9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
ma este RTL: Androméda törzs
alap!!! -
Aftermath után szabadon szellemként végignézed a boncolásod, és a saját megb***ásod...
na az kőkemény!!! -
zombiiis... azkell
-
Az lenne a beszt film evör!!!!!!!4 :o)))))2 -
Prof William #4338 Ja képzeld ha van szellemlét és szellemként nézed végig a saját boncolásod...
Gáz lene. -
Nembajaz!
-
Aftermath elég undormány volt, pláne olyan mesterművek után mint a Nekromantik 1-2
[azonos "stílusban"] -
Az Aftermath van meg nagyon jó minőségben, most már lassan megnézem, ígéretes. Egy kis bonctermi munkavégzés. :) Guinea Pig-ből eddig 2 részt láttam, de megvan mind, majd azokat is pótlom. -.-
Ami igazi (legalábbis javarészt), pl. Faces of Gore, azokat én sem csípem. A szimulált dolgokat megemésztem, de az ilyen valódi halálokat bemutató doksifilmek tényleg hányingerkeltőek. :/ -
az jó volt... -
#4333 Az is valami.Én speciel szeretem. -
reanimator #4332 Én abból csak egyet láttam a Guinea Pig:Flowers of Flesh and Blood.De ezek a stílusú filmek(Faces of death-Guinea Pig) értelmetlenek,számomra feleslegesek.Semmi poén vagy eredeti ötlet nincs,csak értelmetlen brutális vagdalás. -
WTH #4331 "Szódával elmegy" kategória, szerintem. -
WTH #4330 Hát igen, a Guinea pig sorozatról én is hallottam, meg úgy eleve, hogy a távol-keletiek nem viccelnek.
-
Tessék pótolni sürgönnyel!!:)
Mondom én ezt a dobozt nagyon ajánlom!!! -
#4328 A Dead and breakafst című film se nézz ki rossznak.
valami zombis vígjáték!
http://www.imdb.com/title/tt0350774/ -
láttam már Wood filmet, csak nem mosolyognak itt a polcomon, ezt próbálom pótolni... :D -
Nem láttál még ed wood filmet???
Azért ezek nagy hiányosságok ám!!:)
Bride of the Monster és a Night of the Ghoul-t mindenképpen szedd le. De ha igazi mocskot akarsz akkor Orgy of the Dead amt igaz nem ő rendezett (mert addigra már meghalt) de ő irta!!
Amit nagyon tudok ajánlani az az usaban kiadott Ed Wood diszdoboz. Benne van minden fontosabb filmje és rengeteg dokumentumfilm is hozzá van fűzve + a Crossroads of Larade Mr Wood ultragagyi westernje!! -
reanimator #4325 Erről a durva film dologról jut eszembe,hogy a legdurvább amit láttam(aminél tényleg éreztem,hogy mozog a gyomrom) az egy német anatómiai oktató film volt.VHS minőségben vették fel orvos hallgatóknak -gondolom én- mert közben egy faszi folyton magyarázott.Fujj amikor a beleket emelte ki rögtön felrémlett előttem a disznóvágás.És azon gondolkodtam,hogyha a szagot is érezném akkor biztos elhánytam volna magam.De az is kemény volt amikor a fejbőrt húzta a koponyára.Na ezután a film után döntöttem el,hogy nem engedem majd magam felboncoltatni. -
nagyon súlyos volt...
tervbe is vettem a többi Ed Wood film beszerzését, értelmes minőségben! -
jahigen, annyira gagyi, hogymar jo! :DDDDD -
Plan 9 from outer space
Még anno a Lost skeleton of Cadavra című zsengével/bár az új film-régi ruhában/ kaptam rá erre a stílusra, és úgy gondoltam ideje megnézni minden filmek állítólag lekutyaütőbbjét... Nem csalódtam! Nekem ez tetszett! Annyira fájdalmasan vontatott, lapos, gyenge hogy tetszik. A trükköket nem tudom hova tenni, hogy vicc-e vagy tényleg komolyan gondolták. A repülőt megközelítő ufo jelenetnél komolyan azt hittem behugyzok a röhögéstől, mert amit a két pilóta a csodálatos pilótafülkében előadott, az nem egyszerű. így van ez a sírásókkal is...Tor Jonsonnak kb. annyi köze van a színészkedéshez, mint annak az éppen méretes pontynak, amit pénteken fogtam :D
Ami miatt igazán érdekelt a dolog, az az, hogy Lugosi Béla "dublőre" elég érdekesen adta elő "szerepét". Nem akartam elhinni, hogy tényleg egy idegen faszi takarja az arcát palásttal, és ő játsza Lugosit. Mondom ilyen nincs, ezt nem meri senki filmen megcsinálni... Tévedtem. Igaziból azt hiszem a förtelmes igénytelensége és szabálytalansága miatt TETSZIK!
10/10
aki bírja az trash-t, annak kötelező! -
pl.:Anthropophagous
aranyos volt
Guinea pig-ek is minden képzeletet felülmúlnak... -
Az igazán durvák főleg a távol-keletiek között vannak (pl. a Guinea Pig-eket mindenki ismeri, de legalább hallott rólukj). Ember el nem bírja képzelni, amiket azok leforgatnak... :) De azért a régi jó (és jó régi), főleg olasz kannibálfilmek sem megvetendők. :)
Az Ilsát részleteiben láttam, az sztem simán nézhető. Nem egy Last Days of Sodoma (bár az nem horror kategória), de végig lehet ülni.
Bár ugye kinek-kinek mire van gusztusa... ;)
-
hát kb... -
#4318 Azok végül is ,nem is filmek. -
hát nem nagyon hiszem, hogy van olyan film amit nem tudnék megnézni a brutalitása miatt inkább vannak filmek amiket nem szeretek.
Ilyen pl a faces of death, traces of death és társai. -
WTH #4316 Értem, thx. Egyébként melyik filmeket tartod igazán durvának - már ha vannak ilyenek? -
Hát kinek mi a durva...szerintem nem durvák annyira. Olyan kis apróságok vannak benne mint izzó piszkavas vaginába, éve megfőzés, sokkolás, aztán van ahol mindenféle betegséggel oltanak be nőket, aztán van mell letépés ilyesmik. Amolyan kannibálfilm stilusban csak kannibálok nélkül:) -
Akkor ajánlom az SS Experiment Camp-et, Lovecamp 7-t, Horrifying Experiment of the SS Last Days-t. Egy időben sok ilyen szart szereztem meg:)
De az Ilsa filmek nagyon jók. Nem csak a She Wolf, bár tény és való, hgy talán aza legjobb. -
WTH #4313 Mennyire durvák ezek a nácis filmek? -
Nagyon köszi, otthon megsasolom! -
reanimator #4311 The Fear of God: The Making of 'The Exorcist'.avi .Emule-n fenn van.150 mb-os. -
reanimator #4310 Ez Elsa Fraulein( aka Fraulein Kitty) volt.De ezen kívül van még pár ilyen náci nős film.Ilsa she wolf of the SS,Casa privata per le SS.Utóbbi kettőt nem láttam még de lehet nem is fogom,mert ez rossz volt.Nem szeretem a nácis filmeket. -
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy ezt a filmet be lehet -e szerezni valahonnan? (DVD, VHS, vagy valami download hely...)
The Fear of God: The Making of 'The Exorcist' (1998)
Előre is köszi!
-
most az ilsa filmekre gondolsz? -
Tegnap este ez ment a folm+-on. Annak ellenére hogy mennyin áll a mutatója a vélemények között elég sok 10-es véleményt találtam úgyhogy gondoltam megnézem.Bár nem tettem volna.:) -
reanimator #4306 Elsa Fraulein- na ezt meg ne nézzétek.Szar nácis S/M film.Ettől bármelyik Uwe Boll film jobb.(nálunk Hitler különleges vonata címen volt forgalmazva)
Zombie VS Ninja-ez viszont marha nagy.Voltak részek amikor bef....tam a röhögéstől.Kung Fu-zó zombik kurva jók :) És jók benne a harci jelenetek,profi mozgáskoordinátorral csinálták . -
nagyon jó film... ha olvastad a Fahrenheit 451-et akkor meg fogod érteni... -
nagyon nagyon helyes!!
nézd is majd meg és buzdíts mindenkit erre:) -
mit tudtok erről a filmről szakik THX1138 állítólag sci-fi vagy horror vagy valami ilyesmi 1971-ből