986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
Jujj ez fáááj :]
Az igazság fáj általában... :]
-
Dante2 #625 Szerintem nem lesz belőle semmi. -
Köszönöm!
...
Megnyugodtam.
...
...
...
...
...
[elolvasom megint az előző hozzászólásomat]
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!
-
Megértelek... -
Ezen a ~kidobott~ 170e Ft-on vehetnék egy X-et és GC-t az összes olyan játékával, ami érdekel.
Szóval most nem vagyok olyan hangulatban.
Mindjárt bele rúgok ebbe is, amin most írom ezt. >:( -
"Én most gyűlölök mindenkit, aki egy kicsit is pozitívan áll hozzá a pécéhez"
Na, azért gyűlölni nem kell!
-
"az összeset (PS2 exkluzívakat is) kiadnák rá akkor nem kéne konzolt venni."
De, akkor is vennének az emberek konzolt. Tudod, az a fíling utolérhetetlen, amikor egy nagyképernyős tv elött egy kényelmes fotelben hátradölve kontrollerrel nyomod, fél percel azután, hogy betetted a lemezt.
-
Én most gyűlölök mindenkit, aki egy kicsit is pozitívan áll hozzá a pécéhez, ugyanis nemrég számoltam össze, hogy az új (nagyon közepes kategóriájú) gépem mennyibe kerül (mivel a régiek elpukkantak). És ez a kiadás nekem annyira nem hiányzik (és muszáj mer' munkára meg kell)! >:(
Szóval nálam ennek a zúgó bádogdoboznak most semmilyen előnye sincs. :( -
PS2 előnye a PCvel szemben: sok olyan játék van rá ami PCre nincs, nem kell installálni a játékokat, fix hardwer miatt a frame/sec és egyebek normálisan vannak optimalizálva. Az irányítás is jobb, mivel az analóg / digitális kontroller is adott. Általában sokkal többen és több ideig írhatják a játékokat (sokkal több eladott példány - magasabb bevétel), és a több beleölt munka miatt azok jobbak is lesznek.
PC előnye a konzolokkal szemben: HA normálisan meg van írva a játék (minimum 1024x768as textúrák, jó optimalizálás a magas frame/sec érdekében) akkor 1024x768as felbontásban antialiasinggel SOKKAL szebb, élesebb kép mint konzolokon. Erre példa pl. a Prince of Persia - Sands of Time. A szar kódra meg mondjuk a Tomb Raider - Angel of Darkness ami a fenti beállításokkal nálam akadozott. (Persze lehet csak nem volt feltörve, mert a CDn nem volt külön exe
)
Következtetés: HA PCre megírnák normálisan a játékokat (elég gyorsra meg olyanra hogy ne kelljen installálni csak a kimentést meg egy kis cache-t írjon a vinyóra) és az összeset (PS2 exkluzívakat is) kiadnák rá akkor nem kéne konzolt venni.
Vagy HA a következő generációs konzoloknak lesz majd VGA kimenetük és bírják majd az 1024x768at antialiasinggel állandó 40-50 frame/sec mellett akkor nem kell majd PCt venni (vagyis fejleszteni mert netezésre/letöltésre stb. már úgyis mindenkinek van
)
Addig meg akinek van rá pénze vegyen mindkettőt, aki meg csóró az sírjon csak hogy milyen szar az ami neki nincs
-
Hát igen, elég visszanézni, hogy hány pc-s van, aki régebben a konzolok ellen harcolt, most egy konzol elégedett tulajdonosa. -
BTW szerencsére azér' már nincs ez teljesen így. De 1-2 éve még nem voltak nálunk ennyire általánosak ezek a konzolok. Most már azér' a legtöbb magyar pécés felfogja a létezésüket és mivel az áruk sem olyan riasztó, még talán közelebb is tudnak kerülni és így nem kell állandó önigazolásokkal lökni a hülyeséget.
:) -
Nem irigykednek, mer' a péesskettőnek gagyik a textúrái és már amúgy is 4 éves és a játékok is primitívek, buta embereknek és ovodásoknak valók és a kontroller is használhatatlan, de mikor (egy röpke pletyka hallatán) remény van egy emulátorra, akkor azonnal töltik le a CD ISO-kat csak hogy végre játszhassanak a nem is igazi RPG fájnöl fentezivel. -
Nem, a lényeg, hogy elmodhatják megy a gépen a ps2 játék, utána meg jön a fikatenger, milyen szarok ezek a hat-hétéves játékok.. :)))) -
rrroka #613 Nekem nem kell emulátor, nemnem.
De most akkor irigykednek a PCsek a PS2 játékokra vagy sem...? :)))) -
Sok hű-hó...
...de miért is?
Két év múlva a csúcspécémen (szokásos áron) 90%-os emulátoron játszhatok(?) az addigra játékáron beszerezhető péesskettővel. -
"Biost már szépen futtatja 2-3 fps-sel" 

-
bizakodjatok :))) -
Jinchuu #609 Nem, dehogy. Inkább arra, hogy ez ilyen emu-betegség! Pl. az írásoknál fekete csikok vannak a karakterek után, rajta. Tipikus emus hiba! :D -
Na, hol tart a dolog? :)) -
rrroka #607 arra célzol, hogy photoshop? áááá..! :))) -
Jinchuu #606 Mondjuk azért ez is egy kicsit érdekesen néz ki! :D -
rrroka #605 Oksa ez egy nyitóképernyő, de a játékok mennek-e? :)))) -

-
...
...
...
...szegények!
-
Főleg az ilyenek.
LOL -
LOL - Ez a topik nagyon jó. -
Ahogy mondod! Dc emu már van,és lehet vele játszani!A neve: Chankast.Néhány game teljesen játszható,pl Ikaruga. Ps2 emu is megy,0.6-os verzió.De az fps még katasztrófális...Biost már szépen futtatja 2-3 fps-sel,és egy-két játék már túl jut a menün is! Bizakodjunk!
-
Mave... #597 Azé van a pumpátokon a turbo gomb, hogy le tudjátok lassítani, ha már úgy szórja az ablaxokat a winfos, hogy ihaj, tudod ahogy szokta.... -
Az tény, hogy csakis a TV előtt lehet csak igazán nagyokat élvezni ! -
De ha az a nagy ps2 emu ami ott van a #584 hozzásszolásba képen akkor egészségére.
Amúgy is ha lenne akkor sincs meg az az élmény amit ott tudsz élvezni a tv elött.. -
Most akkor mi van?:) -
Azzér kérdezem, mert egy barátomnak az ismerőse azt mondta, hogy ő a gépén otthon nyomja a ps2 gameket.
Szerintem kamu. -
Szóval akkor nem létezik ps2 emu? -
ez a jelenlegi legjobb ps2 emu.(kisérleti).
-
Vkinek megy amúgy vmi ps2 emu?
Vki megdobna engem egy emuval ami megy is? -
Mi ez a szar????
HA-HA ilyen képe? -
mindezt 4 fps mellett... -
no comment...
-
Wáow! Már adom is el a PS2-met, és tőttöm le az emut.. :]] -
ps2emu.efx2.com
van konkurencia