9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • TheBerzerker
    Elárulom, hogy élete első filmje volt és 4évf forgatták a pénzügyi és egyéb okok miatt.
    Szeretnék én kezdő filmesként olyan "profi" filmet csinálni mint a Bad Taste!
  • I.C.ram
    Az oké, de nehol olyan a film, mint egyY kategóriás kedd esti retekklubos akciófilm. és nem a technikai háttér miatt, hanem a megvalósítás miatt. Operatőri munka egyszerűen pocsék pl. :)
  • Lammer
    Ott a pont!
    En nem hypolom PJt de le a kalappal elotte amit muvelt a lóbádzsit filmjeivel...(mondjuk azert nem kedvelem igazan, mert a nyaltenger LOTRt rendezte, igen nekem nyaltenger es kesz :D engem alapbol irritalnak a halflingok, kis genya toporodott torpordogok, ketkezes pallossal slayelnem szanaszet oket legszivesebben >:] a nagy hero ugyanmar :C )
  • Jano
    Sry, minimális profi segítséget kapott a film összerakásához, hogy bemutathassák a Cannes-i filmfesztiválon.
  • Jano
    A Hullajóval a kivitelezés a bajod? Az érdekes lenne.

PJ a Bad Taste-et a _haverjaival_ csinálta, kb. kettő fillérből, mindent a saját maga (maguk) által gyártott eszközökkel, maszkokkal, és mindennel, amit a filmben látsz. Ami pénzbeli értéket képviselt a gyártás során, az a kamera volt, amit '83-ban vásárolt másodkézből... Amatőröktől, '87-ben, pénz nélkül, ohne CGI ugyebár, én nem tudom, mit vártál, szvsz a végeredmény szenzációs. Nézd meg a Good Taste Made Bad Taste-et, amolyan doksi-werkfilm, abban minden benne van.
  • I.C.ram
    Technikailag borzalmasan votl kivitelezve a film szerintem! Magával a filmmel nem volt bajom, sőt tetszett nagyon, de a kivitelezés, háát. Hullajóval is hasonló véleményen vagyok. Serintem túl van hypeolva ez a fickó.
  • Jano
    Hellraiser 8 - Hellworld

Ejj, ejj. Foskazalság a köbön. Még a hetedik résznél is gyengébb. Szenvedtem.

[apro]!!!Spoiler!!!
    Legalább a végén magyarázatot nyert az a sok irgalmatlan nagy baromság, ami a filmben történt. Mindig is mondtam, hogy a brog rossz!!!4
  • Lammer
    ehh BT ut! kedvenc! :DDDDD mekkora beteg film :DDDDD
  • fifi
    szar?
    és ezt ráadásul pont a BT után mondod???
  • Glpetyus
    Hát ez a Dog Soldiers egész jó volt :)
    Bár a farkaseNberek nem sikerültek vmi félelmetesre,ennek ellenére jó film volt.
    Az Anatómia is jó volt,teccett' :)
  • Ramza
    Fejtsd ki, hogy miért szar rendező légyszi!
  • I.C.ram
    Megnéztem ezt a Bad Taste-t. Most már biztos, hogy Peter Jackson baromi szar rendező, de azért van fantáziája :D George Lucas-hoz hasonlítanám, rendezni mind a ketten szarok, de mégis olyan ötleteik vannak, hogy... :D
  • Ramza
    Munka :(
    Meg albérlet net nélkül :)
  • Jano
    Kezdtem aggódni érted.
  • Ramza
    - Horror- és B-film topik (487 új üzenet)

:(
    Na jövő héten azért is végigolvasom :)
  • Jano
    Végre beszereztem a Magnolia-t, a maga 3 óra 5 perces hosszúságával.

Hellworld majd holnap. :|
  • Loál János #4366
    Akkor ma este! :@
  • fifi
    addig én is megnézem... :D
  • Loál János #4364
    :D Hétvégén megnézem, aztán beszámolok, szétspoilerezem, meg ilyenek. :)))
  • fifi
    te meg ne lopd itt a napot, nézd meg a Hellraiser 8.-t és mondjad be milyen... :D
  • fifi
    de még mennyire!!!
  • Loál János #4361
    Jaaaj, ezt valahol láttam egyszer, úgy emlékszem, elég loál film volt, elszórakoztam rajta.
    Mtv szeptember 15. Csütörtök, 00:20
    http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=3023200&i_where=1&i_where_tv=1

Ezt érdemes megnézni?
  • Jano
    Lejött.
  • fifi
    a KRULl nekem gyemekkorom egyik kedvenc filmje...

[megvan neki divx-ben a régi idők emlékére]
  • reanimator
    Hellraiser 8 gondolom olyan lesz mint az 5 rész óta mindegyik.Vagyis inkább pszicho-krimi.A tököm kivan már a nyűglődő főhősökkel akiket álmaik(flashekben) gyötörnek.Miért nem lehet visszakanyarodni a 2. részhez?Az mekkora volt!Vagy az első.De még a 3 is nézhető volt.Sajnos trendit csináltak a sorozatból.
  • cenobite
    Állítólag alulmúlta az alulmúlhatatlant, vagyis vérszar lett.
  • Loál János #4355
    Én a művház-moziban láttam, ANYÁMMAL, Tesómék meg azt hitték, hogy a Vörös Csillagban lesz, úgyhogy szépen lemaradtak róla. :D
    Amúgy kb. 1 éve szedtem le, de csak beletekergettem. Előtte nem sokkal valamelyik csatorna leadta, akkor végignéztem. :)
  • Lammer
    uristen a krull bolygot meg a kobanyai moziban lattam, meg az elozo renccerben tokmagkent... :DDDDD
  • TheBerzerker
    inframan rulz!!!
  • reanimator
    The Super Inframan- jó volt,jók a bunyók.Bakker Inframan kung fuzik rendesen :) Néha a díszletek miatt olyan érzésem volt mintha bábfilm lenne.

Támadás a KRULL bolygó ellen- na ez kegyetlen jó film.Lehet nem ebbe a topikba való(nem horror és gyanítom nem is "B" ) mert inkább scifi.Vagy fantázia film.
    Na rég láttam(szerintem soha) egy este 2 jó filmet.
  • Loál János #4351
    Ideje volt, 1 hónapot csúszott. >:|
  • fifi
    kijött a Hellraiser 8

• Jano
    Nahát, nahát. :)
  • fifi
    anno TV-ben láttam a Mártában, és emléxem évekig rettegtem a kihalt városról megmaradt képektől...
    aztán te adtad ide és a melóban néztük meg újra :D
  • Cvd
    Sci-fi, Crichton regényből készült a 70-es évek elején, akkori szemmel nézve űbergigabrutális technológiákat vonultatnak fel benne. Crichtontól megszokottan nagyon a valós tudományra épül, azt az érzést keltve az emberben hogy akár meg is történhetne. Nem horror, nem B, de tényleg kötelező darab.
  • PetruZ
    Nem rossz film, bár olyan sokra már nem emlékszem belőle, de a "kék lángot", vagy mit (denaturált szeszt) vedelő csöves figurája még előttem van. :)
  • fifi
    jó bizony...
  • reanimator
    Fifi-láttad, jó film?
  • Lammer
    pfuuuj az mar beteg, az ilyenekkel akik ilyet kitalalnak "elbeszelgetnek" azert mindennek van hatara... csak az emberi hulyesegnek es perverzitasnak nem?