1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#1216 az alsó fekete bill van nekem, fasza kis bill egyszerü és szép is, végre ágyból nyomathatok mindent:) -
-
#1214 Tudnátok ajánlani hazánkban is kapható, lehetőleg magyar kiosztású, vezetéknélküli, billentyűzet+touchpad beviteli eszközt?
hasonlóra gondoltam:
http://www.noxelectronics.de/images/produkte/55170.jpg
vagy
-
Ace McCloud #1213 Köszi, de sajna ott sincs rendes magyar billentyűzet :O(
A g15 ből nem volt valamikor magyar kiosztás?? -
#1212 Sziasztok
Ha valakinek kellene egy 10000Ft alatti vezetéknélküli billentyűzet-egér páros, bátran tudom ajánlani a Logitech S520-t. Előző verzióbol is volt nekem egy ami elképesztően jó volt, ez meg egyszerüen fenomenális. Nagyon jó gépelni rajta és az egér is lézeres optikával működik.
-
#1211 computermode.hu pl. sztem ott van :) -
Ace McCloud #1210 Szevasztok!
Tudnátok ötletet adni, hogy honnan rendelhetnék háttérvilágításos fekete billentyűzetet?
Olyan billentyűzetet keresek, ami magyar kiosztású, háttérvilágításos, és nem revoltec féle minden fehér billentyű amit egyöntetűen megvilágítanak, hanem a billentyűk feketék, mint a g15 nél.
Szal valami faxa cucc kellene, nem a revoltec gagyi :O( -
#1209 -
#1208 upsz :D
Nem mondtam semmit :D -
#1207 azt is olvastad amire válaszoltam? -
#1206 miért kéne? megjegyezhető a gomb helye, én már rég nem nézek a billre :) csak néha. -
#1205 hát az elég baj ha vakon nem tudod melyik az S gomb :D akkro hogy játszol? mindig ránézel h melyiket kell nyomni? :D fps közben gáz :D -
tmisi #1204 Én is láttam ilyet valamilyen A4tech billentyűzeten. :) -
#1203 Naja, engem se zavar annyira hogy lekopik, akit meg zavar, lehet kapni olyan billt ami gumis, és csak bele van gravírozva a betűk.
-
tmisi #1202 Ja de az ilyen reflexjátékokban, amikor megy az átvezető oszt hirtelen odabassza a képernyőre, hogy "press S", akkor volt hogy elnyomtam, mert mindhárom gomb egyforma fekete volt. :D -
#1201 az ez előtti Billem, annyira használatba vettem, hogy kilyukadt :D -
#1200 aztán marha nagy probléma ha lekopik :D hűűűha :D az én régi bill annyira kopott volt, hogy kifényesedett az amúgy matt felület. wasd, space, space alatt, ctrl, shift, mint csillogott mint a tücsök p.csája -
tmisi #1199 WASD kopásra van egy ellenszerem. Logitech Delux 250-en a W sarka épp egy picit lejött, mondom anyádnak fogsz te lekopni! :D Az előző Geniusomról teljesen eltűnt eme 4 betű, szerencsére sikerült elsóznom.
Megoldás: le kell ragasztani a WASD gombokat celluxxal vagy valami átlátszó fóliával és kopásálló lesz. Igaz a cellux felpörög, de cserélhető. -
#1198 hát mert az Media Markt ilyen drágán adja el -
#1197 Nekem MS (útsó) van, nemolyan rossz bill, 1x 2x előfordult hogy beszorult 1-2 gomb, meg nemrég megszűnt működni az enter :D
Szétszedtem, megmozgattam, összeraktam, azóta megy mintha új lenne
Kicsit több mint 1 éve van meg, wasd elkopott, de az szerintem sokaknál :D driver elég korrekt hozzá, win7 hez is van Microsoft oldaláról.
3-4k ért tán megéri talán, nemtudom nálad miért 6300 -
#1196 a meglevővel is ez a gond, főleg a space ragad be + még hangos is:)
Sokan ajánlták az MSt hogy ne vegyem meg, mert például 2 hónap után kiesnek a gombjai :) -
Borg #1195 Microsoftom volt már ilyen, 15 euroért vettem kint... 1 év után a bal felén megszűntek működni a gombok :)
Most meg olyanom van mint az első, csak fehér, és perixx a márkája. (több néven is futnak ezek) Nem rossz billentyűzet, kényelmes, szép, praktikus. Bár néha egyes gombok szorulnak... -
#1194 Na voltam pár boltban, de csak 1 helyet volt hasonló billentyűzet, az MMben
Ezek voltak :)
[URL=http://www.argep.hu/main.asp?suche=speed+link+sl-6435&x=0&y=0]Speed Link SL-6435-SGY "6000FT"[/URL] | [URL=http://www.argep.hu/main.asp?suche=speed+link+sl-6454&x=0&y=0]Speed Link SL-6454-SBK-HU "7000FT"[/URL] | [URL=http://www.argep.hu/product_366938.html]MS B2L Comfort Curve Keybord 2000 "6300FT"[/URL]
Gondolom egyiket sem ajánlanátok, így valszeg marad a megrendelés :S -
#1193 ez tetszik :) szeretem, a fekete billentyűzetet :D
Amúgy ezt a billentyűzetet használom most
-
#1192 link -
#1191 Ez egy jó kis bill de 11k és csak angol kiosztással lehet kapni -
#1190 Senki? ? :(
Még mindig várok ajánlatokat, sok billentyűzet van és nem akarok rosszat venni.
Szal ajánljatok lapítót billentyűzetet max 8000FT ért és ne legyen benne egér, és ne legyen vezeték nélküli, bár ha nincs más akkor jöhet az is. -
#1189 Neked a 18000FTos billentyűzet közép árfekvésű? :D
AZ nekem felső árfekvésnek számít.
a közép árfekvés nálam max 7000FT jelent vagy esetlen még a 8000FTos.
-
#1188 lehet nemtom. a videjón angol van :D -
#1187 én úgy emlékszem h ebből kapható magyar kiosztású is, de lehet rosszúl emlékeztem -
#1186 és nem magyar kiosztású... -
#1185 én ha most vennék billt, akkor tuti h ebben a hozzászólásban lévőre kerülne a voksom, bár asszem egy 20ast elkérnek érte sajnos :( -
#1184 Egére nincs szükségem, a meglévő Logitech bőven elég MX518
Ja és írtam hogy semmi elemest ne ajánljatok, vagyis Wirelesst.
De azért kösz az ajánlatot :) tetszik az a MS Bill ;)
De maradok a vezetékesnél. -
#1183 Én nem régóta használok ilyen bill.-etet. Visszaolvasol, lapozol egy kicsit, akkor lesznek képek is. (ha még nem törölték Őket a képtároló szerverről)
Ez egy MS bill + egér kombó és vezeték nélküli. Ebből az egér lehet, hogy felejtős lesz, de a billentyűzet az kúrva jó. Multimédiás. Nem lehet összehasonlítani a hagyományos magas billentyűkkel. Kényelmes. Semmi rosszat nem tudok rá mondani.
Annyira nem ástam bele Magam a témába, de az biztos, hogy sokkal jobb mint a hagyományos cuccosok! -
#1182 Hali
Kb 2 éve vettem egy Genius billt, még mindig jó, és tudnám használni, legalább 5 évig :), de szeretnék venni egy másikat, mert van egy kis hibája, kicsit hangot és a gomb lenyomása elég sokáig tart, ara gondoltam hogy veszek 1 olyan billentyűzetet aminek a gombjai lenyomása rövid, ajánljatok közép árfekvésűt.
Ja és írjátok meg, milyen hibája vannak az ilyen billentyűzeteknek.
Például hogy nehéz tisztítani, vagy egy idő után megfájdul az új vége stb.
Ja és semmilyen elemes billt ne ajánljatok :), és minimum egy Email progi és böngésző progi indító gomb legyen rajta :)
ps. játékra kell igazából az billentyűzet, meg programozásra. -
#1181 De ez sem működik teljesen jól Nálam. :(
Szal nem úgy, mint pl. IE alatt.
Opera-t tettem fel, csak nem sikerült rájönnöm, hogyan lehet több soros könyvjelző eszköztárat csinálni. Majd foltozzák FF-t remélem...
No, most frissítette is Magát 3.8-ra és görget. Igaz, melóhelyen vagyok. :D -
#1180 nah hányszor mondtam hogy OPERA? -
#1179 -
#1178 Ismert firefox bug telepít,örül -
#1177 Titokban már felvásárolta az MS.