986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
Microcosmos #666 hehe -
hát ez a topic olyan mint racoon city -
jah csak lehet verpistike nem tudja berakni a fejet, mert nem muszeresz, es akkor ugyanugy lehuzza a teknison ot 10Ere a csinaltatasert...
-
tico999 #663 Hehe én 8.000 vettem fejet külföldrül, Nem kell ám mindig a magyar kereskedökhöz szaladgálni amikor itt a net. Csak kell hozzá egy fullos VISA v. MasterCard, azt még postaköltséggel is min 2-3000 Ft- al olcsobb mint itthon ha többet veszel akár 5000-10000Ft-al is olcsobb aztán te is árulhatod az alkatrészt 20000-ért amit 10.000-ért vettél:D. -
Gazdag? A konzolos csak egy csóró köcsög, jegyezd meg. -
Most már a PS3 emun kéne ám gondolkodni. -
Mi a helyzet, meggazdagodtunk má ??? -
peraze használtan, gondolom a 30as széria, agyonhasználva a fej, ilyet azé ... khmm... inkább vegyél egy újat, vagy olyantól aki tuti vigyázott a fejre, mert tudod a PS2 legnagyobb gyengesége a fej, és a csere is legalább 20E...
Szal...(bocs Sephi nem bírtam ki :P) -
ez komoly? nekem is elférne 1 -
30000 Huf most egy Ps2. -
kingke #656 nem megy az idő (t) valaki tudja miért a képeken mindig ment" ha megy akkor a játék is megy".
De konkrétan miért nem megy ?
Valaki tudja a választ -
kingke #655 50 nél kapok alap ps2-es gépet, tehát annyit nem ér -
kingke #654 Nem igazán engedik, hogy töltögessek multkor is probáltam és a kapcsolat megszakadt, stb. -
kingke #653 FFx platinum van amugy meg emulátorok pluginok meg biosz meg miegy más a programok vegyítésével már eléggé szép eredményt ért el -
Annak úgy nincs semmi hangulata. =)) -
DC++-on találsz biost!Spch 10000,és Spch 39001.De játszani evvel nem fogsz,esetleg képeket nézegetni...De arra van sok jó progi! -
Igen. Azért, ami nem is működik... -
rrroka #649 Mer az minimum 30 rugó, gondolom ennél kevesebb zsét adna :))) -
> Müködöképes bioszért valami Zsét, vagy valamit megbeszélés tárgya
Vaz'! Mér' nem veszel inkább egy agyonhaszált PS2-t, FFX Platinum-al és akkor...
...áh, mindegy! -
rrroka #647 Hát ha itt visszaolvastál volna akkor tudnád, hogy ilyen müködő nem nagyon van...
Ami neked ment az mit tudott?
az a 200 mega cucc nemtom mi lehetett, merugye a PS2 játékok DVDsek... -
kingke #646 Hello mindenkinek.
Tudom, hogy unalmas lessz olvasni, de nekem is szükségem van müködöképes emura vagy inkább (((ps2-es bioszra!!!))) és (ps2 dvd pluginra).
.
Régebben volt ps2-es bioszom meg minden 200 megányi ps2-es cumo, de a winyoval problémák lettek .
és badszektoros lett minden oda. 

.
(Itt már ment pár játék 1-26 fps között)
A probléma a következő elinditom a ps2 emut és az eredeti FFx-et és fekete képernyö(Ez talán a biosz ps1 nél ilyen problémáim voltak), és nem megy az idő( a t) ezen kivül minden klaffol pl megy a frame stb.
Kérlek segítsetek!!!
Müködöképes bioszért valami Zsét, vagy valamit megbeszélés tárgya (p#2 g#p) -
rrroka #645 emuhoz meg az amiga.supergamez.hu -t :)))
Nem mintha most kéne nekem hirtelen egy amiga. emmnyit kérnek egyért?
-
Nem nehéz... www.amiga.hu -> apróhirdetések
progikra pedig ajánlom az Amiga klubbot, iszonyat sok jó arc dude meg programok... És -sajnos idő hiányában nagyritkán- még velem is találkozhatsz élőben... :) -
rrroka #643 csak amigát és rá progikat nehéz szerzni, míg emut meg romokat könnyű :) -
Nem letezik meg mukodod Ps2 emulator. -
Ha van valami, amivel abszolút nem érdemes manapság foglalkozni, akkor az a PS2emu. Még az Amiga emulátorok sem igazán hozzák vissza az Amigás feelinget, mert emulátoron egyszerűen nem ugyanaz. -
Na ja, de ennél tovább nem is megy... :) -
rrroka #639 hu állóképnél 19 fps, az télleg nagyon szakít :))) gondolod egy aeonmegidézésénél ugyanezt produkálja? :)))
robogó: eddig nincsen működő ps2 emu. psxhez van több is epsx pl jópofa. -
Tudna valaki segíteni,hogy honnan tudnák Ps2 Emulátort szerezni?Hogyha van.Mert letöltöttem számítógépre egy Ps2 játékot és számítógépen akarok azzal játszani,mert nincs Ps2-öm.Előre is kösz 
-
Amugy nálam 8 fps a max...2000xp-vel,A gép biosában... utána 3-5 fps. -
Jinchuu #636 Na akkor már ez is valami! :) -
Jön a video,aztán crash... -
Jinchuu #634 Játékból is van esetleg kép, vagy még mindig ilyen menüképek vannak csak? -
csak, hogy lássátok opengl api alatt nem 2-3 fps HANEM 20! FPS...
ja és egy ismeretlen játék :D
-
senki nincs aki mind2t szereti ? vannak azért remélem
-
Most hogy mondod az enyem is hangos de en nem is vettem eszre :))) -
Enyém alig hangosabb mint a PS2 felette...Mé' mondja mindenki,hogy hangos a pc?
-
A fenet... nekem AMD 1600 XP+ , 512 ddram , Gf Ti200 (128ddram) es K7Lite alapallap minden megy csodalatosan. Nem is kell jobb gep egyenlore. Minden megy rajta ... ha nem is a legjobb minosegben. Es igaz ami igaz nincs olyan Pc-es jatek amit bannek hogy nem megy rajta mert az mind kijott Ps2-re is szal egyaltalan nem zavar. -
bocs majdnem egy éve, mind1...
-
Én ennél sokkal többet dobáltam már bele a PCmbe(mielött flém lenne nem apuci vette...) Majdnem fél éve döbbentem rá, mikor beledobtam a 9700pro-t a gépbe, hogy mekkora LOL vagyok, komolyan...
Eccerüen nincs értelme, most azé' elmondhatom, hogy pfúúú a Fórkráj verihájön nem szaggat... NAÉÉÉS??? Tök ovi, nem?
Komolyan én már Pc-re nem fogok költeni, inkább költök Console exxxessszorira mint erre a sza*rra...
aaaah. köszike kiadtam magamból...