Nóbeldíjat a PS2 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Jeah; annyival nincsenek elhaladva a PC-s game-ek; h. siman leemulaljanak egy PS2-es game-t+hardvert...pláne nem egy teljesen mas architekturat... :-) vazz, mindenki aki PS2 emuval akar szenvedni... Szedje elö vagy vegye meg a régi "PS2 to PC" atiratokat (jo, vannak jobbak+szarabb atiratok is; meg a PS2-es felhozatal kis hanyadat fedi le, de legalabb vannak atiratok..); oszt jatszon... (Freedom fighters, Silent Hill-ek, beyond good and evil, LOTR game-ek, stb-stb...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lammer
vedd mar eszre, hogy a felsorolt gepeknel kb 100X erosebb a ps2(plane GBA!) mit varsz? most ugy oszinten? nezd meg a ps2ot... 128bites RISC CPUVAL DOLGOZIK VAZZZ
gondolkozz mar el... -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

dinomano
kimondtad a kulcsszot...Jo lesz egyszer...de nem most; és nem is belathato idön belül... Majd 3 év mulva, de inkabb 5... addig lehet szenvedni+probalkozni; de max. annyi hatast érsz(érnél) el vele; mintha én a 633 mhz-s celeronomra; geforce2-vel megprobalnam 1024-be futtatni a DOOM3-at... :-P

Figyu.A psx emu jó.a N64 emu is jó.a gameboy advance emu is jó.akkor ez is jó lesz
egyszer?Akkor megkérdezhetném mire való?
barret
Hmm te most komolyan jatszani akarsz az emuval???? Surgosen felejtsd el....
Nem arra valo😛 Akkora gepet meg nem tudsz venni<#shakehead>

Bérbe vehet? reklámfelület...

dinomano
hmmm...lehet h. a 2D king of fighters.-ek elindulnak + talan van pár japán 2D-s lövöldözös game; ami elmegy...esetleg nagy régi 3D-s PS2 gameket proba.. (Harvest moon, dark cloud...)...de inkabb vegyel PS2-öt...

Sir Quno Jedi
Önkritika?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez egy picit rosszul esett.elindult végre az emu,akkor nem shaolinozok hanem akkor mondjatok egy játékot (játéknév) ami elindul és ugy aránylag élvezhetõ.Igazatok van persze,de majd veszek.Mást már nem tudok csinálni.
Most engem hülyének néztek?
Anubys
Pazzeg, vegyél péeskettõt, használtan már olyan 20-25 körül kapsz, egy Shaolin Monks kijön kb. 4-5e-bõl, legrosszabb esetben is 30-bõl megvan, a szókolld fejlesztés meg... Na számolj gyorsan utána.... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

dinomano
én is fejlesztek a napokban... Veszek 1 PS2-öt! :-P

Lammer
"Már nagyon gondolkodom a fejlesztésen (mármint a gépen) szeretnék shaolinozni!!!"
L0L nehogy vegyel PS2ot, meg a vegen az 1szerubb utat valasztanad... <#hehe>

barret
Sima ugy,veszel egy 10000+ amd procit,az mar elviszi jatszhato szinten a 3d-s gamekat is! Ennyi.

Na figyu sikerült elinditani,elindult a shaolin monks ,a dragonball tenkachi is.csak az a gond hogy a játékba lépéskor kiirja hogy hibát észlelt oszt kész.Már nagyon gondolkodom a fejlesztésen (mármint a gépen) szeretnék shaolinozni!!!
ki kéne már osztani az a Nóbel (pfff)-díjat 😄DDDDDDDD még jó hogy nem Nobel.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nagyon szépen köszönöm.Remélem bármikor fordulhatok hozzád segitségért.
barret
Te mindent tudsz,es nem is akarom megcafolni:igy van.

barret
😛 Sorry...

Lammer
LOAL!!!!!!44444444444444444444444444444444neeeeeeeeeeeegz

Deep a hatterben <#hehe>

meg ahogy nézem ösze viszza is darabolta a képet...menünél már sikerült azért nagyobb fps-t is elérni de normálisan futo játék nemlesz ebbõl, ha mgs2vel akarsz jáccani megkapod olcsoért vmi boltban, amugymeg ne egy 5 éves játékot emulálj, az még meszze nemhasználja ki a ps2-õt
igen, de ez csak menü, állókép, ez SEMMI, és gondolom kb eddig jutottál mert nema játékbol szurtál be képet, hanem csak egy menüt... amugy ezt a játékot átportolták már pc-re, felesleges emulálni
barret
Bocs a nagy kepert....De minden info ottvan,meg az fps ertek is!!!Jol nezd at a kepet.

Figyu a capcom fighting jam játszható rajta?
De ott a CD DVD pluginba mit állitol be,hogy mennyen DVDröl.hogy belépsz és?fényképezd már le neked hogy van beállitva a CD DVD pluginban a configurálások
lécci.
dinomano
Hmmm... 2D game-ek viszont majdnem uyganugy neznek ki mint PC-s 2D game-ek... a 2D PS2 gameken vhogy nem jön vissza a PS2-feeling sztem... :-|

barret
Ennel pontosabban? Config/configure,es ott a cdvd plugin.

barret
Sok jatek elindul,de jatszani csak 2d-s jatekokkal lehet viszonylag elvezheto modon...3d kifekteti a mai gepeket...majd 10 gigas proci felett lehet probalkozni😛

ird már le pontosan majd légyszives!Mert eddig csak (norris) imagebe probáltam ott
elindult,Most megvan a shaolin monks azt akarom megnézni PCSXEL.ha szaggat az se érdekel csak,hogy milyen.van gamepedem és beállitottam az jó,de irjon már az akinek egy játék is elindult és tudott vele játszani.kérlek titeket vagy téged hogy valaszolj\válaszoljatok
.köszönöm.
Lammer
ehhh akkor egeszsegedre...
akar szenvedni a halal... 😄 amikor karnyujtasnyira* van a ps2, nemde? 😄

(*najo amikor szoliban vagyok, akkor jol jon a ps1 emu xDDDD)

barret
megoldhato siman. Config/configure,es ott a cdvd plugin.
Nekem siman viszi a gyari dvd-t is.De nemart megnezni,hogy az adott jatek elindul,tamogatott e...Mondjuk jatszani ugysem fogsz,max elinditod a jatekot😞
Amugy nem indul el minden jatek.

hogy lehet beállitani az emulátornál (PCsx2) hogy CD-rõl v DVD rõl mennjenek a játékok?PLZ VÁLASZOLJON VKI akinek ez sikerült.PLZ
Tinman
Lammer:
Már vettünk... nekem kb. 4-5 éve van.
Ettõl függetlenül érdekel az emu (nekem még a telómon is C-64 meg ZX emu zörög).

DanielT:
1-2 game szépen szalad, de nekem ezekkel a nagyobb nevekkel nem megy az emu.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

barret
Hopp ez lemaradt😊 PS2 egy nagyképernyõs TV-n egy házimozi rendszerrel (ez még nekem is hiányzik) egy kényelmes fotelban ülve.
+ szintén érdekel, hogy miként fog mûködni egy-egy játék az analóg joyok nélkül...

barret
Ezt nemertem,kifejtened? Ezek kozul mit nem tud a pc?

Lammer
igy van, vegyetek PS2ot... GÉGÉÉÉÉÉ

DanielT
Végleges igazság: ezen sem megy. Semmin nem megy játszhatóan.
Persze, én rögtön gondoltam, de az 1. és 2. rész között ott volt a GTA London is. Tehát az elmélet mindenhogy hibás. <#vigyor2>

Papesz

Tinman
Ok én úgy értem, hogy volt GTA 1, GTA 2, GTA 3, Vice City, San Andreas.
Tehát a San Andreas-t nézném meg alatta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Javaslom, hogy a GTA 5-öt még ne próbáld meg emulálni, mert a negyedik rész is csak jövõ õsszel fog megjelenni.

Ötleteim azonban lennének: God Of War, Gran Turismo 4, Ratchet And Clank, Jak And Daxter.

Nem fog menni az emulálás, de azért csak hajrá.

Papesz

A Pcsx2-nél kérdezem
Én csak azt szeretném megkérdezni,hogy a Cd configot hogy lehet beállitani,hogy a játékok Cd esetleg Dvd-röl mennjenek.
Tinman
Na srácok akkor most adjatok meg minden támogatást mert kipróbálom. VAN PS2-õm, de végleges igazságot akarok. Telenyomom ezt a topicot screenshotokkal és végre fény derül az igazságra!

Miért mondom ezt: Mert egy jelentõsebb konfig updaten estem át (nem, nem apuka vette, már elég "öreg vagyok") és ha ezen a gépen nem megy normálisan mondjuk a Black, FF-X emu alatt, akkor valóban 100%-os tényként kijelenthetjük, hogy a topic egyelõre értelmetlen.

Konfig:
- Windows XP PRO 64 bit editon
- Intel 3.4 GHz 64 bit, HyperThreading, 2 MB L2 cache
- ATI Radeon X850XT PE (560MHZ/1200MHZ), 256 MB DDR3
- Samsung 120+160 GB mindkettõ 8 MB cache-el RAID-0-ban hajtva
- 2 x 1 GB DDR 667 MHZ RAM Dual Channel módban

Jöhetnek a beállítások az emu progihoz minden megvan!

Amikkel tesztelném: GTA 5, Black, Onimusha 4, Final Fantasy X vagy X-2, Shadow of The Colossus, Mortal Kombat: Shaolin Monks

Várom a beállításokkal kapcsolatos válasszokat.

<#lama><#banplz><#idiota>

"Csak nem ma, hanem mondjuk 1-2 év múlva."

Miért, 1-2 év alatt milyen cucc fog kijönni amitõl normális lesz az emulátor? (értsd : GT4, Black , stb. tökéletes futtatása) Amúgy érdekes a logikád, lehet emulálni, de nem most <#vigyor> Ez olyan mintha azt mondanám, hát hogy a túróba ne mennének vízzel az autók? Csak nem most, hanem X év múlva! <#nyes>

Ha ez a program mûködik honnan lehet leszedni? Fontos lenne!!!Köszi
Nos. Én nem próbáltam ezt az akármit, van PS2-m. De nem értem, hogy mire alapozzátok azt, hogy nem lehet PC-n PS2-t emulálni... Már hogy a túróba ne lehetne? Csak nem ma, hanem mondjuk 1-2 év múlva. Anno a PS1 emulálásánál is így kezdõdött. Az is igaz, hogy mire rendes PS1 emulátor készült meg a gépek elérték azt a szintet, addigra javában ott volt a PS2.
És persze elhangzott pár hozzászólás, miszerint vegyünk PS2-t! Ezzel én is egyetértek.
Az emulálás egyetlen értelme szerintem a régi konzolok és játékaik. Sajnos sosem volt SNES-em. Az emuknak köszönhetõen játszhattam az akkoriban vágyaim tárgyát képezõ játékokkal.
Szóval vegyünk PS2-t!
Ja, és ne gondolja bárki is, hogy a PC-n emulált játékok vissza tudják adni azt a hangulatot, mint a PS2 egy nagyképernyõs TV-n egy házimozi rendszerrel (ez még nekem is hiányzik) egy kényelmes fotelban ülve.
+ szintén érdekel, hogy miként fog mûködni egy-egy játék az analóg joyok nélkül...
dosban biztos nemkell feltenni, vmi rövidités lehet, vagy félre irás sztem, de probáld ki, pc-n biztos nemtucc jáccani ps2-es game-el, vagy pedig egy régi dos-os játék ezzel a cimmel, 4 színnel
VALAKI SEGÍTSEN!!!!
Ahonnan letöltöttem, a kategóriánál nem az volt,hogy Play Station 2,hanem ez: DOS volt egy másik változata,az meg PS2
akkor ez mi,hogy nem PS2,hanem dos?