Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
http://www.badmovies.org/movies
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
Nem mondom, hogy rosszak voltak, végül is jól elszórakoztam rajtuk. De Chucky "erejét" kicsit túlspilázták. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mindegyik nagyon jó volt,de egyszerübb lett volna belerugni és máris nem pattogott volna annyit.😊))
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Lányok/fiúk megidézik a Djinnt;
Megbánják;
Az egyik srác gyerekkora furcsa titkokat rejteget;
Gyanús a fõbérlõ bácsi;
Sorra halnak megfelé;
Kiderül, hogy a fõbérlõ rendes;
...
A slusszpoént nem mondom el.
Aki olyan filmet akar látni, amiben elõre fogja tudni mi történik majd, az nézze meg...

Kedves horror rajongók! Látom, hogy kedvelitek ezt a mûfajt, ezért javaslom, hogy néhány "alapmûvet" nézzetek végig, ha tehetitek, mert csak ezek ismeretében tudtok képet alkotni a horrorfilmek hátborzongató világáról.
Elsõ és egyben szerintem a legszörnyûbb "A gyilkos paradicsomok támadása (Attack of the Killer Tomato) címû film ... persze kinek a pap, kinek a papné... de ezt látnotok kell!!
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
Alap, nemrég szedtem le KaZaA-ról.
Érdekes, hogy 2 címen fut. Dead Alive, illetve Brain Dead. Én elõször Brain Dead címmel láttam, amit leszedtem, az Dead Alive.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Hányingerem van.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Atyaég, valami iszonyat sz*r ez a film, az elsõ résznek még a cipõfûzõjét sem kötheti be. Argento - Bava duó, piha... Én meg hetekig szenvedtem vele, míg sikerült lecibálni.
Még el is ment volna egy szimpla démonos filmnek, de mikor a kissrácból kibújt az az izé (az elsõ részben semmi ilyen marhaság nem volt), kibukott belõlem a röhögés és innentõl kezdve értelmét vesztette az egész. Meg hogy most nem egy maszk okozta vágás miatt, hanem egy tévében látott démonos filmbõl "kibújt" démon indítja el az egészet... Áh, borzalom.
Éppen tegnap húztam le valahonnan a szinkronos DVD-ripet, és az elején nagyon be voltam lelkesedve, hogy lám, lehet fényes nappal is horrort forgatni, ám ahogyan egyre többet tudtunk meg az ellenségrõl, eléggé ellaposodott egy átlag alatti szörnyfilm irányába sajnos 😞
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
es mindig az elso resz a legjobb, ez szinte minden filmnel igaz
Amúgy az elsõ két rész szerintem nagyon rulz, a harmadik(tól) már nem jött be annyira.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy szerintem nézhetetlen volt a Jason X - azt hittem, hogy a hatodik-hetedik résztõl felfele olyan mértékben gyalázták meg a sorozatot, amit képtelenség ûberelni, de a tizedik rész szerintem mindenen túltett...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha úgy általában horrorokról beszélünk, akkor a kedvencem a Hellraiser sorozat (ha megvan valakinek divx-ben az 5-ödik rész, az sikitson bártan e-mailben
), szinte bármelyik része gyomorforgatóbb, mint az összes Freddy-Jason széria
😊
Amikor megnéztem pl. a második részt, akkor azzal a gondolattal álltam fel a végén: "hogy a francba lehet valakinek ilyen beteg agya, hogy ilyet kitaláljon, és még le is forgatják, b.meg!" 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Leszedtem a Hullajót, épp mazsolázgatok a legszórakoztatóbb jelenetek közt.
Simian Raticus. 😄
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!