986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
ingame 19-26 FPS skálán ingadozik -
jo, oké, elhisszük h. van oylan PS2emu, ami mutatja a menüt+0,5fps-el megy rajt a gém(tehat egyaltalan nem jatszhato+elvezhetö...) de mint irtuk; hiaba mutogatsz menüket; egy jatek nem menükböl all, kiveve a kartyas RPG-k; vazz! :-P Vagy keress egy ASCII RPG-t PS2-re; az megy! LOL! (nem mintha lenne... :-P)
Szoval igazan nem tud itt senki semmit kezdeni azzal, h. van 1 jatszhatatlan PS2-emu-szerüseg; amin elindul 1 gém 1 fps-el; és még a menüt is látni (amit igazan nem nagy kunszt kivágni az emunak 60 fps-en, mivel egy allokeprol van szo) ... -
Pár menüs kép a teljesség végett:
-
DB Budokai Tenkaichi _INGAME SCREENSHOT_ , több ingame képért EMUlálj és JÁTSZ!
ui.: Néha beugrik egykis zene/hang is recsegve , zúgva
-
ja , db tenkaichi , mindjá felpakolom szép SG fórumos háttérrel -
jo, viszont egyelöre ot tartassz kb. mint én... 1-2 honlapon rá lehet akadni kivagott gém- FMW-kre; letöltöm oszt megnézem... gémeket nézni amik 1-2fps-el mennek; meg kinszenvedes... :-P Jatekmenüt nezegetni meg nem nagy élmény... :-P -
loááál....esetleg mutatnál játék közbeni képet is?:D ami nem 2-3fps-el fut -
viszont működik a DB budokai tenkichi , meg pár játék
Tenkaichibe megy faszául az intro , menü , karakterválasztó , pályaválasztó , az öszes mód és azok beállításai , meg a játék is de az lassú , a menü gyors -
nem tudok photoshoppolni... -
lehet h. mindjart montazsol egy PS2-es screenshot-ot...rajzol neki windows-keretet paint-ben; és becopy-za!!! :-P -
Kezdő18 #736 Hát nem kaptunk ingém screenshotokat, lehet a gyerek nem tud annyira fotosoppolni! 
-
NormalisEmber #735 Az előző hsz-at a PS2emulátor itt!!! topikba akartam írni. Nem tudom mi van nálam de furcsa dolgokat produkál most a fórum nálam -
NormalisEmber #734 Bár már sokat emlegettem, de a ps2-höz hasonló felépítésű a saturn is. Ugyanúgy egyszerre dolgozik x+1 processzor benne, amit az emunak iszonyat nehéz követnie. Nem csoda hogy a mai napig nincs tökéletes saturn emu. A satourne bár nem rossz, de a kedvencemet, a shining force 3-at, nem tudja élvezhető minőségben emulálni. -
Ha tovább személyeskedtek, törlöm a hozzászólásaitokat és még lehetnek egyéb retorziók is! Easy! -
későbbre tartogattam , de mint látom van pár "nevetséges" egyén , de ma bedobok párat -
Dajin #731 tevagy itt a nevetséges, kamuzni nem kéne, úgyse hisz neked senki, főleg hogy nincs mire, mert eddig még semmit sem mutattál fel, csak egy-két menüt -
a te hozzászólásod nem nevetséges hanem átlagon aluli szánalom , még szerencse hogy nem ismerlek.... -
jah, meg hat (elnezve a screenshotokat... :-P); menüben produkal 50 fps-t; gémben meg max.2öt, ha elindul egyaltalan a gém... :-P -
Derapo #728 Na a működő azért még túlzás.Nekem is elindulnak a gamék,de a menü után kifagynak:-( -
...Igazad van; vegulis pont a dolgok lényege veszik el...Arrol ne is beszeljünk, h. 1 csomo PS1-es emu-s gém eseten is az emulator grafikai vagy hanghibakat(akadozo hangsav)stb.-stb. okoz... Ugyanigy lesz ez PS2 emuval is; akadozo framerate; eltünedezö szavak a menüben; feketeseg a texturak helyén stb.stb. Nagyon béta sztem még a keszülö PS2emu+izomdurva szamolasi sebesseg kell hozza... -
vg #726 Nevetséges vagy...
-
mások=máskor -
mások úgy csinálom a képet hogy az egész desktopom látszik de akkor embertelen felbontásban fogom betenni a képet -
Dajin #723 amugymeg emuval pont a konzol lényegét cseszik el,mert arról szól beülsz egyet pihenni, SZÓRAKOZNI,gond nélkül, nincs oylan hogy akad, vagy windows hibaüzenet beugrik, vagy hogy ablakba megy,és fagy. aki emut probál csinálni szét kéne rugni a seggét, a sok tudatlan ember, emun benyom pár ilyen játékot hogy devil may cry, vagy final fantasy, tekken, és pár perc mulva azt mondja hogy iylen szarokkal ő nemjáccik... tv előtt teljesen más fílingje van, pc-n én k.va életbe nem tekkeneznék, azt egy jó nagy tv előtt kell a haverokkal, de a sok kontár igy elcseszi a lényegét -
Dajin #722 gyerekek, itt semmi bizonyíték sincs mivel hogy egy in-game, játékbeli kép sincs, mivel olyat a barátunk nemtudott/nemakart csinálni mer olyan roszz volt, szal no in-game
2. szerintetek mennyi időbe telne photosoppal a tetejére huzni egy csikot, egykét réteg/effekt rá, megfelelő betűtípussal rányomni a szöveget? kb 5 perc, amiután lehuzta a tv-ről a képet -
meglesz ha sikerül beszereznem a játékot -
tévedsz...,,elismerten működő emulátor" tényleg nincs de működő van... ja és a NORMÁLIS pluginokat+biost össze kell szedni
atomerőmű se kell:
gép amin futtatom: P4 2.4 GHz | 768 DDR | ATI 9600SE 128 |a többi nem sok vizet kavar
-> kamu? ugyanmár miről beszélsz, gondolkodj egy kicsit .... lásd a képeket -
Kezdő18 #719 Gran Turismo 4-et tegyél be, de játék közbenit és ne menüset!
-
Skyline #718 Kamandusz akkor tevagy a világon az egyetlen létező ember akinél van működő ps2 emu SEHOL a neten nincs elismerten működő emulátor csakis kizárólag hébehóba ps2játékot elindítgató,erőműveken agyonszaggató,lefagyó izék....
Nem unalmas agyonkamuzni az amúgyis mókás topicot?:)
-
NormalisEmber #717 A 696#-as ff10-es képek bár látványosak fps tekintetében, de el kell hogy szomorítsak mindenkit, hogy a játék nem játszható, mert az idézéseknél lefagy, illetve kizárólag egy kimentett állás segítségével lehet egyáltalán elkezdeni(elején lefagy). -
Következik majd:
-Fight Night Streetwise
-Fifa Street 2
-Tourist Trophy
-DB Budokai Tenkaichi
-....egyéb -
direkt azért van kicsinyitve pár kilóra a kép , van képem 1280*1024be is , akkor is 20-30 FPS van -
Project Zero 3 The Tormented
---------------------
Beállítások: egyenlőre TITOK , sry
-
turho #713 Sztem ne tegyél be több (álló) képet nem azért....csak akinek lassabb netje van az nehezebben nyitja meg a topicot. -
turho #712 Igen, az a kemény feladat. C64 emulátor anno a legelső 1.5-ös P4-es gépemen loading közben 4122 %-os sebességgel futott blur effektel :DDD
Beállításai szigorúan titkosak :))
(Nem rosszból, de ingame 25-30 stabil FPS alatt bajos lenne örömteli emulációról beszélni. Én nem tudnék, nem akarnék úgy játszani) -
Nem mindig adja be a képet , nem tudom miért , itt egy másik:
-
TOM CLANCY'S GHOST RECON ADVANCED WARFIGHT
---------------------------
-
Én ismerem a titkot. Loading képernyő. -
turho #708 5 FPS álló szövegnél? Na ezek itt a bajok... -
FIGHT NIGHT ROUND 3
--------------------