9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Köszi.
Igen arról van szó. "Jian gui"
Itt egy link a másik "szemesről",nekem qrva ismerős valahonnan.
imhó.
Nekem nem indúl be a tréler,így nem tudom,láttam-e
-
Ha a hong-kongi Szemről van szó, akkor az nagyon jó.
A másodikat nem láttam, de nem hinném, hogy valami óriási mű.
Halálnak halála néven asszem a Long Time Dead című kliséhalmaz futott. Letöltöttem, megnéztem, és - nagyon ritkán fordul elő ilyen - letöröltem. Számomra egy nagy nullás. -
Ezek milyenek ? =
A szem
Én pici szemem
Halálnak halála
(nézegetem a trélereket,de azok mindig csalókák :S) -
Ehhh....megnéztem ezeket=
Madhouse = jó volt :)
Creep (borzongás) = ez is jó volt :)
They (ők) = hát ez béna volt :( -
Passzolok, egyiket sem láttam, viszont Takashi Miike-ben eddig nem csalódtam (bár korántsem láttam az összes filmjét, pl. ezt sem
), Peter Chan meg producerkedett az Eye 1-2-nél, amik jók, úgyhogy mindkettő ígéretes lehet. :)
-
velemenyeteket kerem, ezeket latta vki?
http://www.imdb.com/title/tt0420251/
http://www.imdb.com/title/tt0324242/ -
-
Megnéztem a Bio-Zombie-t, holnap jövök hype-olni. :)
-
:o -
Jut eszembe, a logómban is Ő van!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
"Ne térjenek le erről az útról! Ahogy túlmennek a Holtember kanyaron, egy kerítéshez érnek, úgy nevezik: Ördögkerítés. Onnan gyalog menjenek, amíg egy völgybe nem jutnak, amit úgy neveznek: Az Eltűnt Szappan Katedrálisa. A völgy közepét úgy hívják: Az Elfelejtett Tejesember Négyszöge. Tartsanak jobbra a Csupasz Koponyák Ösvényén, és egy helyre jutnak amit úgy hívnak: Haláltisztás. A kunyhó épp ott van. Nem lehet eltéveszteni." -
The Lost Skeleton of Cadavra (trailer)
Ez totál kész, ronggyá röhögtem a rekeszizmaimat, besorolódik szépen a Kung Fu Hustle mellé, mint legloálabb vígjáték, egyszerűen zseniális. A magyar felirat egyetlen helyen durva félrefordítással bír, de ettől eltekintve az is jó volt, de asszem az alapanyag csúcs, ugyhogy... -
Na megneztem a lény c. film első részét,nekem aránylag bejött,bár ez inkább akció mint horror,meg nem igazán fosatós :D
5-ből 3,5-et adnék rá :D
-
flying saucers over holywood a cime. -
Ahhoz még nem volt szerencsém.
Az Ed Wood film Johnny Depp-el meg szintén überfaszányos. :) Jó rég láttam. -
ja az nagy kiraly film. es a dvdn van egy csodas dokumentumfilm is!! -
Végre teljes egészében megnéztem a Plan 9 from Outer Space-t.
A remek díszletekkel, a komoly trükkfelvételekkel, a kiváló akciójelenetekkel, a félelmetes sikeredett zombikkal, a jól megírt párbeszédekkel, a sok szép színhellyel, a top vágásokkal, és a csúcs színészekkel tűnik ki a kor hasonló alkotásai közül, sőt, még ma is megállja a helyét szinte minden téren. :)
Hihetetlenül bájos film, nagyon nem bánom, hogy beszereztem, bár elég sokáig halogattam, hogy meg is nézzem rendesen. Übergigahyperkult. -
A Carpenter's Vampires nekem bejött, de inkább csak James Woods és a karaktere miatt. :)
-
egy kis kultura ma estere...
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2872563&i_where=1&i_where_tv=1 -
szerintem szornyu...bar a vampires-nel sokkal jobb. -
van egy filma amit még megszerzek,vélmények róla? :Mars Szelleme(ez is carpenter féle film,akcio horror,és 2001-es ha jol tudom) -
meg nem valaszolt:)
most kicsit leultek a dolgok az oldalon de remelhetoleg meginul egy kis fellendules es helyre lesz rakva a dolog. -
reanimator #3360 The Berzerker- Sirály ! Rohadt jó az oldalatok, az írásaitok is jók.Én spec sírva szoktam röhögni azokon az esszéiteken amiket a szar filmekről írtok.Meg amúgy is jók a dumák.A Dudikoff válaszolt már a leveletekre?[Mert ha nem akkor egy bunkó vidéki :)] -
holtak hajnala? látta valaki? -
osztom... ;) -
-
aki esetleg nem ismeri:
A lény
(Species)
színes amerikai sci-fi, horror, 108 perc
1995
Előállítási költség: 35 millió dollár
Szereplők:
Ben Kingsley (Xavier Fitch)
Alfred Molina (Dr. Stephen Arden)
Forest Whitaker (Preston Lennox)
Andrzej Bartkowiak (Xavier Fitch)
Jordan Lund (Aide)
Dennis Feldman (Dan Smithson, Empath)
Marg Helgenberger (Dr. Laura Baker)
Natasha Henstridge ( Sil)
Michelle Williams (a fiatal Sil)
Rendező: Marg Helgenberger (Dr. Laura Baker)
Forgatókönyvíró: Conrad Buff
Operatőr: Roger Donaldson
Vágó: Christopher Young
Zene: Ben Kingsley (Xavier Fitch)
Producer: Dennis Feldman
rendező: Roger Donaldson
forgatókönyvíró: Dennis Feldman
zeneszerző: Christopher Young
operatőr: Andrzej Bartkowiak
vágó: Conrad Buff
A tudósok súlyos tévedésbe esnek: azt hiszik, ők kísérleteznek egy földönkívülivel. A kísérlet tárgya azonban kitör a laboratóriumból, és megszökik, senki sem sejti, mik a szándékai. Nem sokat tudnak róla, de már ennyi is elég az aggodalomhoz.
A kutatások vezetője különleges csapatot toboroz össze, hogy a lény nyomára akadjon. Csupa rendkívül képzett ember. Egy bérgyilkos, akit csak akkor vesz igénybe a kormány, ha nagy bajba került; a látó , aki természetfeletti, de legalábbis megmagyarázhatatlan képességekkel rendelkezik; valamint egy biológus és egy antropológus. Szupertitkos küldetésük egyszerűnek tunik: megtalálni a szökevényt bármi áron. De nem számoltak minden rájuk leselkedő veszéllyel.
A lény egy roppant csábító nő alakját ölti magára. És céltudatosan nekilát terve megvalósításának. Egy gyanútlan férfit keres, akivel párosodva olyan utódot hozhat létre, mely majd kiírtja az emberiséget a Föld színéről. Megkezdődik a versenyfutás az idővel. Fennmaradásunk forog kockán. -
A lény egy sci-fi horror, elmegy kategória.
A Hullajó minden idők egyik legjobb filmje. -
Na ma két filmet sikerült még megszereznem,biztos ismeritek :)
-A lény(Species) az első része,mivel a többi elég bukás lett...amugy ha jól tudom ez '95-ös film
-Hullajó :D
ez meg horror-vígjáték,azt halottam eddig rola,hogy nagyon durva,főleg a vége....
na asszem este megnézem valamelyiket
-
akkor roviden...mnind2 film jo de az eredeti a legjobb!! -
na a carpenter félére gondolok :)
akkor ezt a filmet megnézem mindenképp.
köszi -
ha a village of the damned-re gondolsz....
az elso verzioja az 1960-ban keszult wolf rilla altal rendezett film volt. nekem ez a verzio nagyon bejott.igazi klasszikus (mellesleg a TCM egy idoben eleg surun leadta).
aztan carpenter csinal ebbol egy remake-et 1995-ben amiben christopher "superman" reeve volt a foszereplo. igaz nem annyira zsenialis mint z eredeti mega klasszikus de kellemes szorakozast nyujto 1.5 ora.
-
Szevasztok
valaki egy pár mondatot tudna nekem erről a filmről mondani?:
Elátkozottak faluja
kiváncsi lennék rá,hogy mi a véleményetek erről,ha már láttátok :)
mert most szerzek be egy két horrorfilmet,de még nemtudom pontosan melyiket,de asszem inkább régebbi tipusu lesz :D -
nem vagy indiszkret:)
igen a harvesteres berzerker vagyok.sot ha mas forumon is ilyen nevu emberket talalsz nagy valoszinuzseggel az is en vagyok:)
meg nem talalkoztam massal aki ezt a nevet hasznalna. -
detto eggyuterzek veled "testver" 
80asevek alamondasos horrorfilmjei ROXXX huu nagyon hangulatosak voltak a maguk nemeben... En ebben az evben toltom a 27et(az veletlen, hogy kedvenc filmemet is 78ban adtak ki;) ->DOD), szal ugy kb aterzem amit irtal ;) -
reanimator #3347 Berzerker -Lehetek indiszkrét azzal a kérdésemmel,hogy te a Harvesteres Berzerker vagy?Esetleg csupán nicknévazonosság? -
reanimator #3346 Végülis konkrétan az Infernoval nagy bajom nincs, mert akkor inkább a 6. részt szapulnám.(na meg a Vérvonalt).De az első 2 rész annyira jól egybevan,hogy ezek után már kár keresnem azt az érzést ( lenyűgözés) amit ezek adtak.Igen,asszem az első 2 rész megtekintése után őrültem meg :) (Szóval kértem egy Rubik kockát és elkezdtem nyomkodni a közepét höhö) Nos az Inferno csak hozzájuk viszonyítva teljesít gyengébben( nálam legalábbis),amúgy jobb mint a 4. , 6. és a 7. rész.
Meg én azt vettem észre,hogy a 80-as években gyártották a legjobb horrorfilmeket.Persze lehet ez csak azért van,mert akkor voltam kisgyerek és a házibulikon VHS kazettákon néztük a korabeli filmeket(Poltergeistek,Hellraiser1,zombis genyafilmek :)... stb),és az a hangulat bevésődött örökre.Apropó lenne is ezzel kapcsolatban egy kérdésem: Ti mit gondoltok a 80-as évek horrorfilmjeiről? -
megneztem a dead meat-et.1szer nezheto redncl zombies komolyra veve poenok nelkul.semmi extra.nehol kisse unalmas is volt. -
mi a bajod az infernoval?
szerintem zsenialis az egyik legjobb resze a sorozatnak. -
reanimator #3343 Hellótok ! Egyik szemem nevet, itt legalább vannak Hellraiser rajongók.De a másik szemem sír, mert tegnap éjjel én is megnéztem.És ezt a filmet még Kari Wuhrer sem menti meg,pedig Ő a kedvencem a SLIDERS-ből.És asszem a forgatókönyvbe Barker is segített de nem lett jó.Nem tudom nekem fura lett ez az egész széria. Első 3 még tetszett(Hellraiser II rulez),de azóta egyre bénábbak.Nem baj talán a nyolcadik.....
De azért a vége tetszett, legalább a lelkét megmentette :) Ja és Pinhead is keveset van benne, ráadásul a 2 cenobytát sem lehet látni rendesen.De azért az kivehető,hogy a Bukaresti metró lealázza a Pestit :)