Billentyûzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabó Péter
Ez mind szép és jó, csak a kis kijelzõ szerintem olyan hasznosnak tûnõ, de mégis haszontalan rajta, és gondolom ez nagyom megnyomja az árát.
Tehát csak igy látatlanban is inkább az alatta lévõt választanám! Microsoft Ergonomic 4000 . Illetve bizonytalanná tett, mert ahogy látom Logitech, ami nem elvetendõ.

viso 007
Ma bementem a MM-ba és megláttam ezt a kis szépséget természetesen rögtön beleestem, képeken is tetszett, de életben mégszebb (ezen a képen nem igazán jön ki). Igaz játékok közben még nem próbáltam.

Crem
Üdv!

Ha valaki lát Magyarországon bármelyik kereskedõnél egy ilyen Microsoft Ergonomic 4000 billentyûzetet, tegye már meg, hogy megírja, merre tudom megvenni!

Elõre is köszönöm!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CSOCSO
eddig vilagitos ligotechet akartam de most komenyen elgondolkozom ezen...
sziasztok, nekem egy logitech mx 5000 es teccet meg, amikro megláttam az árát, szivbajt kaptam de megláttam hoyg a szálitási költség is benne van, igy csak 45.000 :D mi a vélemyényetek róla?
És szerintetek az a kijelzös bilntyüzet #225 es menniybe kerülhet?

Dono
mert olvastam valahol, hogy magyar nem lesz osz most pánikolok geca

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

Pheel
Ezt komolyan kérdezed? <#wilting> Természetesen a Logitech.<#nezze>
Dono
?

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

Dono
halljátok! lesz a Logitech G15-bõl magyar is (ékezetek stb... :D) fontos lenne kösszi

és melyik a jobb?
Pheel
A4Tech és Logitech nem egy kategória...
Hello mindernki!
Szerintetek melyik bill-egér jobb:
- Logitech EX110 ár: 9900 Ft sulinet
- A4Tech KBS-2550Z ár: 10600 Ft
- A4Tech KBS 2350ZRP ár: 10400 Ft
Hello vettem egy Labtec vez nélküli billt és egeret. Mikor bedugom õket akkor csak au egyik jo. Egyszere a 2 nem. Vkinek van ötlete hogy miért? Elõre is köszi
gabber_saviola
dö beszt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Pheel
Az új Logitech billek mind el vannak cseszve a kurzormozgató résznél. Egyszerûen nem gyártanak már klasszikus kinézetû billentyûzetet. Egyre inkább úgy érzem, hogy szerencsém volt, amiért anno megvettem a Cordless Desktop MX-et. Na az még normális. :)
viso 007
Na ebben igazatok van, nem egy szépség, de le lehet cserélni a tetejét és akkor normális billentyûzetkén funkcionál. A médiában vettem 12 volt ha jól emlékszem.

(Én még mindíg a Logitech g15 várom mikor jelenik meg.)

Igaz, csak sarkítottam :)
Olyan ez, mint az, hogy van a Matsushita, aztán lehet kapni Panasonic és Technics cuccokat tõlük, persze nem ugyan az a minõségük, meg ugye áruk se.

Pheel
#232, de végülis mondd el újra! :-P

A HP és más OEM cégek nem lemarják a logót, hanem rá sem kerül az eredeti logó. Ezek a cégek nagy szériában rendelnek a Logitechtõl saját néven perifériákat.

Egyébként, ahogy az Asrock sem ASUS, "csak" olcsó termék ugyanattól a cégtõl, úgy a Labtech sem Logitech.
"Namost a Labtech mióta Logitech?"
Mindíg is az volt. Kb. olyan mint mondjuk az Asustek-nek van Asus és Asrock márkaneve is :)
Amúgy nem mindegy? Acer, HP, és más márkanevek alatt meg ehte Logitech egerek jönnek ki, bár néha legalább lemarják a Logitech logót róluk :)
A Labtech a Logitech "ó'csósított" termékvonala.

Wolf Claw Type II Gaming Keyboard

http://www.pccasegear.com/prod2723.htm

Crazyn
Hol vetted? Mennyiért?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Jónak biztos jó,csak ronda...<#dumcsi><#dumcsi><#sir>

viso 007
A múlt héten vettem egy ilyet:
A tapasztalat, hogy fps-t nagyon jó vele játszani (kombókat is rá lehet programozni egy egy gombra).

Ja,az volt az elsõ, hogy felraktam. A görgõt tényleg nehéz lenyomni.
Crazyn
Meg tedd fel a bill és az egér configprogramját amit a microsoft honlapjáról le tüdul tölteni

Crazyn
Nekem még az a nagy problémám, hogy az egér görgõjét nagyon nehéz az Intellimouse Explorerhez képest lenyomni

Nézelõdtem,de nem találtam...
itt kéne nézelõdnöd

start vezérlõpult-egér

Nekem nincs ilyen problémám. Viszont amit azóta észrevettem,az az,hogy játék alatt nem tudok semmilyen funkciót a görgõ gombjához rendelni.(pl. bf2-nél nekem a hasalás volt erre a gombra állítva)Erre tud valaki megoldást?
Crazyn
A boltban is ezt mondták, és másnap el is vittem a szervízbe, majd hétfõn kiderül mi volt a gond, mer ha nem, akkor odaviszem a gépem és nézzék meg azon.

ott valami átviteli hiba lesz.
nekem is wirelles billenytûzetem van,és ilyen jellegü problémám soha nem volt

Crazyn
És több módon is kipróbáltam a gombokat: finoman nyomtam, erõsen nyomtam, nyomás közben "változtattam" az erõsséget.

Crazyn
Nos: kipróbáltam az összes gombot simán windows alatt (notepad/word/excel/IE/firefox/stb) és játékok alatt (WoW/trackmania/GTA:SA/stb), és pl ha WoW-ban nyomom az elõre gombot("W") akkor véletlenszerûen különbözõ idõszakonként teljesen "megszakad" a jel, és újra le kell nyomni az említett gombot. Ez az idõ teljesen random, mert van pl amikor 1-2 másodperc múlva szakad meg a jel, de van amikor 10-15 másodperc múlva. A lényeg az, hogy rohadt idegesítõ tud lenni a dolog. Kipróbáltam a gyárilag mellékelt energizer elemekkel és saját (frissen) töltött akkumlátorokkal is, valamint USB és PS/2-es porton is, és ugyanazt produkálta a cucc

Miért szakadna meg??

Crazyn
Nincsen vele problémád? pl hogy játék közben megszakad a bill jele? Milyen oprendszert használsz?

Én most vettem egy ilyet: Wireless Optical Desktop Comfort Edition
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
viso 007
Na azt nem tudom, de azt olvastam róla hogy a win billentyût kiiktatja játék közben, meg természetesen nekem megmozgatta a fantáziámat az a 3x18 programozható gomb.

ez már bírja a 3-4 billentyû lenyomását egyszerre? vagyis lehet oldalazva ugrani és fegyvertváltani közben ?

viso 007
Én most a logitech g15-ért vagyok oda kb. 16 rugóért elég jónak néz ki, remélem mostanság már kapható lesz. Mondjuk amit faterx mutatott, egy olyan billentyûvel az UT-t el sem merném indítani<#ravasz1>

KeKKSZike
Nagyon szép! De hol a fenébe lehet ilyen billentyûzeteket venni?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

80 rongy?? Az elég húzós. Fõleg hogy ez is 1 ütéstõl szanaszéjjel törik.
Miért tûnik el a billentyûzet egy idõ után.A gép csipog egyet és eltûnik.De késõbb megint jó.Mi a baja

Kösz!

És a GENIUS LuxeMate Scroll-ról mi a véleményetek?
reaper4
<#nevetes1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hali!
Tudja valaki hol lehet tényleg megvenni ez ta a Logitech Media Keyboard (esetleg Elite verzió) nevû dolgot, a pcland-nál nem látom.
Faterx
Idõnként nekem is csinálja (Kolink)
még nem jöttem rá, talán port-hálózati hozzáférés macera lehet?
nekem a létezõ LEGNAGYOBB billentyûzetre lenne szükségem, mert szeretem ha nagyon a billentyûk és a rajta lévõ közök, mert elég sokat és gyorsan gépelek és így kényelmes. méret nem számít, mármint bármekkora lehet és nem érdekel az ára sem. ja és egyszerre legalább 4 billentyû lenyomására tudjon reagálni, mert az kell a lövöldözõs játékokhoz

létezik az elképzeléseimnek megfelelõ?

zolo15
De lehet hogy ilyen lesz errõl is kérném a véleményetek

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

zolo15
Nekem bõven jó lesz ilyen keyboard.Légyszi mondjátok el a véleményeteket!

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester