9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Lammer
    :/ nembaj
    /nagyot sohajt
    .
    .
    .
    megnezzuk aze' :P
  • TheBerzerker
    zombik azok pont nem.
    de sok más igen!!
  • Lammer
    WOW!!! Lesznek benne zombik?
  • reanimator
    www.hublist.org a keresőbe írd be,hogy horror és kiadja őket.
  • fifi
    van megint korlátlan netem
    de sajnálatomra a horror hubok mind "connection timeout"-osak...
    megosztaná vki velem a címeket? mert lehet nekem nem jók vannak/régiek?/
  • reanimator
    Ma este 23.10-kor lesz a FILM+ adón a Borrower c. film.Valami idegenes horror.
  • TheBerzerker
    Hát még mi milyen büszkék leszünk a család elött:)
    Nem láttam még,de végre beszereztem a Phantasm 1-2-őt.
  • reanimator
    Azt a Batman vs Jet Li jelenetet nagyon várom már.Tök jó,hogy DVD-ben is elérhető lesz a filmetek.Így majd szüleim is megnézhetik és művelődnek :)
  • TheBerzerker
    Elindult a Fangoria és a Harvester áltál készített közös filmes project a Dark Heroes beta verziós honlapja!!!

Nézzétek, rettegjetek, buzuljatok!!!

http://darkheroes.fw.hu/
  • Lammer
    Dead Meat... hat egy kicsit tobbet vartam, bar hangulatos volt meg kell hagyni, de valahogy egy kicsit olyan erzesem volt, mintha egy nagy lufi durrant volna el es utana a csalodas, hogy csak levego volt benne... valami hianyzott... szal ertheto remelem...
    off:
    2046 kinai film... hmmm jo volt... azert kap csak 4/5ot, mert a kinai filmeket/kulturat/stbstb. nem komazom... annal inkabb a japant... bar ketsegtelen volt egy adag kinai bolcsesseg a filmben az tuti... hangulatos volt a maga nemeben...
    Sin City: kellemeset csalodtam(most lehet utni) nagyon tetszett a film, a kepi vilaga, a vagasok, a effektek, meg a story is jo volt... igen igy kell csinalni kepregeny adaptaciot, nem mint a pokember es TSA :CCCCC
    On:

• reanimator
    Megnéztem a Body Snatchers(1993) filmet. Elég gyenge.Talán csak az tetszett,hogy nem happy end a vége.De rossz a film és a rendezés is sablonos.Még kung fu sincs benne :)
  • TheBerzerker
    sokkkkal jobb:)

majd meglátjátok!!
  • reanimator
    pl. Katie Holmes ? :)
  • TheBerzerker
    hát nem árulok el titkokat de lesznek benne bőven ismert szereplők!
  • Lammer
    pfuj ilyen undorito filmeket... ^^
  • Lammer
    nem vagy egyedul... ^^
    moge kell latni a filmnek, szerintem hangulatos volt... a sok trendy arc meg fikazza csak le... :P
  • Jano
    Ááá, akkor tudom melyik film az! :D
    Must see! :)
  • reanimator
    Istenem Ninja Warsban mekkora jelenet amikor felhány a fára és a másik ninja aki a fán kuksol leesik és szétmaródik az arca a hányástól :)
  • Cvd
    Nono! Háttérben nem verekszünk hanem melegítünk, míg a főhős harcművész leüti az előttünk sorban következőket!:)
  • schrank
    mégegy félidő előtti kikapcsolásos csalódás Alone in the dark !mért van az hogy én az összes szart kifogom vagy télleg nem csinálnak manapság jó thrillert ?
    megnéztem ezt a szin szitit és végre majdnem láttam egy jó akciófilmet neki köszönhetően a szinszitire gondolok csak kár hogy nem volt színes !tudom képregény meg minden de akkor is színek azok kellenek csinálhattak volna 16 színű filmet és ahhoz képest hogy képregényes fasság a pókem ber meg a macskanő meg az a vak faszi bőrruhába arról a pokolfajzatról nem is beszélve na ez mind rakás szar volt ez a szinsziti kurvajó film gondoltam beírom mert végülis volt benne lefejezés meg darabolás meg kurvák kannibál farkas meg egy büdössárga pedofil mi kell még egy horrorhoz
  • Jano
    Akkor jelentkezem kaszkadőrnek, düblőrnek, vagy háttérben verekedő statisztának! :D
  • Jano
  • reanimator
    Berz- Kung fu-t raktatok a filmbe ?Ha nem akkor a folytatásba mindenképpen tegyetek :)
  • TheBerzerker
    akkor megátkozlak a hold nevében!!!:)
  • PetruZ
    Gonosz kismalac: nem várunk!

;)
  • TheBerzerker
    Örömmel jelentem be hogy a Fangoria és a Harvester által elindított filmes project a Dark Heroes elérkezett az utómunkálati fázishoz. Már csak a vágás az utószinkron és az animációk vannak hátra és mindenk megtekintheti minden idők legnagyszabasúbb magyar akció vigjáték sci fi horror animációs drámáját!!

Várjatok türelemmel!!
  • reanimator
    Hú bele tudtam nézni a Crippled Masters filmbe (még csak 50%-on áll) de kegyetlenül röhögtem a figurákon.Hát ez a világ legjobb filmje lesz nekem :)
  • reanimator
    Melyik csengőhang? Mert ha a Look whos talking-amok akkor az engem is érdekel.A bal karomat is odaadnám érte.
  • Jano
    Csak kerestem, de nem leltem, aztán fel is adtam.
  • Iori
    vki anno irta hogy megvan neki az Oldboy csengohang, eltudja nekem kuldeni? asszem Janos vagy Jano volt az
  • mochee
    Csá! Honnan lehet letölteni?
  • Glpetyus
    :)
    Ott nem lakta senki az erdőt :)
    Egyébként nekem nagyon teccet a Falu,bár ezzel lehet,hogy egyedűl vok ebben a topikban ^^
  • reanimator
    Hát ez tök olyan mint a Falu, ahol az erdőt lakták szellemek.Én azt nagyon untam.
  • Glpetyus
    Nagyon jónak tünik :O
  • báttyó02
    a The Bunker(A Bunker) cimü filmet ismeri valaki? vélemény?
    most töltöm kiváncsi vavygok nagyon

katt
    boritó

Tartalom:

Az első olyan film ami II.v.h.-s dráma és horror egyben.

A történet 1944-ben játszódik.
    Az amerikai csapatok megtámadnak egy német elit alakulatot az Ardeness-ben.
    Az életben marad német katonák az amerikaiak elől egy tankelhárító-bunkerbe menekülnek,
    amit mindössze egy veterán és egy fiatal katona véd.
    A bunker alatt egy alagút hálózat húzódik, aminek a kijárata a hegy túl oldalán van,
    talán az egyetlen kiút az amerikaiak által körülzárt bunkerből.
    Az öreg katona szerint viszont nem biztonságosak az alagutak, mert azokat szellemek lakják....

szerintem jol hangzik reggelre lentvan :D
  • Iori
    nem a kör rendezője csinálta (se Verbinski, se Nakata). Mindössze ugyanaza az ember irta a screenplayt (Kruger)
  • Brankley
    Hát, ami mostani horrorok vannak a moziban, nem horrorok...
    Bár látom, régiekről beszéltek itt elöttem, de pl ez a Holtak Földje, Titkok kulcsa nagyon gyenge... Pedig azthittem, hogy a titkok kulcsa jó lesz, merthogy a kör rendezője csinálta.. Kör sem volt para, de az tetszett. Erre nemjo :/
  • fifi
    ez_e
  • fifi
    nemtom pontosan mikori, dvd-t lusta vagyok előhalászni, de túl régi nem lehet, mert Peugeot 206-al is nyomulnak benne...