GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az egy baj van hogy valamijért pár serorol ok nélkül ki dob de valamikor ki is ir valami szart!:VV::V:VV:V:::S:S.S.SS
MM2
vc:mp

fõleg egy ilyen sûrûn látogatott topicban
egyébként amikor még én játszottam, akkor is alig volt magyar szerver, ami meg volt az csak rövid ideig ment
ez fórum nem chat 😞 nem feltétlenül történik itt valami percenként

psychobilly?

Tök kira lenne ha valaki erre a lószar forumra is járna :S:S:
CSásztok gta vice city Rajongok valaki tudna nekem segiteni gta vc multval nyomom de még egy magar serot se találtam egyet találtam de az se müködik ha valaki tudna nekem segiteni vagy ip-t adni az pls ide iron vagy vegyeb fel msn re msn:[email protected]
Esrohnoil
Hááj!

Innen töltsétek le a videót, ami ebben a sorban található linknél van: Best time: single-segment 1:52:59 by Daniel 'CannibalK9' Burns on 2008-04-07.

A srác végigjátszotta 2 óra alatt mentés nélkül. Angolul tudóknak még érdekesebb lehet a dolog, mivel a videót audiokommenttel látta el a srác.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

alapesetben a "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\skins" mappába kell bemásolni, majd a játékban a "Player skin setup" menüben kiválasztani
lehet hülyeséget kérdezek de hogy lehet skineket berakni a gémbe?
Én most próbálom ki a Vice City-t,a San Andreas jobban tetszik,abban több lóvét lehetett szerezni,akár motorozással akármivel.Kb a 6-7edik küldinél járok de alig van pénzem,de ami a legrosszabb az hogy a tengerben nem lehet uszni,ez nagy csalódás volt.Amugy egészjó,bár nekem túl hangos hogy az npc-k beszélnek,mintha hangszóróval járnának.

dragon11
ne warezuljunk már plz

meg kell venni 2800 Ft-ért, warez tilos az SG-n
lécci ne nézzetek hülyének de hol lehet letölteni a gta vice cityt me nem találom a cdét amin rajta volt !köszi elõre is

Ábéla boy
hi all!!
Én psp-n játszok a vice city stories-al...már van vagy 10 business-em meg minden,megvannak csinálva a business feladatok, de még mindíg nem tudok belekezdeni a drog business-be..:S valaki mondja meg pls h miért...:S

The FlashBack
😊

dragon11
Örülök, én nem találtam meg neked(más topicban..) !!😊

The FlashBack
megvan már nagynezen. cared a program neve -.-
köszi azért😄

jó helyre másoltad? mert tényleg mindenhol ugyanaz van
The FlashBack
volt régen vehicle editorom, rendes exés. most a googleban mindenhol csak dososat találok. tudtok segíeni? 😊

én is ettõl féltem

akkor szerintem a meghajtóval vagy a windows-al lehet valami
Hello valaki tudna segíteni? CRC hibát ír ki telepítésnél, pedig gyári a játék. Régebben ment XP alatt, most pedig semmi. Ugyanez a San Andreasnál is. Kösz

köszi de nem akkora nagy probléma sikerült megoldani hogy 98-on mennyen a vice city úgyhogy max majd átlépek...a játékélményen nem fog változtatni😊
esetleg kérdezz rá itt, talán tud valaki segíteni
hát ez se segít😞...de azért kösz legalább ezt is megpróbáltam
mennie kell mindkettõnek az nem vitás, estleg próbálj egy directx újratelepítést, hátha megoldja
más ötletem nincs
nekem fenn van a gépen a drver:parallel lines, a doom3, half-life 2 stb... tehát nemhiszem hogy a memóriával lenne gond mert ezek mennek és 98-on megy a gta 3 xp-n meg nem, és még arra is emlékszem hogy régen megvolt a vice city és ment xp-n most meg ez a két gta nem megy(mert a san andreas megy xp tehát memória kizárva)
és mennyi a memória gépben? nem megy semmi olyan program ami sokat igényel?
hello szeretnék segítséget kérni tõletek:az miért van hogy a vice city, meg a gta 3 nem indul el xp-n csak 98 on?? mert nekem megvolt még régen a vice city és ment xp-n de most azt írja ki hogy a játék több memóriát igényel...nem tudok mit csinálni vele mert csak ennél a 2 gta-nál csinálja ezt így mindig át kell mennem 98-ra ha játszani akarok velük. valaki tudja miért van ez és mit lehet tenni ellene???
TothLaci
Örömmel bejelentem, hogy folytatom tovább a Toto Mod szerkesztését. Sokat elõre nem árulok el, de annyi biztos, hogy újra elõkerülnek a Toto Mod 3-ból ismert elemek, illetve tudni kell még róla, hogy immár San Andreashoz lesz.
Továbbá újra elérhetõ a 3-as verzió, arra a hozzászólásra válaszoltam, amin van némi több infó.
grizzly21
elirtam : pcre nem eri meg, de a lenyeg ertheto.

Hat itthon tenyleg csodalkozok ha valaki ennyiert vesz, de kulfoldon ennel meg olcsobb es abbol a keresetbol nem is nagy ervagas...itthon cseszik el az arakat

JetiRulez
És aztán ne csodálkozzanak, hogy senki nem vesz játékot, ha 10000 fölött adják. Van épeszû ember, aki megvenné (pár biztos van).

JetiRulez

JetiRulez
Másrészrõl ez egy egész jó húzás volt a Rockstartól, mégpedíg azért, mert adtak haladékot a gépem fejlesztésére.

JetiRulez

grizzly21
Hat sajnos pedig az is lehet hogy nem jon ki pc-re, de ettol fuggetlenul errol is eleg jokat irkalnak.
Az a baj hogy mivel pc-n mindenki warezol, konzolon viszont nem nagyon lehet (egyenlore) ezert egyszeruen nem eri meg nekik ps3ra kiadni.

JetiRulez
Számomra a GTA4 még nem is létezik. Mind ami a boltban van hamisítvány. Amikor kijön PC-re, akkor majd elfogadom, hogy megjelent. Ez az én álláspontom. Dögöljék meg, aki kitalálta a PS-t és az XBox-ot.
De hogy a témánál maradjunk, a Vice City szerintem is a leghangulatosabb GTA.<#vigyor0>

JetiRulez

grizzly21
Ide meg mindig irogatnak?😊 Jo tudni..epp azon gondolkoztam h megveszem a gta vc-t...meg nem jatszottam a 4el, de szerintem a grafikat leszamitva hangulatban ez a top gta.

JetiRulez
Na hamarosan jön a VCMP 0.4-es verziója. Remélem sok mindent kijavítanak benne. Majd aki jönne még játszani, szóljon.

JetiRulez

MM2
leszedtem, img toolal beleraktam leszedem kocsi, és azok fehérek. Videókártya: nVidia Riva TNT2 32 mb agp

az textúra gond lesz,
sajna nem tudom neked megnézni, mert egy darab játék nincs most a gépemen
MM2
hello
ezt kipróbáltam, de nem tudod miért fehér benne pár kocsi? pl a deloran is

van egy hard és egy easy változat is, a különbség nem tudom mi lehet, próbáld ki
MM2
hi all!
honnan tudom leszedni a bttf modot? köszi

Pistike 007
Hát a mostaninál csak minõségibb lehet!😄
Köszi😊

az után még van mit csinálni, úgyhogy valami gond lesz a játékkal estleg felrakhattál valami modot ami bezavart
szerintem telepítsd újra, vagy ha nem akarod újra moddolni akkor a mostani fõkönyvtárát nevezd át, és telepíts egy tisztát, azzal elvileg nem lesz gond

amúgy javaslom inkább ezt a magyarítást, jóval minõségibb
Pistike 007
Na, itt tartok!
Mentésileg pedig a 'Kubai álca'-nál vagyok.

nyisd meg a menüben a térképet, nyomd le az L-t és csinálj róla egy képet, azt pedig rakd be ide
akkor nagyobb valószínûséggel jutunk is valamire, na és az sem árt, ha leírod a legutóbbi küldetés nevét is (a mentés neve is egyben)
Pistike 007
Már vettem egypár ingatlant, de ezeket csak mentési helyként jelzi ki a térkép, egyéb ikonokat nem...

JetiRulez
Felraktam a VCMP-t, de iszonyat bugos és 5-15 percenként kidob egyes szerverekrõl idõtúllépés miatt. Az MTA sokkal jobb volt. Kár, hogy már nem mûködik.

JetiRulez

Hello!
Már írtam Nfs Underground II topikba, a San Andreas topikba, de semmi válasz. Most ide írok, hátha valaki tudja a megoldást. Gyári játékot telepítek fel, a konfig Intel Pentium Core2Duo E4600 2,4 GB, Asus GeForce 8600 GT, 4GB RAM, Windows XP SP2 2002-es verzió, és NEM akar indulni egyik sem!
Aki okos, válaszoljon. Elõre is kösz.

"modified version of the MTA Client"
itt nem a játék, hanem a kliens módosított, próbálj egy másikat
de szerintem jobban jársz ha a VCMP-vel próbálkozol tovább,
a Dokumentumok/GTA Vice City User Files/gta_vc.set fájl törlése talán megoldja hibaüzis dolgot