Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
kicsi koromban fullra paráztam az X aktáktól, szerencsére már túl vagyok az X-akták phobián 😊

I love this game!

fifi
na hát azért mi nem tegnap kezdtük! 😄 túlvagyunk már ezen-azon...

Jano: a Dead friend nekem tetszett, de ha a végén nem vágják be a megoldást, én kajakra nem értettem volna a végén 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Iori
az jó 😊, egyébként a Gozut is remakelni fogják az amcsik minap olvastam 😄

az egyik ismerõsöm öccse egész nyár alatt szinte csak horror filmeket nézett aztán pszichológushoz kellett mennie 😄, szal vigyázz ezekkel a filmekkel 😊

I love this game!

Jano
2óránként. 😄

Kivettem egy kis szabadságot, és erre is szakítok némi idõt. 😊 Holnapra a Gozu (Takashi Miike) van betervezve, bár elég sûrû lesz a program.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Iori
Te naponta csak horrorfilmeket nézzel? 😄

I love this game!

Jano
Dead Friend

A 87. halottlányszellemebosszútáll típusú klón, jelen esetben koreából, egész jó tekeréssel a végén, abszolút nézhetõ, sõt, egész jó.

fifi
azt csinálom

htx

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Iori
torrenttel szed

I love this game!

Jano
Nem ez a verzió van meg nekem. :/

fifi
695,56 MB

Jano
Ha megmondod hány bájt, akkor elárulom.

I.C.ram: szvsz az egyik legjobb dél-koreai film, amit valaha csináltak. Imdb, az amcsi rimék jövõre jön. D:

I.C.ram
ki az/mi az? (nem)
fifi
Oldboy-ból az Xvid-Ice al találkozott már valaki?

I.C.ram
Baromi jó a Bullit bevezetõ zenéje, már 5x-re hallgatom meg.
TheBerzerker
evil dead-et en s imadom.az egy olyan film amit szerintem kotelezo megvasarolni!!

I.C.ram
na már csak pár hét, és végre megnézhetem az Evil Dead trilógiát. Meg a Bullitot is, ami bár nem hoarroar, de nagyon jó kis film a 60-as évek végérõl!
TheBerzerker
hat a land of the dead erdekes dolog.ha sikerul romeronak ugyanazt az atmoszferat megteremteni ami az elodokben megvolt akkor felteszi az i-re azt a bizonyos pontot.akkor senki sem ketelkedik tobbet a zsenialitasaban (mar ha valaki eddig ketelkedett).azert valljuk be 40 even keresztul egy adott temaval foglalkozni ugy hogy az az adott kor szellemi es kulturalis igenyeire fittyet hanyva megallja a helyet...az mar komoly dolog kerem.

Glpetyus
Ehhh...
Hát én milyen qrva ideges lettem attól a rakász sz@rtól,azt elmondani nem tudom... :S
Pedig már jópár éve volt...

Gorvik
Most néztem meg a Cannibal Holokausztot. Nem tudom, hogy itt milyen kategóriába soroltátok ezt a filmet, de mivel sokan kijelentik hogy horror, hát ku**ára nem az.
Míg a horror a pszihologiai hadviselést helyezi elõtérbe, itt szó sincs errõl. Ki bírja tovább úgy, hogy nem lesz hányingere. Az egy dolog, hogy élõ állatokat nyiffantanak ki, de hogy egy embert is szédszedjenek, az már durva. Persze nem élõ embert, biztos szerváltak a hullaházból egy testet, és azt szedték szét.
Noha utálom ha egy filmet betiltanak valahol, ezt meg tudom érteni, hogy mért.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

PetruZ
Talán az volt a baj, hogy az etalon '78-ast jóval korábban már láttam (és azóta is egynéhányszor 😊 ) és sokmindent hozzá (illetve a trilógiához) mérek - és e szerint elég elkeserítõ a helyzet... A remake-bõl sztem minden hiányzik, ami egyáltalán nézhetõvé tenné ezt a selejtet, még csak minimális izgalom sincs benne.
A minap láttam az új Land of the Dead trailer-t is. Hát, vegyesek az érzéseim. Egyrészt jó zombifejek vannak benne, meg érdekes - és a harmadik részben már érintett téma (ld. Bub "idomítása" 😊 ) miatt - logikus lépés a szervezõdõ, tervezõ zombik feltûnése (nem lennék meglepve, ha maga Bub lenne a fõnök 😊 ), viszont a nagy, látványos robbanások, az itt-ott röhejes komoly nagymondatok, meg az átalakított "darálós" furgon már kissé súrolja "Z" kategória szélét is...
PetruZ
Az Infernal Affairs amerikai remake-je valójában nem remake lesz, mivel csak az alapötletet - amit nem az IA "talált fel" 😊 - applikálják Boston ír negyedébe, de olyasmi rémlik, hogy még csak nem is gengszter vs rendõr, hanem gengszter vs gengszter alaptéma lesz a maffiás (1920-30-as évek) idejébõl. Az viszont igaz, hogy Scorsese az IA megtekintése után döntötte el, hogy egy hasonlót õ is megcsinál. Tekintve a stábot és a rendezõt, azt hiszem, nem lesz panasz a végeredményt illetõen. Legalábbis nagyon remélem. 😊
Glpetyus
Naigen,...én senem bánnám,ha egységesítenék mondjuk 2K-ra az árakat 😊
Mindenkinek jobb lenne 😊
(barátnõnek csak másolunk dvd-t,nem veszünk!!!!) 😄

Jano
Info: Pulse = Kaïro (#2866)

A Don't Look Up (aka Ghost Actress 😄) nemrég jött le, valamikor megsasolom.

Petyus #2949: Jaja, onnan szoktam rendelni én is 😊, arra várok, hogy hátha lejjebb megy egy kicsit az ára. (Nálam 3 rugó egy dvd felsõ árhatára, ennél többet nagyon ritkán vagyok hajlandó áldozni érte. Kivéve: The Eye (ajándékba vettem barátnõnek (Õ azóta sajnos egy ex elõtaggal gyarapodott 😄), Alien, Aliens, Passió (Anyunak).)

Glpetyus
Pl. itt megveheted DVD-n is.

Iori
a 78as itthon megvan ezer éve DVDn meg az új is, lehet hogy vmelyik nap megnézzem mind2t 😊

I love this game!

Iori
az hogy a rendezõ bácsika ennyire gonosz és álmatlan éjszakákat hoz a nézõi számára 😄

Folytatása is van, még nem láttam, majd megnézzem vmikor. De nagy durranásra nem számítok. A befejezõ zene nagyon állat, le is szedtem azóta.

Úgy tûnik az amcsik kimerültek a horror forrásokból, most már szinte csak remakelnek. (na jó van 1-2 kivétel, de azok finoman szólva is gagyik ) A remakek meg korán sem jók mint az eredetiek (a Kör 1et leszámítva)

Egy két remake amit az elkövetkezendõ 1-2-3 évben várható:

The Eye
Dark Water
One Missed Call
Ju-On: The Grudge 2-3
The Ring 3
A Tale of Two Sisters
Pulse
Don't Look Up
Cure
és végül az Infernal Affairst is remakelik ,a stábot is közre tették nem kis nevekkel

és az ázsiai rendezõk is kezdenek betörni az amerikai piacra...

I love this game!

Jano
Ugyan. 😊

DotD nekem sem tetszett olyan nagyon, de azért jó lájtosan elszórakozgattam rajta. A minap láttam egy üzletben a '78-ast VHS-en, és a mostanit dvd-n, nagyjából azonos árkategóriát képviseltek. Ha az eredeti dvd-n lett volna ugyanannyiért, akkor bedobtam volna a kosárba. 😊
A rimék tényleg sehol sincs ahhoz képest. :/

Jano
PetruZ elmondta a lényeget a #2943-ban. 😊
De már régen láttam (valamint láttam vagy 10 hasonló filmet), a napokban újranézem, és elmondom az én verziómat, mert rémlik, hogy más 'jött ki'. 😄

PetruZ
off: Privátot elvbõl nem olvasok (nagy kár, hogy nem lehet lelõni itt, az SG-n), de a jókívánságokat azért kösz. 😉

Az ígért Ichi animéval még a héten jelentkezem a szokott helyen. 😊 Meg lesz Tae Guk Gi (ötcsillagos), Tais-Toi, Akira (wow!), Steamboy, Appleseed, és talán Unleashed is (ha végre lesz feliratom hozzá 😊 ).
Most csak említés szintjén szólnék - mivel többet nem érdemel - az új, tavalyi Dawn of the Dead-et (mivel tegnap este végigszenvedtem magam rajta) és csak annyit mondanék, hogy ez egy akkora überf*s, hogy csak na... 😞
PetruZ
Még nem láttam (de már megvan 😊 ), viszont kiindulva Miike más, általam látott filmjeinek (Izo, Ichi) a lehetséges értelmezéseknek tág határokat adó - vagy éppen tök értelmetlen zagyvalék és Miike papa csak röhög a markába az agyaskodókon (a nem megfelelõ rész törlendõ 😊 ) - befejezéseibõl, nem tudom, mi a probléma? 😊
Iori
Hamár felhoztam a One missed callt, akkor megragadom az alkalmat és tovább boncolom ezt a filmet. SPOILER!!!

Az utolsó 10 perc a filmnek eléggé zavaros volt nekem, utána olvastam és most se vagyok teljesen tiszta

én ezt a teóriát tartom valószínûnek: a kórház egy menny Mimiko (a gyilkos) számára és Õ is odaakarta vinni a kis húgát, de ez ugye nem sikerült.---> ezért van az utolsó jelenet a kórházban. Ebben az esetben Yuki(de Mimiko lelke még mindig a testében van!) is hallott (Mimiko öli meg) és ott van Yamashitaval(a csávó) vagy Yuki viszont csak egy utolsó emlék és ezért fogja a kezében a kést. A cukort meg azért adja oda hogy jobban érzi magát (Mimikor is ezért adott a húgának). A végén az eges jelenet meg azt jelzi hogy mennyországban van, ahogyan a Yamashita huga is mondta, mindenkinek megvan a saját mennyországa. VÉGE

Mindenesetre sokat lehet vitázni hogy mi a vége, de sztem a rendezõ nem tett egyértelmû pontot az I-re.

Mi a vélmenyetek?

I love this game!

Loál János
Tenksz.
Engem az Oldboy csengõhangjával nyaggattak, de már nem aktuális. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Iori
egy samsungos telefon honlapról szedtem le

I love this game!

Loál János
Én is ugyanígy éreztem a filmmel kapcsolatban.
Csengõhang honnan?

Iori
megnéztem az One missed callt, nekem nagyon tetszett. Egy szinte teljesen lehuzott sztorit (Ring,Phone) sikerült nagyon jól feldolgozni...persze az amcsik egybõl le is csaptak rá, de a Takeshi(takashi?) Mike marad a székben. Nagyon tetszett végén a zene amit a fõhõs nõ énekelt vkinek megvan esetleg?

A csengõhang már megvan 😊 ha kell vkinek az írjon (samsungosok)

I love this game!

Megvan nekem Divx-ben ha elõre meg akarod nézni. Ez készült a Stephen King regénybõl, ha úgy már mond valamit a téma (fickó kómába esik, évekkel késõbb felébred egy kis extra tulajdonsággal). A megvalósítás a kornak megfelelõ, de Conenbergbõl semmit sem érezni benne. Ha miatta érdekel akkor ne vedd meg.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

én amikor az Oment kerestem akkor kivánságot teljesitettem...!

és akinek kellett az arra kérd hogy magyar hangja legyen..!

szerintem azért mert diszlexiások..!😊

osztom a véleményedet mert szerintem sokkal jobban kijön a film cselekménye és a történet eredeti hanggal..!

jó példa még erre a Kedvencek Temetõje..a maga kis 5+1 hangjábal tiszta besz...ás volt..Magyarul meg csak Mono volt...!
Ég és föl..

és ha lehet sokszor választom a feliratos és eredeti nyelven a filmeket..!
más teljesen más..néha nagyon gyenge a szinkron...!😞

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Loál János
Ááá! D:
Énisénis!

fifi
Corában van 1ezredesért...
ha legközelebb arra járok, megveszem.

Loál János
Azt még nem láttam, bazzuzsguldzs, de mindenhol dícsérik, klasszikusnak mondják.

fifi
Cronenbertõl a Holtsáv az milyen?

Loál János
Igen? Ezt nem tudtam. :/

14-én az Intersonic gondozásában megjelenik a Ju-on: The Curse elsõ, és második része, állítólag tök olcsón. 😊

TheBerzerker
videodrome-nak egy baja van...hogy a haza megjelenes vagott😞

Loál János
Alien, és Aliens extrás DVD-k

Örökzöldek, ütõsek, nagyon jók, izgalmasak, nem feleslegesen túlpörgetett CGI-szarok, hanem komótosan megkomponált, de ennek ellenére folyamatosan feszültségben tartó remekmûvek. Nekem. 😊

Videodrome

Ezt is megvettem (1000é), David Cronenberg egyik sokat dícsért mûve. '78-as a film, és ma is érdekes témát feszeget. Ajánlom a topik olvasóinak, hátha elgondolkodnak egy kicsit 😄, James Woods-ot meg csípem, szal jó kombináció, jó film, nem bántam meg.

Omen (Pang testvérek)

Ez viszont gyengusz volt.

Glpetyus
Felirattal sokkal jobb szvsz.
Amúgy nekem van rajta szinkron,de sz.rúl szól.

fifi
sztem nagyon is jó felirattal...
nekem legalábbis.

nem egyeszû megkersni mert jellemzõen tékákban mind a 3 rész feliratos..!

de van olyan változat amihez ksézült 2.0 Magyar hang..!

eredeti a történet tekintve hogy 1978 irtak amikor az elsõ rész készült jó az alap történetet!és a folytatás is elég jó lett..!😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

fifi
jó az összes... de nem kemény...

SASboy
Ok. Kössz.

nice legs. what time to open?

TheBerzerker
egyaltalan nem.de jo a tortenet es jo az atmoszfera.