Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love this game!
Jano: a Dead friend nekem tetszett, de ha a végén nem vágják be a megoldást, én kajakra nem értettem volna a végén 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
az egyik ismerõsöm öccse egész nyár alatt szinte csak horror filmeket nézett aztán pszichológushoz kellett mennie 😄, szal vigyázz ezekkel a filmekkel 😊
I love this game!
Kivettem egy kis szabadságot, és erre is szakítok némi idõt. 😊 Holnapra a Gozu (Takashi Miike) van betervezve, bár elég sûrû lesz a program.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A 87. halottlányszellemebosszútáll típusú klón, jelen esetben koreából, egész jó tekeréssel a végén, abszolút nézhetõ, sõt, egész jó.
htx
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I.C.ram: szvsz az egyik legjobb dél-koreai film, amit valaha csináltak. Imdb, az amcsi rimék jövõre jön. D:
Hát én milyen qrva ideges lettem attól a rakász sz@rtól,azt elmondani nem tudom... :S
Pedig már jópár éve volt...
Míg a horror a pszihologiai hadviselést helyezi elõtérbe, itt szó sincs errõl. Ki bírja tovább úgy, hogy nem lesz hányingere. Az egy dolog, hogy élõ állatokat nyiffantanak ki, de hogy egy embert is szédszedjenek, az már durva. Persze nem élõ embert, biztos szerváltak a hullaházból egy testet, és azt szedték szét.
Noha utálom ha egy filmet betiltanak valahol, ezt meg tudom érteni, hogy mért.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
A minap láttam az új Land of the Dead trailer-t is. Hát, vegyesek az érzéseim. Egyrészt jó zombifejek vannak benne, meg érdekes - és a harmadik részben már érintett téma (ld. Bub "idomítása" 😊 ) miatt - logikus lépés a szervezõdõ, tervezõ zombik feltûnése (nem lennék meglepve, ha maga Bub lenne a fõnök 😊 ), viszont a nagy, látványos robbanások, az itt-ott röhejes komoly nagymondatok, meg az átalakított "darálós" furgon már kissé súrolja "Z" kategória szélét is...
Mindenkinek jobb lenne 😊
(barátnõnek csak másolunk dvd-t,nem veszünk!!!!) 😄
A Don't Look Up (aka Ghost Actress 😄) nemrég jött le, valamikor megsasolom.
Petyus #2949: Jaja, onnan szoktam rendelni én is 😊, arra várok, hogy hátha lejjebb megy egy kicsit az ára. (Nálam 3 rugó egy dvd felsõ árhatára, ennél többet nagyon ritkán vagyok hajlandó áldozni érte. Kivéve: The Eye (ajándékba vettem barátnõnek (Õ azóta sajnos egy ex elõtaggal gyarapodott 😄), Alien, Aliens, Passió (Anyunak).)
I love this game!
Folytatása is van, még nem láttam, majd megnézzem vmikor. De nagy durranásra nem számítok. A befejezõ zene nagyon állat, le is szedtem azóta.
Úgy tûnik az amcsik kimerültek a horror forrásokból, most már szinte csak remakelnek. (na jó van 1-2 kivétel, de azok finoman szólva is gagyik
Egy két remake amit az elkövetkezendõ 1-2-3 évben várható:
The Eye
Dark Water
One Missed Call
Ju-On: The Grudge 2-3
The Ring 3
A Tale of Two Sisters
Pulse
Don't Look Up
Cure
és végül az Infernal Affairst
és az ázsiai rendezõk is kezdenek betörni az amerikai piacra...
I love this game!
DotD nekem sem tetszett olyan nagyon, de azért jó lájtosan elszórakozgattam rajta. A minap láttam egy üzletben a '78-ast VHS-en, és a mostanit dvd-n, nagyjából azonos árkategóriát képviseltek. Ha az eredeti dvd-n lett volna ugyanannyiért, akkor bedobtam volna a kosárba. 😊
A rimék tényleg sehol sincs ahhoz képest. :/
De már régen láttam (valamint láttam vagy 10 hasonló filmet), a napokban újranézem, és elmondom az én verziómat, mert rémlik, hogy más 'jött ki'. 😄
Az ígért Ichi animéval még a héten jelentkezem a szokott helyen. 😊 Meg lesz Tae Guk Gi (ötcsillagos), Tais-Toi, Akira (wow!), Steamboy, Appleseed, és talán Unleashed is (ha végre lesz feliratom hozzá 😊 ).
Most csak említés szintjén szólnék - mivel többet nem érdemel - az új, tavalyi Dawn of the Dead-et (mivel tegnap este végigszenvedtem magam rajta) és csak annyit mondanék, hogy ez egy akkora überf*s, hogy csak na... 😞
Az utolsó 10 perc a filmnek eléggé zavaros volt nekem, utána olvastam és most se vagyok teljesen tiszta
én ezt a teóriát tartom valószínûnek: a kórház egy menny Mimiko (a gyilkos) számára és Õ is odaakarta vinni a kis húgát, de ez ugye nem sikerült.---> ezért van az utolsó jelenet a kórházban. Ebben az esetben Yuki(de Mimiko lelke még mindig a testében van!) is hallott (Mimiko öli meg) és ott van Yamashitaval(a csávó) vagy Yuki viszont csak egy utolsó emlék és ezért fogja a kezében a kést. A cukort meg azért adja oda hogy jobban érzi magát (Mimikor is ezért adott a húgának). A végén az eges jelenet meg azt jelzi hogy mennyországban van, ahogyan a Yamashita huga is mondta, mindenkinek megvan a saját mennyországa. VÉGE
Mindenesetre sokat lehet vitázni hogy mi a vége, de sztem a rendezõ nem tett egyértelmû pontot az I-re.
Mi a vélmenyetek?
I love this game!
Engem az Oldboy csengõhangjával nyaggattak, de már nem aktuális. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Csengõhang honnan?
A csengõhang már megvan 😊 ha kell vkinek az írjon (samsungosok)
I love this game!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
és akinek kellett az arra kérd hogy magyar hangja legyen..!
szerintem azért mert diszlexiások..!😊
osztom a véleményedet mert szerintem sokkal jobban kijön a film cselekménye és a történet eredeti hanggal..!
jó példa még erre a Kedvencek Temetõje..a maga kis 5+1 hangjábal tiszta besz...ás volt..Magyarul meg csak Mono volt...!
Ég és föl..
és ha lehet sokszor választom a feliratos és eredeti nyelven a filmeket..!
más teljesen más..néha nagyon gyenge a szinkron...!😞
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
ha legközelebb arra járok, megveszem.
14-én az Intersonic gondozásában megjelenik a Ju-on: The Curse elsõ, és második része, állítólag tök olcsón. 😊
Örökzöldek, ütõsek, nagyon jók, izgalmasak, nem feleslegesen túlpörgetett CGI-szarok, hanem komótosan megkomponált, de ennek ellenére folyamatosan feszültségben tartó remekmûvek. Nekem. 😊
Videodrome
Ezt is megvettem (1000é), David Cronenberg egyik sokat dícsért mûve. '78-as a film, és ma is érdekes témát feszeget. Ajánlom a topik olvasóinak, hátha elgondolkodnak egy kicsit 😄, James Woods-ot meg csípem, szal jó kombináció, jó film, nem bántam meg.
Omen (Pang testvérek)
Ez viszont gyengusz volt.
nekem legalábbis.
de van olyan változat amihez ksézült 2.0 Magyar hang..!
eredeti a történet tekintve hogy 1978 irtak amikor az elsõ rész készült jó az alap történetet!és a folytatás is elég jó lett..!😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400