Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Viszont a Doomsday nem rossz, bár másra számítottam az elején, nem gondoltam, hogy átmegy Mad Maxbe... Tipikus élvezhetõ B-movie szerintem, annak minden kellékével (Bob Hoskins, Malcom McDowell, pofátlan nyúlások kultfilmekbõl, stb...)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mai:
Demon knight
nemtom kinek volt az a kretén ötlete, hogy a kriptaõrt beteszi valós személynek, jelen esetben filmrendezõnek egy történetbe...
Mindegy ez csak mellékszál, az operatõr Rick Bota akinek Hellraiser epizódokat is ksözönhetnek egyesek, én speciel leverném értük: )
A történet annyi, hogy a gonosznak megvan hat kulcs a hétbõl, és az utoló emberünknél van, és ezért megy a gyilok. a zombiknak/?/ ennek hevéban pl a szemét kell kilõni... Csodálatos...
nem értem miért lenne ez akkora kultfilm, mint amekkorának egyesek beállítják, bár azért meg lehet nézni...
Hozzáteszem sztem anno maga a tales from the crypt is gagyi volt...
mindensetre pár végtagletépés, fejbelövés szétharapás nem volt olyan rossz, meg amúgy is jó volt a kis útszéli szálloda hangulata, de nekem ez kb.: 5/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
THE ZOMBIE DIARIES Trailer!!!!!444NEGZ
<#finom>#finom><#finom>#finom>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
úgy gondoltam, hogy hétfõtõl, mert most hétvégén nem leszek itthon mert megyek berúgós dzsihádra vidékre, de utána feltétlenül...
áman
Yo, Bitch!
nemtudom mit modndjak...
aki ismer, tudja, hogy nekem nagyon bejön a gagyi trash feeling, az igénytelen rendezés és seggfej színészek, de ez a film nekem akkor sem jött be valami miatt...
hogy Péló Barnát idézzem: "nem jött át"
4/10 mert van pár jó jelenet azért, meg a fsz. pina is király...
megnéztem a the Signal-t és egy 10/7est adok is rá, a története naon fasza, a megvalósítás is király, poénok is voltak benne(és jók), de a vége nekem zavaros, nem nagyon vágom...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
enivan? szerintem joaknak tunik^^
ahhoz kepest, hogy lobádzsit, szerintem tok korrekt!44!44
Üdv 😊
Mivel egy ideje nem követem a friss megjelenéseket,elõzetesek sem néztem,nem valami nagy lelkesedéssel ültem le a pár nappal azelött kapott
Na mondom újabb szar,szétunom az agyam,stb...szokásos pesszimizmussal vágtam bele,de KURVA NAGYOT csalódtam persze pozitívan!
Ez mekkora film <#wow2>#wow2>
A menün már láttam hogy nekem való lesz (frankón,addig azt se tudtam mit fogok látni,haver csak annyit mondott "egész jó" -és odaadta)
A szereplõk,a hangulat,a hangok odab@sznak!
Áhh mit ragozzak,látni kell.Esküszöm az jár a legjobban,aki úgy nézi meg mint én,hogy nem számit semmire.
Nem is tudom,hogy mikor fostam annyira utoljára,hogy el kellett fordítanom a tekintetemet a képernyõrõl,amikor "várható" hogy beszaratják az embert.Ezer éve nem.Itt meg a végén,amikor a szobában vannak...hát,többször néztem a falat a képernyõ helyett.
Az hogy este 10kor néztem,szinte tök sötétben,egyedûl még persze rátett egy lapáttal.
Annak idején az ideglelést is láttam,de azt nagyrészt untam.
Remélem beírja magát a horror-történelembe,megérdemelné.
Nálam beírta,elõkelõ helyre 😊
Day of the Dead 2008
Nem csoda, hogy csak videóra ment. Rimékként emlegetni erõs túlzás, vajmi kevés köze van a lassan negyed százados remekmûhöz.
Egyik szereplõ sem szimpatikus, GI Jane kifejezetten irritáló, és irreális "karakter", a zombik szine már szokás szerint rohangálnak, és ami új, hogy felgyorsítva mászkálnak a plafonon (OMG). Ami pozitív: a relatíve kevés CGI, a maszkmesterek szép arcokat csináltak, az események pedig szépen, gördülékenyen követik egymást.
Megszállott zombirajongók biztos élvezik majd, nekem egy átlagnál gyengébb, nagy nevet felvett izé. :-| 4,5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
😊
amúgy most jött ki a Black sheep DVD-n, ami szerintem egy: kurvajófilm
ezt nem is tudtam...
Az eredeti kellemes film, a riméket nem láttam, de sajnos eleve fenntartással kezelem. 😊
Na nem a félelemtõl. 😄
http://horrorfreak.freeweb.hu/
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Next PC upgrade: 2022
mennyiree durva szereplõgárda már!
V9ykn8_TZL0