Nóbeldíjat a PS2 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Csak bizonyos "kis" részei mûködnek 128 biten nem az egész...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja és még valami: Én torrentrõl letöltöttem egy Dragon Ball játékot: Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi: és mellette nem ps2 jelzés volt hanem ez: DOS most ezt fel lehet akko valahogy tenni gépre? Dos-ban kell feltenni?
És használtan hol lehet venni?
a legfontosabb és legkézenfekvõbb problémát nem mondtam: mivel még ma is a legtöbb háztartásban 32 bites procik lelhetõek fel, Nincs az a technikai megoldás ami egy apró progival megoldaná a 128!!! bites processzor hiányát ami ugye a ps2-ben van
hi! Összefoglalva mindent: Nem lehet pc-n emulálni ps2 gamét. Az egyetlen próbálkozás ami szót érdemel az pcsx2 is csak arra képes hogy elindítja a biost (ps2 bios) és jobb esetben egy két játékot felismer!!. Ez azt jelenti hogy 1-2 fps -sel futtatja (ez egy hangyaf*sznyit különbözik az állóképtõl😊. De az hogy az effekteket hangokat és a 3d-s extra megjelenítést is egyszerre és pontosan kihozza az szinte lehetetlen. Egy Full ps2-es játéknak a pc-s átírása lehet akár egy év is amin nem egy ember dolgozik. Pont ezért ne higgye senki hogy mind ezt egy aprócsak program realtime-ban megoldja és kiszámolja. Egy high-end pc-n lehet hogy el lehet érni egy stabilabb sebességet de mivel szerintem ilyen géppel maga az emu fejlesztõje sem rendelkezik normális plugin-t (hang, kép, controler plugin) tuti nem találsz hozzá. (egyébként a ps2 játékfejlesztõi körökben legendásan híres arról hogy milyen bonyolult a rendszere..konkrétan ps2-re való fejlesztés sem egy eccerû dolog)

Amit még mondanék: A ps2 nem nagy pénz manapság. Szerintem CSAK használtan érdemes venni. Jobb kereskedésekben az is vadonatúj csak külföldrõl hozzák be és így egy tizessel olcsób. belerakják neked a chippet ami szintén egy tizes. Magyarul a boltaban vett eredeti 44 ezres konzolt még viheted 10esért chippleni. A használtkereskedésben meg már a 40.000 ben a chip is benne van (és most a slim-rõl beszéltem amin online játszani is lehet) és ugyanúgy vadonat új sok helyen garanciát is kapsz még rá ha beszarna a gép vagy a chip. Azért érdemes módosítottg épet venni mert manapság két új eredeti játék majdnem pont annyi mint maga a konzol. És chippelt gép is képes online gaméra ha eredeti játékot raksz bele (bár az írotatt is meg lehet buherálni)

szóval emu nincs a gép 40 rugó és gondoljatok bele hogy egy 6 éves hardver amin ma is vannak olyan szemet gyönyörgödtetõ játékok amihez pc-n simán kéne egy 5szörös árú konfiguráció.

nem, nagyon nem és más sem, ha elindulna bármi is akkor az bugos lenne eléggé, meg szaggatna stb stb má le lett irva ezerszer hogy mér olvass viszza
A shaolin monks elindulna az emulátorral?
UltimateGamR
van emulátor ami viszi , csak nemtudsz vele játszani...

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

ja és kb mennyibe kerül egy teljesen új ps2???
és hol tudnám megvenni?
hy szeretném megkérdezni hogy van olyan emu ami viszi a budokai 3-at?
mert ha igen akkor nem veszek ps2-t!
de szerintem ugy is az lesz a válasz hogy nincs!!
hát akkor...........veszek ps2-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mrzed001
Kipróbáltam, szép és jó és majdnem elindult rajta a 24 😛
De legalább ment a sound pluginem 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

barret
Aki eleg intelligens,igy is megerti...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hi all nekem bios kéne a Pcsx2 0.9-hez.<#help>
dinomano
PS3 emulator letölthetö cimét is agggyáááátok máááá'! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

legÚJabb

ez olyan alapvetõ má' 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

UltimateGamR
nemtom , én a legujjabb emuval inditottam , sztem szedd le ujra a sound plugint

barret
Nekem nem fogadja el a 1.3-as sound plugint...
Talan regebbi emut kellene kiprobalnom?

UltimateGamR

Bocs hogy csak most írok.Amugy igen arról!!!
Thx.Amugy a pcsx2 1.0-ás verzió szerintem már bugmentes lessz.De az még fél év.Arra már jön a ps3-om!!!
csõ!
én is kerestem már emulátort.találtam is csak fogalmam nem volt hogy mit kell vele csinálni ezért inkább azt kérdezném hogy mennyiért lehet megcsippeltetni a ps2met??meg hol tudják megcsinálni?hol nem kókányolják össze?
Sziasztok van még egy játék ami elindult nekem.Az NBA STREET vol 2 volt ami elindult.tudtok olyan játékot mondani ami nem szaggatna?
Azért van egy kis különbség egy C64 és egy PS2 teljesítménye között <#mf2>
barret
Ha mindenki igy allna hozza,meg C64 emu sem lenne.....
Ha jatszani akarnek,vennek egy ps2-t megint.
De az emulatoroknak nem ez a lenyeguk 😄D

UltimateGamR
ja hogy az emulátoron belül a options alatt a graphics plugin ablakáról ?

UltimateGamR
milyen képet ?

Hahyjátok már azt a szerencsétlen emunak nevezett szarságot... vegyetek inkább egy ps2-t <#guluszem1>
Ultimate írta:

PCSX 0.9:
Graphics: GSDx9 0.9

Sound😛.E.Op.S. SPU2 DSound Driver 1.3
CDdvdrom:Linuappz Iso CDVD Driver 0.5
Bios: Europe v.2.00 Console

Gép:
P4 2.4 GHz
768 DDR Ram
ATI 9600 SE 128 Mb

Bocs tom hogy nem foglalkozol ezzel de a grafikai beálításról nem tudnál egy képet küldeni!!?
CSao ULtimateGMR.AZ lenne a kérdésem feléd,hogy neked nilyen Procid van,hogy alant emlitetted,hogy semmi gondod nem volt ezzel az emulátorral.Képzeld nekem is elindult (csoda fojtán),és a Twin CALIBERREL probáltam meg de sajnos nagyon szaggatott.szeretném a segitséged kérni milyen proci lenne jó hozzá?A video kártya ati 9800 as pro,Proci 1,8 as ezen szaggat.ha segitesz ,köszi.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Lenne egy kis baj megint.És ez a vezérlõ beállitásnál adodik (PADS).Beállitom joyra és egyszerüen nem megy de miért ,addig ok hogy bejön a menü,de nem reagál az általam beállitott gombra.Szeretném ha nem utasitanátok el,hanem vki segitene.köszönöm.
Honnan tudod ,hogy szaggatás nélkül fut.nálam szaggatott mint a gyász.Nem tudom beállitani.ird már le ,neked hogy nem szaggat.Egyéként ismerlek.
figy jo hírem van müxik szinte szaggatás nélkül a pcsx 2 szerintem ha minden igaz akkor joe hawernál müködne szaggatás nélkül ha van valami fejlmény akkor írok

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

And 1
itt a cikk.: "Rengeteg külföldi oldalon feltûnt a pletyka, miszerint egyes elemzõk úgy vélik, hogy a PlayStation 2 ára jelentõsen csökkenni fog a közeljövõben, köszönhetõen a nextgen konzolok harcának (értsd: Xbox 360 vs régiek 😊, illetve a hamarosan megjelenõ PS3 elõtt még ki kell húzni a maximális hasznot a még raktáron lévõ PS2 darabokból. Állítólag nagyjából 26.000Ft körül lesz az új bolti ár!"

And 1
hello. valahol olvastam nemrég hogy a ps2 ára 26000 ft körülire fog csökkeni a nextgen konzolok miatt na és az a kérdésem hogy mikorira várható ez a csökkenés

már megvan köszke

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

és hol van az a lista

honnan lehet letölteni a ps2 emut plz ird le joe

hello joe 1980 bizti hogyí ismersz csumi

And 1
dehogy is nem 😄. mindennel szaggatna úgyhogy tökmind1

Szeretnék elnézést kérni mindenkitöl.Most már elhiszem hogy mükszik ,mert nekem is elindult csak nagyon szaggatott.A twin caliberrel probáltam ki ott bejött addig ,hogy laungage.Az lenne a kérdésem ,egy 3-mas procival nem szaggatna tán?
Yeppedooo A THPS4 tõltõ képernyöje bejött.Akkor lehet hogy mükszik.
dinomano
PS2 emu sux... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Hogy csináljak neki ISot?
Anubys
Figyu, azért ugye megnézted, hogy nem olyan gámát tuszkolsz be neki, amit nem supportál? Mert nem fog menni minden játékkal. A legjobb, ha olyat próbálsz, amihez van screenshot, vagy írják, hogy megy. Itt a kompatibilitási lista, amire azt írják, hogy "playable", az megy, amire azt, hogy "intro", csak a menüig megy, amire pedig azt, hogy "nothing", azt felejtsd el...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

barret
Elf file nem kell.
Ps2 jatekkal megy. Iso vagy cd dvd formatum.

hagyd má' a f*szba azt az emulátort <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nem megy és kész hazugság az egész vannak jobb emuk pl a Projekt 64.Epsxe 1.5.2es.
felidegesitett hiába beállitom semmi nem történik.ez a véleményem hiába megérti vki, hiába nem ilyen baromság tõbbet nem fog érdekelni.Ha lesz egyszer egy müködö emulátor akkor jó lesz.HA TÉNYLEG LESZ.
Kedves barret .letõltöttem az új emulátort.megtaláltam a biost is de egyszerüen NEM MEGY.DE áruld már el ,hogy lehet ELF filet csinálni,mert lenne egy apro sejtésem,egy másik fajta PS2 emulátorban volt egy ilyen elf file (nem játék),az elindult.Ird már le hogy a CD-t hogy állitod be,mert azért nem megy egy játék se.
barret
Meg valami! Ugye NEM akarsz jatszani vele?
Arra meg varni kell par evet😊 ps2 300 mhz-es gep.Ennek az emulalasa megfelelo sebesseggel,ma meg a jovo zeneje 😛
Amugy nekem is megy szepen az emulator,egesszen a jatekok fomenujeig😛
Na a new game opcional jonnek a problemak...

barret
Hmmmm pc-re csak szemetet gyartanak.Ott a bevetel a lenyeg,a jatekelmeny mellekes dolog.Van kivetel,de iszonyat ritka.

barret
A belinkelt oldalon megtalalod a legujjabbat!
Garantaltan mukodik!!!
De a bios file nem szerepel az oldalon...
Azt ugy kell levadasznod a netrol!
Sztem azert nem indul el neked.
Apro kis 4 megas file.spch 39001.bin a neve,vagy spch 10000.bin.