22366
![](https://media.sg.hu/forum/posts/2014_11/1415779443.png)
-
ldavid #22123 a Washington Beach-i rendőrség öltözőjében -
S hol találom meg a rendőrruhát? -
nekem is bejön a cucc. -
campy #22120 ha a rendőr ruhát felveszed akkor simán gond nélkül fel lehet szedni:) jó kis fegyó nekem jobban bejön mint a minigun mert avval nem lehet ugrálni! -
m60 -
Akkor én tom rosszul. de azt tudom hogy a katogaságnál az egyik torony tetején van egy komoly gépkarabély, olyan amilyet Lance ad amikor helikopterrel megyünk. -
a multiba van a vc-be, de a single-ba csak az egyik küldetésnél használják a rendőrök -
ldavid #22116 a PC-s játékban nincs könnygáz -
Partimentőst nem hiszem. könygéz a katonságnál van a nem messze a reptértől. ajánlom hogy rendőrruhában menj úgy nem lövik szét a fejed azthiszem.
pontosabban egy hangárban van a Hunter helikopter közelében azthiszem. -
máté9605 #22114 hol lehet könygázt felszedni?meg állítólag lehet partimentős küldetéseket is csinálni! -
Még mindig semmi. Csak lefagy pedig ki is töröltem a cuccos. asszem az lesz, hogy felteszem újra a VC-t a gép másik részébe. -
ldavid #22112 átküldtem privátban -
Az ott kell legyek. police.dff a police.DFF a zsarukocsi a másik meg a cuccos ami miatt kifagy a játék:S (am tiszta komoly igy a VC, útlezárás) -
Én kereséssel se találom azt a .dff fájlt.. sry. -
Srácok bajba vagyok. Az van hogy készitek egy modot a Vice Cityhez és ha a belvárosi rendőrséghez érek kifagy. a probléma tutira ott van hogy a gta3.img-ből kitöröltem a police.dff fájlt amikor zsarukocsit raktam be (ami police.DFF). valaki eltudná küldeni az eredeti police.dff fájlt?
msn: [email protected]
Fontos lenne előre is kösz. -
steweee #22108 fúúú, ez alaphiba volt, de már régi játék
ha vezsed a fáradtságot és visszaolvasol biztosan le van írva. használd a keresőt alul. sajnos már nem emléxem mi volt, talán mások se fognak már
én nemrét újra tettem, nálam hibátlan, de tudom volt ilyen régebben
-
igen..nem tudok célozni normálisan.. meg az egész kameraállás! -
ldavid #22106 mi nem olyan? a célzás? -
naon nehéz lőni így, hogy nem olyan mint a San Andreasba.. help ..:D -
ldavid #22104 sp3-al biztos, hogy nincs baja
régen volt nekem is hasonló, de sajna nem tudok rá megoldást mondani
nincs a játékban valamilyen mod? esetleg (bár szerintem nem ér semmit, de) ha van bedugva joystick/kormány talán érdemes lehet azokat kihúzni
ha semmi sem használ, próbálkozz egy újratelepítéssel, hátha... -
miért van az hogy most hogy ujra felraktam a kocsik "nem mennek", irányithatatlan... Nyomom a gázt és hátso része lemegy patkára és eleje megemelkedik és ha elért egy bizonyos sebességet(jo sok idö után) normális lesz! Eddig eltürtem de most jo volna megoldani mert motorcsonak versenyes részt nem tudom meg csinálni igy, mivel lassu a csonak!
már minden kiprobáltam: irányitást átállitotam, ujra telpitettem , patcheltem de még mindig ez van! :S Lehet nem szereti az sp3-at?
vkinek van vmi ötlete? -
Aham hát nem tudom.. lehet kipróbálom, de én RPG párti vok. mind1.. köszi -
ldavid #22101 olyan nagyon sokan nincsenek, de vannak néhányan (egy szerveren 35 körül láttam legtöbbet)
amikor én játszottam, akkor még volt egy RPG szerver, de nem volt rajta nagy forgalom -
ÉRtem, köszi david. mennyien jatszak ezt multiba? van-e RPG tehát olyan h rendor vagy stb.. RPG server, fejlődős.. real life. -
ldavid #22099 kb. ugyanolyan, de nem kell regelni minden szerverre -
Na és ez a GTA SA-től mennyire különbözik? mert SA qrva fos multiba, lehetetlen regelni a serverekre.. (Kaspersky lehet fogja ..) -
ldavid #22097 csak mod van: vicecitymultiplayer.com -
Ennek nincs multis része, igaz?:S -
ldavid #22095 telepíts frissebb vagy régebbi videokártya drivert és/vagy directx-et -
mvk4 #22094 Nah ezt siekrült megoldani
Msotaz van,hogy játék közbe egyzser csak egy hibaüzenet hang,és mnegáll ahol van minden,és nem történik semmi
Nem tudjátok mi lehet a hiba? -
mvk4 #22093 Sziasztok !
Az lenne a kérdése,hogyha betöltöm a pályamentést(vagy újat kezdek) akkor az egérrel nem tudok forogni,tehát az egér nem ér semmit se,nem forog az ember vagy a kamera,ha katitntok akkor nem üt..
Nem tudjátok,hogy mi lehet a baja? Én mindent megpróbáltam a beállításoknál,de nem tudom -
ldavid #22092 akkor csinálj meg mindent (lista), vagy tölthetsz le 100%-os mentést is -
máté9605 #22091 de én még nem 100%vok!:( -
ldavid #22090 Ha 100%-ra végigjátszuk a játékot, kapunk egy új (frankie) ruhát, végtelen lőszert, 200-200 életet és páncélt, a járművünk kétszer olyan jól bírja majd a gyűrődést valamint 3 testőr vár ránk a Vercetti Mansion-ban, fejenként $2000-ért. -
máté9605 #22089 azt szeretném kérdezni ha kiakasztottam akkor mit kapok pluszba?
-
ldavid #22088 fraps-el vagy print screen gombbal csinálsz egy képet, azt feltöltöd valahová (itt is van képfeltöltés gomb) és belinkeled ide -
ldavid #22087 ebbe a témába,
-
máté9605 #22086 hova?
-
ldavid #22085 akkor nyisd meg a térképet, nyomd meg az L-t,
meg fog jelenni egy jelmagyarázat, arról csinálj egy képet és tedd be ide -
máté9605 #22084 de én azt már megcsináltam meg megvettem!