Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
A fene, én meg tudom az egészet oda-vissza. :C Da azé kell, htx.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Akkor a cím hazudott, mert az egyikkel rendelkezik 😊
Egyébként azért ütött ekkorát, mert fogalmam nem volt, hogy mirõl szól, és meglepõdtem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Voltan
Ezt valamikor adták a VOX-on. A TV-újságban az volt a címe, hogy Kéz és láb nélkül 😄DDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Loál János
Ja, szal elkezdtem a múltkor a Slashers-t szedni KréziMészirõl, de érdekes, hogy rohadtul nem vagyok belépve az oldalon, mégis jön a sztáff.

Loál János
Asszem Te egy csomó lemezt hozol nekem!

Ja, és mostmár tényleg teljes gõzzel üzemel a Crazy újra

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Basket case

Nagyon régen meg akartam nézni, mert sok jót hallottam róla. Most túl vagyok rajta, és szavakkal le nem tudom írni, hogy mekkora kibaszott nagy film ez!
Azonnal belépett nálam a horror-kedvencek közé, azt hittem, hogy már nem fogok újat látni a stílusban a nyolcvanas évekbõl, de ez letaglózott.
Ja, és inog a trónja a Terror galaxisának minden idõk leggusztustalanabb erõszakolós-jelenete terén (de mondjuk nem ettõl jó a film).

fifi
Hála az égnek nincs semmim függõben!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Elkiabáltam, csak a nyitóoldal.

Már megy is 😄

...azt eddig nem mondtam, hogy minden alkalommal nulláról indultak újra, kb. 5 filmmel

Na mindegy, reménykedjünk, hogy csak néhány órás leállás.

fifi
Jólvan...

Mert nagy kincsestár az!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az elmúlt fél évben én legalább 5 többnapos leállást láttam, és mindig visszajöttek, úgyhogy azért lehet reménykedni.

fifi
Nem megy a Crazymazey....

The lost skeleton of Cadavra

Csak sikerült végre megnéznem.
Három alkalommal futottam neki, és nem amiatt, mert rossz volt, hanem mert egész egyszerûen olyan tömény hülyeség az egész, hogy már röhögni nem voltam képes néha.
Klasszikusan az a film, amire a filmes topik mûértõ közönségének egy része reflexbõl vágja az 1 pontot ("lehet, hogy bennem van a hiba, de ez egy faszág, vazzé"), anélkül, hogy elgondlokodna azon, hogy miket (és milyen jól!) parodizál ez a film.
Szóval jó volt, tetszett, de lezsibbadtam rajta 😊
Nem pontozom, lehetetlen.

PetruZ
Én még azt is olvastam, hogy igazából nem pont a trilógiát akarta folytatni, hanem csak egy új zombis filmet csinálni, de a stúdió ragaszkodik a névhez és a sztorihoz. A cím is egészen más lett volna.
Loál János
1.9 pont, zsííír!

Nudist colony of the dead

Állítólag napozó nudista zombikról szól.
Nem lehet rossz 😊

Loál János
ok, htx. 😮))))))5

Loál János
Elõre lehet sejteni, hogy milyen szép a találkozás, de azért vicces.

Megpróbálom.
Majd csinálunk gyûjteményt hülye címû filmekbõl is!

De, elírtam.
És jó volt? És miért csak volt?
Mondjuk Barbival sem lehet rossz 😊

Loál János
Dánlód plíz, htx.

Loál János
Nem Bambi? Meraz megvolt.

agyhalál
Azt hiszem ez is megteszi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Most olvasom csak, hogy Romero jövõre elkezdi forgatni a "Dead" sorozat negyedik darabját, Land of the dead lesz a címe.
Na hol van a pezsgõs szmájli?

A Barbi meets Godzilla pedig már régen célkeresztben van nálam, most végre le is tudom majd szedni.
Kiváncsi vagyok, másfél perc alatt mit lehet kihozni ebbõl a témából.

Ez sem lehet rossz, most tölthetõ a crazy-rõl:

Even dwarfs started small

fifi
Hadd találjam ki....Talán a Beyond?

Ugyanígy jártam, csak én évekkel késõbb.
Érdekes dolog egyébként ez a gyerek- és felnõttkori értékelés.
Vannak filmek, amihez érni kell (ld. említett mû), de van, ami elloálosodik az évek alatt (nálam pl. House 1).
De a legjobbak akkor és most is tízpontosak (igen-igen, azt, amikor megkorbácsolnak, mésszel leöntenek egy bácsit, aztán átütik a csuklóit, majd befalazzák, azt soha nem fogom elfelejteni 😊

agyhalál
MATRX és Kisahubben
agyhalal
Ha kell extra slot csak üvöltsetek.

fifi
Milyen HUBon milyen nickkel?

Jano
Ááááá, évekkel ezelõtt láttam néhány részletet belõle valamelyik tv-adón, de sose tudtam, hogy mi volt az, a poszterrõl viszont felismertem a két szerencsétlent. Kell! 😊

Melyik HUB-on vagy, milyen néven? Mehetne egy kis csere-bere, ha gondolod.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

agyhalál
Ha valakit érdekelnek a képregények, osztottam meg DC-n Army of Darkness, Silent Hill, Rob Zombie és Clive Barker scanneket.

agyhalál
Ismeritek a Freakscímû 1935-ös filmet?
Talán 10 éves ha lehettem, amikor láttam valamelyik osztrák adón, aztán meg is feledkeztem róla.
Kb. 2 hónapja jutott eszembe újra ez a film és örültem neki, hogy sikerült letölteni.

Jano
Újabb gyöngyszemekre leltem az imdb-n (a korábban már említett módszert használván):

Gigaloál, ahogy írják is: "Famous people's RELATIVES!", pl. Joe Estevez, Don Swayze, Joey Travolta, el sem tudom képzelni. Ilyen se volt még, hogy egy film szereplõgárdájának nevén röhögjek, mint az állat... 😄DD

Gigaloál II, Tom Savini Jézus szerepében, 3.1 pontos értékelés (a másik filmnél is egy tizeddel kevesebb), alternatív címe: Joe Estevez's Ultimate B-Movie, ez is nagyon sokat sejtet.

Kérlek Titeket nézzetek körbe erre-arra, és ne habozzatok ha meglátjátok õket! 😮)))6

Jano
Abszolút osztom.
Továbbá az is jó, hogy (bár tudom, Te nem nagyon csíped a magyar nyelvû verziókat) a szinkront is eltalálták a filmhez.
Kedvenc jelenetekbõl van egy rakat. Pl. rögtön az elején, mikor Ash bekeményít a 'lovagoknak'; a Bölcs ember hangja, mikor tanítja Ash-t a Klatu Verata Nikto-ra; a jó Ash - gonosz Ash, mind mind nagyon ászok. 😊))

Jano
Érdekes, hogy gyerekkoromban egy szar filmnek tartottam a Köd-öt, aztán felnõtt (14 éves) fejjel ismét megnéztem, és akkor elragadott a fosatós érzés, ami átjárja a filmet. Azóta tetszik. :o

serious
Ja, nekem is teszik az evil dead, csak azt nem értem miért cseszték el ugy, hogy a második rész végén elkezdik dícsõiteni Ash-t, a harmadik elején meg viszik megölni.

PetruZ
Szvsz ebben rejlik az Evil Dead trilógia igazi sikere. Képes volt minden folytatásban megújulni és mást mutatni, nem ugyanazokat az elemeket ismételgetni. Bár a második inkább egy alternatív elsõ rész, de a harmadik maga a tökély. Én is elõveszem idõnként és eltekerek a kedvenc részeimhez (pl. a régi malomban Ash és a törpék "viadala" 😊 ).
Anyááám...
Asszonykámat folymatosan a horrorjaimmal traktálom és mutogatom neki azokat, amiket még nem látott. Most a Köd címû Carpenter klasszikus került terítékre... (természetesen Dvd-n és eredeti hanggal)
Ez a film még most is zseniális!!! Egyszerûen elnyûhetetlen. Nem hat rá sem az idõ, sem a változás. A kameraállások, a zenék, a hangulat, a vágások...
Nincs benne öncélú vérengzés, nem folyik a genny...mégis annyira elragad a fílingje... Imádom. Bár már biztosan vagy 20-szor láttam, lazán 10/10. Manapság miért nem készülnek ilyen filmek? Miért nincs Carpenter, Fulci, Argento??? Elszomorodtam...vannak jó horrorok, de ezeket a régieket nem lehet felülmúlni.😞

Megmutattam neki az Evil Dead elsõ részét is. Hááát...nekem a Démonok továbbra is jobban tetszik. Neki mondjuk A Dead szimpatikusabb volt. Ez van. Lassan rájövök, hogy a Démonok csak nálam elõzi meg Ash kalandjait. Átnevezem magam Hüle Böjtös-re.😉)

Jano
Evil Dead II (Halott vagy reggelre, a most kiadott, új, szinkronos verzió)

Véres, vicces. Jó átmenet a harmadik részhez. Ebben már több poén van az elsõhöz képest, és bevezeti a harmadikat, amin mindig szarrá röhögöm magam. Nálam kalsszikus, már csak nagy vhs-alámondás múltja miatt is. 😊
A szinkron persze ótvar, maradok inkább az eredeti hangnál, de azért örülök, hogy ilyen filmek is megérnek 1 újabb kiadást itthon is.

fifi
Án is pont most nézem....40percnél tartok.
Gyenge kifejezés az hogy loál...

Én pedig a Cadavra elsõ negyed óráját néztem meg (mert el kell most mennem). Eddig olyan, mintha a Pyrx kapitányt keverték volna Monty Pythonnal, szóval beszarás.
Alig várom, hogy éjszaka végignézhessem! Erõsen loálszagú film.

fifi
Shaun of the dead
Meg kell mondjam rég röhögtem filmen ennyit. Ahhoz képest, hogy mennyire nem volt beharangozva/legalábbis hozzám nem jutott el/ eszméletlen ütõs film! Pár jelenet, a vágások engem kicsit a Blöff-re emlékeztetnek. Annyi jó poént sikerült összehozni, egy amúgy fasza kis zombifilmbe, hogy le a kalappal!
SPOILER
Mikor egy Queen számra/nemtom melyik/ ütemesen verték szét a faszi fején a biliárddákót, és közben egy másik rossz biztosítékokat kapcsolgatott, így full stroboszkóphatása lett a világításnak...ÁÁÁÁ akkor lepauséztam, röhögtem és csak késõbb indítottam tovább!
Legjobb duma/bocs de eztbe kell tennem!/:
- Pete...
- Egy fillért nem ad a háztartásba.
- Egy keveset azért ad.
- De honnan? Droggal üzletel!
-Épp hogy csak egy kis füvet.
-Te is adtál el sziput!
-Igen, egyszer.
-Az egyetemen. Azt is neked.
-Már az általánosban is padtársam volt.
-Szeretem ha itt van. Olyan vicces figura.
-Az állatkertben értelmesebb
orángutánokat találni.

Most hogy így mondod!
De mi lehet ennek az oka?

(ézsnemizs Norton miatt kedvenc. Na jó, miatta is 😊

Jano
Okos fiú az imdb-n aszongya, hogy a Vörös Sárkány nagyon emlékezteti a Bárányok Hallgatnak-ra.

Jano
Csak azért, mert Ed Norton játszik benne, és tudom, hogy szereted!!!!!!!4

Abban egyetértek, hogy túlértékelt, de azért túlzásokba se essünk, messze nem unalmas ez, és nem véletlenül klasszikus thriller (még ha nem is egy Hetedik).
(amúgy kövezzetek meg, de nekem a harmadik rész tetszett a legjobban, a második pedig természetesen a legkevésbé)