Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
"Braaaaaaains" <#vigyor2>

zombiag fanok jertek szavazni-e! a gagyi slasher nehogyma' beelozze-e!4 <#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Törölt felhasználó
Loál János
Eye for an eye nekem is a Hellraiser-t ugrasztja be.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dying Soul
talán. nem tudom.<#nemtudom> egy zeneszámban hallottam sample-ket, és tuti, hogy horrorból való, mert a mûfaj szeret lopni onnan.

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
valamelyik hellraiser?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dying Soul
ha azt mondom: you should lock earlier the door avagy eye for an eye, akkor vmelyikõtöknek nem ugrik be egy film sem? tudom, hogy nehéz kérdés, dehát kitõl mástól, mint tõletek kérdjem meg?<#smile>

sziasztok!

a segitségetek kérem:
vkinek nincsen meg a Project Metalbeast (Fémszörny) 1995-s horrorfilm nagyon kellene. eddig sehol sem láttam. irjatok privit légyszives ha vki tud vmit.
köszi
fifi
mondtam én már korábban is, hogy ne tanuljunk, hanem legyünk stricik... 😄
nade elég az OFFból
na
szreintem nem volt rossz ez az új Rob Zombie féle Halloween... nem mondom, hogy annyira izgi, hogy alig mertem levegõt venni, de jó volt... az elején fostam a gyerekszínésztõl, de õ is helyén volt, kifejezetten jól játszotta a megborult MIke-ot.
tetszett...
8/10 estleg ha többször megnézem lesz 9 is

de a -10- idén mainstream filmben a 28 weeks later-é és PONT

majd ma...de izomból mivel megvan a mikorobiosz aláírás és egy kib... nagy kettes (alá).jó toom hogy ez nem ide tartozik sorry, de ezt ország világnak tudnia kell!!! JUH HÉJ!!!

Egy háború vessen véget az összesnek...

fifi
mivan Tomika, be vagy rúgva, hogy ide keveredtél? 😄

http://youtube.com/watch?v=vhGaD6srxLw&feature=related (a perfect circle zenei aláfestéssel) asszem nem kell tovább fokoznom milyen is lehet a flûm...

a tale of two sisters (na ez is fasza)

Loál János
Remélem ezt anno mindenki megszerezte A Helyrõl! <#smile>

Sziasztok.nem tudna nekem valaki seggíteni mert keresek egy horror filmet,amit már nagyon régen nem láttam azóta soha nem aggyák le a tvben de engem éredekelne.sztem még a 80 as években készült mert kicsi voltam amikor láttam olyan 10 éves,akkor najjon féltem tölle most már tuti nem mert a világ legrémesebb legkegyetlenebb filmeit is láttam már,bár a Guinea pig 2. része elég kemény volt,de a többi az light.Ezt a filmet még anno a 90 es évek derekán adhatták le az HBO ban és azóta sem láttam,pedig csak acímére lennék kíváncsi,a lényege az volt amire még emléxem belõle hogy adott volt egy nagy irodaház vagy felhõkarcoló ahol az elején egy lény kinyírt egy biztonsági õrt.utána a doki a lényeket vizsgálta amik nem tudom hogy kerültek oda de tûvel birizgálta õket meg ilyesmi,addig szívózott a zöld lénnyel még az meg nem harapta és a doki átváltozott ilyen nagy piros lénnyé ,elszabadult és nem volt megállás gyilkolta az embereket a z épületben tán a városban is arra még emléxem hogy egy néger fejét is széjjel harapta.A végén sikerült megölniük mert a tsávó képes volt emberi alakot ölteni és marslakóvá is változni,a végén mikor átváltozott akkor valahogy egy burával amiben áram volt azzal ölték meg a lényt,aztán úgy volt vége hogy a marslakók vagy egy ûrhajó által újabb szörnyet küldtek le a földre de nem tom hogy volt e folytatása.aki emléxik ilyenre az írja már meg a [email protected] email címre mert najjon megnézném.elõre is köszi. de ide is le lehet írni.Please akkor küldök neki kemény R86WWYHvhorrort.
Lammer
Drill bra ^^

LOAL 😄

Seth
Kell 😄

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
Fú bazz! 😊
Jano
😄 Az igen.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

szusi<#smile>

fifi
ez durva bünti lesz:
machine girl

fifi
Shutter

sziasztok.
Segítséget kérek egy ázsiai horror film címet keresek:

ERÕS SPOILER: a lényeg hogy kiderül, hogy miért volt nehezebb mérlegeléskor a srác...a barátnõje szelleme a nyakában volt...

Lammer
<#wilting>

Romero>>>>>yyyyyyyyyyFulci

Törölt felhasználó
fifi
28 weeks later
nálam ez az év filmje, bár ha valaki úgy nézi meg, hogy nem látta az elsõ részt, az kicsit ronthat rajta... sejtelmes befejezés meg egyszerûenzseniális... 😄
Hills have eyes II.
Azok közé tartozom akinek bejött az eredeti, meg az elsõ remake is. Ez sem volt olyan rossz, csak tképpen egy kockányi újat sem láttunk. Sõt néhol igen komikus volt, hogy az edzett katonákat hogyan intézik el a degenerált sivatagi suttyók. Tartok tõle, a befejezés alapján, hogy lesz folytastás, pedig lehet, hogy nem kéne...Egyszer jó volt megnézni, de ennyi pont elég is.

TheBerzerker
Nem oktatok csak próbáltam kielégítõ választ adni. Arról nem is beszélve, hogy elõzõ kommentedben látszott, hogy összekevered a snuff-ot a mondo-val. Gondoltam nem hagyom, hogy tudatlanul halj meg.

Lammer
miert oktatsz? tudomen... de latom nem ertettel meg...
amit kifogasoltam, hogy a snuff filmekre hogy a fenebe lehet elvezni... tudom, hogy kamu, de megsem termeszetfeletti lenyeg apritjak kilora a jonepet, hanem sima kozottunk jaro "atlagemberek"... mig!44 pl. egy zombisfilm total fantazmagoria... igy tudod te is, hogy ez csak maximum fantazmagoria szulemenye...
bar nem snuff de ezert sokkolt le egy kicsit a hostel II is, mert nehany jelenetnel(vegen a fordulopont elotti "uzleti" jelenet) meg az egesz film nagyon is elgondolkodtatot, hisz ez nem "is" olyan fantazmagoria, mint a walking deadek(->ofkorsz<#finom><#idiota>) "tenye"

kapis?

najo bevallom a kaszas jelenet a hostelben az mesteri volt <#finom> kesz, lebuktam<#idiota>

fifi
ezt én jól tudom, de vannak akik nem...

TheBerzerker
Az August Underground meg nem más mint egy baszott nagy reklám. Egyszerû speciális effektus referencia.

TheBerzerker
A Faces of Death féle mondo filmeket sajnos nem túl szerencsé mondo filmnek aposztrofálni, mert baromi messze vannak a 60-as évek olasz mestermûveitõl, mind színvonalát, mind értékét nézve.

TheBerzerker
Akkor még1szer mondom snuff film hivatalosan NEM LÉTEZIK, és nem hozzáférhetõ. Az összes neten megtalálható igazinak aposztrofált film kamu. Az igazi háborús, katinai gyilkosságok NEm snuff filmek. A snuff filmben a film kedvéért történik meg az erõszak, hogy fel lehessen venni és nem fordítva.

Mondo filmek más téma. Ajánlom, hogy egyszer néz meg egy igazi mondo filmet. Ne Faces of Death-et és a társait, hanem pl a Mondo cane-t, az Addio Zio Tom-ot vagy más Jacopetti filmet. Ezek a filmek sokszor komoly társadalmi vagy szociális témát hoztak elõ, és rengeteg dolgot lehet belõlük tanulni idegen kultúrákról. Az igazi mondo filmek sokkal inkább oktató történelmi jellegûek mint durvák. Egyszerûen realisztikusan van bennük ábrázolva egy adott társadalom, vagy egy történélmi esemény. Ezek a filmek komoly értékeket képviselnek.

fifi
igen, de te/mi/ sokkal tájékozottabb/ak/ vagy/unk/ az átlag filmnézõnél ebben az irányban... én tudom, hogy az August Underground Mordum kamu, de ha megnézetném a feleségemmel, valszeg elválna, mert elsõre elhinné...

vagy rosszul gondolom?

Lammer
en ezt nemertem...
ez a snuff meg a mondo stylet egyaltalan hogy tudjak szeretni a zemberek? nemtudom... ennyire beteg lenne a tarsadalmunk??? en pl. horrorfreak vagyok... de legalabb tudom, hogy a film total nem real, hanem mu" minden benne...
jo persze total orgazmus nalam -> latni az emberiseget total kifordulva magabol, megalazottan, lezombulva, gemover a tarsadalomnak nevezett benatamogato bolcsonek style apokalipszis... ez jo, ez ok 😄 <#finom>
de ez akkor is csak film... 😄

ehhh nemertem... <#szomoru1>

Maak
latta valaki a female vampire es a simon says cimu remekeket? a napokban neztem bele mindket filmbe, ez vot na, es hat...hat jo nagy szar mindketto...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Loál János
Köszi. Ez a poklos móka kíváncsivá tett, de egyelõre semmi info róla.

Törölt felhasználó
Az elején a Pulse (Mezsgye) címû filmbõl van jelenet, utána másikból, de azt nem vágom.
PetruZ
Kösz a pontosítást. 😊

(Snuff film sztem létezik, a mulén láttam párat, ami állítólag hiteles.)
Loál János

TheBerzerker
Ezt az utulsó két dolgot azért szét kell választani. Snuff film elvileg nem létezik. Legalábbis remélhetõleg városi legenda, ugyanis a snuff lényege az, hogy a film kedvéért igazi embereket (vagy akár állatokat is) ölnek meg, vagyis ez illegális és gyilkosságnak minõsül ilyet csinálni. A Faces of Death nem snuff film, hanem úgy nevezett mondo film. Ez a stílus a 60-as évek elején Gualtierro Jacopetti által rendezett Mondo Cane cimû filmbõl alakult ki, és a legnagyobb mestere is Jacopetti volt. Ezek amolyan ál dokumentumfilmek, amelyek mindenféle törzsi rítusokat, szokásokat mutatnak be dokumentalista jelleggel, sokstzor meglehertõsen nyers, valósághû erõszakkal. Ezek a filmek meglehetõsen nagy mûvészi értéket képviseltek, és ezeknek az elkorcsolult változata a Faces of Death féle hatásvadász, pénzorientált filmek, amelyek MEGRENDEZETTEK. Ezek a filmek baleseteket, kivégzéseket mutatnak be.

stargatelost
köszönöm szépen a fogalom elemzést, így már minden világos 😉 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

PetruZ
A slasher az a tipikus Péntek 13, Freddy, stb. stílus, amikor valami pali egy nagy késsel (vagy egyéb szúró- és vágóeszközökkel) lekaszabol mindenkit. A név is az angol "slash" - vág, hasít, szeletel szóból származik. 😊
A splatter / gore ennek durvább formája, amikor a vér és a belsõségek már-már túlzó módon fröccsennek szanaszét, és általában elég plasztikusan van bemutatva egy-egy - többnyire - ember élve darabokra szedése. 😊 Ilyenek pl. a kannibálfilmek, meg a klasszikus stílusú zombifilmek, amelyekben dõl a vér és a bél. Eredete szintén angol: a "splatter" - szétfröccsen, szétcsapódik szóból származik.
A snuff a legbrutálisabb szint. A cél, hogy minden valósághû legyen (tehát nem annyira eltúlzott, mint a splatter) és ezért a legelképesztõbb kínzásokat, jeleneteket a lehetõ legvalóságosabban próbálják ábrázolni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a snuff filmek igen gyakran ténylegesen valódiak is... Nem csak horrorra, hanem balesetes, megerõszakolós, valódi gyilkosságos videókra is használják a kifejezést. Az egyik ilyen legismertebb - nem valódi, de valósághû! - a Guinea Pig sorozat (agybeteg japánok...), a valódiak közül meg a Faces of Death és klónjai.
vigyori14
üdv.
lehet nemtartozik ide, de keresek egy régi horror filmet, tk ból vettük ki még anno, a cimét nemtudom de a tartalmát leirom amire emlékszek belõle háthatudtok segiteni.
volt egy ház, ahova uj lakók költöztek, nagy kastélyszerû ház volt, a lakók találtak egy ládát, rá volt irva h: ne nyisd ki mert megbánod, õk persze kinyitották, volt benne egy csomó boszorkánycucc, meg valahogy kiengedtek a ládából 3 boszorkányt, valamilyen tõr el lehetett megölni, a tõrt kitették a lakók a kandaló felé dísznek, mikor a boszorkányok elkezdtek gyilkolni, és rájöttek a lakók h a törel lehet megölni õket, addigra a tõr eltünt.
enyire emlékszek belõle, ha rémlik ilyen film nektek irjatok.

stargatelost
najó, akkor most valaki tartson nekem kiselõadást ezekbõl a filmes fogalmakból 😊
volt itt lejjebb slasher, most itt van ez a snuff, meg még gondolom van több is
szal nem kiröhögni, hanem magyarázni 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bloodsucking Freaks /Troma/

hát ez sokkoló darab.egyik cimbora hozta Halloween-es filmnézõ
weekendre.Halloween-hezt semmi köze viszont kegyetlen nyomasztó film.
szerintem ez már majdnem snuff kategória.nekem nem tetszett mert nem vagyok a mûfaj rajongója de akinek a Guinea Pig/August Underground... stb bejön az remekül mulathat rajta.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
MGM csatorna most!!!

kurv@ jó ez a film...

stargatelost
nah ,most tekintettem meg a Jeepers Creepers II -t 😊
szerintem nagyon állat folytatás lett, igaz az elsõ részre alig emlékeztem, de a film közben beugrottak az emlékek 😄 Justin Long-ot is jó volt újra látni 😊 elég váratlan volt khm..ugye.. 😄
szóval aki az elsõ részt látta, és tetszett neki, az ezt se hagyja ki, mert sztem remek film, és remek jelenetek vannak benne, a , mint az elsõ részben kiderült, repülni tudó szörnnyel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a hangulatot sikerült megteremteni, egy kis viccesség (amikor méregeti õket a buszba 😄), de mégis a busz maga, ahogy ott be-be tör a lény...
remek jelenet még amikor futnak a mezõn, az sztem nagyon el lett találva, valamint az összeeszkábált szigony-csaták is emlékezetesek maradnak számomra 😊
+az sem volt rossz, ahogy lefékez a csávó, majd késõbb békaugrásokban megy a csálesz után a lény 😄

Sziasztok. Bocs hogy csak így idepofátlankodok, nem szeretném elolvasni az utolsó néhány oldalt a topicban, de most kedvem támadt horrorfilmet nézni. Írnátok idei horrorokat egy párat nekem, ami egész jó volt?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Lammer
nem veletlenul hasznalta elotted a kollega a spoiler makrot...<#rolleyes> plz a jovoben keretik hasznalni... htx :C