9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • PetruZ
    Ez a Bagman, ismerjük, szeressük. :)
  • Blasta
    Jánosnak és a többi mindenkinek szeretettel :)
  • Loál János #9145
    :-)
    Érdemes megnézni mindet, jópofák.
  • otrosinka
    dzsáeztesszik viccves
  • Lammer
    BESZTES!44445,8

CSÉNSZÓMÉD WTF!44
  • Loál János #9142
    Megvolt?
  • Tatyla
    lesz egy két érdekes film:

Plague Town

The Unborn

The Uninvited

• booyaa
    http://www.youtube.com/watch?v=0IblzBerSFk
  • kocsisgabor9999
    szar lesz
  • booyaa
    jönnek...és az ötlettelenség az USA-ból (egy pár filmet kivéve)
    The grudge 3

Jönnek a folytatások ezerrel...
  • ForzaInter
    hmm egész jó volt, nekem bejött, egy hetes pontot megér:)
  • ForzaInter
    ja tényleg, hát meglesem, lemez már lejátszóban, nincs visszaút:DD
  • Jano
  • Jano
    Én a d-ből a Day-re asszociáltam azonnal.
  • ForzaInter
    nem a diary of the deadot, bocs hogy rövidítve írtam:D most írtam ki, és lehet megnézem, kiváncsi vagyok véleményekre.
  • fifi
    Dawn of the dead?
  • Jano
    A 2008-as?

Őőő, láttam én azt? Nem emlékszem. Ja, igen, láttam.

(Nézhető, könnyen felejthető. :))
  • ForzaInter
    dotd jó?
  • Jano
    White Noise 2 - The light

A Slither c. remekműből, és a Firefly sorozatból ismert Nathan Fillion a főszereplő, és mivel jobban áll az imdb-n, mint az első rész, gondoltam megnézem.
    Szvsz ugyanolyan gyenge. Ötlet szinten mindkét rész tetszett, de sikeresen elcseszték ezt is, azt is.
    A szoksásos ijesztgetős kaka, baromira félelmetes hangokkal, a sötétből hirtelen előbukkanó rothadt, szürkeárnyalatos szellemekkel. Nem számoltam hány ilyen jelent volt, bőven sokkal több a kelleténél. Hangulat persze szinte sehol.
    Egyedül a zongorás jelenet megvalósítása tetszett, de az nagyon, jópárszor újra is néztem.
    A vége talán nem annyira f*s, mint az első részé, de azért itt is kitettek magukért rendesen. :D

Csak, ha nincs más. 3½ pont
  • Shep
    Tényleg nem volt rossz film, bár már minden elemét láthattuk más filmben, a végéről azért hiányoltam a csavart pl, még felkel a fazon, vagy kiderül, hogy van egy ikertestvére, vagy a végén felébred a csaj a fodrászatban és az egész még nem történt meg, vagy valami :)
  • [HUN]Crassus
    és most láttam lesz 3. is!
  • [HUN]Crassus
    2. rész nagyon beteg
  • kuki muki
    mindjárt meglessük a Feast II-t, első rész igencsak bejött anno :}}}
  • Shep
    Hát na szeretem az ilyen poénosra vett horrorokat, a REC meg nem ez a kategória, de mondom inkább a a kamerás téma zavar.
  • fifi
    REC unalmas, de tinihorror bejön...
    te tudsz élni...

amúgy az ízlésedhez ajánlanám a Szalagavató című filmet, szigorúan szinkronosan... le fog kötni :)
  • Shep
    Hát a REC az egy halál unalom film volt, alig vártam ,hogy vége legyen, mondjuk a Cloverfiled ugyanez, én nagyon nem bírom az ilyen kamerával felvett szarokat.

Tud valaki mondani valami jó tini horrort valami újat ha lehet.
  • booyaa
    Evil Aliens
  • fifi
    Guinea Pig 2
    nemfrancia
    durva
  • torokandras
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem ajánlani valami jó erős ,szadista horrort.

Lehet francia is.Sőt!Nagyon bejött a Frontiers,az Inside ,meg a Magasfeszültség.

Szal valami ezekhez hasonlót.
  • Lammer
    "Jó lesz az, zombifilmből sosem elég."

o"ize most megneztem, hogy nem-e en-e leptem-e be-e a nickeddel valahogy, de nem emlexem ilyenre...

[800csilliotrillio piros pontyot ad GHnak]
  • ForzaInter
    megszoktuk már hogy amcsik mindenből remaket csinálnak:d
  • fifi
    sztem pedig minden a helyén volt a maga nemében...
    na mind1
    amiből indultunk hogy amcsi remake... naszóval arra kurvára semmi szükség sztem...
  • ForzaInter
    alap

de most komolyan nekem nagy csalódás volt film, sztem egyáltalán nem volt ijesztő, és ezt nem azért írom/írtam hogy menőzzek hogy én milyen kemény vagyok...
  • fifi
    ez csak és kizárólag annak tudható be, hogy emberfelettien kemény és edzett vagy...
  • booyaa
    Tekintve azt, hogy igen kis költségvetésű film vannak benne hibák és gyengébb részek is. Nem kell egy filmen sem megijedni (hiszen az csak film).Egyértelműen vannak ennél keményebb filmek is. Összességében különösebb baj nem volt a filmel...
  • Hajnalcat
    Én azon nevettem a legjobban, amikor a nyanya hálóingben ordibálva elkezdett futni a lakásába beérkező emberek felé és megtámadta őket.
  • ForzaInter
    hát spanyolnál csak jobb lesz tán... ugy beállította mindenki itt a REC-et ilyen ultraburtális ijesztgetős filmnek, aztán mikor megnéztem kopp, egyetlen egy jelent volt bene amire azt mondtam ezen tényleg meglehet ijedni, amugy borzalmasan gyenge film, néhol már nevettem annyira szar volt:D
  • guardian hero
    Jó lesz az, zombifilmből sosem elég. Ráadásul a zombis remake-ek eddig eléggé bejöttek nekem.

Btw. lehet hogy volt szó róla, de a The Mist-et ajánlom mindenkinek, a szokásos B-kategóriába hajól Stephen King feldolgozás, de azzal együtt mint az ilyeneknek általában, ennek is vannak jó pillanatai és maradandó filmélmény (nekem legalábbis).
  • fifi
    spanyol, már mondtam...