Nóbeldíjat a PS2 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amit még mondanék: A ps2 nem nagy pénz manapság. Szerintem CSAK használtan érdemes venni. Jobb kereskedésekben az is vadonatúj csak külföldrõl hozzák be és így egy tizessel olcsób. belerakják neked a chippet ami szintén egy tizes. Magyarul a boltaban vett eredeti 44 ezres konzolt még viheted 10esért chippleni. A használtkereskedésben meg már a 40.000 ben a chip is benne van (és most a slim-rõl beszéltem amin online játszani is lehet) és ugyanúgy vadonat új sok helyen garanciát is kapsz még rá ha beszarna a gép vagy a chip. Azért érdemes módosítottg épet venni mert manapság két új eredeti játék majdnem pont annyi mint maga a konzol. És chippelt gép is képes online gaméra ha eredeti játékot raksz bele (bár az írotatt is meg lehet buherálni)
szóval emu nincs a gép 40 rugó és gondoljatok bele hogy egy 6 éves hardver amin ma is vannak olyan szemet gyönyörgödtetõ játékok amihez pc-n simán kéne egy 5szörös árú konfiguráció.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
és hol tudnám megvenni?
mert ha igen akkor nem veszek ps2-t!
de szerintem ugy is az lesz a válasz hogy nincs!!
hát akkor...........veszek ps2-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De legalább ment a sound pluginem 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ez olyan alapvetõ má' 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Talan regebbi emut kellene kiprobalnom?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Thx.Amugy a pcsx2 1.0-ás verzió szerintem már bugmentes lessz.De az még fél év.Arra már jön a ps3-om!!!
én is kerestem már emulátort.találtam is csak fogalmam nem volt hogy mit kell vele csinálni ezért inkább azt kérdezném hogy mennyiért lehet megcsippeltetni a ps2met??meg hol tudják megcsinálni?hol nem kókányolják össze?
Ha jatszani akarnek,vennek egy ps2-t megint.
De az emulatoroknak nem ez a lenyeguk 😄D
PCSX 0.9:
Graphics: GSDx9 0.9
Sound😛.E.Op.S. SPU2 DSound Driver 1.3
CDdvdrom:Linuappz Iso CDVD Driver 0.5
Bios: Europe v.2.00 Console
Gép:
P4 2.4 GHz
768 DDR Ram
ATI 9600 SE 128 Mb
Bocs tom hogy nem foglalkozol ezzel de a grafikai beálításról nem tudnál egy képet küldeni!!?
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
felidegesitett hiába beállitom semmi nem történik.ez a véleményem hiába megérti vki, hiába nem ilyen baromság tõbbet nem fog érdekelni.Ha lesz egyszer egy müködö emulátor akkor jó lesz.HA TÉNYLEG LESZ.
Arra meg varni kell par evet😊 ps2 300 mhz-es gep.Ennek az emulalasa megfelelo sebesseggel,ma meg a jovo zeneje 😛
Amugy nekem is megy szepen az emulator,egesszen a jatekok fomenujeig😛
Na a new game opcional jonnek a problemak...