Nóbeldíjat a PS2 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vki csak foglalkozik ezzel...!!!
Valaki játszik a tekken 5-el én azzal szeretnék:)
De nem teljesen jól mûködik. Addig eljutottam hogy letöltöttem, és el is indítottam nagy nehezen, de vmi beállítással van baj szerintem, és gyorsabban menne, meg a kép is 8 szeletre fel van szelve kb, vékony csíkokkal. Nem akadozik hanem olyan mintha lassított felvétel lenne.
És a billentyûzetet sem tudtam jól beállítani, nem mindenhez tudtam hozzárendelni billentyût, fõleg a joystickhez.:)
Gépem E6750 Core 2 duo 2708MHZ-nek irja a pcsx2, 4 MB Cache, 4 GB DDR2-800MHZ ram, GIGABYTE GA-P35-DS3 alaplap, és egy geforce 9600Gt 512 MB ram.
2. A PS2 emulátorok nagyon lassúak, tulajdonképpen alig van akinek elfogadható sebességgel fut bármi vele.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A Gépem:
AMD 2500+
512RAM
Ati radeon 9600pro 256MB
Az én gépem: Pentium IV, 2,4 GHz, 512 RAM, ATI RAdeon 9200 128 Mb videókártya, DVD olvasó -író, hangkártya az alaplapban
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Érdeklõdj!
msn: [email protected]
De mivel angolul még csak most tanulok nem sokat értettem belõle. Addig eljutottma hogy leformázom az egyik memcard-ot, de utánna elakadtam. Nem tudom hogy kellene behozni magát a játékot. Nem tud ebbe valaki segíteni???
Nem is fog továbbmenni,várj még,ez is mint a nagytöbbség,intróig megy!
A ps2 emu fejlõdik,igaz elég gyenge egyelõre de reménykedünk,a hivatalos
ps2 emu a pcsx2 oldalán vannak videók és képek amik mutatják hogy is áll a dolog.
itt egy videó a gran turismo 3-ról pcsx2 emulátoron:
http://www.youtube.com/watch?v=YtSg-hMtna0
Elég izmos gépen nyomhatja a skac..
Igazából sztem egyelõre a dualcore-os gépek rendelkeznek elég craft-al
hogy jobb fps-el futtassák a játékokat,persze azokat amik már játszhatóak pl. Tekken 4 ,Final fantasy x,resident evil 4,Kingdom Hearts..
De most olvasom ennek az arcnak a hozzászólását hogy cod3-al nyomja emun..szerencsétlen,nem is értem hogy lehet vki ilyen sötét..
Na mindegy..
Próbálgattam a pcsx2-t,eredeti játékokkal,mint pl. tekken4,5
need for speed hot pursuit2,getaway,ico,half life 1, de sajnos nekem
egyiket sem inditotta el,a legtovább a t5-el jutottam el,ahol is a
bejelentkezõ ürhajós szösszenet olyan 4fps-el végigcammogot utánna meg
fekete képernyõ..
Mondjuk van egy amd3000+-om 1gb ram-al és egy gef6600gt. Ez sajnos egyelõre karcsú config.
Amit nem gondoltam volna hogy a videókártya nem számit annyira,sõt
kurvára nincs szükség mondjuk a legújabb kártyára pl. 8800geforce,
itt a processzoron van hangsúly,minél magasabb órajelû annál jobb.
Én személy szerint a Gt3-at várom hogy legalább egy stabil 22 -25 fps
futathassam,van kormányom is,úgyhogy jó mókának igérkezik.
Otthon nem fogod tudni megcsinálni.
Papesz
Érdekelne, h tart-e ott már a számtech tudomány, h pc-és játékot konvertáljunk ps2-re? Valamilyen módon...
THX for all!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
félképpel ^^
PSN ID.: Beegabor
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
A
<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Papesz
© marcokeceli
tegnap 18:44 | privát | válasz erre | #1644
és megnyomom az x-et akkor is ezt irja
© marcokeceli
tegnap 18:43 | privát | válasz erre | #1643
Segítsetek légyszi:mert nekem baszakszik a call of duty 3.beállítottam az emut meg minden elindítom jobb alsó sarokban töltenek a csillagok és kiirja ezt:call of duty 3 use an autosave feature.The insertion or removal of a a memory card beyond this point may cause data to be overwritten. Xselect ok. segítenél?
© marcokeceli
tegnap 18:35 | privát | válasz erre | #1642
és hogy nyomjam meg az x -et ha beraktam a bártyát(mindez betöltés után)
© marcokeceli
tegnap 18:33 | privát | válasz erre | #1641
Call of duty 3 baszakszik hogy rakjam be a memókártyát:ebbe nekem kéne help!
© marcokeceli
tegnap 18:33 | privát | válasz erre | #1640
HEHEHEHE!Már egy éve van nekem mûködõ PS2 emum!
csak a cdo3 baszakszik hogy rakjam be a memókártyát:ebbe nekem kéne help!
De akinek kell segítség vegyen fel msn-en:[email protected]
Az idézett hozzászólások a Játékosok fórumán terpeszkedõ emulátoros topicból származnak, ahol is marcokeceli barátunk segítségért könyörög a COD3 elindításához.
Papesz
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nah, mennem kell, egy copfos ferdeszemû les az ablakbol egy nun-chukkal...
Már lassan kijátszom a COD3-at is!LÁMÁK!
De akinek kell segítség vegyen fel msn-en:[email protected]<#nyes>#nyes><#beka3>#beka3>
Persze addigra már PS3-as emuért fognak rinyálni <#mf2>#mf2>
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3