Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
en lattam !!!!.....hasonloan nagy marhasag volt....azt hiszem ott oltozott be paradicsomnak vmi neger ficko es beepult....😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hat tetszeni.....inkabb nevetseges volt....bar volt egy-ket rohogtetos resz

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

nokedli
Ha rettenetesen rossz filmeket akartok böngészni, vagy rendelni, itt megtehetitek!!
http://www.badmovies.org/movies

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

nokedli
Na és a kannibál bébi sorozat?? Az sem volt semmi!!

Jano
Hö! Ja! 😄

Nem mondom, hogy rosszak voltak, végül is jól elszórakoztam rajtuk. De Chucky "erejét" kicsit túlspilázták. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

BADE
A Chucky részek nekem is a kedvenceim voltak.
Mindegyik nagyon jó volt,de egyszerübb lett volna belerugni és máris nem pattogott volna annyit.😊))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Jano
Most néztem meg a Long time dead c. angol filmet. KaZaA-ról szedtem. Nem volt érdemes. 😄
Lányok/fiúk megidézik a Djinnt;
Megbánják;
Az egyik srác gyerekkora furcsa titkokat rejteget;
Gyanús a fõbérlõ bácsi;
Sorra halnak megfelé;
Kiderül, hogy a fõbérlõ rendes;
...

A slusszpoént nem mondom el.

Aki olyan filmet akar látni, amiben elõre fogja tudni mi történik majd, az nézze meg...

hali
4et, abbol csak a 3. rész volt szar, a többi kerály

www.napisajto.hu

Jano
Háháá! Chucky barátunk! Hát nem semmi volt! Hány bõrt is húztak le róla?

hali
ettol kegyetlenul feltem gyerekkoromban 😄

www.napisajto.hu

hali

www.napisajto.hu

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jano
Volt ilyen címû rajzfilm is.

Jano
És így akkor nem is tetszett?

nokedli
Hali!
Kedves horror rajongók! Látom, hogy kedvelitek ezt a mûfajt, ezért javaslom, hogy néhány "alapmûvet" nézzetek végig, ha tehetitek, mert csak ezek ismeretében tudtok képet alkotni a horrorfilmek hátborzongató világáról.
Elsõ és egyben szerintem a legszörnyûbb "A gyilkos paradicsomok támadása (Attack of the Killer Tomato) címû film ... persze kinek a pap, kinek a papné... de ezt látnotok kell!!

Buddy
en eleg komolyan gondoltam, ugyanis en sem tudtam rola semmit......igaz ahogy haladt elore, egyre komolytalanabb lett...

Jano
Én kommentár nélkül kaptam meg egy haveromtól vhs-en, csak annyit mondott, hogy mindenképp nézzem meg (kölcsönzött kazi volt, még aznap vissza kellett adni). Aki nem vágta már az elején a zenébõl, a képi világból, hogy poén, az nem tudom mihez kezdjen. 😄DD
Alap, nemrég szedtem le KaZaA-ról.
Érdekes, hogy 2 címen fut. Dead Alive, illetve Brain Dead. Én elõször Brain Dead címmel láttam, amit leszedtem, az Dead Alive.

Buddy !! Aki a Hullajó-t úgy kezdte el nézni hogy egy kemény horrort fog majd látni, és emiatt csalódott, az meg is érdemli. Még a kilencvenes évek elsõ felében láttam amikor itthon is bemutatták, és már akkor is úgy mentünk be a moziba hogy szét fogjuk röhögni az agyunkat !! És be is jött a dolog. Mivel a filmeknek van elõ és utóéletük nem árt egy mozizás elõtt utánnanézni ezeknek, és nyomban kiderül hogy mire is számíthat az ember. Azóta vagy ötször láttam a filmet. és mined egyes alkalommal egyre több poént fedeztem fel az újbóli megnézések során. Aki esetleg még nem látta az fogja föl horrorparódiának és nagyon jól fog szórakozni rajta !!

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Tikal
Tisztességes keresztény tradicionális ember ilyeneket nézz?😊)))))))
Hányingerem van.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PetruZ
Demons 2 - The Nightmare Returns
Atyaég, valami iszonyat sz*r ez a film, az elsõ résznek még a cipõfûzõjét sem kötheti be. Argento - Bava duó, piha... Én meg hetekig szenvedtem vele, míg sikerült lecibálni.
Még el is ment volna egy szimpla démonos filmnek, de mikor a kissrácból kibújt az az izé (az elsõ részben semmi ilyen marhaság nem volt), kibukott belõlem a röhögés és innentõl kezdve értelmét vesztette az egész. Meg hogy most nem egy maszk okozta vágás miatt, hanem egy tévében látott démonos filmbõl "kibújt" démon indítja el az egészet... Áh, borzalom.
SoDI---
Aki bújt aki nem-et látta valaki?
Éppen tegnap húztam le valahonnan a szinkronos DVD-ripet, és az elején nagyon be voltam lelkesedve, hogy lám, lehet fényes nappal is horrort forgatni, ám ahogyan egyre többet tudtunk meg az ellenségrõl, eléggé ellaposodott egy átlag alatti szörnyfilm irányába sajnos 😞

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Buddy
szerintem azonban egy filmbol 3-nal tobb "sorozatot" csinalni, mar eleg unalmas

es mindig az elso resz a legjobb, ez szinte minden filmnel igaz

Buddy
es persze az 1.-t es a 2.-at csak egyszer lattam, mar azt sem tudom mirol szol......alt. iskolaban lattam, ugy 6.oszt. kornyeken

Sõt, a nyolcadiknál le is állnak 😊 A kilencediket még soha nem sikerült megnéznem.
Amúgy az elsõ két rész szerintem nagyon rulz, a harmadik(tól) már nem jött be annyira.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

No, végre valamiben egyet is értünk 😊
Amúgy szerintem nézhetetlen volt a Jason X - azt hittem, hogy a hatodik-hetedik résztõl felfele olyan mértékben gyalázták meg a sorozatot, amit képtelenség ûberelni, de a tizedik rész szerintem mindenen túltett...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Buddy
erdekes, hogy a jason sorozatokbol az 1. es a 2. reszt nem adta meg le tv. Mindig a 3.-tol inditanak

Buddy
a hullajot en egyszer lattam.....azt hittem, hogy komoly, de a vegere mar rohogtem a sok marhasagtol......eleg alacsony koltsegvetesu a produktum 😊

SoDI---
Hát akárki akármit mond, szerintem a nagy klasszikusokat hiba volt kivinni a világürbe. Ha az maradt volna az ALIEN-ek területe, jobban jártunk volna. A Jason X bár ennek ellenõre viszonylag elég nézhetõ volt, de mondjuk pl. a Hellraiser 4-ben egy kicsit eröltetett, és nem oda illõ volt a sci-fi környezet.

Ha úgy általában horrorokról beszélünk, akkor a kedvencem a Hellraiser sorozat (ha megvan valakinek divx-ben az 5-ödik rész, az sikitson bártan e-mailben ), szinte bármelyik része gyomorforgatóbb, mint az összes Freddy-Jason széria 😊

Amikor megnéztem pl. a második részt, akkor azzal a gondolattal álltam fel a végén: "hogy a francba lehet valakinek ilyen beteg agya, hogy ilyet kitaláljon, és még le is forgatják, b.meg!" 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Jano
Leszedtem a Hullajót. Csak hogy röhögjek egy jót. 😄

jason X-ben a mészárlások nagyon jók!!!!!!!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Jano
Én a Jason sorozatot inkább thrillernek nevezném, mint vérbeli horrornak.

Leszedtem a Hullajót, épp mazsolázgatok a legszórakoztatóbb jelenetek közt.

Simian Raticus. 😄

Evil
az elso 4 resze volt szerintem jo, utanna elcsepeltek.Es ezen szerintem a jason x se segitett.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Buddy
az ilyen mai sikolyokat meg hasonlokat le lehet huzni a wc-n

Buddy
eddig a Pentek 13 sorko a legjobb, annal jobbat meg nem csinaltak

Hitm@n
Tegnap,igaz megkésve, de sikerült beszereznem a Jeleket.Ott van hangulatban, Mel Gibson nagyot alakít (mint mindig).

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Persze a 2 filmnek semmi köze egymáshoz

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Eléggé bejövõsnek tûnt a bemutatója alapján.Meg utána olvastam, és tetszett a történet.Bár az olvasottak alapján úgy kezdõdik, mint ahogy a Kaptár véget ér.

PetruZ
336114007
Elõre is kösz.
A többiektõl meg elnézést az alábbiakért. :]
hali
ha megvan, ird a szamod

www.napisajto.hu

hali
helyes 😄

www.napisajto.hu

PetruZ
Sh*t... :] Töltök ICQ-t. 😊
hali
nemmegy a dcc-m 😄

www.napisajto.hu

PetruZ
Nincs, nem tartom biztonságosnak. IRC van; ha jó, mondj egy helyet és szobát.
hali
icq-d nincs?

www.napisajto.hu

PetruZ
Ehm, gondolkozom... 😊
PetruZ
DC-n hol vagy?
hali
adj valami helyet, dc-t nemigazan szeretem 😄

www.napisajto.hu

hali
ehh, nekem tökmind1

www.napisajto.hu

PetruZ
Ahol neked megfelel. Ftp, DC, web, _bármi_ megfelelne, míg leszedem. Dobj meg egy levéllel, ha sikerül kitalálni vmit.
hali
25mega, kb 3-4 perc.
hovategyem?

www.napisajto.hu