GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló!
Múltkor fölpakoltam (még win reinstall elõtt) a Vice City-t, hogy majd most nosztalgiázom, mert amúgy is rég nem voltam már multizni, de nem. Mint sokaknak nekem is bejött ez a hiba, amint csatlakoztam valamelyik szerverhez: "You are running a modified version of the MTA Client. Please reinstall." Ezzel csak egy a baj, szûz és eredeti GTA volt (a verziót is próbáltam állítani). 1 hónapja viszont újratelepítettem a rendszert és most meg az a baj, hogy nem listázza az MTA a szervereket (át van engedve a tûzfalon). Nem tudom mennyi köze van a routerhez, mert nem értek hozzá. Azon is át kéne engedni? Ha igen, hogy? Mellesleg 0.5-ös MTA-t és XP Pro SP2-t használok. Kipróbáltam még anno a VC-MP-t is, azonban "vcmp vagy gtavc.exe (nem tudom már) hibát észlelt ezért leáll" hibaüzivel kidob rögtön a csatlakozás után.
PLS HELP!!! Kösszépen.
Múltkor fölpakoltam (még win reinstall elõtt) a Vice City-t, hogy majd most nosztalgiázom, mert amúgy is rég nem voltam már multizni, de nem. Mint sokaknak nekem is bejött ez a hiba, amint csatlakoztam valamelyik szerverhez: "You are running a modified version of the MTA Client. Please reinstall." Ezzel csak egy a baj, szûz és eredeti GTA volt (a verziót is próbáltam állítani). 1 hónapja viszont újratelepítettem a rendszert és most meg az a baj, hogy nem listázza az MTA a szervereket (át van engedve a tûzfalon). Nem tudom mennyi köze van a routerhez, mert nem értek hozzá. Azon is át kéne engedni? Ha igen, hogy? Mellesleg 0.5-ös MTA-t és XP Pro SP2-t használok. Kipróbáltam még anno a VC-MP-t is, azonban "vcmp vagy gtavc.exe (nem tudom már) hibát észlelt ezért leáll" hibaüzivel kidob rögtön a csatlakozás után.
PLS HELP!!! Kösszépen.
JetiRulez
nem írtad hol tartasz, de akkor valószínûleg még nem vehetsz egyet sem.
a menüben nyisd meg a térképet és nyomd meg az L-t, így láthatod, hogy mik vannak jelölve, pl.:
az elsõ 4 ikon (és persze az utolsó) kivételével, bármi amit látsz küldetést jelöl
ha még nem vettél ingatlant, egy betût, vagy más a fenti képen nem szereplõ ikont kell keresned, pl. koponya, voodoo baba stb.
a menüben nyisd meg a térképet és nyomd meg az L-t, így láthatod, hogy mik vannak jelölve, pl.:
az elsõ 4 ikon (és persze az utolsó) kivételével, bármi amit látsz küldetést jelöl
ha még nem vettél ingatlant, egy betût, vagy más a fenti képen nem szereplõ ikont kell keresned, pl. koponya, voodoo baba stb.
Tehát akkor menjek ide-oda a városban és keresek olyan helyeket ahol még van "zöld ház" ikon amit meg kell venni.
Köszi!
Köszi!
valószínûleg nem csináltad meg a megvehetõ ingatlanok küldetéseit (Malibu klub, film stúdió, nyomda stb.)
végezd el a nagy részét és majd kapsz egy telefont, hogy vendégeid jöttek
végezd el a nagy részét és majd kapsz egy telefont, hogy vendégeid jöttek
Üdv!
Akkor mit kell csinálni, ha egy bizonyos számú küldetést megcsináltam, és nem ír ki többet a térképre, csak kószálni tudok, nincs megadott feladat?
Köszi!
Akkor mit kell csinálni, ha egy bizonyos számú küldetést megcsináltam, és nem ír ki többet a térképre, csak kószálni tudok, nincs megadott feladat?
Köszi!
figyi az MTA 0.4.1-hez mit kell beirni a hosthoz ha ipt akkor pls mondjatok párat de csak gta3-masat
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ultimate Vice City <#smile>#smile> go Google <#wink>#wink>
csa all lenne egy kérdésem kellene nekem olyan mod hogy az autok teljesen masok legyenek mar regen volt vagy 2 eve olyanom csak most mar nincs:s pls help hogy honnan szedhetnék le tudjatok amibe fasza uj kocsik vannak olyan pls válasz
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
valami sobeit, ha jól emlékszem
hogy multiban tudjatok csalást használni?
San Andreas-hoz van valami, de hogy VC-hez is van-e azt sajna nem tudom
San Andreas-hoz van valami, de hogy VC-hez is van-e azt sajna nem tudom
hello ldavid!
tudod én lan partyt csinálok asulinkba vcmp-vel. és kellene nekem egy vcmp progi--> ilyen cheater. tudnál segíteni? pls. köszi
tudod én lan partyt csinálok asulinkba vcmp-vel. és kellene nekem egy vcmp progi--> ilyen cheater. tudnál segíteni? pls. köszi
felraktam crackoltam és még is a CD-t kéri mit csináljak?
vedd meg. megéri. és játszd végig.
Because fuck you. That\'s why.
Minden rendben, minden friss, feltettem 1.1-et. Vmivel jobb lett, de így élvezhetetlen. Érik az uninstall. Többi GTAval minden rendben.
hm. ugyan a frame limitert nem erre találták ki, de talán segít ha átkapcsolod (display settings)
ha a beállításokkal nem oldódik meg, akkor dritectX vagy video driver frissítés/butítás segíthet
ha a beállításokkal nem oldódik meg, akkor dritectX vagy video driver frissítés/butítás segíthet
Feltettem VC-t. Azt hogyan lehetne orvosolni, hogy gyorsabban töltsön texturákat mert nagyon lassan tölt. Ha gyorsan megyek (auto,vagy sprint) erõteljesen csak kisfelbontásu texturákat használ. Nagyon zavaró, fõleg hogy nem lehet megcsinálni pár follow missönöket mert beesik 2 textura közé a célszemély és ugy veszi mintha megöltem volna, mission failed.
nem választottam ki üreset mert irja is hogy hányan vannak benne meg a nevüket is írja. Szerintem is az a baj hogy nem telepítõs változat.
Logitech G25 tulajos!!
miután postoltam utána 5 perccel jó lett, csak kb 2-kor léptem ki aztán már nem volt lelkierõm írni, de köszi a segitséget
psychobilly?
akkor ott már csak a crack miatt lehet gond, de ha fontos, akár meg is veheted, már csak ~3 rongy a játék
isten vagy, most viszont mielõtt megérkeznék a menübe kéri a cd-t 😞
psychobilly?
ha jól értem elindul a játék, de egy sima üres városba rak, ahol nincs senki, igaz?
nem lehet, hogy csak egy üres szervert választottál ki?
másfelõl viszont lehet az lesz a gond, hogy nincs telepítve
ciento: van egy gta_vc.set nevû fájl, a Dokumentumok/GTA Vice City User Files mappában a mentések között,
próbáld meg úgy elindítani a játékot, hogy elõtte azt a fájlt kitörlöd
nem lehet, hogy csak egy üres szervert választottál ki?
másfelõl viszont lehet az lesz a gond, hogy nincs telepítve
ciento: van egy gta_vc.set nevû fájl, a Dokumentumok/GTA Vice City User Files mappában a mentések között,
próbáld meg úgy elindítani a játékot, hogy elõtte azt a fájlt kitörlöd
a crackkel lesz valami baj, mert a cd-n lévõ sérült és nem tudom onnan patchelni, de töltöttem le egyszerû gta_vc.exe cracket meg nocd patchet is és sehogy sem jó, az eredeti exe-vel meg kéri a cd-t
psychobilly?
azt nem tudjátok miért van, hogy felrakom a játékot, crackelem, nocd patchet felraktam rámegyek a gta_vc.exe-re és semmi sem történik semmi hibaüzenet meg ilyesmi csak épp nem indul el, mi a baja?
psychobilly?
"de amúgy egyáltalán nem megy semmi, amikor kiválasztol egy szervert?"
nem sajna.bejön mint ha elindítottam volna.ja és nem telepített változat hanem amit rá kell húzni a gépre.Ezt is csináltam.
nem sajna.bejön mint ha elindítottam volna.ja és nem telepített változat hanem amit rá kell húzni a gépre.Ezt is csináltam.
Logitech G25 tulajos!!
szerintem csak 2, mert miután megjelent a javítás, az újabb kiadások már azt is tartalmazták
esetleg megpróbálhatsz egy másik játékot telepíteni, de az is segíthet, ha a mostanit letörlöd és újratelepíted
de amúgy egyáltalán nem megy semmi, amikor kiválasztol egy szervert?
esetleg megpróbálhatsz egy másik játékot telepíteni, de az is segíthet, ha a mostanit letörlöd és újratelepíted
de amúgy egyáltalán nem megy semmi, amikor kiválasztol egy szervert?
nem hiszem, hogy az gond lenne
de amúgy, van hogy nem megy valamelyik verzójú játékkal
mást nem nagyon lehet tenni
de amúgy, van hogy nem megy valamelyik verzójú játékkal
mást nem nagyon lehet tenni
megadtam a nevem és rákattintottam egyre és aztán a zöld gombra. nem a router akadályozza?
Logitech G25 tulajos!!
hát más ötletem nem nagyon van
bár nem tudom milyen verziót telepítettél, töltsd le ezt és ezzel próbáld
bár nem tudom milyen verziót telepítettél, töltsd le ezt és ezzel próbáld
próbáld úgy, hogy kikapcsolod a tûzfalat
Vagy mi? a tûzfal vagy a virusírtó?
Tûzfal:Comodo Firewall
Vírusírtó:Avast
Tûzfal:Comodo Firewall
Vírusírtó:Avast
Logitech G25 tulajos!!
nekem csak nem mûködik.<#conf>#conf>mindent újra raktam a gta-t és a multi progit is. Elindul a gta de olyan mint ha én indítottam el volna a játékot.Nem tudjátok mi lehet a baj? ja és router-en keresztül van megosztva a net. Az talán nem akadájozhatja?
Köszi Elõre is a segítséget
Köszi Elõre is a segítséget
Logitech G25 tulajos!!
google: ---> grand theft auto vice city no cd crack <-- pl
de ajánlok egy jó oldalt: http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=1920&phpMyAdmin=af0f6b4465fe3f904426eaeb3dc0e3fa
de ajánlok egy jó oldalt: http://www.freeinfosociety.com/site.php?postnum=1920&phpMyAdmin=af0f6b4465fe3f904426eaeb3dc0e3fa
és honnan tudok leszedni no cd cracket vagy patchet??