22366
-
Bee #1055 Ezt meg sem hallottam! -
#1054 mekkora királyság, hogy az én barátnőm 5 napig nem fog erre járni:))) -
#1053 De ha nem jár a szája akkor semmi baj.Csak akkor van gáz ha nem látja egész hétvégén. De erre is van megoldás csak gondolkodni kell.Én szinte mindent be tudok adni a b.nőmnek. -
Bee #1051 Azt kérdezné: "már megint dolgozol? Nem megbeszéltük ezerszer, hogy bla bla bla... Innen már nem emlékszem, hogy mit szokott mondani, mert automatikusan kikapcsolok. :) -
#1050 akkor lesz mással -
#1049 Mondjuk egy rendes barátod megkért és nem tudtál neki nemet mondani mert azt mondta ha kell akkor fizet érte,mert neki nagyon fontos az a program. -
#1047 Mond azt hogy egy marhára fontos programot (nem játékot)kell letöltened de nem tudod magára hagyni a gépet mert megszakadhat a letöltés.
Ez milyen? -
#1046 CD2 - 12 60% -
#1045 Hát ha az én b.nőm meglát a gép előtt akkor a haja égnek áll mert tudja hogy valamilyen játék van a háttérben :) -
Bee #1044 Ha kitaláltál valamit, közöld légyszi! Ha ma emiatt ejtenek, akkor tényleg felkeresem a Flashget fejlesztőit! -
#1043 :DD -
#1042 Szopjon le helyben -
#1041 Én azt szoktam mondani hogy lakkozza ki a körmeit mert azzal elvan legalább 2 órát na de utána mit mondjak, hogy csináljon új frizurát? :) -
#1040 bocs szivem de a vice city sokkal jobban érdekel nalad:) -
#1039 fáj a farkad :DD -
#1038 Az enyim is jön kb. úgy félóra múlva,már azon gondolkodom mit monjak neki mert nem merem itt hagyni a gépet. -
Bee #1037 Igen, és NAGYON ÉLVEZEM!!! Az meg hab a tortán, hogy nemsokára jön a barátném. Mit mondjak neki? Bocs, szívem, de most egy kicsit légy türelemmel, míg ezt leszedem? Az a legkevesebb, hogy a fejembe húzza a monitorom mind a 19 coljával. Hogy mondjam le? Aki jól tud hantázni, az segítsen! -
#1036 http://warezcenter.cjb.hu/ sok szerencsét mert szerintem nagyon levan terhelve sőt talán később mégjobban le lesz. -
#1035 Tényleg,nem jártas valaki dvd írásban kéne egy kis segítség -
#1034 Valaki meg tudná mondani a címet ahonnan le lehet tölteni? Vagy azt a szegmenst amiben benne van a crack?
-
#1033 Szentem idáig a legjobb magyar oldal és asszem ő csinálta a sima Gta3 magyar oldalát is -
Bee #1032 Most szívatsz??? Cd1 - 018 80% -
#1031 Engem is megszívatott egy pár letöltés vezérlő.
Bee: velem is előfordult,hogy kihagyott 2 fájlt,csak úgy izzót a fejem mikor megláttam :) Most 1 -ével szeded? -
radical #1029 Köszi, király oldal. -
#1028 Én is pont ott tartok, kicsit későn kezdtem neki... -
#1027 Én előbb fogok vele játszani :) -
#1026 Én már 1-cd 021-nél 70% -
Bee #1025 Most attól fosok, hogy nehogy egy file-t kihagyjak. Ez aztán a para! -
Bee #1024 Te hogy állsz, Ferci? -
Bee #1023 83% az első cd 017-nél... :( -
Bee #1022 Welcome! -
#1021 Kicsit idegesítő, főleg ha az elején szakad meg -
#1020 Azért itt összejövünk lesz egy 1t az összsúly -
Bee #1019 De még dolgozom a terven; azt hiszem, ki kellene bővíteni Sör- és Tequila Gold hálózattá. :) Ha jobban meggondolom, még a Gint is belevehetjük. -
#1018 De azért milyen para nem hogy a láma betesz mindent letöltésbe azt elmegy abban a hittbe,hogy mire hazamegy lent lesz minden az közben meg megszakad a letöltés. -
#1016 Hi! Nekem megvan a game! Ha valaki tud egy használható cracket, az írjon pls. -
#1014 Neked még mennyi van hátra? -
#1013 Nem is rossz ötlet :) -
Bee #1012 -
Bee #1011 Kösz! Csatlakozik még valaki a pehelysúlyú verőbrigádhoz?