Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy háború vessen véget az összesnek...
a #8973-ban nagy SPOILEREK vannak!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nekem annyira erõltetettnek tûnt, és ezt a "gyógyíthatatlanul idióta háborús bûnösök késsel hadonásznak az erdõben" alapkoncepciót csak én érzem nevetségesnek?
4/10
btw!
2 filmet neztem meg az utobbi 2 napban, mindketto ofkorsz zonbiagos vót^^^^^^ (aki ismer, annak nem ujdonsag)
-Day of the Dead 2008 rimék (friss elmeny, kb 10 perces)
-Rec (2 napos elmeny)
velemenyek? en ma' nem merek semmit sem irni, mert jon a leoltas 😄
...
szerk: najo nembirom ki...
-Day of the Dead 2008 rimék: mi f@szt keresnek falonmaszo meg golyo elol evasionbe styleolo zonbik egy ilyen filmben? basszuskulcs mar-mar kezdem megszokni(najo nem, de! 😄), hogy rohannak a feelingek... :CCccccccccc
keeeeeeeeeeeesz :C
Rec: ...meg szimplan joagos volt <#eljen>#eljen> roviden -> >>>ATMOSZFERA <#eljen>#eljen><<<
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Still Alive
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
azért ír valalki kritikát, hogy a lehetõ legszélesebb néprétegek felé nyisson a véleményével egy filmre, de sztem objektívan. Hogy ha szar, akkor írja le, hogy szar, ha ha jó, akkor az... De sosem értettem azt, amikor attól jó kritikus valaki, hogy szép szóvirágokkal lehúz valamit, de csak azért, hogy ettõl hozzáértõnek látszódjon.
jöhet az anyázás
Egyébként igen haldoklik ez a topic, miért?
tudom, hogy ízlések és pofonok, de akármennyire is szigorú kritikus szemmel nézzük azt a filmet, nem hiszem, hogy közepes kategóriájú...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
az eredeti dawn merfoldekkel hangulatosabb, sokkal inkabb kihegyezodik Romero eredeti elkepzelese(fogyi tarsadalom kritika, feszultseg a tulelok kozott, osszefogas, emberi bihévör stb) ^^
jojo tudom ha analogiaban beszelunk, akkor a dawn dájrektix3 nagyon joindulattal az uj dawn meg dx10.1 😄 de hukerz? <#buck>#buck>
Landnak tetszik az otlete, hogy kepesek evolvalodni a zonbiagok... de valahogy nemtom... lehet envagyok szemellenzos, de valahogy nem az igazi Romero sztájl :C bar megvan term. mindegyik eredeti DVDn es vegignezve az extrakat szomoruan konstataltam, hogy pl a dawn remake(ugye ami nem is Romero mezster rendezese) Andys extra kisfilmje* korbeveri 66X az egesz filmet feeling szempontjabol... ugyanezt tapasztaltam a landnel is, az extrak feelingesebbek a filmnel 😄
najo lelovom magamat... mert hosszu leszek <#buck>#buck>
*ha nincs meg, szivesen kivagom es felrakom valahova aviban, paszott joak^^
trailert csekkoltam eddig, nem merem megnezni, mert szerintem sirvafakadnek es huppogve simogatnam meg az eredeti day of the deademet<#zavart1>#zavart1>
(bazzeg ezek mar megint futnak <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>)
(Ha nagyon zavar, neveztesd át ezt a topikot "Horror-, szörny- és B-film topik"-ra. 😊 )
Jelezd annak a moderátornak, aki bezárta, hogy nem értesz egyet vele, satöbbi. (Szerintem az a topik tartalmilag attól még bõven elfér itt is.)
Egyébként emlékszem egy másik kisfilmre is, ami ugyanebben az összeállításban volt: ebben egy bérgyilkost telefonon instruál valaki, hogy melyik szobába menjen stb... minden úgy van, ahogy a telefonban mondja. A végén megtalálja a leendõ áldozatot, lelövi, majd ekkor mondd valami olyat a megbízó, ami nem passzol, és akkor kiderül, hogy tévedés történt (vagy valami ilyesmi).
Nekem is ismerõs volt, de szerintem csak rövid részleteket láttam belõle anno.
(amúgy google v. polymeta, bepötyög, hogy leprechaun clover chest movie, aztán jó hajrá ^^ )
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
most megnézem megint, ha megtalálom
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
csak annyit tudok róla, hogy egy gonosz törpe játsza benne a fõszerepet, aki be volt zárva egy ládába, és a tetejére egy négy levelû lóhere volt rakva, ez lekerült róla, és így elkezdett véregzeni 😄, majdan a lóhere ölte meg a végén, kb. ennyi
ha valaki tudja és le is írná, annak megköszönném.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
ebbõl már csak a hosszú hajú japó kislány hiányzik
tré
Stephen(Sing Chi) Chow forever
rezi3: konyvben, jatekban meg mindig jobb... bar mar valami remeny felcsillant az "origi" feelingre... de nem es nem :C adok neki egy 6,5/10
i am legend: a film eleje total jo! utana meg ehhhh, kivetelesen nem a hulyegyerek zsanert erolteti villszmissz, szal 8/10!<#eljen>#eljen>
Saw IV: kovezzetek meg, de nekem tetszett!!44!!44 adok ra egy 8,5/10-et! de csak azert mert nem a "zsanerem" a mufaj! 😄
b@ssza meg igy 128adszorra is 10/10 az eredeti 1985os Day of the dead <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
hoszabb eszmefuttatasokra(miert hetesfel stb) most mar hulla style vagyok, plz nezzetek el 😄
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
hétvégéig jelzem!
-----------------------------------------
EMBEREK! Valakinek megvan a Begotten (1991) E. Elias Merhige filmje?
Anno még én írtam elõször errõl itt beszámolót is. A filmet kiírtam DVD-re és nem tudom hol a DVD és vá. Ha valakinek megvolna: megboltolnánk postán, jól.
Ha van kedvetek, segítsetek Ti is!
Top 50 horrorfilm
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.