1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
Borg #1296 Kéne nekem olyan billentyűzet, ami:
-fehér
-slim
-rendes kurzor része van, szóval nem nyomorított
-USB-s
Több kitétel nincs, de ha esetleg még háttérvilágított is, az nem lenne baj.
A perixx-emen már beragad néha pár gomb, úgyhogy ideje lenne kipróbálnom valami más fajtát :)
Tippek? -
#1295 igaz -
#1294 world :DDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
#1293 Az is igaz meg nálam a Mozilla is aláhúzza pl most is :D -
#1292 Meg lehet szokni az us-t is, amúgy is a world ki tudja javítani a rövid i-t javítani hosszúra. -
#1291 Akkor jó. De nem kell átmatricázni 3 ok miatt se
1)Tudok vakon írni 2)Világítós bill 3)legfeljebb kinyomtatok egy képet egy magyar billentyűzetről :D -
#1290 többi a helyén lesz, csak át kell matricázni ill megszokásból nyomni -
#1289 És nem kell mellé semmit lenyomni ugye? -
#1288 de a többi ékezet a helyén lesz nem? -
#1287 altgr+j vagy i
-
#1286 Ja hogy laptop. az más :) -
#1285 Tudni tudok, csak angol kiosztasu laptop bill.-el nehézkes :)
-
#1284 Amúgy Solten te hogyhogy nem tudsz ékezetekkel írni? -
#1283 Ja mégsem. Neked volt igazad csak az í- vesztem el. -
#1282 Az Í betűt vesztem el meg még valamelyik ékezeteset. Sztem az Ű betűt :S
itt gey kép -
#1281 Razerstore szállítana ide, de nem dobja fel a lycosára az uk kiosztást. -
#1280 Elvileg csak a hosszú Í-t veszted el az US kiosztással. -
#1279 Bakker beszarok. 7 bolttól kérdeztem rá a billentyűzet kiosztására és ebből 6-nál US kiosztású. A 7. meg kedden kap új szállítmányt és akkor mondja meg de már előre sejtem hogy az is US kiosztású lesz. -
#1278 link1, link2 (bar play.com-rol nem tudtam anno vasarolni mert szivoztak a hitelkartyammal - idiotak). nezd meg meg itt: link. -
#1277 És szállítanak külföldre is? Vagy lehet a legegyszerűbb az lenne ha dobsz egy linket ha még megvan :D -
#1276 Elvileg ITT UK kiosztással van ez a Roccat Arvo (de azért kérdezd meg e-mailben). Ha én nem tok billt venni legalább más tudjon :D -
#1275 63-66 fontert lattam (brutto). -
#1274 Én sem találok roccat billt uk kiosztással. elég gáz, hogy itt tartunk, de akkor inkább nem veszek. -
#1273 Hát néztem pár UK oldalon de drágább volt mint M.O.-n -
#1272 De angolt gyartanak, ahogy irta pixxel csak matricakat kene ranyomogatni...
#1270: tudok uk-s oldalakat... :) -
#1271 hát nem lenne, kb csak a billentyűkre kellene más szimbólumokat nyomni :) -
#1270 Amúgy ti nem tudtok egy boltot vagy webshop-ot ahol lehet kapni UK kiosztású Razer Lycosa Mirrort? -
#1269 Látom szerkesztettél :)
Valszeg azért nem gyártanak magyart mert itthon nincs rá piac. Magyarul nem érné meg nekik. -
#1268 Persze hogy létezik egy csomó olyan videó van youtube-on is csak magyarországra US kiosztással rendelik de hogy mért azt nem tudom.
pixxel: Nem az amcsik erőltetik ránk hanem valszeg csak megrendelik és nem mondják hogy UK kiosztású legyen. Amúgy tudtommal egész európában (legalábbis németországban, nagy britanniában és M.O.-n) UK kiosztású billentyűzetet használnak. -
#1267 Jo kerdes, neztem tobb brit oldalon, elvileg letezik a Lycosa-bol UK kiosztasu is. Vagyis ugy aruljak.
#1266: jaja, val.szeg az UK-kiosztasut lefoglalja az UK-piac, hogy magyart miert nehez nekik gyartani azt nem vagom... nem lenne nagy kunszt. -
#1266 mert a köcsög ameriakiak azt hiszik minden az övék, és ők mindent megtehetnek, csak az ő elvárásaiknak kell megfelelni stb. meg kicsit nagyobb piaca is van ott mint amennyit magyar vagy uk kiosztással vennének. gondolom :/ -
#1265 Meg egyáltalán mért US kiosztással rendelik??? -
#1264 Vaa, tenyleg de vak vagyok... a "hasonlo" style megtevesztett... Mondom en hogy szinte csak US-van... Az azokon levo bena Enterrel meg nem vagyok kibekulve... -
#1263 Azon a képen nem Razer hanem Roccat billentyűzet van, de ma válaszoltak hogy Razertől mindig US kiosztású bill-t kapnak. -
#1262 Akkor mire fel ez a computeremode.hu-s screenshot (#1245) Nincs nekik? -
#1261 Mért van az hogy M.O.-n szinte sehol nem lehet kapni UK kiosztású Razer billentyűzeteket? (Azért írtam hogy szinte mert még egy bolt válaszára várok akikhez kedden jön meg a szállítmány) -
#1260 kva nagy bughalmaz az biztos :D -
#1259 hiba a mátrixban -
#1258 deja vu? -
#1257 Hi. PS2-es vagy USB?