9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#9147 Ez a Bagman, ismerjük, szeressük. :)
-
#9146 Jánosnak és a többi mindenkinek szeretettel :) -
#9145 :-)
Érdemes megnézni mindet, jópofák. -
#9144 dzsáeztesszik viccves -
#9143 BESZTES!44445,8
CSÉNSZÓMÉD WTF!44 -
#9142 Megvolt? -
#9141 lesz egy két érdekes film:
Plague Town
The Unborn
The Uninvited
-
booyaa #9140 http://www.youtube.com/watch?v=0IblzBerSFk -
kocsisgabor9999 #9139 szar lesz -
booyaa #9138 jönnek...és az ötlettelenség az USA-ból (egy pár filmet kivéve) -
#9137 The grudge 3
Jönnek a folytatások ezerrel... -
#9136 hmm egész jó volt, nekem bejött, egy hetes pontot megér:) -
#9135 ja tényleg, hát meglesem, lemez már lejátszóban, nincs visszaút:DD -
#9134 #9130 -
#9133 Én a d-ből a Day-re asszociáltam azonnal. -
#9132 nem a diary of the deadot, bocs hogy rövidítve írtam:D most írtam ki, és lehet megnézem, kiváncsi vagyok véleményekre. -
#9131 Dawn of the dead? -
#9130 A 2008-as?
Őőő, láttam én azt? Nem emlékszem. Ja, igen, láttam.
(Nézhető, könnyen felejthető. :)) -
#9129 dotd jó? -
#9128 White Noise 2 - The light
A Slither c. remekműből, és a Firefly sorozatból ismert Nathan Fillion a főszereplő, és mivel jobban áll az imdb-n, mint az első rész, gondoltam megnézem.
Szvsz ugyanolyan gyenge. Ötlet szinten mindkét rész tetszett, de sikeresen elcseszték ezt is, azt is.
A szoksásos ijesztgetős kaka, baromira félelmetes hangokkal, a sötétből hirtelen előbukkanó rothadt, szürkeárnyalatos szellemekkel. Nem számoltam hány ilyen jelent volt, bőven sokkal több a kelleténél. Hangulat persze szinte sehol.
Egyedül a zongorás jelenet megvalósítása tetszett, de az nagyon, jópárszor újra is néztem.
A vége talán nem annyira f*s, mint az első részé, de azért itt is kitettek magukért rendesen. :D
Csak, ha nincs más. 3½ pont -
#9127 Tényleg nem volt rossz film, bár már minden elemét láthattuk más filmben, a végéről azért hiányoltam a csavart pl, még felkel a fazon, vagy kiderül, hogy van egy ikertestvére, vagy a végén felébred a csaj a fodrászatban és az egész még nem történt meg, vagy valami :) -
#9126 és most láttam lesz 3. is! -
#9125 2. rész nagyon beteg -
kuki muki #9124 mindjárt meglessük a Feast II-t, első rész igencsak bejött anno :}}} -
#9123 Hát na szeretem az ilyen poénosra vett horrorokat, a REC meg nem ez a kategória, de mondom inkább a a kamerás téma zavar. -
#9122 REC unalmas, de tinihorror bejön...
te tudsz élni...
amúgy az ízlésedhez ajánlanám a Szalagavató című filmet, szigorúan szinkronosan... le fog kötni :) -
#9121 Hát a REC az egy halál unalom film volt, alig vártam ,hogy vége legyen, mondjuk a Cloverfiled ugyanez, én nagyon nem bírom az ilyen kamerával felvett szarokat.
Tud valaki mondani valami jó tini horrort valami újat ha lehet. -
booyaa #9120 Evil Aliens -
#9119 Guinea Pig 2
nemfrancia
durva -
torokandras #9118 Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani valami jó erős ,szadista horrort.
Lehet francia is.Sőt!Nagyon bejött a Frontiers,az Inside ,meg a Magasfeszültség.
Szal valami ezekhez hasonlót. -
#9117 "Jó lesz az, zombifilmből sosem elég."
o"ize most megneztem, hogy nem-e en-e leptem-e be-e a nickeddel valahogy, de nem emlexem ilyenre...
[800csilliotrillio piros pontyot ad GHnak] -
#9116 megszoktuk már hogy amcsik mindenből remaket csinálnak:d
-
#9115 sztem pedig minden a helyén volt a maga nemében...
na mind1
amiből indultunk hogy amcsi remake... naszóval arra kurvára semmi szükség sztem... -
#9114 alap
de most komolyan nekem nagy csalódás volt film, sztem egyáltalán nem volt ijesztő, és ezt nem azért írom/írtam hogy menőzzek hogy én milyen kemény vagyok... -
#9113 ez csak és kizárólag annak tudható be, hogy emberfelettien kemény és edzett vagy... -
booyaa #9112 Tekintve azt, hogy igen kis költségvetésű film vannak benne hibák és gyengébb részek is. Nem kell egy filmen sem megijedni (hiszen az csak film).Egyértelműen vannak ennél keményebb filmek is. Összességében különösebb baj nem volt a filmel... -
Hajnalcat #9111 Én azon nevettem a legjobban, amikor a nyanya hálóingben ordibálva elkezdett futni a lakásába beérkező emberek felé és megtámadta őket.
-
#9110 hát spanyolnál csak jobb lesz tán... ugy beállította mindenki itt a REC-et ilyen ultraburtális ijesztgetős filmnek, aztán mikor megnéztem kopp, egyetlen egy jelent volt bene amire azt mondtam ezen tényleg meglehet ijedni, amugy borzalmasan gyenge film, néhol már nevettem annyira szar volt:D -
#9109 Jó lesz az, zombifilmből sosem elég. Ráadásul a zombis remake-ek eddig eléggé bejöttek nekem.
Btw. lehet hogy volt szó róla, de a The Mist-et ajánlom mindenkinek, a szokásos B-kategóriába hajól Stephen King feldolgozás, de azzal együtt mint az ilyeneknek általában, ennek is vannak jó pillanatai és maradandó filmélmény (nekem legalábbis). -
#9108 spanyol, már mondtam...