1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#1256 Hi. PS2-es vagy USB? -
#1255 Hali. Olyan gondom lenne a billentyűzetemmel h 1szer gondol 1et és nem reagál semmire, de a NumLock lámpa meg világít. Ilyenkor próbálom mozgatni a csatlakozóját a gép hátulján aztán megjavul. Valami ötletetek h mi lehet a gond? megtört a vezeték? vagy esetleg alaplap gond?(csak az ne legyen!) -
#1254 Hali. Olyan gondom lenne a billentyűzetemmel h 1szer gondol 1et és nem reagál semmire, de a NumLock lámpa meg világít. Ilyenkor próbálom mozgatni a csatlakozóját a gép hátulján aztán megjavul. Valami ötletetek h mi lehet a gond? mgetört a vezeték? vagy esetleg alaplap gond?(csak az ne legyen!) -
#1253 Bakker nem tudom elhinni hogy lehet ennyi tökkelütött ember. Levelezek egy bolttal a billentyűzettel kapcsolatban. Válaszoltak hogy a Lycosa UK kiosztású de jelenleg nem kapható. erre megkérdeztem hogy a Razer Lycosa Mirror is UK kiosztású és kapható-e. Erre egy másik ember válaszolt (mind a ketten odaírták a nevüket) hogy Ő úgy tudja hogy nem lehet kapni a Razer termékeket csak US kiosztással. Ez persze hülyeség erre pontosan leírtam mire gondolok Ő pedig mondta hogy ma már írt nekem egy mailt és bemásolta azt a levelét. Erre inkább nem válaszoltam de az biztos hogy nem fogok ott vásárolni -
#1252 Ez US kiosztású, ez már nem jó. Sajnos a legtöbb micro-logi-steel gamer billentyűzetet US kiosztással hozzák be, ez nagyon gáz. -
#1251 Amikor világítanak a nyilak az a game mod, ha a jobb fölső kék megnyod akkor átvált num módba és elalszanak a nyilak, irodai használatra kész. -
#1250 Nem kell átmatricázni mert tudok vakon írni -
#1249 Gondolom balkezeseknek jo ez a bill.. :D Nehezen tudom elkepzelni hogy mikozben markolaszod az egeret, szerencsetlenkedj a szerencsetlenul elhelyezett kurzormozgatokkal... :)
Ezert is ez a kedvencem; fogod, atrakod:
:) -
#1248 Magyarul a billentyuk szama es pozicioja megegyezik, ertem. Nos, mar csak at kell matricaznod oket...
Koszii, maris jobban fogok aludni... -
#1247 ez a num bill alatt lévő nyilak ez borzalmas. de ha már úgyis ott van akkor tök felesleges oda lerakni, mert numlock off, és ott vannak a nyilak 2-4-6-8 gombokon :D -
#1246 Akarom mondani: Azt a mondatot úgy értettem hogy pont úgy vannak elrendezve a gombok mint a magyar kiosztású billentyűzeten -
#1245 Azt a mondatot úgy értettem hogy ugyanúgy van elrendezve a magyar. Itt egy kép tőlem neked.
-
#1244 Nem a kedvedert tortent hanem azert hogy esetlegesen tanulhassunk belole... (plusz a #1236-ban levo masodik mondatodnak nem sok ertelme van). Letezik egyaltalan nem US kiosztasu gamer billentyuzet? Hogy magyar nincs beloluk azt vagom, masfelet meg nem lattam eddig csak a nyomoritott enterest. Szoval egy screenshot is boldogga tenne... -
#1243 Igen ezeket eddig is tudtam nem kellet volna berakni -
#1242 Erre egybol rajottem, csak mint latod, evvel a modszerrel az ekezet-lista kisse hianyos... -
#1241 nah akkor már tudod hogy kell ékezetet írni :D tessék nyomkodni bőszen az altgr gombot -
#1240 US:
(megj.: a nyomoritott Enter sosem tetszett...) -
#1239 magyar:
Nem tudom egy angolt vagy amcsit atallitasz magyarra, egesz mashol lesznek a kulonbozo karakterek... :) Atmatricazas/megszokas. -
#1238 Es tenyleg. Az alaplogika btw megegyezik a jenkievel, 1-2 billentyu van mashol es a "3"-on ott a font jel. Itt az UK:
-
#1237 Persze, csak ezért tudod a full abcnket kihozni belőle. Annyi ,hogy ezek a szir-szar zárójelek meg ilyenek helyett ékezetes betűk lesznek. HU kiosztásra kell állítani, kicsit szokni kell és ennyi. -
#1236 Nem éppen mert az US kiosztású. EZ UK kiosztású. Ha megnézed akkor ugyanolyan mint a magyar csak más feliratok vannak rajta. -
#1235 Én ilyet veszek. Kuvajóó. -
#1234 Haveri körben csak uk-s laptop van és mindenki tud szépen ékezeteket írni. Az egész abc működik. -
#1233 Az csodas, mert az UK kiosztas ugyanez. -
#1232 Azóta beszéltem a tulajjal és nem ilyen hanem UK kiosztású. Tehát mindegy vegyétek úgy hogy nem is kérdeztem semmit. -
#1231 angol kiosztású billentyűn érdekes lesz :D mivel hiányzik 3-4 bill róla :P -
#1230 Persze az ékezetes karakterekre gondoltam -
#1229 Szerintetek ezen a billentyűzeten hogy állítsam be a billentyűket? Mivel nem magyar nyelvű. Köszi a segítséget -
#1228 Milyen árban van egy ilyen? Vagy mi a pontos neve, hogyan keressem? Valóban praktikus. :D
Köszi. -
#1227 nah ez már barátibb ár :D -
#1226 Hey!
link -
#1225 és tényleg -
#1224 http://alphacomp.hu/termek/logitech_illuminated_eng_keyboard.html
-
#1223 hol? -
#1222 dehogy 20. 15.000 :D -
#1221 jaja énis olvastam a hozzászólásoknál, mégjobban megtetszett :D
csakhát 20k... -
#1220 ha jól látom ez működik magyar kiosztással is nem? megvan minden bill hozzá, csak nincs ráírva rendesen h mi micsoda :) -
#1219 én még mindig ezzel szemezek :D -
#1218 haj!
tud valaki olyan bill-t ami HALK! nem csattog kattog, lehetőleg alacsony gombokkal mint a notikon is van. :) jah és az ára ne verje a plafont :D -
Bal0924 #1217 Hello!
Van egy Logitech billenyűzet egér párosom, a szoftverjét szeretném telepíteni, de csak a billentyűzetet. Nem lehet valahogy megcsinálni?
Valaki tud segíteni?