1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • Solten
    Hi. PS2-es vagy USB?
  • proway
    Hali. Olyan gondom lenne a billentyűzetemmel h 1szer gondol 1et és nem reagál semmire, de a NumLock lámpa meg világít. Ilyenkor próbálom mozgatni a csatlakozóját a gép hátulján aztán megjavul. Valami ötletetek h mi lehet a gond? megtört a vezeték? vagy esetleg alaplap gond?(csak az ne legyen!)
  • proway
    Hali. Olyan gondom lenne a billentyűzetemmel h 1szer gondol 1et és nem reagál semmire, de a NumLock lámpa meg világít. Ilyenkor próbálom mozgatni a csatlakozóját a gép hátulján aztán megjavul. Valami ötletetek h mi lehet a gond? mgetört a vezeték? vagy esetleg alaplap gond?(csak az ne legyen!)
  • elitehun
    Bakker nem tudom elhinni hogy lehet ennyi tökkelütött ember. Levelezek egy bolttal a billentyűzettel kapcsolatban. Válaszoltak hogy a Lycosa UK kiosztású de jelenleg nem kapható. erre megkérdeztem hogy a Razer Lycosa Mirror is UK kiosztású és kapható-e. Erre egy másik ember válaszolt (mind a ketten odaírták a nevüket) hogy Ő úgy tudja hogy nem lehet kapni a Razer termékeket csak US kiosztással. Ez persze hülyeség erre pontosan leírtam mire gondolok Ő pedig mondta hogy ma már írt nekem egy mailt és bemásolta azt a levelét. Erre inkább nem válaszoltam de az biztos hogy nem fogok ott vásárolni
  • FlyHigh
    Ez US kiosztású, ez már nem jó. Sajnos a legtöbb micro-logi-steel gamer billentyűzetet US kiosztással hozzák be, ez nagyon gáz.
  • FlyHigh
    Amikor világítanak a nyilak az a game mod, ha a jobb fölső kék megnyod akkor átvált num módba és elalszanak a nyilak, irodai használatra kész.
  • elitehun
    Nem kell átmatricázni mert tudok vakon írni
  • Solten
    Gondolom balkezeseknek jo ez a bill.. :D Nehezen tudom elkepzelni hogy mikozben markolaszod az egeret, szerencsetlenkedj a szerencsetlenul elhelyezett kurzormozgatokkal... :)

Ezert is ez a kedvencem; fogod, atrakod:

:)
  • Solten
    Magyarul a billentyuk szama es pozicioja megegyezik, ertem. Nos, mar csak at kell matricaznod oket...

Koszii, maris jobban fogok aludni...
  • pxxl
    ez a num bill alatt lévő nyilak ez borzalmas. de ha már úgyis ott van akkor tök felesleges oda lerakni, mert numlock off, és ott vannak a nyilak 2-4-6-8 gombokon :D
  • elitehun
    Akarom mondani: Azt a mondatot úgy értettem hogy pont úgy vannak elrendezve a gombok mint a magyar kiosztású billentyűzeten
  • elitehun
    Azt a mondatot úgy értettem hogy ugyanúgy van elrendezve a magyar. Itt egy kép tőlem neked.
  • Solten
    Nem a kedvedert tortent hanem azert hogy esetlegesen tanulhassunk belole... (plusz a #1236-ban levo masodik mondatodnak nem sok ertelme van). Letezik egyaltalan nem US kiosztasu gamer billentyuzet? Hogy magyar nincs beloluk azt vagom, masfelet meg nem lattam eddig csak a nyomoritott enterest. Szoval egy screenshot is boldogga tenne...
  • elitehun
    Igen ezeket eddig is tudtam nem kellet volna berakni
  • Solten
    Erre egybol rajottem, csak mint latod, evvel a modszerrel az ekezet-lista kisse hianyos...
  • pxxl
    nah akkor már tudod hogy kell ékezetet írni :D tessék nyomkodni bőszen az altgr gombot
  • Solten
    US:

(megj.: a nyomoritott Enter sosem tetszett...)
  • Solten
    magyar:

Nem tudom egy angolt vagy amcsit atallitasz magyarra, egesz mashol lesznek a kulonbozo karakterek... :) Atmatricazas/megszokas.
  • Solten
    Es tenyleg. Az alaplogika btw megegyezik a jenkievel, 1-2 billentyu van mashol es a "3"-on ott a font jel. Itt az UK:

• FlyHigh
    Persze, csak ezért tudod a full abcnket kihozni belőle. Annyi ,hogy ezek a szir-szar zárójelek meg ilyenek helyett ékezetes betűk lesznek. HU kiosztásra kell állítani, kicsit szokni kell és ennyi.
  • elitehun
    Nem éppen mert az US kiosztású. EZ UK kiosztású. Ha megnézed akkor ugyanolyan mint a magyar csak más feliratok vannak rajta.
  • FlyHigh
    Én ilyet veszek. Kuvajóó.
  • FlyHigh
    Haveri körben csak uk-s laptop van és mindenki tud szépen ékezeteket írni. Az egész abc működik.
  • Solten
    Az csodas, mert az UK kiosztas ugyanez.
  • elitehun
    Azóta beszéltem a tulajjal és nem ilyen hanem UK kiosztású. Tehát mindegy vegyétek úgy hogy nem is kérdeztem semmit.
  • pxxl
    angol kiosztású billentyűn érdekes lesz :D mivel hiányzik 3-4 bill róla :P
  • elitehun
    Persze az ékezetes karakterekre gondoltam
  • elitehun
    Szerintetek ezen a billentyűzeten hogy állítsam be a billentyűket? Mivel nem magyar nyelvű. Köszi a segítséget
  • matyi0323
    Milyen árban van egy ilyen? Vagy mi a pontos neve, hogyan keressem? Valóban praktikus. :D

Köszi.
  • pxxl
    nah ez már barátibb ár :D
  • Solten
    Hey!

link
  • MR ME
    és tényleg
  • pxxl
    http://alphacomp.hu/termek/logitech_illuminated_eng_keyboard.html
  • MR ME
    hol?
  • pxxl
    dehogy 20. 15.000 :D
  • MR ME
    jaja énis olvastam a hozzászólásoknál, mégjobban megtetszett :D
    csakhát 20k...
  • pxxl
    ha jól látom ez működik magyar kiosztással is nem? megvan minden bill hozzá, csak nincs ráírva rendesen h mi micsoda :)
  • MR ME
    én még mindig ezzel szemezek :D
  • pxxl
    haj!

tud valaki olyan bill-t ami HALK! nem csattog kattog, lehetőleg alacsony gombokkal mint a notikon is van. :) jah és az ára ne verje a plafont :D
  • Bal0924
    Hello!

Van egy Logitech billenyűzet egér párosom, a szoftverjét szeretném telepíteni, de csak a billentyűzetet. Nem lehet valahogy megcsinálni?
    Valaki tud segíteni?