Billentyûzetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát csak igy látatlanban is inkább az alatta lévõt választanám! Microsoft Ergonomic 4000 . Illetve bizonytalanná tett, mert ahogy látom Logitech, ami nem elvetendõ.

Ha valaki lát Magyarországon bármelyik kereskedõnél egy ilyen Microsoft Ergonomic 4000 billentyûzetet, tegye már meg, hogy megírja, merre tudom megvenni!
Elõre is köszönöm!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
És szerintetek az a kijelzös bilntyüzet #225 es menniybe kerülhet?
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
Szerintetek melyik bill-egér jobb:
- Logitech EX110 ár: 9900 Ft sulinet
- A4Tech KBS-2550Z ár: 10600 Ft
- A4Tech KBS 2350ZRP ár: 10400 Ft

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
(Én még mindíg a Logitech g15 várom mikor jelenik meg.)
Olyan ez, mint az, hogy van a Matsushita, aztán lehet kapni Panasonic és Technics cuccokat tõlük, persze nem ugyan az a minõségük, meg ugye áruk se.
A HP és más OEM cégek nem lemarják a logót, hanem rá sem kerül az eredeti logó. Ezek a cégek nagy szériában rendelnek a Logitechtõl saját néven perifériákat.
Egyébként, ahogy az Asrock sem ASUS, "csak" olcsó termék ugyanattól a cégtõl, úgy a Labtech sem Logitech.
Mindíg is az volt. Kb. olyan mint mondjuk az Asustek-nek van Asus és Asrock márkaneve is :)
Amúgy nem mindegy? Acer, HP, és más márkanevek alatt meg ehte Logitech egerek jönnek ki, bár néha legalább lemarják a Logitech logót róluk :)
A Labtech a Logitech "ó'csósított" termékvonala.
A tapasztalat, hogy fps-t nagyon jó vele játszani (kombókat is rá lehet programozni egy egy gombra).
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
start vezérlõpult-egér
nekem is wirelles billenytûzetem van,és ilyen jellegü problémám soha nem volt
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
És a GENIUS LuxeMate Scroll-ról mi a véleményetek?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tudja valaki hol lehet tényleg megvenni ez ta a Logitech Media Keyboard (esetleg Elite verzió) nevû dolgot, a pcland-nál nem látom.
még nem jöttem rá, talán port-hálózati hozzáférés macera lehet?
létezik az elképzeléseimnek megfelelõ?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester