Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár érte, foskazal. <#szomoru1>#szomoru1> 1-2 csúnya arcon kívül SEMMI érdekes/izgalmas/értékelhetõ nincs benne. Szerintem az eddigi leggányabb rész. 😞 A trancsír minimális, és még Pinhead bácsi sem mond semmi ütõset. Egyedül a Dacia-kon röhögtem. :C
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
SPOILER SPOILER SPOILER
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Next PC upgrade: 2022
Olvastam volahol a Borzongás c. filmröl..!
Azt irták hogy kintvan dvd és videokazin..!
de én sehol nem láttam..semilyen forgalmazónál...!
ti mit tudtok erreöl a filmröl...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
nagyon jó volt
ütõs!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hellraiser.VII.Deader.2005.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE
<#beka3>#beka3><#nezze>#nezze><#csodalk>#csodalk>
Kérem mondja el nekem mert nem értettem hogy a vége az mi!?
Mert nemértem azt hogy fut a csávó ki a kukoricásból lelövik azt egy kutya vagy mit mutatnak <#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
Next PC upgrade: 2022
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I love this game!
I love this game!
Huhh, nagyon kellemes felüdülés a sok Kör, Dark Water, Grudge, stb., stb., stb. klón után! Lassú víz partot mos, szokták mondani. Nem egy pergõ film, viszont végig érdekes, jókor idõzített feszültséggel teli jelenetekkel, kellemes megvalósításban. 1-2 apróbb momentum van csak, ami nem tetszett, de összességében egy remek film.
Ja, NEM a horror a lényeg, inkább a dráma, némi "szellemességgel" megfûszerezve. 😊
nekem tetszett. ok-okozatról/?/ szól...
máámint,hogy mennyire hûû a valodi Manson papa sztorijához?thx
mozi!!! 102 mega, nagy felbontas...!!!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nice legs. what time to open?
///Nailbomb?///
<#worship>#worship>
anthrax - what doesnt die
ezek aztan a csudajo zombis klippek.
jaa es meg moonspell - i will se you in my dreams
Belial abban a részben a legloálabb, kb. mint Zénó, a gyurmafigura. 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A kicsit kevesebb, mint másfél órából 1 óra dögunalom, a vége viszont igazi Loál-csemege. Becsináltam a gyilkolás-jeleneteken, és a kis ívadékokon. Ez a rész egy kicsit jobban tetszett egészében, mint a második. Tipikus vasárnapi, Forma-1 helyetti film. :o)))5
Megnéztem az Evil Dead elsõ részét. Móka volt nagyon 😄 Eléggé elmebeteg volt néhol... a kanos indák büntettek 😄
village of the damned TCM-en le szokott menni ugy 2 3 havonta.
Ezt leadták moziban????????? <#wow2>#wow2><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>