Nóbeldíjat a PS2 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor már ez is valami! 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

barret
Jön a video,aztán crash...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Játékból is van esetleg kép, vagy még mindig ilyen menüképek vannak csak?

Kandurex
csak, hogy lássátok opengl api alatt nem 2-3 fps HANEM 20! FPS...

ja és egy ismeretlen játék 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ReTeK
senki nincs aki mind2t szereti ? vannak azért remélem

Sephi
Most hogy mondod az enyem is hangos de en nem is vettem eszre 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
Enyém alig hangosabb mint a PS2 felette...Mé' mondja mindenki,hogy hangos a pc?

Sephi
A fenet... nekem AMD 1600 XP+ , 512 ddram , Gf Ti200 (128ddram) es K7Lite alapallap minden megy csodalatosan. Nem is kell jobb gep egyenlore. Minden megy rajta ... ha nem is a legjobb minosegben. Es igaz ami igaz nincs olyan Pc-es jatek amit bannek hogy nem megy rajta mert az mind kijott Ps2-re is szal egyaltalan nem zavar.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
bocs majdnem egy éve, mind1...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Én ennél sokkal többet dobáltam már bele a PCmbe(mielött flém lenne nem apuci vette...) Majdnem fél éve döbbentem rá, mikor beledobtam a 9700pro-t a gépbe, hogy mekkora LOL vagyok, komolyan...
Eccerüen nincs értelme, most azé' elmondhatom, hogy pfúúú a Fórkráj verihájön nem szaggat... NAÉÉÉS??? Tök ovi, nem?
Komolyan én már Pc-re nem fogok költeni, inkább költök Console exxxessszorira mint erre a sza*rra...
aaaah. köszike kiadtam magamból...

Lammer
Jujj ez fáááj :]
Az igazság fáj általában... :]

Szerintem nem lesz belõle semmi.

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

aabyssx
Köszönöm!

...

Megnyugodtam.

...

...

...

...

...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Megértelek...

aabyssx
Ezen a ~kidobott~ 170e Ft-on vehetnék egy X-et és GC-t az összes olyan játékával, ami érdekel.
Szóval most nem vagyok olyan hangulatban.

Mindjárt bele rúgok ebbe is, amin most írom ezt. >😞

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"Én most gyûlölök mindenkit, aki egy kicsit is pozitívan áll hozzá a pécéhez"

Na, azért gyûlölni nem kell!

UNREG
"az összeset (PS2 exkluzívakat is) kiadnák rá akkor nem kéne konzolt venni."

De, akkor is vennének az emberek konzolt. Tudod, az a fíling utolérhetetlen, amikor egy nagyképernyõs tv elött egy kényelmes fotelben hátradölve kontrollerrel nyomod, fél percel azután, hogy betetted a lemezt.

aabyssx
Én most gyûlölök mindenkit, aki egy kicsit is pozitívan áll hozzá a pécéhez, ugyanis nemrég számoltam össze, hogy az új (nagyon közepes kategóriájú) gépem mennyibe kerül (mivel a régiek elpukkantak). És ez a kiadás nekem annyira nem hiányzik (és muszáj mer' munkára meg kell)! >😞

Szóval nálam ennek a zúgó bádogdoboznak most semmilyen elõnye sincs. 😞

www.youtube.com/aabyssx

zippofcy
PS2 elõnye a PCvel szemben: sok olyan játék van rá ami PCre nincs, nem kell installálni a játékokat, fix hardwer miatt a frame/sec és egyebek normálisan vannak optimalizálva. Az irányítás is jobb, mivel az analóg / digitális kontroller is adott. Általában sokkal többen és több ideig írhatják a játékokat (sokkal több eladott példány - magasabb bevétel), és a több beleölt munka miatt azok jobbak is lesznek.
PC elõnye a konzolokkal szemben: HA normálisan meg van írva a játék (minimum 1024x768as textúrák, jó optimalizálás a magas frame/sec érdekében) akkor 1024x768as felbontásban antialiasinggel SOKKAL szebb, élesebb kép mint konzolokon. Erre példa pl. a Prince of Persia - Sands of Time. A szar kódra meg mondjuk a Tomb Raider - Angel of Darkness ami a fenti beállításokkal nálam akadozott. (Persze lehet csak nem volt feltörve, mert a CDn nem volt külön exe )
Következtetés: HA PCre megírnák normálisan a játékokat (elég gyorsra meg olyanra hogy ne kelljen installálni csak a kimentést meg egy kis cache-t írjon a vinyóra) és az összeset (PS2 exkluzívakat is) kiadnák rá akkor nem kéne konzolt venni.
Vagy HA a következõ generációs konzoloknak lesz majd VGA kimenetük és bírják majd az 1024x768at antialiasinggel állandó 40-50 frame/sec mellett akkor nem kell majd PCt venni (vagyis fejleszteni mert netezésre/letöltésre stb. már úgyis mindenkinek van )
Addig meg akinek van rá pénze vegyen mindkettõt, aki meg csóró az sírjon csak hogy milyen szar az ami neki nincs

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

UNREG
Hát igen, elég visszanézni, hogy hány pc-s van, aki régebben a konzolok ellen harcolt, most egy konzol elégedett tulajdonosa.

aabyssx
BTW szerencsére azér' már nincs ez teljesen így. De 1-2 éve még nem voltak nálunk ennyire általánosak ezek a konzolok. Most már azér' a legtöbb magyar pécés felfogja a létezésüket és mivel az áruk sem olyan riasztó, még talán közelebb is tudnak kerülni és így nem kell állandó önigazolásokkal lökni a hülyeséget.

😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem irigykednek, mer' a péesskettõnek gagyik a textúrái és már amúgy is 4 éves és a játékok is primitívek, buta embereknek és ovodásoknak valók és a kontroller is használhatatlan, de mikor (egy röpke pletyka hallatán) remény van egy emulátorra, akkor azonnal töltik le a CD ISO-kat csak hogy végre játszhassanak a nem is igazi RPG fájnöl fentezivel.

www.youtube.com/aabyssx

duc
Nem, a lényeg, hogy elmodhatják megy a gépen a ps2 játék, utána meg jön a fikatenger, milyen szarok ezek a hat-hétéves játékok.. 😊)))
Nekem nem kell emulátor, nemnem.
De most akkor irigykednek a PCsek a PS2 játékokra vagy sem...? 😊)))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
Sok hû-hó...
...de miért is?

Két év múlva a csúcspécémen (szokásos áron) 90%-os emulátoron játszhatok(?) az addigra játékáron beszerezhetõ péesskettõvel.

www.youtube.com/aabyssx

tomy8614
"Biost már szépen futtatja 2-3 fps-sel"

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

tomy8614
bizakodjatok 😊))

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Nem, dehogy. Inkább arra, hogy ez ilyen emu-betegség! Pl. az írásoknál fekete csikok vannak a karakterek után, rajta. Tipikus emus hiba! 😄

UNREG
Na, hol tart a dolog? 😊)

arra célzol, hogy photoshop? áááá..! 😊))

Mondjuk azért ez is egy kicsit érdekesen néz ki! 😄

Oksa ez egy nyitóképernyõ, de a játékok mennek-e? 😊)))

barret

aabyssx
...

...

...

...szegények!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Fõleg az ilyenek.

LOL

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
LOL - Ez a topik nagyon jó.

www.youtube.com/aabyssx

barret
Ahogy mondod! Dc emu már van,és lehet vele játszani!A neve: Chankast.Néhány game teljesen játszható,pl Ikaruga. Ps2 emu is megy,0.6-os verzió.De az fps még katasztrófális...Biost már szépen futtatja 2-3 fps-sel,és egy-két játék már túl jut a menün is! Bizakodjunk!

Azé van a pumpátokon a turbo gomb, hogy le tudjátok lassítani, ha már úgy szórja az ablaxokat a winfos, hogy ihaj, tudod ahogy szokta....

Other bands play, MANOWAR kill !!!

Sir Quno Jedi
Az tény, hogy csakis a TV elõtt lehet csak igazán nagyokat élvezni !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Adi
De ha az a nagy ps2 emu ami ott van a #584 hozzásszolásba képen akkor egészségére.
Amúgy is ha lenne akkor sincs meg az az élmény amit ott tudsz élvezni a tv elött..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Most akkor mi van?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Azzér kérdezem, mert egy barátomnak az ismerõse azt mondta, hogy õ a gépén otthon nyomja a ps2 gameket.
Szerintem kamu.

Adi
Szóval akkor nem létezik ps2 emu?

barret
ez a jelenlegi legjobb ps2 emu.(kisérleti).

Adi
Vkinek megy amúgy vmi ps2 emu?
Vki megdobna engem egy emuval ami megy is?

Adi
Mi ez a szar????
HA-HA ilyen képe?

barret
mindezt 4 fps mellett...

barret
no comment...

Neme.
Wáow! Már adom is el a PS2-met, és tõttöm le az emut.. :]]

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

hen-tes
ps2emu.efx2.com
van konkurencia

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/