986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
DRAGON BALL BUDOKAI 3
----------------------
Beállítások: egyenlőre TITOK , sry
-
VAN működő!!!! -
joe1980 #704 Jó lenne egyébként,ha létezne egy müködö Ps2 emulátor. -
Nem neki indult el.....Itt a forras... -
vg #702 Gratula... Jó ez a topic, a "Nóbeldíjas (hosszu ó)" címmel együtt...
-
Derapo #701 Nem kamu ez.Van ami elindul rajta rendesen és nem lassú!!!
Ez engem is meglep de így van. -
joe1980 #700 Miböl gondolod,hogy ez kamu.Elmondod nekem? -
vg #699 Sehogye, kamu. -
joe1980 #698 Figyu ,hogy indult el ez neked? -
már csak arra lennék kiváncsi, hogy hányszázezer ft-os konfigon sikerült elindítanod? :DD -
abonyitomz #696 PCSX 2 ....
-
kingke #695 Emberek le akarom szedni a ps2-es platformomrol a biosz+..., mit csináljak?
Vettem usb/usb kábelt, megse nyikkan, illetve ha még is, olyangyors, hogy nem látok semmit, és nincs usb-re csatlakoztatott eszköz bedugásnál.
Igy nem tudom megadni a proginak, hogy honnan szedje le, tehát ha valaki leszedett már az igazán elmondhatná nekem.
--
És van rajta s400 és a gépen pedig usb, ezzel, meg az a gond, hogy a winxp nem talál hozzá progit. -
EMULÁTOROK!!! -
igen :D -
igen? -
Huh nosztalgia!!! DE jo is vokt akkor...Imadtam! -
utolso mondatomat is olvasd el. -
nekem egy dolog miatt kene emu(amugy van vasam de elmagyarazom)... ehhh psxen is a reziket most pcn emuval tolom vegig, ps2 joyyal(atalikto rulez, rezges,analogok mennek f@szantosan)!!!! ugyanis a rohadt nagy elonye a statek toltese/mentese, igy tulajdonkeppen 0! igazi szalagos(ink ribbon vagod?) saveel vegig lehet tolni a gamet!!! (ehh kis csiiit, de szerintem ennyi belefer) illetve a grafikai javitas... nah... ;) -
azert nincs ps2 emulator, mert nincs ertelme. aki jatszani akar ps2 gamekkel az egyszeruen megveszi a konzolt. 39e huf vagy 2-3fps egy athlon 64 4000+on? jobb helyeken ez nem kerdes. akinek kell emulator pedig (fejlesztoknek) azoknak regen van. ami ps2 emulator van most (pcsx2) azt hobbibol fejleszti nehany srac. (olyan is, amilyen). egyetlen csoportnak kell ps2 emulator, akik egyszeruen nem akarnak penzt kiadni a konzolra, nekik meg nem fognak fejleszteni. ez persze kifejezetten a jelenre vonatkozik, 2-3 ev mulva fasza lesz egy ps2 emu, egyreszt mert normalisan fog futni akar feljavitott grafikaval is, masreszt meg akkor a mostani jatekok mar "nosztalgia" kategoriaba fognak esni, mint ma a psx jatekok, altalaban nem lesz meg maga a hardware mar a legtobbnek de a jobb jatekokkal tovabbra is szeretnenek neha jatszani. -
Na van mar PS2 emulator, amit ha letoltok, s berakom a GT4et megy is?:DDDDDDDDDDDD
Alom alom, alom...:D -
Akey #686 PCSX2 0.8 megjelenés!
http://www.exdee3.hu/layout/emu/?ident=00116
http://www.exdee3.hu/layout/emu/?ident=00119 -
Stex #685 15ért lehet venni egy komplett DC-t, joyokkal és memo kártyával, annyiben van mint egy új PS2-ex játék:) Már csak a Shenmukért érdemes beruházni rá. -
fel eve meg eleg jol ment az sc chankast-al parkep -
Hi!
DC-nek még mindig nincsen működő emuja? Hogyha a psx EPSXE-vel 700mhz-s gépen tökéletesen ment, akkor elméletileg a mostani 2500mhz-s gépen mehetne a dc emulátor. Ugy jatszanék ilyenekkel: echo, shenmue, soul calibur, sonic -
A dreamcast emu (chankast) ami muxik az is félbe lett hagyva, + a fele játék nem müxik, + alapvető grafikai hiányosságok, 10x akkora gép kell neki ( a DCben 300MHz volt, 3Ghz -el elérheted a 60 fps, de akorse dinamikusan, egyszóval nem folyik a frém mint konzolon
) De az a legjobb még. PS-re ne is nagyon számítsatok 2-3 évig. Addigra bejön a Ps3 és akkor meg azért fog csorogni a nyálatok.
-
Az az eddig legjobban működő emu...
D3d-s cuccal mármá 5 fps-t is ki lehet csikarni abból az egy két játékból ami elindul rajta és a főmenün is túljut...:))))
Ps2 emu jólműködő niccs,és jódarabig nem is lesz kár a nyavalygásért....20-25ezerért már lehet kapni használt ps2-t vegyetek... -
Akkor ez egy egész jó emu lehet
-
Azért idézek belőle: "First of all pcsx2 don't run Ps2 games yet!" -
Megvan nekem is. Sikerült elindítani vele valamit? -
Persze. Idézzek a readme-ből? -
Találtam egy emut. Néztétek már? PCSX2 0.7 -
Ez aztán egy befutott oldal!...
Inkább Ngemu.com :)Ott még regelni sem kell! -
Microcosmos #674 Ha van ps2 emu itt megtaláljátok! Regeljetek ,mert csak akkor léphettek be a letöltésekhez. (ingyenes) http://www.nidocom.hu/~emudelirium/forum/ -
köszi már néztem -
Ha benézel a GTA: San Andreas PC topikba és kicsikét visszaolvasol akkor belinkeltem, és egy írást is ami hozzá volt.. -
És azt irják rólla, hogy működik? Jó lenné már 1 olyan, nem? -
Nem tom. Torrent-en találtam de most reparálják az oldalt. Amúgy itt van. De szerintem még megkeresheted, mert az írják, hogy keresni tudsz... -
és mi lenne az? működik? -
Én találtam egy új emulátort. -
Hellótok! Nem tudjátok hogyan lehet ps2-n SNESS-es emulátorokat elindítani, tudtommal lehet ilyesmit csinálni(javítsatok ki,ha tévedek). Szóval milyen dolgokat kell, ahhoz, hogy ellehessen indítani? Előre köszszépen