1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
érdekes egy Orosz koncepció :D
láttam képet hogy játékban olyat ír ki, h RUN, meg FIRE.. nagyon aranyos -
ez is Samsung Támogatás alatt született :-)
kár hogy nincs ráírva a Samsung
amúgy az a cég díjnyertes Samsung mikrot tervezett kb 3éve -
amúgy max csak annyi lesz furcsa h a CTRL meg egyéb lenti billenytűket kényelmetlenebb lenyomni , mert laposak.. elsőre nem biztos h eltalálod, de ahamar meg lehet szokni.. egy laptop bill-nél viszont sokkal jobb.. mindenképpen próbáld ki, ez viszont tényleg nagyon jó ötlet..
Optimus Maximus
ezt gondolom ismeritek.. egyszer kipróbálnám... -
Steel 6G, ha egyszer pénzt szánok billentyűzetre, tuti ez lesz. -
samsung pleomax-ból van ilyen -
Cat 02 #569 megszokás kérdése
laptop billenytűk meg nagyon össze vannak sűrítve -
moon21 #568 ok, köszi a választ :)
akkor az lesz, hogy elmegyek a Media Markt-ba és kipróbálok néhány slimet, hogy mienek is élőben ;) -
szerintem ez hülyeség.. egyáltalán nem olyan mint egy laptop bill..
szerintem azok sokkal jobban vannak süllyesztve..amúgy miért lenne roszabb fps-hez?
nekm már 1,5 éve ez van és tök megszoktam.. szerintem semmivel nem rosszabb... gyorsabb és könyebb lenyomni egy billentyűt.. szvsz -
moon21 #566 igen, néztem énis, de nem sokat látni belőle :|
de egyébként a slimek laptop-billentyűhöz hasonlóak, nem??
és a slim játékhoz nem annyira jó? -
sehogy nem tudtam rájönni, miért nem szereti az alaplapom(msi kn9 neo) a genius ps/2 billentyűmet :/ úgy látszik váltanom kell usb-s bill.-re :/
ergonomikus billentyűzetek nem kényelmetlenek játék közben? 10 ujjas íráshoz sztem egész jók, de játékhoz nemtom mennyire előnyös, hogy ketté van osztva a bill. -
Cat 02 #564 nézdd meg
bár lehet nem lehet kivenni a képről -
moon21 #563 a slim-ek, például a Genius Slimstar 310 olyan lapos mint a laptop-billentyűzetek? mert én laptoppal nagyon nem tudok gépelni :P -
Cat 02 #562 de azok elég kényelmetlenek lehetnek :S
fps re pl, meg amúgyis -
Fujitsu Siemensnek van egy budget slim billentyűje. Metro-ban nyomkodtam elég korrekt :D -
Ez nem is hülyeség
-
Cat 02 #559 szerintem menj el egy nagyáruházba pl media markt és ott próbálgasd ki amik vannak -
Tudna nekem valaki ajánlani olyan billentyűzetet amin nincsenek extra gombok fölösleges digitális kijelző és halk amikor használom (mármint iráskor ha nyomom a billentyűket) ???
Mert ami most van az hangos :( -
hasonlít, igen de mintha Windows-os gomb lenne rajta..
nem ismertek más hófehér billentyűzetet? -
Hi!
Igazából nem is tudom, melyik topikba írjam a problémám, de a bill.-el van gondom, szal ide írok most:)
Új alaplapot vettem, és a billentyűm nem működik vele. Másik géppel működik ez a bill. Egy régebbi billentyűvel írok most, szóval a ps/2 csatlakozás működik az alaplapon. Biosban kellene valamit állítanom, hogy működjön a bill.? :S -
apple billentyűzethez hasonló
infó
-
az új G15 Logitech nem rosssz -
egyik ismerősöm érdekelné melyik billentyűzet lehet ez? esetleg egy hasonlót..
meg tudnátok mondani? (természetesen a laptop és a kocka között)
-
jól döntöttél :) -
Nah végül vettem egy G11-et eszméletlen sztem kurva joo!!!
egyetlen hátrány hogy angol de 10 perc alatt mgszoktam -
Végül a kövi lett: Razer Krait maradt és mellé beraktam egy Logitech EX-110 billt egerét me a szekrénybe:D -
Lehet hogy ez a fihtboard advanced lesz mert az elég olcso és kicsi (49cm) -
Sajna csak drága van.....
20ezer alatt nincs.... -
Szerintem ez néz ki a legjobban. -
Cat 02 #546 :S -
Ugy néz ki Razer Tarantula billt vesezk ha minden igaz.
-
Cat 02 #544 minek világítás ? ott a monitor :D -
shrike7973-nak van olyan:
"Nekem Fightboard Advancedem van revoltectől, Owned az egész billentyüzet, odapakol rendesen de nincs háttérvilágítás:(...." -
Használ valaki Revoltec Fightboard advancedet?ezt?
véleményetek? -
Első csúny.
Második szerintem egész jó. -
szerintem mindkettő túl sok helyet foglal -
Cat 02 #539 sztem első is csunya ...
túl sok helyet foglal feleslegesen -
Ez kérdés? Az első még egész normálisan néz ki, a második meg olyan, mintha valami elcseszett űrhajóból guberálták volna. ;-) -
vagy
-
Bár a G11 is jonak tünik monjuk a szoftver nehogy ütközön de sztem nem fog akkor sztetek melik leyen? G1 vagy Reclusa?? -
Ugyis razer egerem van igy legalább tui nem fogja kiütn a szoftere:-D
vagy