1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • overlocker
    Hát eldötöttt Razer Microsoft Reclusa billt vesezk 13500ft-ért

• Cat 02 #533
    btw Razer cuccok jók
  • mnorbert0308
    én 6000-ért vettem, és kb ebben az árkategóriában mozognak az ilyen és ehez hasonló billentyűzetek. nagyon minimálisat fogyaszt am meg ki lehet kapcsolni a ledet ha nem kell pl: nappal :)
  • Pheel
    "és egyébként nemsokára jönnek vagy legalábbis terveznek érintőbképernyős billenytűzeteket csak hát drágák lesznek"

Meg ujjlenyomatosak és emiatt rondák. ;-)
  • SzocsA
    ez mennyi volt kb? és kb mennyit fogyaszt ez és egy ehez hasonló billentyűzt!
    de ha mondjuk egész éjjel megy a gép ki lehet kapcsolni a bill világítását?

és egyébként nemsokára jönnek vagy legalábbis terveznek érintőbképernyős billenytűzeteket csak hát drágák lesznek!
  • Cat 02 #529
    nekem nincs fennt neten :(
  • mnorbert0308
    Sziasztok!
    Nekem ez a szépség van már meg 2éve:)
    -----> http://www.bbcomp.hu/elemek/1076/Sharkoon%20luminus%20n.jpg

am nem tudjátok hogy ha kiégnek a ledek belőle akkor hol tudnám őket kicseréltetni?
  • Cat 02 #527
    de a puding nem 50k =|
  • Solten
    A puding próbája az evés ;)
  • Pheel
    Érdekes, hogy mindenki meghülyül ettől a látvány-billentyűzettől, de fogadni mernék, hogy a napi használatban sokaknak elmenne tőle a kedve. Ez nem más, mint egy érintőképernyő. Ami remek, de mivel nincs rajta semmi domborulat, mindig azt kell nézni, ha gépelne az ember. Ez pedig már az iPhonenál sem jött be...
  • Solten
    Ez tök klassz
  • Mike
    ez egész jó lenne nekem, vmi kocka desingnal, mert az ilyen kerek lepények nekem nem jönnek be
  • Cat 02 #522
    death adder egér ?
    v1.6 click pro a best, 13 rugó
    én egerem 5k volt :D
  • reaper4
    elfogadnám szívesen :) jelen pillanatban ez jön be a legjobban.
  • overlocker
    20+17=37 ezer az qurva sok monjuk nekem ha ugy vesszük 7 az egér és 13-14 körül lesza G1 tehát nekem 20ba vana kettő és sztem uazt tudja
  • Solten
    20 ezer forint ez sz@r

Az egér 17 ezer...
  • Pheel
    Az enyémen van egy sleep, de szerencsére süllyesztett-rejtett. Így nem okoz galibát. Viszont az elbaszott delete gomb az igen. Szerencsére nekem még nem az van.
  • shrike7973
    Samsuuuung :D
  • Cat 02 #516
    sőőőőt nincs rajta powerdown gomb ami a régi gépen rengetek galibát okozott :D
  • Cat 02 #515
    nekem is Logitech billem és egerem van és semmi gáz vele :P
  • overlocker
    G11 et vesezk!!
  • davidka003
    Úgykellett volna csinálniuk, hogy azt a hosszú Delete gombot kettévágják és odarakják a Print Screent.
  • Pheel
    Ha az ember csak egy gépet használ, rendben van, de ha mondjuk napi szinten 3-4-et, akkor elég kellemetlen oda-vissza szo(p)kni egész nap. Ráadásul értelmetlen, mert helyet sem spórolnak vele, meg funkciót sem bővítenek.
  • davidka003
    Én már megszoktam.
    Először furcsa volt, hogy az Insert és a Print Screen egy gombon van és az F-key-el lehet váltani köztük.
  • MaSzKa

nekem 2éve Samsung SWT2000-esem van tökéletesen müködik ahogy 3 ismerősőmnek is, én ajánlottam nekik :D
  • Pheel
    Ennek is el van toszva az insert-del-stb része. A Logitech is csak szart tud már gyártani. Pedig nekem is az van, de még a meghülyülés előtti időszakból. Desktop MX.
  • overlocker
    ÉS valami driver CD vagy alami kell hozzá? vagy csak berak és enjoy? Vista d van? azon megy?
  • shrike7973
    Nekem Fightboard Advancedem van revoltectől, Owned az egész billentyüzet, odapakol rendesen de nincs háttérvilágítás:(....
  • davidka003
    Nekem egy ilyen multimédiás billentyűzetem van:

Logitech. 3 ezer Ft volt 2 éve.
  • overlocker
    A G11 komptibilis a Razer Krait egeremmel. MEra Zboardom azé attam el mert a Zboard szoftverét Kiütötte az egeremé. Ezé nm meem azt mgvenni szted ? elfél egyms mellett a 2?
  • Cat 02 #504
    mire jó egy ilyen bill ?
    nekem sima logitech billem van de jó mindenre
  • shrike7973
    Hányinger..
    Logitech G11et csekkold
  • overlocker
    Mit gondoltok a Razer Reclusarol? alanta kép! Monjatok vlmai véleményt.
  • desigo
    kéne 38 euróért :)
  • overlocker
  • Thanatos
    csak? :P szinte ingyen van... :P
  • MaSzKa

csak 380Euro

• MaSzKa
    Art. Lebedev dizájnstúdiónál Samsung támogatással mikrot is terveztek már nekik

• Mike at home
    képt!
  • overlocker
    De amugy sztetek a Reclusa jo bill? 13500ft ért tudnám venni. Nekem tecik meg raze egreme van. Mit gondoltok??