Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zombiag fanok jertek szavazni-e! a gagyi slasher nehogyma' beelozze-e!4 <#wilting>#wilting>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a segitségetek kérem:
vkinek nincsen meg a Project Metalbeast (Fémszörny) 1995-s horrorfilm nagyon kellene. eddig sehol sem láttam. irjatok privit légyszives ha vki tud vmit.
köszi
nade elég az OFFból
na
szreintem nem volt rossz ez az új Rob Zombie féle Halloween... nem mondom, hogy annyira izgi, hogy alig mertem levegõt venni, de jó volt... az elején fostam a gyerekszínésztõl, de õ is helyén volt, kifejezetten jól játszotta a megborult MIke-ot.
tetszett...
8/10 estleg ha többször megnézem lesz 9 is
de a -10- idén mainstream filmben a 28 weeks later-é és PONT
Egy háború vessen véget az összesnek...
machine girl
Segítséget kérek egy ázsiai horror film címet keresek:
ERÕS SPOILER: a lényeg hogy kiderül, hogy miért volt nehezebb mérlegeléskor a srác...a barátnõje szelleme a nyakában volt...
Romero>>>>>yyyyyyyyyyFulci
nálam ez az év filmje, bár ha valaki úgy nézi meg, hogy nem látta az elsõ részt, az kicsit ronthat rajta... sejtelmes befejezés meg egyszerûenzseniális... 😄
Hills have eyes II.
Azok közé tartozom akinek bejött az eredeti, meg az elsõ remake is. Ez sem volt olyan rossz, csak tképpen egy kockányi újat sem láttunk. Sõt néhol igen komikus volt, hogy az edzett katonákat hogyan intézik el a degenerált sivatagi suttyók. Tartok tõle, a befejezés alapján, hogy lesz folytastás, pedig lehet, hogy nem kéne...Egyszer jó volt megnézni, de ennyi pont elég is.
amit kifogasoltam, hogy a snuff filmekre hogy a fenebe lehet elvezni... tudom, hogy kamu, de megsem termeszetfeletti lenyeg apritjak kilora a jonepet, hanem sima kozottunk jaro "atlagemberek"... mig!44 pl. egy zombisfilm total fantazmagoria... igy tudod te is, hogy ez csak maximum fantazmagoria szulemenye...
bar nem snuff de ezert sokkolt le egy kicsit a hostel II is, mert nehany jelenetnel(vegen a fordulopont elotti "uzleti" jelenet) meg az egesz film nagyon is elgondolkodtatot, hisz ez nem "is" olyan fantazmagoria, mint a walking deadek(->ofkorsz<#finom>#finom><#idiota>#idiota>) "tenye"
kapis?
najo bevallom a kaszas jelenet a hostelben az mesteri volt <#finom>#finom> kesz, lebuktam<#idiota>#idiota>
Mondo filmek más téma. Ajánlom, hogy egyszer néz meg egy igazi mondo filmet. Ne Faces of Death-et és a társait, hanem pl a Mondo cane-t, az Addio Zio Tom-ot vagy más Jacopetti filmet. Ezek a filmek sokszor komoly társadalmi vagy szociális témát hoztak elõ, és rengeteg dolgot lehet belõlük tanulni idegen kultúrákról. Az igazi mondo filmek sokkal inkább oktató történelmi jellegûek mint durvák. Egyszerûen realisztikusan van bennük ábrázolva egy adott társadalom, vagy egy történélmi esemény. Ezek a filmek komoly értékeket képviselnek.
vagy rosszul gondolom?
ez a snuff meg a mondo stylet egyaltalan hogy tudjak szeretni a zemberek? nemtudom... ennyire beteg lenne a tarsadalmunk??? en pl. horrorfreak vagyok... de legalabb tudom, hogy a film total nem real, hanem mu" minden benne...
jo persze total orgazmus nalam -> latni az emberiseget total kifordulva magabol, megalazottan, lezombulva, gemover a tarsadalomnak nevezett benatamogato bolcsonek style apokalipszis... ez jo, ez ok 😄 <#finom>#finom>
de ez akkor is csak film... 😄
ehhh nemertem... <#szomoru1>#szomoru1>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A splatter / gore ennek durvább formája, amikor a vér és a belsõségek már-már túlzó módon fröccsennek szanaszét, és általában elég plasztikusan van bemutatva egy-egy - többnyire - ember élve darabokra szedése. 😊 Ilyenek pl. a kannibálfilmek, meg a klasszikus stílusú zombifilmek, amelyekben dõl a vér és a bél. Eredete szintén angol: a "splatter" - szétfröccsen, szétcsapódik szóból származik.
A snuff a legbrutálisabb szint. A cél, hogy minden valósághû legyen (tehát nem annyira eltúlzott, mint a splatter) és ezért a legelképesztõbb kínzásokat, jeleneteket a lehetõ legvalóságosabban próbálják ábrázolni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a snuff filmek igen gyakran ténylegesen valódiak is... Nem csak horrorra, hanem balesetes, megerõszakolós, valódi gyilkosságos videókra is használják a kifejezést. Az egyik ilyen legismertebb - nem valódi, de valósághû! - a Guinea Pig sorozat (agybeteg japánok...), a valódiak közül meg a Faces of Death és klónjai.
lehet nemtartozik ide, de keresek egy régi horror filmet, tk ból vettük ki még anno, a cimét nemtudom de a tartalmát leirom amire emlékszek belõle háthatudtok segiteni.
volt egy ház, ahova uj lakók költöztek, nagy kastélyszerû ház volt, a lakók találtak egy ládát, rá volt irva h: ne nyisd ki mert megbánod, õk persze kinyitották, volt benne egy csomó boszorkánycucc, meg valahogy kiengedtek a ládából 3 boszorkányt, valamilyen tõr el lehetett megölni, a tõrt kitették a lakók a kandaló felé dísznek, mikor a boszorkányok elkezdtek gyilkolni, és rájöttek a lakók h a törel lehet megölni õket, addigra a tõr eltünt.
enyire emlékszek belõle, ha rémlik ilyen film nektek irjatok.
volt itt lejjebb slasher, most itt van ez a snuff, meg még gondolom van több is
szal nem kiröhögni, hanem magyarázni 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
hát ez sokkoló darab.egyik cimbora hozta Halloween-es filmnézõ
weekendre.Halloween-hezt semmi köze viszont kegyetlen nyomasztó film.
szerintem ez már majdnem snuff kategória.nekem nem tetszett mert nem vagyok a mûfaj rajongója de akinek a Guinea Pig/August Underground... stb bejön az remekül mulathat rajta.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
kurv@ jó ez a film...
szerintem nagyon állat folytatás lett, igaz az elsõ részre alig emlékeztem, de a film közben beugrottak az emlékek 😄 Justin Long-ot is jó volt újra látni 😊 elég váratlan volt khm..ugye.. 😄
szóval aki az elsõ részt látta, és tetszett neki, az ezt se hagyja ki, mert sztem remek film, és remek jelenetek vannak benne, a , mint az elsõ részben kiderült, repülni tudó szörnnyel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remek jelenet még amikor futnak a mezõn, az sztem nagyon el lett találva, valamint az összeeszkábált szigony-csaták is emlékezetesek maradnak számomra 😊
+az sem volt rossz, ahogy lefékez a csávó, majd késõbb békaugrásokban megy a csálesz után a lény 😄
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
PSN ID: Lord_Mortanius