Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Ehhh...
Megnéztem a Darkness Falls cimû "remekmûvet"...
De minek?
Ha régebben megkézdezték volna melyik horror a rossz horror,nem biztos,hogy tudtam volna indokot mondani. Mostmár tudok.
Repkedõ fogtündér,húúúááá...Dögunalom.
Legalább ha jó hent lett volna....

Jano
<#eljen>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
na ma lesz a nagy nap!!! Megnézem ma az Erdõ szelleme I.-et és, ha minden jól megy, akkor a II.-t is.
fifi
ez a Dead birds nem is volt olyan gatya, min gondoltam...

kellemes meglepetés

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Iori

I love this game!

Iori
Ebayen van

I love this game!

fifi
szvsz tiltólistán van

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

szerintem ez inkább csak ritkaság nem más..!

mivel úgy tudom hogy dokumentális jellegû..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

én is halványan emléxem ezekre gyerek korombol..annyit tudtam hogy bevolt tiltva..!

és volt ebbe minden a boncolás a majom agyvelõ kiszedés meg minden..!

láttam egy oldalon a 4 borítót de azok mind magyar nyelvû volt..!

arra lenénk kiváncsi hogy honnan lehetne megkeríteni dvd-n...?!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

fifi
semmi értelem sincs egyiknek sem...

Jano
Faces of Death, volt annak vagy 6 része. Néhányat láttam gyerekkoromban, és megálltam a fejlõdésben.
Sokat vitatottak a filmekben bemutatott dolgok, évekkel késõbb is vizsgálgatták, hogy hitelesek-e, de úgy néz ki, hogy nagyrészt igen. Erõs gyomrúaknak kizárólag.
És van egy újabb hasonló széria is, a Faces of Gore, ennek 3 része van.

Sziasztok...)!

Tud valaki valamit a Halál Ezer Arca c. dok. filmröl...?

úgy tudom hogy ez eredetileg 4 részes lenne..!

Lammer
egy xvidet meger... (vagy azt se???) <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Loál János
Lance Mungia filmje, a Six-String Samurai egy k*rvajó B-múvi, úgyhogy talán még egy kellemes filmecske is kisülhet ebbõl, de engem sem érint. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
há" me érdekel...

na azért nem kell félreérteni, nem vagyok akkora fan, de ha kijön, biztos megnézem 😊

PetruZ
Hát, a 2. és 3. rész szvsz elég botrányosan rossz volt (egyiket sem néztem 20 percnél tovább), szóval miért is eme izgalom? 😊
fifi

Loál János
Hmmm.....................

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

LezLee
Dead Birds

Vannak benne számomra új, eredetinek tûnõ ötletek. Így most nem igazán tudnám mihez hasonlítani, talán az Átokra (The Haunting) egy picit. Némely jelenetek egészen parásak, a kamerabeállítások, meg a ház hangulata nagyon sejtelmesek, érzõdik a feszültség. A szellemek/démonok kinézete nekem bejött, volt emellett 1-2 gyomorra ható jelenet is.
A végén pedig horrorra nem nagyon jellemzõ csavaros, elgondolkodtató csattanó.
Horrorfanoknak erõsen ajánlott!

7/10
fifi
soha nem szoktam azt mondani hogy ne nézzétek meg, mert lehet másnak tetszeni fog, de ez így most nekem értékelhetetlen volt...

oooh igy meg se merem nezni! 😞

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

fifi
Vampires the turning

nagyon-nagyon semmirekellõ film...
fizikai fájdalmat okozott a nézése a vége felé...

Lammer
TÉK
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

btw: masik kiszemelt!
Vampires the turning... hmmm namajd lehet aztis este meglesem!

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

kozben enis... ehh eleg amator... namajd meglassuk 😉

agyhalál
Megvan valakinek a The Return of the Living Dead filmzenéje?
tracklist

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Jano
Én is most szedtem le, cask beletekergettem, hát nemtom. <#pardon1>

Exhumed??? hmmm most szedtem le, este megcsekkolom, mert ilyenkor nezni Horror filmet szentsegtores... <#idiota>

igaz én kérdeztem...választ nem kaptam...!

megnéztem a Koma c. Kinai filmet..!

érdekes és a szerelmi háromszög..na meg aki szedegeti a veséket..!

és persze a végén derül ki minden..vagy is már a felénél lehet tudni mi újság a faliújságon😊!

no ez engem is izgat, mondjatok velemenyt!!!

fifi
Dead birds jó film?

TheBerzerker
mingyart vege a pentek 13-nak a cool tv-n.meg jo hogy kiszurtam tegnap az ujsagban.igaz dvdn is megvan😊

Jano
Gozu

Hát, elõször is: <#wilting>.
Aztán még vagy 5 ilyen.
Komplett elmebetegség. Kb. olyan, mintha valaki tiszta fejjel elkezdett volna összerakni egy filmet, aztán az elsõ 5 perc után kipróbált volna valami drogot, elõször kis dózisban, vigyázva, de már ez is hagyott egy kis nyomot a munkájában. Aztán megint tiszta pillanatok, utána nagyobb adag, és ez így tovább, felváltva, mígnem a kábszer uralja az egész produkciót.
Rettenet. Néha nagyon röhögtem, néha csak néztem, néha szétuntam magam. Érdekes élmény, ajánlom mindenkinek. :o))))2)

TheBerzerker
ja jo igy mar ertem😊
hat majd kiderul...

hat arrol, ha nem esett volna le, hogy meg sem kozeliti a nagy elodot, es felek attol, hogy az uj film is egy DOD2004 lesz... (amugy nem volt rossz, deugye az eredeti az a legjobb) <#rolleyes>

TheBerzerker
te mirol beszelsz?

Glpetyus
😄DD

ehhh hatigen, csaknehogy beterdejl, DOD2004 mondd valamit??? 😄

TheBerzerker
szerintem nem hozzak be hozzank.
bar vegulis edes mind1 mert en tuti megnezem es tuti megveszem eredetiben a filmet.

Jano
😄!
Jó lenne, ha jó lenne, nemsokára meglátjuk. 😊

Jano
Hong-kongi.
Az imbd-n jókat írnak róla, gondolom nem sokan látták innen sem, én beraktam a queue-ba, majd valamikor lejön. 😊

Naigen! Land of the Dead, vaaaaa full bevagyok ra allva(csakhogy trendi szohasznalattal eljek), konyorgom ne bassza el Romero bacsi!!!! plíííííz!!! <#idiota> nekem amugy nincs csomorom a zombi filmektol, barmiylen mas tematol elojon az a bizonyos "csomor"... de miota eszemet tudom 20 eve imadom a stilust(kb 7 eves korom ota :Ð)
MO.ra mikor jon ki, szerintetek??? amcsiba ugye jun24, dvd valtozat amcsiban??? mert az azt jelenti, hogy ugye a melyen tisztelt forditourak(ugye Berzerker, Anubys) 😉 leforditjak, es akkor mar nezheto a subbed DVD... AAAAAAAA legyen mar jun24 illetve megkesobb!!!! <#idiota>

ez mit jelent hogy HK-i...?

ettöl egy kicsit bövebben nem lehetne....?!

Jano
Affene, Gozu csúszik, szerelnem kell.

Iori
HK-i

I love this game!

most jelent meg a Koma 2004 es film úgy láttam a borítóját hogy Japcsi vagy valami távolkeleti..!

Látta már valaki..?

vélemény...?

TheBerzerker
igen a megcsomorles elo szokott folrdulni.en pl mar vagy 2 honapja nem nagyon neztem semmit.mondjuk ez nem a megcsomorles miatt van hanem idohiany.

fifi
és ezt feltétlenül nyilvánosságra kell hozni? 😄DDD

mostanában különben is Columbot, Sherlock Holmes-t meg Poirotot nézek ezt te is tudod... 😊

Mondjuk te meg is értél a pszichológusra szépen, ugyancsak nem ma..😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Jano
Nemrég volt egy idõszak, amikor megcsömörlöttem, de pár hét szünet után ismét visszanyertem az erõmet, és folytattam a mazsolázást a gyûjteményben. 😊 Ramza barátunk is számolt már be hasonlóról. 😊

Fifi: Hát bizony figyelni, és agyalni kellett, én sem sajnáltam, hogy levezették. 😄