22366
-
Bee #967 Köszönöm még egyszer! -
#965 3ba szerkeztettem at kamiont motorra,király volt:) szikrazott az alja mint allat én nem tudott kanyarodni:) ha nekimentem rendornek vele elrepult 10méterrel odébb,csak jobb lesz:) -
krisz073 #964 18-ig dolgozom,de ha hazaérek már ott vár a letöltött game:)) -
krisz073 #963 én már fél hétkor nyomni fogom a gamét:))
-
antijedi #961 és motorozás jol meg van csinálva vagy csak mitnha az autora motorskint huztak volna meg átmodelezték volna a "térfogatát" ? :DDD -
#960 haha nekem 10-re -
djcom #959 Őrület!!!!!!!!!!!!!!
Bazz éjfél mire leér:(( -
#958 kivancsi vagyok az epuletvasarolgatos ujdonsagra,a 3ban 1csilliom volt de minek? -
#957 milyen hosszúnak tűnik igy pár óra... örökkévalóság :DD -
#956 lehet (képekről láttam :) ) -
#955 lehet motorról lőni uzival? -
antijedi #953 énis még csak cd1-30 :(( -
Szóval ingame kép -
#951 jajj nem igy akartam -
Nem én csináltam , de pc-s ingame kép -
#949 én is rvs forumbol:) nekem is csak a 4esnél tart:( -
djcom #948 Képeket nyomjatok már be! -
#947 CD1 - 04:)))
De en csak 10 perce tudtam meg hogy kijott:))) -
#946 legegyszerűbb Total Commander-ben. rákatt az első file-ra, majd alt+f9. a többi már jön magától -
#945 Ez megy simán install után?
Valaki kipróbálta már? (az biztos nem fórumot olvasgat, hanem nyomja a game-t :D) -
#944 45! Most elhúztál.. rohadék! :) -
Bee #942 Kb. gépigény a tapasztalatok szerint? -
djcom #941 Milyen???
Mondjatok már valamit!!Képek,egyéb? -
#940 Jajj akkor le vagyok maradva 1 CD 30% :)
nembaj ugyis csak juliusba játszom majd vele. -
Bee #939 Ennyire pont elég, kösz. De hát mindenki volt kezdő... -
#938 Basszus!!! Most jottem ra hogy kijott:))) Nagyon lol vagyok, valszeg meleg van:))) -
#937 http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/tomoritok/index.html
Innen letöltöd a magyar nyelvű WinRAR-t és onnan értelemszerűen.. majd rájössz. Ne várd hogy a mai világban (ráaásul magyar nyelvű program..) főleg egy supergamez-es társaság ennél szájbarágósabban írja le. -
Bee #936 Én még lassabb. Köszönet mindenkinek! De azért ha egy öreg és vak nyanyát láttok a gémben motorozás közben, akkor please kíméljétek! -
#935 Már megszoktam Raven Shieldben. :D -
Bee #934 Mint már leírtam, idióta vagyok, lehetne bővebben? Itt 54 ill. 50 db file van; ezeket hogyan kell összerakni *.cue -vé? -
antijedi #933 lassu vagyok :D -
antijedi #932 tudod a mai pofátlan fiatalok inkább belöknek a kamion elé :DD
amugy kicsomizni tökéletesen elég egy winrar (ha lehet a legujabb) utána már csak felkel égetned a cdre.. :D -
#931 Tömörítsd ki. :) (WinRAR)
Ekkor kapsz egy bin és egy cue kiterjesztésű file-t. Ezt kiírod CD-re pl. Nero-val és kész. Vagy ha nem akarsz CD-t írni, akkor www.daemon-tools.com/daemon_tools.htm címről letöltöd a Daemon tools nevű kis programot, ezt installálod, és ha ebben megnyitod a cue file-t akkor a géped azt fogja hinni hogy a GTA:VC CD benne van egy virtuális CD-ROModban. -
#930 cd-1 38 -
Bee #928 Tegyük fel, hogy én egy vak, öreg nénike vagyok a piros lámpánál a zebra előtt. Segítsen már valaki át ezen a ***** zebrán(problémán)! (lásd 919) -
#925 39! ^.^ -
antijedi #923 ezt most kinek irtad??? mert szerintem aki már szedi az ezel rég tisztábanvan :D -
#922 Akkor gépigénye ugyanaz kb.? -
#921 gta3-at akartam irni -
#920 game olyan mint a gt3, csak gyorsabb, szebb, jobb, multi termeszetesen nincs.