9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#9067 Cső! A texasi láncfűrészes gyilkos-ból hány rész van? Van régi meg új ha jól tudom, szóval mi a sorrend, 1-2 részt láttam, de megnézném megint csak nem tudom melyik az eleje:d -
#9066 igen, érdemes, van topikja is, keress rá, néhányan (köztük én is) értékeltek jópárat belőlük :) -
NZiM #9065 Hali.
Ezeket az After Dark Horrorfestes alkotásokat érdemes megnézni? Jók valamire?
-
#9064 Készül fel egy nihil hülyeségre. :) -
#9063 Napoleon Dynamite életem egyik legpihentagyúbb filmje, nekem nagyon tetszett, meg is nézem valamelyik nap; úgy felcsigáztál... -
#9062 bizpoyíték, nagyon ügyes. -
#9061 Ha már B-kat., akkor The Sasquatch Dumpling Gang, Lábnyomok.
Aki látta a Napoleon Dynamite-ot, és tetszett neki, nézze meg, talán 1-2 ismerős arcot is lát majd.
Rettenetbéna hülyegyerekek egy kupac szart találnak az erdőben, és "rájönnek", hogy ez bizony a Nagyláb terméke. A híres Nagyláb-szakértő el is jön a kisvárosba, hogy meggyőződjön a bizpoyíték hitelességéről. Közben románc, cselszövés, ármány, barátság, szerelem, féltékenység, harc, küzdelem.
Nekem nagyon tetszett, minden szereplő iszonyat béna, a történetet pedig a főszereplők saját szemszögéből, külön-külön láthatjuk, ami persze nem egyforma, ezáltal még humorosabb az egész.
A ND-nál jobban tetszett, az kb. 6,5 pontos volt, ez kis jóindulattal 8. -
#9060 asszem anno a Black belt Jones-ról is írtam itt... szóval téves amit mondasz, olvass vissza nyugodtan... -
#9059 Voltak már itt ilyesmik, csak mostanában nem. Írj róluk és akkor lesznek.
-
Pretorianus #9058 Azért ez vicc, hogy egy horror és B film topicba csak horror filmekről írnak. Szerintetek egy B kategóriás film csak horror lehet? Hol maradnak a blaxploitation filmek, a hong-kong-i B kategóriás filmek? blaxploitation:pl. Coffy, Foxy Brown, The Doll House, The Big Bird Cage, Sweet Sweetback's Baadassss Song
-
reanimator #9057 ez a Phantasm jól mondja fifi -
#9056 valamelyik Phantasm rész?
bár erre nem esküdnék meg... -
eddaniel #9055 Egy másik film, szintén 80-as évek, ebből csak néhány percet láttam, de szeretném megnézni az egészet. Egy magas öreg férfi a "főgonosz" és vannak segítői: törpe méretű nem ember arcú sírásók, olyan öltözetben mint a jawa-k a Star Wars-ban. Ezenkívül csak arra emlékszem, hogy egy idős nő motoszkálást hall a lakása ajtajánál, kinéz a kukucskáló lyukon és meglátja a fentebb említett öreg fickót, akinek bár normális emberi arca van, mégis félelmetes. Az öreglány visszamegy az ágyába, és amikor kényelmesen elhelyezkedik és megfordul akkor az előbb még kint lévő fickó mellette fekszik az ágyban. Sikoly, aztán vágás. Ennyit láttam. -
eddaniel #9054 Azt hiszem, ez lesz az. Ezer köszönet! -
#9053 tudom,olvastam a neten,hogy nem lett vmi jó.
ellenben a könyvet csak ajánlani tudom -
reanimator #9052 második részét inkább ne nézd meg csalódni fogsz
-
reanimator #9051 Contamination -
eddaniel #9050 Sziasztok! Egy 80-as évekbeli horrorfilm címét keresem.A rövid tartalma: Találnak egy idegen űrhajóban egy csomó zöld tojást, olyanokat amikből az arctámadók kelnek ki az Alien filmekben, csak ebből nem jön ki semmi, hanem amikor valaki a közelébe megy, a tojás felrobban és lefröcsköli az embert, aki néhány óra múlva szó szerint kihányja a belét. Előre is kösz a segítséget! -
Hajnalcat #9049 igen. jó volt. -
#9048 megneztem enis :O
huhhh hat nagyon meleg vót!
nekem a kedvencem: Oldboy mezsternek az alkotasa^^ -
#9047 Bizony. -
#9046 Én is nagyon csípem mindet, nekem viszont a Dumplings a kedvencem (abból ugye teljes, különálló film is lett). -
#9045 Ichi-The Killer
Bazz :D
Kurva jó volt.
-
#9044 Three Extremes
anno írtam én itt erről, de most valahogy előkerült megint a dvd, és csak annyit mondhatok: még mindig kibaszott nagyot üt...
nekem az első kisfilm tetszik a legjobban, a maga szürrealitásával, /rém/álomszerű elvontságával, meg egy elég kemény befejezésssel...
a másdik naturális, undorító, érdekes világkép-értékrend mostanra, ahol csak a "szépség" számít...
a harmadik tetszik legkevésbé, kicsit öncélú/de utálom ezt a szót/ de pörgős és sokkoló.
mindenki nézze meg, aki fogékony az ilyesmire, mert egy olyan távol- keleti alkotás, ami közben egyszer sem fogod mondani, hogy hopp ezt láttam már valahol... és főleg a Box után fogsz úgy kimenni cigizni, vagy egy felest meginni nyugtatónak, hogy: uhh ez azért letaglózott
részenként: 9-8-6/10 -
Hajnalcat #9043 -
Hajnalcat #9042 uh, de jó! (Y) -
#9041 Hogy élhettem idáig úgy,hogy nem láttam a Battle Royale-t ??
Ez egy mestermű!4
Amikor vége lett,meg is rendeltem a könyvet,állítólag az meg mégjobb. -
#9040 ezt:
katt -
#9039 http://www.youtube.com/watch?v=8pifkqLq6c0
most mutatták be ezt a filmet... -
#9038 ok, utána nézek. -
#9037 Igazából így nem történt meg, de nézz utána egy Ed Gein nevű fazonnak. :)
-
#9036 A Texasi láncfűrészes mészárlás
hát ez egy ritka beteg film volt:c rossz bele gondolni hogy igazából is léteznek ilyen elmebeteg pszichopaták... a film nem volt rossz,a hoz képest hogy 1974-es... arra lennék kiváncsi hogy ez tényleeg, igaz történet alapján készült? mert mindhárom texasi lánc... film elején mondják hogy igaz történet, de én olvastam olyat is hogy csak kitaláció, de van aki allítja hogy ez igazából is megtörtént... ja értékelés 7/10. -
#9035 körülnézek, hátha majd megtalálom azt is, azt halottam hogy távol-keleti horror filmek odabasznak:D -
#9034 abból ne a remake-et nézd meg, hanem az eredetit.
tképpen, ha most szétnézel majd az összes amcsi újabb horrornak van régebbi távol-keleti elődje. és még nem találkoztam olyan párhuzammal, ahol az amcsi jobb lett volna :) -
#9033 akkor jól emlékeztem.
One Missed Callt- látta már vki?:d imdbn nem gyengén le van húzva:S -
#9032 arra igen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tehát csak történt valami túlvilági... -
#9031 egyetértek sztem is nagyon jó film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hm én már nem emlékszem hogy véginéztem -e, arra gondolsz mikor meghallgatja diktafont, és hallja lánya hangját? amit a szobába vett fel...
-
#9030 1408
olvastam sokmindent erről a filmről pro és kontra, horrorfreak-es fórumozó komáim óva intettek tőle.
Ha jól néztem Stephen King könyv/?/ alapján lett megfilmesítve. Azt el kell mondanom, hogy pár írásától eltekintve sztem SK közel nem akkora író mint amilyennek beállítják, bár a tömegeknek lehet ez jön be, én anno H.P. Lovecraft novelláitól szartam majdnem össze magamat inkább... na ez mindegy is...
a történet szerint van egy szellemvadász aki meglátogatja a kísértetjártának kikiáltott szállodákat, és könyvet ír az ott tapasztaltakról. persze mikor ő ott van, soha nem prezentál neki senki semmi paranormálisat... aztán egyszer kap egy képeslapot rajta egy hotellel és ennyi üzenettel: Ne lépj be az 1408-ba!
sztem majdnem 100% kihozták a filmből azt amit ki lehet egy/vagy két/ hotelszobából és egy szereplőből. Nem mondanám hogy horrorfilm, inkább kicsit misztikus thriller/ha van ilyen besorolás/ de sztem érdekes volt. annyi még, hogy full a stáblistáig nézzétek, mert én is már majdnem kikapcsoltam, és akkor még történik valami...
8/10 -
#9029 És így el is érte célját a film. -
#9028 http://youtube.com/watch?v=TgG91tvCUSY
mellesleg, ha már..