22366
  • ldavid
    meg kell venned az ingatlanokat (filmstúdió, nyomda stb.), és az ottani küldetéseket is el kell végezned
  • máté9605
    de én most elakadtam mert volt egy küldetés és utána sehol semmi!
    Úgyhogy most nem tom mi t csináljak!
  • ldavid
    csak akkor lesz ott, ha végigjátszod a játékot (az utolsó küldetést is)
  • máté9605
    Nem találom akatonaságon a helikoptert tudna valaki segíteni?
  • Doog
    köszi a segítséget :)
  • ldavid
    ezzel a programmal mp3-ba lehet konvertálni a rádiókat
  • Doog
    Valaki tudna segíteni, hogy a zenéket, hogyan lehetne kiszedni a gameből?
  • mp44
    Van valakinek clánja Gta vc Mp be és ha van akkor van tgf ha van akkor pls irjon rám?!thx!...
  • mp44
  • mp44
    xD
  • mp44
    Nekem nem tom mé de a gta vc jobban tetszik neten mind a sa de mondjuk az sa mindig beszart!xD:D::D
  • mp44
    http://thepiratebay.org/ innen le lehet tölteni torrentel a gtat de figyelj oda hogy háényan szedik és hogy van e hozzá crack reggelni nem kell csak ird be hogy gta vc és kész!!
  • ldavid
    direct2drive, steam - csak 10 dolcsi
  • devid1414
    szasztok valahon teljes játékot tok töltni???
  • ldavid
    újratelepítést próbáltad? vagy directx újratelepítést?
  • marko37
    a dokumentumok mappábol töröltem a fájlt sajna nem segitett
  • marko37
    akitöl elkértem a játékot annak tökéletesen müködik
  • marko37
    köszi az infot v mejiket megprobálom az elejétöl ijen a játékés nem usb-s az egér
  • ldavid
    gondolom nem állítottad át standard-ről classic-ra az irányítást, mert attól még tudnál célozni
    nem USB-s az az egér? ha van hozzá driver, próbáld telepíteni, talán segít
    esetleg törölheted a Dokumentumok/GTA Vice City User Files/gta_vc.set fájlt
  • marko37
    sziasztok kellene 1 kis segitség miért nem tudom alkalmazni az egeret a játékban mit kellene át irni vagy modositani hogy möködjön az egér mert igy célozni szinte lehetetlen köszi a segitséget
  • mp44
    Az az egy baj van hogy valamijért pár serorol ok nélkül ki dob de valamikor ki is ir valami szart!:VV::V:VV:V:::S:S.S.SS
  • MM2
    vc:mp
  • ldavid
    főleg egy ilyen sűrűn látogatott topicban
    egyébként amikor még én játszottam, akkor is alig volt magyar szerver, ami meg volt az csak rövid ideig ment
  • ciento
    ez fórum nem chat :( nem feltétlenül történik itt valami percenként
  • mp44
    Tök kira lenne ha valaki erre a lószar forumra is járna :S:S:
  • mp44
    CSásztok gta vice city Rajongok valaki tudna nekem segiteni gta vc multval nyomom de még egy magar serot se találtam egyet találtam de az se müködik ha valaki tudna nekem segiteni vagy ip-t adni az pls ide iron vagy vegyeb fel msn re msn:[email protected]
  • Esrohnoil
    Hááj!

Innen töltsétek le a videót, ami ebben a sorban található linknél van: Best time: single-segment 1:52:59 by Daniel 'CannibalK9' Burns on 2008-04-07.

A srác végigjátszotta 2 óra alatt mentés nélkül. Angolul tudóknak még érdekesebb lehet a dolog, mivel a videót audiokommenttel látta el a srác.
  • ldavid
    alapesetben a "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\skins" mappába kell bemásolni, majd a játékban a "Player skin setup" menüben kiválasztani
  • attilly
    lehet hülyeséget kérdezek de hogy lehet skineket berakni a gémbe?
  • Plata
    Én most próbálom ki a Vice City-t,a San Andreas jobban tetszik,abban több lóvét lehetett szerezni,akár motorozással akármivel.Kb a 6-7edik küldinél járok de alig van pénzem,de ami a legrosszabb az hogy a tengerben nem lehet uszni,ez nagy csalódás volt.Amugy egészjó,bár nekem túl hangos hogy az npc-k beszélnek,mintha hangszóróval járnának.
  • dragon11
    ne warezuljunk már plz
  • ldavid
    meg kell venni 2800 Ft-ért, warez tilos az SG-n
  • matuja
    lécci ne nézzetek hülyének de hol lehet letölteni a gta vice cityt me nem találom a cdét amin rajta volt !köszi előre is

• Ábéla boy
    hi all!!
    Én psp-n játszok a vice city stories-al...már van vagy 10 business-em meg minden,megvannak csinálva a business feladatok, de még mindíg nem tudok belekezdeni a drog business-be..:S valaki mondja meg pls h miért...:S
  • The FlashBack
    :)
  • dragon11
    Örülök, én nem találtam meg neked(más topicban..) !!:)
  • The FlashBack
    megvan már nagynezen. cared a program neve -.-
    köszi azért:D
  • ldavid
    jó helyre másoltad? mert tényleg mindenhol ugyanaz van
  • The FlashBack
    volt régen vehicle editorom, rendes exés. most a googleban mindenhol csak dososat találok. tudtok segíeni? :)
  • jaster
    én is ettől féltem