Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
Most láttam jeleneteket a Halál 1000 arca címü filmbõl, nem igen tudok szóhoz jutni, egyrészt, a látványtól, másrészt, hogy hogy lehet ilyen filmet készíteni. Azt mondják, ez nem horror, ez a valóság, de számomra ez nem az, számomra ez jelenti a botrányfilm kategóriát. Aminél a "csak erõs idegzetûeknek" jelzõ nem átugorandó..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

guardian hero
Hát, én nem bírtam végignézni...

Viszont a Doomsday nem rossz, bár másra számítottam az elején, nem gondoltam, hogy átmegy Mad Maxbe... Tipikus élvezhetõ B-movie szerintem, annak minden kellékével (Bob Hoskins, Malcom McDowell, pofátlan nyúlások kultfilmekbõl, stb...)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

fifi
ja meg a kurva is tetszett benne... <#gonosz1><#nyes><#szeret>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
oké
mai:
Demon knight

nemtom kinek volt az a kretén ötlete, hogy a kriptaõrt beteszi valós személynek, jelen esetben filmrendezõnek egy történetbe...
Mindegy ez csak mellékszál, az operatõr Rick Bota akinek Hellraiser epizódokat is ksözönhetnek egyesek, én speciel leverném értük: )
A történet annyi, hogy a gonosznak megvan hat kulcs a hétbõl, és az utoló emberünknél van, és ezért megy a gyilok. a zombiknak/?/ ennek hevéban pl a szemét kell kilõni... Csodálatos...
nem értem miért lenne ez akkora kultfilm, mint amekkorának egyesek beállítják, bár azért meg lehet nézni...
Hozzáteszem sztem anno maga a tales from the crypt is gagyi volt...
mindensetre pár végtagletépés, fejbelövés szétharapás nem volt olyan rossz, meg amúgy is jó volt a kis útszéli szálloda hangulata, de nekem ez kb.: 5/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Há na.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Lammer
Most talaltam ra erre a gyongyszemre!4444!

THE ZOMBIE DIARIES Trailer!!!!!444NEGZ

<#finom><#finom>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
ja: ámen

fifi
tegnap este berúgtam itthon, és elterveztem, hogy felélesztem ezt a topikot...
úgy gondoltam, hogy hétfõtõl, mert most hétvégén nem leszek itthon mert megyek berúgós dzsihádra vidékre, de utána feltétlenül...

áman

ForzaInter
Mirrors trailer büntet, tuti nézõs lesz.

Yo, Bitch!

fifi
nincs meg valakinek az Európa kemping bármilyen formátumban? fizetek is érte akár...

fifi
bár különbözõ teendõim miatt horror/trash mentes idõket élek, végignyomtam a Machine girl-t.
nemtudom mit modndjak...
aki ismer, tudja, hogy nekem nagyon bejön a gagyi trash feeling, az igénytelen rendezés és seggfej színészek, de ez a film nekem akkor sem jött be valami miatt...

hogy Péló Barnát idézzem: "nem jött át"

4/10 mert van pár jó jelenet azért, meg a fsz. pina is király...

Bulykin
The Strangers trailer ez is tetszetõsnek ígérkezik...
megnéztem a the Signal-t és egy 10/7est adok is rá, a története naon fasza, a megvalósítás is király, poénok is voltak benne(és jók), de a vége nekem zavaros, nem nagyon vágom...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lammer
Hunting grounds!

enivan? szerintem joaknak tunik^^

ahhoz kepest, hogy lobádzsit, szerintem tok korrekt!44!44

Glpetyus
Ejha,de rég jártam erre.
Üdv 😊

Mivel egy ideje nem követem a friss megjelenéseket,elõzetesek sem néztem,nem valami nagy lelkesedéssel ültem le a pár nappal azelött kapott dvd elé.
Na mondom újabb szar,szétunom az agyam,stb...szokásos pesszimizmussal vágtam bele,de KURVA NAGYOT csalódtam persze pozitívan!
Ez mekkora film <#wow2>
A menün már láttam hogy nekem való lesz (frankón,addig azt se tudtam mit fogok látni,haver csak annyit mondott "egész jó" -és odaadta)
A szereplõk,a hangulat,a hangok odab@sznak!
Áhh mit ragozzak,látni kell.Esküszöm az jár a legjobban,aki úgy nézi meg mint én,hogy nem számit semmire.
Nem is tudom,hogy mikor fostam annyira utoljára,hogy el kellett fordítanom a tekintetemet a képernyõrõl,amikor "várható" hogy beszaratják az embert.Ezer éve nem.Itt meg a végén,amikor a szobában vannak...hát,többször néztem a falat a képernyõ helyett.
Az hogy este 10kor néztem,szinte tök sötétben,egyedûl még persze rátett egy lapáttal.
Annak idején az ideglelést is láttam,de azt nagyrészt untam.
Remélem beírja magát a horror-történelembe,megérdemelné.
Nálam beírta,elõkelõ helyre 😊

Lammer
detto... szanalom... (#8972) <#rinya>

Loál János
:-D

Day of the Dead 2008

Nem csoda, hogy csak videóra ment. Rimékként emlegetni erõs túlzás, vajmi kevés köze van a lassan negyed százados remekmûhöz.
Egyik szereplõ sem szimpatikus, GI Jane kifejezetten irritáló, és irreális "karakter", a zombik szine már szokás szerint rohangálnak, és ami új, hogy felgyorsítva mászkálnak a plafonon (OMG). Ami pozitív: a relatíve kevés CGI, a maszkmesterek szép arcokat csináltak, az események pedig szépen, gördülékenyen követik egymást.
Megszállott zombirajongók biztos élvezik majd, nekem egy átlagnál gyengébb, nagy nevet felvett izé. :-| 4,5/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vega-poénon nevettem egyet.

hát jó de horror comedi 😊

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

fifi
ha horror topikba írom be, akkor véleményed szerint még milyen elemek lehetnek benne?

😊

ez egy comedi film nem? (Black Sheep)

fifi
They don't cut the grass anymore...

amúgy most jött ki a Black sheep DVD-n, ami szerintem egy: kurvajófilm

figy m,ár én ilyen filmet nem találtam xD

thx😊

tugyiti
A hétköznapi élet
Hali! Melyik a legújabb és legjobb horror film?

Szívesen.

Loál János
Már be is mutatták, szépen áll az imdb-n is. 😄

fifi
mé' má' a Shutter-t is rimékelik az amcsik?
ezt nem is tudtam...

Loál János
A Shutter amerikai rimékje, vagy az eredeti film?
Az eredeti kellemes film, a riméket nem láttam, de sajnos eleve fenntartással kezelem. 😊

Loál János
Én nem mertem megnézni.
Na nem a félelemtõl. 😄

Carlos HUN
Kösz

Törölt felhasználó
Van hozzá felirat:

http://horrorfreak.freeweb.hu/
fifi
a Shutter az egy nagyon jó fim, mondhatnám azt, hogy igen letaglózó befejezéssel... megnézése elõtt ne nagyon olvasgass utána, beszarsz végszóra, garantálom 😊

fifi
ez az amcsi one missed call remake jó-e???

guardian hero
megnéztem tegnap a Day of the Dead-et, na nem a régit, hanem az új zombi-burleszket. Hát, érdekes volt... Azt hittem, hogy a réginek lesz a remake-je, mint a Dawn of the Dead esetében, de semmi köze nem volt az eredetihez.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Carlos HUN
Frontiere(s)

hez csak normális feliratra 😄

Carlos HUN
Én most 3 filmet várok:

The Strangers
Shutter
Frontière(s) (2007)

köszi!!

Csak akkor találod, ha regisztráltad magad arra az oldalra, ami kábé 3 percbe kerül. Utána van egy letöltéses rész a fórumon belül, ott vannak filmek, köztük a Rec is. Beírsz, hogy szeretnéd letölteni és privátban már kapod is hozzá a linket a letöltéshez. Azután megköszönöd neki és kész.

hát én itt nem találom =(

ForzaInter
isohunt

Yo, Bitch!

A filmet honnan tudom letölteni pls valaki segítsen...

kösz. hátha fellelhetõ valahol még

Törölt felhasználó
hátha vki ráismer. '86 +- egy év táján láttam. a történet utolsó 2/3-a egy házban játszódik, elõtte menekülés a házba. pap üldözi a fõgonoszt, aki kerítésen átmászik de elõtte a pap belehúzza a kerítés szuronyaiba. becsenget a házba kifolyó belekkel, kisgyerek nyit ajtót. még pár jelenet amire emlékszem: arc sebészfúróval homlokon fúrja a nõvért, körfúrésszel a vágóhídon fejcsúcsot vág le, gázsütõben égõ fej, a végén pedig egy vak/béna kiscsaj tevékenyen besegít a gonosz írtásába többek között ollóval. ha bárki felismerni véli jelezze. köszönöm.

grebber
Ilyen filmet nem tlaálta sehol de The Ultimate Fighter sorozatot azt igen 😄

Next PC upgrade: 2022

Jano
Hn. <#fejvakaras>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Davidus
hm EZ jó lehet😄
mennyiree durva szereplõgárda már!

V9ykn8_TZL0

Alig váárom az új Péntek 13-mT.
Valaki látta a Texasi Láncfûrésszes mészárlást a Kezdetet? És valaki tud egy honlapot ahol van hozzá angol felirat?????????