1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • REPS0L
    nekem Razer -el is ugyanez van :D
  • pxxl
    nekem is mx1000+opera
  • KranaZoli #1174
    FF probléma az biztos és biztos azért van, mert most jobban odafigyelmet, odafigyelek hogyan viselkedik az újabb egér. IE-ben Nekem is OK.
  • Solten
    Nalam mukodik (Logitech alapeger + Google Chrome)...
  • elitehun
    Sztem azért csak mos tűnt fel mert új egeret vettél és jobban odafigyeltél.
  • KranaZoli #1171
    Eddig sem lehetett?! Úgy érzem Magam, mint akit lehibernáltak, vagy agymosás nem tudom. Miért csak most tűnik ez fel Nekem?!

Viszont a retkes IE alatt ott okés. Na mind1, többet nem ebbe a topic-ba "hányom" be az aggályaim...
  • MR ME
    ne aggódj, nekem se lehet, soha nem is lehetett, de vhogy nem is zavart eddig
  • KranaZoli #1169
    Ühümm. Értem!

Kúrva jól teleOFFolom a topic-ot sorry!

Faszom ki van. Itt... szintén nem lehet görgetni lefelé a lapot, ha az egér a Flash fölé kerül. MSIE alatt ez is jó. Ez mekkora balfasz hülye egy hiba, de ez már bosszant.
  • pxxl
    munkahelyen voltam nem otthon :)
  • MR ME
    ott nekem se görgeti, de sztem nem is kéne neki...IE-t meg nem használok :D
  • KranaZoli #1166
    Az MX1000-es mióta 2000 pénz?! :)
  • KranaZoli #1165
    Arra a részre gondolok. Ahol a szervereket lehet választani. Firefox 3.6. Csökkentett módban kiegészítők nélkül sem jó. Viszont IE-ben okés.
  • MR ME
    ha arra a részre viszed ahol a servereket lehet kiválasztani ott nem fogja neked görgetni az oldalt lefele...
  • Solten
    Detto. Logitech alapegere. KranaZoli: milyen bongeszot is hasznalsz?
  • pxxl
    nekem görget mindenhol ezen az oldalon :D pedig cask eg szar ~2000 ft-os logitech van :D
  • KranaZoli #1161
    Egy példa:

Nektek itt... a Flash tartalom fölött lehet görgetni egérrel?! Visszaraktam a régit és az sem görget. Ilyenkor érzem azt, hogy kezdek hülyülni.

Ugyanakkor MSIE alatt viszont lehet görgetni. Most más hirtelen nem ugrik be, de állandóan nem fogom cserélgetni az egeret. Szal nem tudom az is lehet, hogy rosszul emléxem és csak most tűnt volna föl?!
  • Solten
    "Ha harcról van szó, minden a felszerelésen múlik. Nem engedheti meg magának, hogy másodrangú csapattal, fegyverekkel vagy hardverrel rendelkezzen."

G19 leiras, ipon...
  • pxxl
    ajóéletbemá' csináljanak egy rohadt magyar kiosztásút is :@ írok is a logitechnek mindjárt :D
  • Solten
    Logitech G110 teszt: link

Ez is dragabb mint a G15 rev.2. Tobbet tudna...?
  • pxxl
    egyébként sztem ez a májkroszoft összeesküvés elméletének egy darabja, mármint hogy IE alatt okés a cucc, máshol nem. nem gyanús? :)
  • Solten
    5. króm
  • pxxl
    Lehetpségek+

4. Opera :D
  • KranaZoli #1154
    1 oldalon nem működik. Azt meg leszarom. Talán majd újabb FF-ban az is okés lesz.

(mondjuk a régivel nem volt ilyen problem)

Sorry!
  • KranaZoli #1153
    Nem bill., de a kombóval együtt volt.

Van némi problémám az új egérrel: MS Wireless Mouse 5000

Windows Update-el frissítettem a driver-t, ill. felraktam a legújabb MS IntelliMouse (és IntelliKeyboard) progikat is. Firefox alatt ha Flash van az oldalon, a Flash tartalom fölött nem működik a görgetés. :O

Ilyennel még nem találkoztam. MSIE alatt okés. Egyértelmű, hogy FF hiba (vagyis FF és egér driver együtt gondolom). Vki találkozott már ilyennel?! 5let, tipp, bármi?!

Lehetőségek:

1.) Vissza a régi egér;
    2.) Használom a MSIE-t (ezt már a leírás előtt el is vetettem)
    3.) Próbálom megszokni, hogy arrébb húzom az egeret a Flash-ről és akkor más okés a gögetés aztán várom hátha újabb FF-ben másképp lesz. (pöttyet bosszantó...)

Ekkora fasz hülye a hibát. FÁKKK! :([IMG]
  • pxxl
    haladni kell a korral :P bár nem véletlen hogy még mindig tartja az árát az mx1000. nem sokkal lett olcsóbb mióta megjelent...
  • KranaZoli #1151
    Hát ha meg vagy vele elégedve minden téren, akkor miért váltanál más típusra?! Meg a G9 vezetékes.
  • pxxl
    hát igen. megjelenése óta megvan a drágaszág
    de minek vegyek mégegy mx1000et mikor kb ugyanannyiért megkapom a G9x-et? :)
  • KranaZoli #1149
    Háááát, mit csináltál azzal az egérrel. :)
    Megöregedett. :D Viszont MX1000-est meg bárhol kapsz, nem?!
  • pxxl
    duplán kattint sokszor a bal gomb, meg lekopott a teflon talp, és 1 talp el is veszett. :( úgyhogy mezítlábas az egyik oldal, és így döcög is kicsit, de nem vészes nem zavaró, csak tudom hogy dölöngél :D
  • KranaZoli #1147
    Miért akarod az MX1000-est váltani?!
  • Solten
    Kell is hozza, ket ora hasznalat utan aranybanya a CSI-oknak...
  • pxxl
    jah és különben is adtak hozzá egy kb 5x5cm-es törlőkendőt is ^^ mondjuk azt odaadtam asszonkának h törölgesse vele a szemüvegét :D
  • pxxl
    ez már óckúl. van ilyen CS-s is meg mittomén milyen idiótaságok vanank még. arra jó hogy a fanokból mégtöbb pénzt húzzanak ki :D
  • MR ME
    ez milyen má? :D

SteelSeries Zboard WOW billentyűzet-kiosztás fekete
  • MR ME
    ez geci jónak tűnik
  • Solten
    Abszolute. Ez iszonyat bejovos nekem, kar hogy dragabb mint egy G15...

• pxxl
    hát amilyen kupi van az asztalon pont nem érdekel :D xD de mindenképpen ilyen bill-t akartam. ez olyan notebook feeling :D plusz sokkal rövidebb a bill újta, mire lenyomom. értem :) :D játékoknál kis előny :P
  • Solten
    Bakker, aki ezt a zongoralakkot kitalalta a 'sokat-taperoljuk-eszkozoknel', annak 2 ev kobanya...
  • pxxl
    nálam most ezek vannak

Fujitsu-Siemens MF H zongora lakk fekete

Logitech MX1000
  • pxxl
    hát ebből max a bill jöhet az egér az kuka nálam is. mx1000 után ilyet? omg :D am is azt a formát kedvelem ami az mx1000 is. de már kell váltanom lassan... :(