráltál és telehánytad az összes topikot ezzel a marhasággal(még a Humoros képeket is-most akkor humoros vagy gyomorforgató?), szal valahogy nem tudom elhinni, hogy tényleg érdekel a véleményünk kisbarátom.
Csak minek fostam akkor én is a szót?😊

Snecie Smicie
ebben mi a gyomorforgató? :o)))