9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
most megkovezel(tek), de erdekes nekem nem tunt olyan szarnak, lehet mert volt benne egy jo nagy adagnyi elvontsag??? hmm who knows, nekem a hangulata bejott >.< -
en is lattam.
szegeny pinhead is alig van benne:( (mondjuk az 5ben is alig volt ami igy is zsenialis volt)
hellraiser 7 = vastag szar! -
Hi! Volt szerencsém hozzá, a #3072-ben le is fikáztam rendesen. :/
Sajnos nagyon gyenge rész, nem hogy semmi újat nem nyújt, hanem még régit sem. :D
Talán a VIII, augusztusban. :) -
reanimator #3339 Ja jut eszembe.Ma 22.35-kor RTL Klubbon ÓRIÁSPÓKOK 2 cimű mestermű :) Ahogy Cartman mondja " a szőrös pók óriás para " :) -
reanimator #3338 Hellótok ! Látta már valaki a legújabb HELLRAISER-t?( Hellraiser VII :Deader)
-
Cvd #3337 Nem, halálosan komoly voltam. Ettől még bunyózhatunk ha nagyon akarsz, de akkor se fogok viccelni.:)
Egyébként szerintem tényleg nagyon semmitmondó film. Mielőtt újranéztem, hónapokig szemezgettem vele mert folyton a kezembe akadt és egyszerűen semmit sem voltam képes velőle felidézni. Sőt az első 10-15 perc után kedzett csak rémleni hogy tényleg láttam már, addig azt hittem hogy tévedek. -
te most szórakozol velem... ebből bunyó lesz :DDDD
idővel kapod a nászajándék filmjeimet is... van bőven; több embertől :) -
Cvd #3335 Egyébként szvsz már adtam, vagyis láttad. Csak szegénykém annyira semmitmondó tucattermék minden szempontból, hogy teljesen belesimult az akkori felhozatalba (Darkness falls, Feardotcom, satöbbi), és semmiféle maradandó nyomot nem hagyhatott maga után. Én legalábbis újra megnéztem pár hónapja, mert egyszerűen nem tudtam belőle semmit felidézni, majdnem úgy néztem végig mintha először látnám. De ettől függetlenül átpasszolhatom.:) Télleg, notebook nem kell az útra? Akkor bárhol nézhetnél ilyen okosságokat, letölthetnéd a cumót a fényképezőgépről, menőzhetnél a csajok előtt (ja azt már nem..:)) -
adhatod ha hazajöttem... :) -
azaz :P -
Cvd #3332 Van simán "They" címmel is egy 2-3 éves tucatmű. Szőke cicababát kerget a "sötétség", elképesztően eredeti. De ha érdekel..:) -
az nem az Elpuszíthatatlanok című film??? /They live!/
egyszer találkoztam vele így még VHS-en -
thx
Közben tegnap megszereztem,szal már csak meg kell nézni. :)
Meg megjött ez a Madhouse is
+ b.nőm bátyjától lenyúltam vmi "ŐK" c. filmet is :)
-
Ja, meghesszöltem végre a Dead End-et. Tényleg egész kellemes kikapcsolódás, semmi extra, kicsit több trancsír is lehetett volna (idegbeteg voltam, hogy az Istennek se mutatták meg pl. a gyökér kiscsávó holttestét :D), Ray Wise egy király fószer, de a már kikattant felesége is aranyos volt. -
ahogy érzed... :DDDD -
Cvd #3327 Nemigaz, mert pl. Csucsu már előttem órákkal is a körösparton meditált háton fekve. Én magamat mindenképpen mögé sorolnám.:) -
OFF:
és a "ki tud legjobban berúgni" verseny győztese: CVD !!!!
aki kb 1,5 liter mézes pálinka elfogyasztása után lefeküdt aludni...
:DDDD
fasza volt...
2. helyezett: öcsém/neki csorgott a nyála beszéd közben/
3. helyezett: egy pesti kajakos haverom -
Cvd #3325 Azt meg tudom erősíteni hogy egy menyasszonyi ruhát viselő tündérrel beültek egy templomba ahol sokáig beszélgettek mindenféle papokkal az élet nagy kérdéseiről, aztán volt egy nagy garden parti sok szesszel.:) -
pedig megtörtént
kijötta Crow4-Wicked prayer
tudom, hogy a 2 gagyi volt/nekem tetszett/ a 3-ról nem is beszélve, de ez az új rész elég ígéretesnek tűnik...
<<<más>>>
tegnap egy nagy vízipipázás közben tesómmal megint megnéztem a Gépész című filmet...
csak egy szó: perfect -
Ramza #3323 Nem.
Valahogy olyan hirtelennek tűnt a bejelentés :) -
WTH #3322 Az alapötlet jó, meg a trailer is jó, csak maga a film elég gagyi, unalmas. Vér akad benne. Egyszer azért nézhető. -
ja 
miért elsőre nem hitted el? :) -
fasza
Rob Zombie rosszat még nem csinált... -
ajajj -
mért B ? -
deicide #3317 kösz:) -
#716 -
deicide #3315 valaki látta már az 1000 Halott Házát..?
vélemény...? -
thx :P -
#3275 -
És ez a Madhouse milyen jellegű film?
Mihez lehetne hasonlítani?
Mert pl. ha olyasmi mint a Hellraiser,akkor azt inkább nem kérem :) -
:D Nem hiszem, csak még nem futottam össze vele. :) -
Akkor ez már nagyon über-giga-mega-brutál szar gagyi g*ci lehet,ha még Te sem ismered...
-
:/ -
Pássz. -

:) -
Erről tudna valaki egy rövid véleményt mondani? -
Az Andalúziai kutyus érdekes, nagyon régen az 1-esen láttam, a többi nem érint. :) -
hazassag???
te beteg vagy:)) -
Ramza #3303 Te tényleg megházasodtál? :)