Nóbeldíjat a PS2 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
gondolkozz mar el... -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
egyszer?Akkor megkérdezhetném mire való?
Nem arra valo😛 Akkora gepet meg nem tudsz venni<#shakehead>#shakehead>
Bérbe vehet? reklámfelület...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
L0L nehogy vegyel PS2ot, meg a vegen az 1szerubb utat valasztanad... <#hehe>#hehe>
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Deep a hatterben <#hehe>#hehe>
lécci.
elindult,Most megvan a shaolin monks azt akarom megnézni PCSXEL.ha szaggat az se érdekel csak,hogy milyen.van gamepedem és beállitottam az jó,de irjon már az akinek egy játék is elindult és tudott vele játszani.kérlek titeket vagy téged hogy valaszolj\válaszoljatok
.köszönöm.
akar szenvedni a halal... 😄 amikor karnyujtasnyira* van a ps2, nemde? 😄
(*najo amikor szoliban vagyok, akkor jol jon a ps1 emu xDDDD)
Nekem siman viszi a gyari dvd-t is.De nemart megnezni,hogy az adott jatek elindul,tamogatott e...Mondjuk jatszani ugysem fogsz,max elinditod a jatekot😞
Amugy nem indul el minden jatek.
Már vettünk... nekem kb. 4-5 éve van.
Ettõl függetlenül érdekel az emu (nekem még a telómon is C-64 meg ZX emu zörög).
DanielT:
1-2 game szépen szalad, de nekem ezekkel a nagyobb nevekkel nem megy az emu.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
+ szintén érdekel, hogy miként fog mûködni egy-egy játék az analóg joyok nélkül...
Papesz
Tehát a San Andreas-t nézném meg alatta.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ötleteim azonban lennének: God Of War, Gran Turismo 4, Ratchet And Clank, Jak And Daxter.
Nem fog menni az emulálás, de azért csak hajrá.
Papesz
Miért mondom ezt: Mert egy jelentõsebb konfig updaten estem át (nem, nem apuka vette, már elég "öreg vagyok") és ha ezen a gépen nem megy normálisan mondjuk a Black, FF-X emu alatt, akkor valóban 100%-os tényként kijelenthetjük, hogy a topic egyelõre értelmetlen.
Konfig:
- Windows XP PRO 64 bit editon
- Intel 3.4 GHz 64 bit, HyperThreading, 2 MB L2 cache
- ATI Radeon X850XT PE (560MHZ/1200MHZ), 256 MB DDR3
- Samsung 120+160 GB mindkettõ 8 MB cache-el RAID-0-ban hajtva
- 2 x 1 GB DDR 667 MHZ RAM Dual Channel módban
Jöhetnek a beállítások az emu progihoz minden megvan!
Amikkel tesztelném: GTA 5, Black, Onimusha 4, Final Fantasy X vagy X-2, Shadow of The Colossus, Mortal Kombat: Shaolin Monks
Várom a beállításokkal kapcsolatos válasszokat.
Miért, 1-2 év alatt milyen cucc fog kijönni amitõl normális lesz az emulátor? (értsd : GT4, Black , stb. tökéletes futtatása) Amúgy érdekes a logikád, lehet emulálni, de nem most <#vigyor>#vigyor> Ez olyan mintha azt mondanám, hát hogy a túróba ne mennének vízzel az autók? Csak nem most, hanem X év múlva! <#nyes>#nyes>
És persze elhangzott pár hozzászólás, miszerint vegyünk PS2-t! Ezzel én is egyetértek.
Az emulálás egyetlen értelme szerintem a régi konzolok és játékaik. Sajnos sosem volt SNES-em. Az emuknak köszönhetõen játszhattam az akkoriban vágyaim tárgyát képezõ játékokkal.
Szóval vegyünk PS2-t!
Ja, és ne gondolja bárki is, hogy a PC-n emulált játékok vissza tudják adni azt a hangulatot, mint a PS2 egy nagyképernyõs TV-n egy házimozi rendszerrel (ez még nekem is hiányzik) egy kényelmes fotelban ülve.
+ szintén érdekel, hogy miként fog mûködni egy-egy játék az analóg joyok nélkül...