Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasza film volt...
legjobb amikor fogadnak, hogy tud a gyerek futni a vízen... amilyen nagyzenekarral azt beadják, majdnem behugyoztam... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Biztos vannak közöttük gyengébbek is, de simán nézhetõ mindegyik. Este nézzed fejhallgatõval azt garantáltan beszarsz<#vigyor>#vigyor>
Frontiers , Inside , Halálos kitérõ 2..ezekhez hasonlót !meg jó volt més szerintem a The Ruins is.Szal valami ilyesmit néznék,csak nagyon sok a gagyi film sajna...
aki eddig nem látta, sürgõsen szedje le, mert kib@szott jó film!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ezeket az After Dark Horrorfestes alkotásokat érdemes megnézni? Jók valamire?
Aki látta a Napoleon Dynamite-ot, és tetszett neki, nézze meg, talán 1-2 ismerõs arcot is lát majd.
Rettenetbéna hülyegyerekek egy kupac szart találnak az erdõben, és "rájönnek", hogy ez bizony a Nagyláb terméke. A híres Nagyláb-szakértõ el is jön a kisvárosba, hogy meggyõzõdjön a bizpoyíték hitelességérõl. Közben románc, cselszövés, ármány, barátság, szerelem, féltékenység, harc, küzdelem.
Nekem nagyon tetszett, minden szereplõ iszonyat béna, a történetet pedig a fõszereplõk saját szemszögébõl, külön-külön láthatjuk, ami persze nem egyforma, ezáltal még humorosabb az egész.
A ND-nál jobban tetszett, az kb. 6,5 pontos volt, ez kis jóindulattal 8.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
bár erre nem esküdnék meg...
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
ellenben a könyvet csak ajánlani tudom <#eljen>#eljen>
huhhh hat nagyon meleg vót!
nekem a kedvencem: Oldboy mezsternek az alkotasa^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
anno írtam én itt errõl, de most valahogy elõkerült megint a dvd, és csak annyit mondhatok: még mindig kibaszott nagyot üt...
nekem az elsõ kisfilm tetszik a legjobban, a maga szürrealitásával, /rém/álomszerû elvontságával, meg egy elég kemény befejezésssel...
a másdik naturális, undorító, érdekes világkép-értékrend mostanra, ahol csak a "szépség" számít...
a harmadik tetszik legkevésbé, kicsit öncélú/de utálom ezt a szót/ de pörgõs és sokkoló.
mindenki nézze meg, aki fogékony az ilyesmire, mert egy olyan távol- keleti alkotás, ami közben egyszer sem fogod mondani, hogy hopp ezt láttam már valahol... és fõleg a Box után fogsz úgy kimenni cigizni, vagy egy felest meginni nyugtatónak, hogy: uhh ez azért letaglózott
részenként: 9-8-6/10
Ez egy mestermû!4
Amikor vége lett,meg is rendeltem a könyvet,állítólag az meg mégjobb.
katt
most mutatták be ezt a filmet...
hát ez egy ritka beteg film volt:c rossz bele gondolni hogy igazából is léteznek ilyen elmebeteg pszichopaták... a film nem volt rossz,a hoz képest hogy 1974-es... arra lennék kiváncsi hogy ez tényleeg, igaz történet alapján készült? mert mindhárom texasi lánc... film elején mondják hogy igaz történet, de én olvastam olyat is hogy csak kitaláció, de van aki allítja hogy ez igazából is megtörtént... ja értékelés 7/10.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
tképpen, ha most szétnézel majd az összes amcsi újabb horrornak van régebbi távol-keleti elõdje. és még nem találkoztam olyan párhuzammal, ahol az amcsi jobb lett volna 😊
One Missed Callt- látta már vki?:d imdbn nem gyengén le van húzva:S
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
olvastam sokmindent errõl a filmrõl pro és kontra, horrorfreak-es fórumozó komáim óva intettek tõle.
Ha jól néztem Stephen King könyv/?/ alapján lett megfilmesítve. Azt el kell mondanom, hogy pár írásától eltekintve sztem SK közel nem akkora író mint amilyennek beállítják, bár a tömegeknek lehet ez jön be, én anno H.P. Lovecraft novelláitól szartam majdnem össze magamat inkább... na ez mindegy is...
a történet szerint van egy szellemvadász aki meglátogatja a kísértetjártának kikiáltott szállodákat, és könyvet ír az ott tapasztaltakról. persze mikor õ ott van, soha nem prezentál neki senki semmi paranormálisat... aztán egyszer kap egy képeslapot rajta egy hotellel és ennyi üzenettel: Ne lépj be az 1408-ba!
sztem majdnem 100% kihozták a filmbõl azt amit ki lehet egy/vagy két/ hotelszobából és egy szereplõbõl. Nem mondanám hogy horrorfilm, inkább kicsit misztikus thriller/ha van ilyen besorolás/ de sztem érdekes volt. annyi még, hogy full a stáblistáig nézzétek, mert én is már majdnem kikapcsoltam, és akkor még történik valami...
8/10
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.