9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#9107 MEG MINDIG SPANYOL! -
Hajnalcat #9106 Dejó, már alig vártam, hogy legyen egy amerikai remake ebből is.... -
booyaa #9105 Mint ismeretes portugál ajkú barátaink megcsinálták a REC c. filmet. Kapva kapva az alkalmon az USA-nak mindenképp kellett egy remake-t csinálni (nújork sziri meg minden van)... -
booyaa #9104 mostanában már egyre ritkábban...kezdem behozni én is a lemaradás filmekből. A death race zsírra olyan mint CARMAGEDDON -
#9103 részeg vagy? -
booyaa #9102 NOW!!! -
(tok aranyos a cicza, most mennem kell es meg kell szadiznom a mienket^^) -
Hajnalcat #9100 lálálá....TÉK
-
Hajnalcat #9099 Ez de jó volt ez! (Y)
-
#9098 Nekem nagyon nem tetszett, pedig nem utasíton el a feldolgozásokat.
Én a rendezői változatot néztem...több volt mint 2 óra. Már túl volt nyújtva, alig vártam, hogy vége legyen.
Ellenben a Halloween szériát szeretem. -
#9097 Halloween(2007)
kúrva jóóó
Theyt-t látta már vki? -
#9096 I.Horrorfreak Halloween Challenge -
#9095 LOAL!
ejszaka neztuk meg hugival a Sars Wars: Bangkok Zombie Crisis nevu agymenest!!!!44
Tomoren, roviden: ISZONYAT ALLAT VÓÓÓT!!!4 :DDDDDDDddddddddd -
Yurij #9094 Sziasztok!
Engem az Omenhez hasonló Jó-Gonosz filmek érdekelnének.Tudtok cimeket adni
Elöre is kösszönöm -
#9093 Óktoberben lesz a hazai mozikban. -
#9092 itthon nem lesz mozikban?:S -
torokandras #9091 Mirrors mikor jön ki Dvd-n tudja valaki? -
#9090 Cső! Most láttam egy bizonyos Point of Fear cimű film trailerét és a zene ami megy alatta nagyon bejön nem tudja valaki a soundtracket a filmhez? előre is köszi -
#9089 Azt is a múlt héten néztem :) Az Inside-hoz képest elég visszafogott, meg lassan is indul be, de azért elmegy egynek. -
#9088 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amíg ki nem derül, hogy csak gyerekek :c -
#9087 mármint francia -
#9086 Ils (Them) is király horror -
#9085 A két francia filmet láttam, tényleg jók A Ruinst meg akkor pótolom. köszi -
torokandras #9084 inside trailer -
torokandras #9083 Ami nagyon ütött ,egy nagyon beteg film a francia: a l' interieur.Inside angolul(nem a the inside az más)Frontiers is nagyon jó szerintem.És a The Ruins!!Ezeket mindenképp ajánlom!
Death Sentence nagyon király egyik kedvenc színészem Kevin _Bacon -
#9082 Örülök, h tetszett. Bár az ilyen típusú filmek pl. IMDb-n 5 csillag alatt vannak, de az ember úgyis a trancsir miatt nézi, nem az oscar díjas forgatókönyv miatt
Ha te is tudsz 1-2 jól sikerül filmet, kíváncsian várom a címeket :)
(nem horror ugyan, de elég kemény/véres thriller a fűrész rendezőjétől: death sentence. ezt is bátran ajánlom) -
torokandras #9081 Rest stop -ot megnéztem ,frankó volt!! -
torokandras #9080 Ha vígjáték akkor viszont jó :D -
#9079 hát ezaz, hogy nem egyértelműen horror volt. inkább egy ilyen idióta vígjáték horror elemekkel. szerintem sem olyan húdenagy film, de azért nem bántam meg, hogy rászántam 1.5 órát. -
reanimator #9078 mind fostalicska
tehetségtelen szarságok -
torokandras #9077 Hatchet,a Balta azt is láttam ,nem tudtam sírjak -e vagy nevessek ...az szörnyen rossz film volt bocs. -
#9076 SPOILER is lesz:
fasza film volt...
legjobb amikor fogadnak, hogy tud a gyerek futni a vízen... amilyen nagyzenekarral azt beadják, majdnem behugyoztam... :) -
#9075 még a 9073-hoz egy méltatlanul feledésbe veszett film: Deathwatch -
torokandras #9074 köszi szépen!párat láttam ezekből ,tényleg jók.a többire rákeresek -
#9073 Wolf Creek, Turistas, The Hitcher (2007), The Hills Have Eyes I-II, The Descent, Rest Stop, Hatchet, Dog Soldiers, Cabin Fever, 30 Days of Night, [Rec], 28 Days/Weeks Later, Romero zombi filmjei.
Biztos vannak közöttük gyengébbek is, de simán nézhető mindegyik. Este nézzed fejhallgatőval azt garantáltan beszarsz -
torokandras #9072 sziasztok!tud valaki ajánlani nekem ,valami nagyon ütős horrort?
Frontiers , Inside , Halálos kitérő 2..ezekhez hasonlót !meg jó volt més szerintem a The Ruins is.Szal valami ilyesmit néznék,csak nagyon sok a gagyi film sajna... -
#9071 htx, épp kérdeztem volna. -
#9070 nMagon fent van az Evil aliens...
aki eddig nem látta, sürgősen szedje le, mert kib@szott jó film! -
#9069 Nem rossz, de én többet vártam -
#9068 Most szedtem le a Zombie Strippers-t :D majd valamikor meglesem.