Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
ne gyengézz, az korrekt felirat, a film nyelvezete direkt ilyen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A mechanikus narancshoz asszongyák van valami korrekt felirat, mert amit bátyámnál néztem eléggé butított volt (ugyanis elég furcsán beszélnek abban a filmben) Azt a filmet pedig, hogy audition mindenki figyelmébe ajánlanám... Az alsõ 1 óra rettenetesen unalmas de ha nem nézitek végig az elejétõl nem lesz érthetõ, hogy mi is van valójában.

Egy háború vessen véget az összesnek...

Sziasztok! Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni nekem: van egy régi film (talán fekete-fehér) ahol ilyen gyilkos játékok v. babák életre kelltek és kinyirtak brutálisan pár embert! Aki ismeri a címét az kérem segítsen elõre is köszi!!!
fifi
hoppá:
a #8973-ban nagy SPOILEREK vannak!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Severance

nekem annyira erõltetettnek tûnt, és ezt a "gyógyíthatatlanul idióta háborús bûnösök késsel hadonásznak az erdõben" alapkoncepciót csak én érzem nevetségesnek?

4/10

Lammer
ott a pont!444

btw!

2 filmet neztem meg az utobbi 2 napban, mindketto ofkorsz zonbiagos vót^^^^^^ (aki ismer, annak nem ujdonsag)
-Day of the Dead 2008 rimék (friss elmeny, kb 10 perces)
-Rec (2 napos elmeny)

velemenyek? en ma' nem merek semmit sem irni, mert jon a leoltas 😄
...
szerk: najo nembirom ki...
-Day of the Dead 2008 rimék: mi f@szt keresnek falonmaszo meg golyo elol evasionbe styleolo zonbik egy ilyen filmben? basszuskulcs mar-mar kezdem megszokni(najo nem, de! 😄), hogy rohannak a feelingek... :CCccccccccc
keeeeeeeeeeeesz :C

Rec: ...meg szimplan joagos volt <#eljen> roviden -> >>>ATMOSZFERA <#eljen><<<

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

B horrorban nálam a Planet Terror az abszolút elsõ 9.99/10<#vigyor2><#taps>

Still Alive

guardian hero
Szerintem simán 8/10. Többször is megnéztem már, és ez elég ritka nálam.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

fifi

azért ír valalki kritikát, hogy a lehetõ legszélesebb néprétegek felé nyisson a véleményével egy filmre, de sztem objektívan. Hogy ha szar, akkor írja le, hogy szar, ha ha jó, akkor az... De sosem értettem azt, amikor attól jó kritikus valaki, hogy szép szóvirágokkal lehúz valamit, de csak azért, hogy ettõl hozzáértõnek látszódjon.

jöhet az anyázás

Nálam közepesnél is rosszabb.

Egyébként igen haldoklik ez a topic, miért?

fifi
nem tudom milyen új mókusok írkálnak a Harvasterre mostanában, de a Shaun of the dead-et 6/10-re nyomni kicsit nekem csúnyának tûnik...
tudom, hogy ízlések és pofonok, de akármennyire is szigorú kritikus szemmel nézzük azt a filmet, nem hiszem, hogy közepes kategóriájú...

guardian hero
A kisfilm érdekelne, sajna nincs meg DVD-n, csak moziban láttam.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lammer
nekem is tetszettek ez nem vitas... de................
az eredeti dawn merfoldekkel hangulatosabb, sokkal inkabb kihegyezodik Romero eredeti elkepzelese(fogyi tarsadalom kritika, feszultseg a tulelok kozott, osszefogas, emberi bihévör stb) ^^
jojo tudom ha analogiaban beszelunk, akkor a dawn dájrektix3 nagyon joindulattal az uj dawn meg dx10.1 😄 de hukerz? <#buck>
Landnak tetszik az otlete, hogy kepesek evolvalodni a zonbiagok... de valahogy nemtom... lehet envagyok szemellenzos, de valahogy nem az igazi Romero sztájl :C bar megvan term. mindegyik eredeti DVDn es vegignezve az extrakat szomoruan konstataltam, hogy pl a dawn remake(ugye ami nem is Romero mezster rendezese) Andys extra kisfilmje* korbeveri 66X az egesz filmet feeling szempontjabol... ugyanezt tapasztaltam a landnel is, az extrak feelingesebbek a filmnel 😄

najo lelovom magamat... mert hosszu leszek <#buck>

*ha nincs meg, szivesen kivagom es felrakom valahova aviban, paszott joak^^

Jrex
igen.

guardian hero
Nekem tetszett a Dawn of Dead remake, és a Land... se volt rossz, kíváncsian várom az új Day of Dead-et, bár az eredeti alapszituja kevésbé tetszik, mint mondjuk a Dawn-é.

PetruZ
Mivel nekem sem a legutóbbi remake (Dawn), sem a folytatás (Land) egyáltalán nem tetszett, ezt a részt már szinte tuti, hogy nem fogom megnézni. Nem vagyok kíváncsi rá, mit csináltak Bub-bal. 😊 (Amennyire láttam az imdb-n, nincs is benne(?))
Lammer
inkabb arrol beszeljunk, hogy mennyire qrtak el a day of the dead remaket :C

trailert csekkoltam eddig, nem merem megnezni, mert szerintem sirvafakadnek es huppogve simogatnam meg az eredeti day of the deademet<#zavart1>

(bazzeg ezek mar megint futnak <#wilting><#wilting><#wilting>)

PetruZ
A nem horror és nem "B" szörnyfilmek a horror és "B" filmek úgy kb. 5%-át alkothatják, szerintem külön topiknak nem lett volna értelme. De mondom, ne engem cs*szegess érte, nem én zárattam be.

(Ha nagyon zavar, neveztesd át ezt a topikot "Horror-, szörny- és B-film topik"-ra. 😊 )
fifi
ez lett volna a szörnyesfilmek topik?

Jrex
Ami nem horror,de nem is B tipusú film rõl is lett volna szó ott....

PetruZ
Én írtam, hogy fölösleges, de nem én zárattam be, nem jeleztem külön senkinek. A moderátori indoklás sem az volt, hogy már van ilyen.
Jelezd annak a moderátornak, aki bezárta, hogy nem értesz egyet vele, satöbbi. (Szerintem az a topik tartalmilag attól még bõven elfér itt is.)
Jrex
Tegnap nyitottam 1 topic-ot,és valaki azt mondta , h fölösleges,mert bele illik ebbe a topic-ba és bezáratta,pedig itt sok másról is van szó és sok másról nincs,ami az én topicomba lett volna...

guardian hero
Én egy kisfilmet keresek már régóta, gyerekkoromban láttam, és akkor eléggé beparáztatott a kissé bizarr hangulatával. Valami olyasmirõl szólt, hogy az anya otthon van a kisgyerekével, és miközben végzi a házimunkát kiküldi a gyereket a kertbe játszani. A gyerek a kertben valami vicces kinézetû törpéket talál, elkezd velük játszani. Az anyának hirtelen valami rossz megérzése lesz, kimegy a kertbe, de nem látja sehol a gyereket, felnéz az égre, és még épp lát elszállni egy ûrhajót. Tudom ez így nem túl sokatmondó, de hátha ráismer valaki...

Egyébként emlékszem egy másik kisfilmre is, ami ugyanebben az összeállításban volt: ebben egy bérgyilkost telefonon instruál valaki, hogy melyik szobába menjen stb... minden úgy van, ahogy a telefonban mondja. A végén megtalálja a leendõ áldozatot, lelövi, majd ekkor mondd valami olyat a megbízó, ami nem passzol, és akkor kiderül, hogy tévedés történt (vagy valami ilyesmi).

gz8
Igazán nincs mit 😊
Nekem is ismerõs volt, de szerintem csak rövid részleteket láttam belõle anno.

(amúgy google v. polymeta, bepötyög, hogy leprechaun clover chest movie, aztán jó hajrá ^^ )

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gercse
ja és köszi 😊

gercse
😊 igen ez az, na ettõl kiskoromban úgy paráztam mint az állat 😄 (6-7 éves lehettem amikor láttam😄)
most megnézem megint, ha megtalálom

gz8
A Leprechaun címû film lesz az 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gercse
csáó, keresem egy filmnek a címét,
csak annyit tudok róla, hogy egy gonosz törpe játsza benne a fõszerepet, aki be volt zárva egy ládába, és a tetejére egy négy levelû lóhere volt rakva, ez lekerült róla, és így elkezdett véregzeni 😄, majdan a lóhere ölte meg a végén, kb. ennyi
ha valaki tudja és le is írná, annak megköszönném.

grebber
Szerintem egész jó film!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Szerintem igen.
k3nGu
thx!mellesleg nagyon gyenge film?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Törölt felhasználó
Ismeretlen hívás a címe.
k3nGu
1 film cimét szeretném megérdeklõdni, ha tudnátok segiteni:annyira emlékszek belõle, h 1 csaj egy nagy házba vigyázz a gyerekekre, és felivja vki, elkezdi zaklatni, ezután felhivja a rendõrséget. és azt mondja neki h bemértük a hivást, a házból jön, ennyire emlékszek a trailer alapján, vkinek van 5lete?kb. 2 éve lehetett ez.

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

hú de tré film
ebbõl már csak a hosszú hajú japó kislány hiányzik
tré

Stephen(Sing Chi) Chow forever

TheBerzerker
Resident 3-al egyet értek Day of the Dead-el szintén. I am Legend egy kupac szar a Fûrész 4 meg a létezõ legokádékabb film a világon.

Lammer
nah ki ert velem 1et?

rezi3: konyvben, jatekban meg mindig jobb... bar mar valami remeny felcsillant az "origi" feelingre... de nem es nem :C adok neki egy 6,5/10

i am legend: a film eleje total jo! utana meg ehhhh, kivetelesen nem a hulyegyerek zsanert erolteti villszmissz, szal 8/10!<#eljen>

Saw IV: kovezzetek meg, de nekem tetszett!!44!!44 adok ra egy 8,5/10-et! de csak azert mert nem a "zsanerem" a mufaj! 😄

b@ssza meg igy 128adszorra is 10/10 az eredeti 1985os Day of the dead <#zavart1><#idiota>

hoszabb eszmefuttatasokra(miert hetesfel stb) most mar hulla style vagyok, plz nezzetek el 😄

Törölt felhasználó
Van hozzá már magyar felirat, de még csak TS minõség elérhetõ belõle.
Fúdeteccik! (Y) Hasonló stílusú a kamerázás, mint az Ideglelésben. Dejó, hogy betetted ide. Arra én is kíváncsi lennék, hogy mondjuk magyar felirattal megvan-e....

Szaszura
Sziasztok!REC-rõl vélemények? Trailer alapján bejövõs!!Valaki esetleg látta már ?Ha igen dobhatna 1 kis infót!!Köcce!<#wave>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Dying Soul
Végül lejött, köszi a fáradságot!

Dying Soul
Köszi!

Töltöm, de ha nem jönne le, akkor majd írok privit.

fifi
nekem elvileg megvan, a kérdés hogy két költözködés után hol!
hétvégéig jelzem!

Dying Soul
Rendben, mindegy akkor.
-----------------------------------------

EMBEREK! Valakinek megvan a Begotten (1991) E. Elias Merhige filmje?

Anno még én írtam elõször errõl itt beszámolót is. A filmet kiírtam DVD-re és nem tudom hol a DVD és vá. Ha valakinek megvolna: megboltolnánk postán, jól.

Üdv! Megvan a régóta keresett filmem. A neve : Syngenor , magyar címe a A tökéletes katona. Megpróbálom megszerezni, de eddig nem találtam meg. Akinek meg van vhs-n vagy valahogy, nem tudja feltenni valamelyik feltöltõ oldalra, vagy torrentre? Elõre is nagyon megköszönném!
Törölt felhasználó
Végre megszereztem az XTRO III-at, de sajnos angol nyelvû. Nincs valakinek felirat hozzá véletlenül ? Végigböngésztem az összes magyar nyelvû feliratos oldalt de nem találtam
Törölt felhasználó
A Horrorfreak fórumon elkezdtük összegyüjteni azt az 50 horrorfilmet amit mindenképp látnia kell egy rajongónak!
Ha van kedvetek, segítsetek Ti is!

Top 50 horrorfilm
Loál János
Ez nem Pinhead hangja, szal passz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dying Soul
Köszi! De azért fúdebiztonság érdekében kivágtam a részt és innen lelehet szedni, fél mega az egész.

PetruZ
Böktem rá, per pill 36-33-ra "vezetünk". 😊