9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Na egyik nagyon jó cimborámnak azt mondtam, ne költsön nászajándékra, hanem adjon pár veszélyes filmet... ezek lettek:
Dracula/1930-as klasszikus/
Nosferatu /1922/
Un Chien Andalou /ezt nem ismerem, de jónak tűnik/
Das Kabinett des Doktor Caligari
izgi!!! -
-
Légy szíves valaki mondja meg, hogy miben van ez a kedvesség:
-
dawn of the dead-et meg anno megjelenes elott preorder-be rendeltem:) nem is tudom hany honapja vartam azt a megjelenest. -
www.amazon.com
www.xploitedcinema.com
www.pokerindustries.com
www.sendit.com
http://video.barnesandnoble.com/index.asp?r=1&userid=1I7t3fAB1D (ez egy kifejezetten jo honlap. a legaprobb reszletekig meg lehet nezni mik vannak a lemezen) -
hat nemtudok arakat mondani.
nezz utanna interneten meik honlaprol erdemes megrendelni.sokmindentol fugg.lehet van ahol akcios vagy olcsobb a postakoltseg. -
Lammer at Work #3296 jah bocs arakt meg nem mondtal... erdekel mind3... postakoltseg etcetc... -
Lammer at Work #3295 oooh kar legalabb angol felirat lenne rajt... :(
amugy ez az 5.1 mar tuti ujrakevert... mert eredetileg ugye DD2.0 az anyag... nekem ugy van :( -
nincs angol sincs rajta.csak angol nyelv.5.1 thx meg minden szar.
usa-bol rendeltem ahogy a dupla Day of the Dead-et meg a NOTLD milleneum edition-t is. -
Lammer at Work #3293
nekem csak a magyarorszagon megjelent Directors Cut van meg, amugy dobtam egy hatast amikor atvaltottam a magyar hangsavra, nem hittem volna, hogy neves magyar szinkronszineszek adjak a hangjukat egy iylen "buta" filmhez(tudod a trendy mass...)
BTW: igen ANdy naon jopofa csoka volt... talan meg Steve volt meg karakteres... ;)
BTW2: honnan szervaltad??? mennyi volt? gondolom nincs rajt hun felirat...
-
andy volt a remake-ben az egyetlen kreativ szereplo aki szemelyiseggel rendelkezett. a sakkozos jelenet nagyon tuti volt:) de a film amugy nulla.
4 lemez...a film 3 verzioja talalhato rajta
- Dawn of the Dead 116 min (Argento cut)
- Dawn of the Dead 126 min (Theatherical cut)
- Dawn of the Dead 136 min (Directors cut)
a4dik lemezen pedig 2 dokumentumfilm talalhato
- The Dead will Walk
- Document of the Dead
- + extrak
(van a filmnek egy egyedik verzioja de az ugy tudom valami nemet ceg kezei kozott van es csak nemetul jelent meg. ez a leghosszabb 156 perces verzio.)
ja es a 4 lemez egy szep fekete ilyen kihajthato dobozba van csomagolva. gyonyoru komolyan mondom orom fogdosni:)
-
Lammer at Work #3291 picsaba, bena vagyok...
-
Lammer at Work #3290 ELJEN!!! :D IMG]http://www.tar.hu/relaks/smilies/smilies/egyebek2/woohoo.gif[/IMG]
kez es labtorest meg hasonlok!!!
/nemtud mit kivanni kinjaban mert nemtudja mit kell -
:DD Minden jókat. -
na akkor én most megyek és megházasodom...
csá all!
:D -
Lammer at Work #3287 egyetertek mester... sok a ha nalam is a DOD remakkel kapcsolatosan... ha nem futnanak a feelingek, ha kicsit jobban ki lennenek dolgozva a szereplok szemelyisegei... ha ha ha... akkor nem nezne meg csak az elvakult retrofanreteg, mint mi... nem lenne bevetel, ezert kell kommerszesiteni 
Mondom a DOD remakebol aZ Extran terpeszkedo Andy kisfilmje volt a legjobb, az kb egy lapon emlitheto a regi nagy feelingjevel...
btw: korabban irtad a 4 lemezes nagy oreget... miafene tud lenni rajt 4 lemez???
leirod plz?
---
noigen a Night remake az nagyon eltalalt...
-
annyira ruhellem ezt hogy a kedvenc filmjeimhez hozzanyulnak. mar a dawn remake is okadek volt szoval nem varok sokat.
egyedul a savini fele night remake volt jo. -
Lammer at Work #3285 right... 
Akkor legalabb ne basszak el!!! PLZZZ ne rohangaljanak a feelingek, meg ne lovoldozzenek... plzplzplz -
az....sajnos az.
ujabb amerkai filmes betegseg. egy tema nepszeruve valik velemenynire (zombik) de idiotak vagyunk es nincs sajat otletunk igy visszanyulunk a jol bevalt dolgokhoz a penzkeszites jegyeben. -
Lammer at Work #3283 hoppa ez most remake lesz?
-
ha en lennek romero most zokognek....
http://www.imdb.com/title/tt0462248/ -
file cserelovel toltottem le. -
Adhatnál egy linket
-
_Vegeta_ #3279 Eh. Alulrol kezdtem olvasni de nem jutottam a tetejere. Atyam.. :DD -
3275???
-
_Vegeta_ #3277 Nemtom biztos volt mar rola szo, de a madhouse nagyon rulzik. 1000x otletesebb mint a saw meg a texasi gyilkolos..
Nekem nagyon bejott. -
megneztem az aces go places 2-ot kb 100adszorra es meg mindig zsenialis film!!! -
Madhouse
hátőőőő érdekes a helyzet, mert nekem mindig is tetszettek az olyan filmek amiben magukból kifordult, megtébolyodott emberek szerepelnek
ez sem volt olyan nagyon gáz, de azért lehetett volna még ehhez hozzátenni, mert kicsit kiforratlnnak tűnik az egész... összességében azért tetszett. -
letoltottem a land of the dead forgatokonyvet.asszem elolvsom.kivancsi leszek mi az amiben valtoztattak a filmben. -
Király.
Nagyon várom. -
allitolag a land of the dead krvajo.haverom latta itthon sajovetitesen.jkokat nyilatkozott rola.
hozzank augusztusban jon.elore hoztak a decemberi megjelenest. -
Megnéztem a Creep cimű filmet.Nem volt rossz.
House of Wax-ban sok szöveg van? -
egyetemet akartam irni az egyemet helyett.) -
megmondom oszinten az elmult honapokban az egyemet miatt kiestem filmnezes forgatagabol.de meg 1 het van hatra a vizsgaidoszakombol es lesz mit bepotolnom.
szerintem szervezunk egy szokasos 14 oras horror maratont a haverokkal.) -
szórendiségében: abban IS beszéltek a zombik
ez a Dead Meat ez jó film? most van pár szabad órám és nagyon szemezek vele :) -
loál 
-
keszulj fel...az egyik legnagyobb kult zombifilmben a return of the living dead-ben beszeltek is a zombik:) -
Kell majd, htx. -
Ramza #3264 Ju-On: Grudge
-> a két Curse-t már láttam, de ez kimaradt eddig.
Hát röhögnöm kell az amerikai remake-en, illetve azon, hogy sokak szerint az eredeti Grudge jobb, mint az amerikai.
Hát kb. 4 másodperc lehet a kettőben, ami különbözik, ennyi erővel azt is meg lehetett volna csinálni, hogy az eredeti helyszínekre odamontírozzák az amerikai szereplőket, hiszen tökugyanaz minden.
Továbbra is a Curse rulezik, ez közepes. -
jaja elég megrázó cucc... :DDDD
tud vki spec TRASH film lelőhelyet???
mert van itthon bőven, de szeretném kibővíteni a kollekciómat :)