22366
-
ldavid #22042 akkor szerintem a meghajtóval vagy a windows-al lehet valami -
jaster #22041 Hello valaki tudna segíteni? CRC hibát ír ki telepítésnél, pedig gyári a játék. Régebben ment XP alatt, most pedig semmi. Ugyanez a San Andreasnál is. Kösz -
rz #22040 köszi de nem akkora nagy probléma sikerült megoldani hogy 98-on mennyen a vice city úgyhogy max majd átlépek...a játékélményen nem fog változtatni:) -
ldavid #22039 esetleg kérdezz rá itt, talán tud valaki segíteni -
rz #22038 hát ez se segít:(...de azért kösz legalább ezt is megpróbáltam -
ldavid #22037 mennie kell mindkettőnek az nem vitás, estleg próbálj egy directx újratelepítést, hátha megoldja
más ötletem nincs -
rz #22036 nekem fenn van a gépen a drver:parallel lines, a doom3, half-life 2 stb... tehát nemhiszem hogy a memóriával lenne gond mert ezek mennek és 98-on megy a gta 3 xp-n meg nem, és még arra is emlékszem hogy régen megvolt a vice city és ment xp-n most meg ez a két gta nem megy(mert a san andreas megy xp tehát memória kizárva) -
ldavid #22035 és mennyi a memória gépben? nem megy semmi olyan program ami sokat igényel? -
rz #22034 hello szeretnék segítséget kérni tőletek:az miért van hogy a vice city, meg a gta 3 nem indul el xp-n csak 98 on?? mert nekem megvolt még régen a vice city és ment xp-n de most azt írja ki hogy a játék több memóriát igényel...nem tudok mit csinálni vele mert csak ennél a 2 gta-nál csinálja ezt így mindig át kell mennem 98-ra ha játszani akarok velük. valaki tudja miért van ez és mit lehet tenni ellene??? -
Örömmel bejelentem, hogy folytatom tovább a Toto Mod szerkesztését. Sokat előre nem árulok el, de annyi biztos, hogy újra előkerülnek a Toto Mod 3-ból ismert elemek, illetve tudni kell még róla, hogy immár San Andreashoz lesz.
Továbbá újra elérhető a 3-as verzió, arra a hozzászólásra válaszoltam, amin van némi több infó. -
elirtam : pcre nem eri meg, de a lenyeg ertheto.
Hat itthon tenyleg csodalkozok ha valaki ennyiert vesz, de kulfoldon ennel meg olcsobb es abbol a keresetbol nem is nagy ervagas...itthon cseszik el az arakat -
És aztán ne csodálkozzanak, hogy senki nem vesz játékot, ha 10000 fölött adják. Van épeszű ember, aki megvenné (pár biztos van). -
Másrészről ez egy egész jó húzás volt a Rockstartól, mégpedíg azért, mert adtak haladékot a gépem fejlesztésére. -
Hat sajnos pedig az is lehet hogy nem jon ki pc-re, de ettol fuggetlenul errol is eleg jokat irkalnak.
Az a baj hogy mivel pc-n mindenki warezol, konzolon viszont nem nagyon lehet (egyenlore) ezert egyszeruen nem eri meg nekik ps3ra kiadni. -
Számomra a GTA4 még nem is létezik. Mind ami a boltban van hamisítvány. Amikor kijön PC-re, akkor majd elfogadom, hogy megjelent. Ez az én álláspontom. Dögöljék meg, aki kitalálta a PS-t és az XBox-ot.
De hogy a témánál maradjunk, a Vice City szerintem is a leghangulatosabb GTA.
-
Ide meg mindig irogatnak?:) Jo tudni..epp azon gondolkoztam h megveszem a gta vc-t...meg nem jatszottam a 4el, de szerintem a grafikat leszamitva hangulatban ez a top gta. -
Na hamarosan jön a VCMP 0.4-es verziója. Remélem sok mindent kijavítanak benne. Majd aki jönne még játszani, szóljon. -
leszedtem, img toolal beleraktam leszedem kocsi, és azok fehérek. Videókártya: nVidia Riva TNT2 32 mb agp -
ldavid #22024 az textúra gond lesz,
sajna nem tudom neked megnézni, mert egy darab játék nincs most a gépemen -
hello
ezt kipróbáltam, de nem tudod miért fehér benne pár kocsi? pl a deloran is -
ldavid #22022 van egy hard és egy easy változat is, a különbség nem tudom mi lehet, próbáld ki -
hi all!
honnan tudom leszedni a bttf modot? köszi -
Hát a mostaninál csak minőségibb lehet!:D
Köszi:) -
ldavid #22019 az után még van mit csinálni, úgyhogy valami gond lesz a játékkal estleg felrakhattál valami modot ami bezavart
szerintem telepítsd újra, vagy ha nem akarod újra moddolni akkor a mostani főkönyvtárát nevezd át, és telepíts egy tisztát, azzal elvileg nem lesz gond
amúgy javaslom inkább ezt a magyarítást, jóval minőségibb -
Na, itt tartok!
Mentésileg pedig a 'Kubai álca'-nál vagyok. -
ldavid #22017 nyisd meg a menüben a térképet, nyomd le az L-t és csinálj róla egy képet, azt pedig rakd be ide
akkor nagyobb valószínűséggel jutunk is valamire, na és az sem árt, ha leírod a legutóbbi küldetés nevét is (a mentés neve is egyben) -
Már vettem egypár ingatlant, de ezeket csak mentési helyként jelzi ki a térkép, egyéb ikonokat nem... -
Felraktam a VCMP-t, de iszonyat bugos és 5-15 percenként kidob egyes szerverekről időtúllépés miatt. Az MTA sokkal jobb volt. Kár, hogy már nem működik. -
jaster #22014 Hello!
Már írtam Nfs Underground II topikba, a San Andreas topikba, de semmi válasz. Most ide írok, hátha valaki tudja a megoldást. Gyári játékot telepítek fel, a konfig Intel Pentium Core2Duo E4600 2,4 GB, Asus GeForce 8600 GT, 4GB RAM, Windows XP SP2 2002-es verzió, és NEM akar indulni egyik sem!
Aki okos, válaszoljon. Előre is kösz. -
ldavid #22013 "modified version of the MTA Client"
itt nem a játék, hanem a kliens módosított, próbálj egy másikat
de szerintem jobban jársz ha a VCMP-vel próbálkozol tovább,
a Dokumentumok/GTA Vice City User Files/gta_vc.set fájl törlése talán megoldja hibaüzis dolgot
-
Helló!
Múltkor fölpakoltam (még win reinstall előtt) a Vice City-t, hogy majd most nosztalgiázom, mert amúgy is rég nem voltam már multizni, de nem. Mint sokaknak nekem is bejött ez a hiba, amint csatlakoztam valamelyik szerverhez: "You are running a modified version of the MTA Client. Please reinstall." Ezzel csak egy a baj, szűz és eredeti GTA volt (a verziót is próbáltam állítani). 1 hónapja viszont újratelepítettem a rendszert és most meg az a baj, hogy nem listázza az MTA a szervereket (át van engedve a tűzfalon). Nem tudom mennyi köze van a routerhez, mert nem értek hozzá. Azon is át kéne engedni? Ha igen, hogy? Mellesleg 0.5-ös MTA-t és XP Pro SP2-t használok. Kipróbáltam még anno a VC-MP-t is, azonban "vcmp vagy gtavc.exe (nem tudom már) hibát észlelt ezért leáll" hibaüzivel kidob rögtön a csatlakozás után.
PLS HELP!!! Kösszépen. -
ldavid #22011 nem írtad hol tartasz, de akkor valószínűleg még nem vehetsz egyet sem.
a menüben nyisd meg a térképet és nyomd meg az L-t, így láthatod, hogy mik vannak jelölve, pl.:
az első 4 ikon (és persze az utolsó) kivételével, bármi amit látsz küldetést jelöl
ha még nem vettél ingatlant, egy betűt, vagy más a fenti képen nem szereplő ikont kell keresned, pl. koponya, voodoo baba stb. -
Ediig kettőt találtam, de azokat még nem engedi megvenni:/ -
Tehát akkor menjek ide-oda a városban és keresek olyan helyeket ahol még van "zöld ház" ikon amit meg kell venni.
Köszi! -
ldavid #22008 valószínűleg nem csináltad meg a megvehető ingatlanok küldetéseit (Malibu klub, film stúdió, nyomda stb.)
végezd el a nagy részét és majd kapsz egy telefont, hogy vendégeid jöttek -
Üdv!
Akkor mit kell csinálni, ha egy bizonyos számú küldetést megcsináltam, és nem ír ki többet a térképre, csak kószálni tudok, nincs megadott feladat?
Köszi! -
és nekem segítene valaki? -
Lovygery #22005 figyi az MTA 0.4.1-hez mit kell beirni a hosthoz ha ipt akkor pls mondjatok párat de csak gta3-masat
-
én ezt ajánlom, saját gyártmány
GTA VC classic mod -
Rick4U #22003 Ultimate Vice City
go Google