GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
mikor adnak már ki pár képet? azért 2 hónappal a megjelenés elõtt illene 1-2 képet mutatni a játékból, nem?

mohus
én már az alapküldikkel megvagyok, mot már vehetek ingatlanokat
elég nagy úr lettem miamiban
van saját helikopteres házikóm

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ha legalább olyan lesz mint a ps2-es akkor már jó nem?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

nem hiszem, hogy vannak már... a googleba be szoktam irni hogy " vice city screenshots " meg hasonlokat, eddig mindeig ps2es képeket talált..

zaki
vannak már képek a Pc-s Vice City-bõl?

mohus
hátha valaki akar az eredetihez hasonlót😊

mohus
ps2-es borítót..a Vice citybõl

zaki
milyen képeket akartál belinkelni mohus?

mohus
hát ez nem jön le

mohus

mohus
upsz😊

mohus

gyraph
Ahogytetszikmondani 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
Hát lehet, hogy megmondtam, de nem baj, addig elszórakozunk a hamarosan megjelenõ multiMODal. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gyraph
Várjuk nem kicsit.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
ezt most nem tudom megmondani, mert kb 4 hónapja játszottam vele. én olyan 40-et csináltam meg kb

gyraph
Mennyivel több küldetés van benne kb. mint a gta3-ba? Remélem 2x. A gta3 kicsit rövid volt, persze még mindig járok liberty city utcáira huncutkodni 😊

zaki
Rengeteg újdonság van benne, sokkal jobb a grafika, és rengeteg küldetés van

zaki
Én láttam, rengeteget játszottam vele, de nem vittem végig, mert eladtam a Ps2-met

gyraph
Sajnos nem láttam, de a fotok alapján egy fokkal jobban nézz ki mint a gta3...fõleg a karakterek, mintha már nem a klaszikus fej-tor-potroh elrendezésbõl épülnének fel 😊

Sziasztok lecseréltem a GF2MX/400 -as kártyámat
ATI 9100-re...csak elég nehezen sikerült elindítani a GTS 3-at és furcsán müködik kb 2mp-ig gyors aztán egy kis besszagatás(bármilyen felbomtásban)...ezt ismétli.
1.8XP 256Sd-ram...mi lehet az oka(a nem DDR ram)?
zaki
Láttad már különben Ps2-n?

gyraph
Na akkor viszont beledölnék a kardomba az biztos 😊

zaki
Kénytelenek leszünk kibírni.. Az lenne a kibaszás, hogy mondjuk május 8-án kinyögnék hogy csúszik a megjelenés mondjuk 2 hónapot...

gyraph
Nem bántásként, de várható volt...mind1 ezt a két hónapot már csak kibirjuk! vagy mégse? 😊

zaki
Be is szartam volna, ha már játszhattam volna vele mondjuk e héten

Sephi
Nah hat sajnos a hetvegere semmi hir nem jott 😞

Ugyenezki megis elmarad es majd csak valamikor majusban lesz VC 😞(((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adi
Motoral vagy kocsival, mert az ketkerekezés 😊??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hi!! Hogy kell megcsinalni a malibo elsö küldetését??? 576konzolba vmi átoltözésrõl beszélnek. Egy régi missional sikerült de itt nem?! Szóval vki írja lenekem lécives!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mohus
😊
az állapotos asszonyok nem vajúdnak ennyit, mint ti😊bocs

zaki
szerintem egy kicsit türelmetlenek vagytok... ezt a két hónapot már KI KELL bírni!!!

Sephi
Ja ja most beszltem veluk es asozntak hogy meg semmi hir rola de nem kell csugedni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

M@TriX
várjuk!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sephi
De en mar ismerem oket es tudom ha valamirol elkezdenek beszelni az ugy is lesz. Nezd meg egy hete aszontak hogy ma lesz Enclave es ma lett. Szal minden remenyteli.

M@TriX
ok, de mint ahogyan a nagyok is mondják: "i told you it is not 100%" 😊

Sephi
Ahm nem tudom miert lennek en kotelezve hogy megjelojem az info eredetet nekem is ugyanugy mondjak ahogyen ide leirom. Be is copyzom :

<13:51> *** Truban sets mode: +o G4lxy_x
<13:51> yo Seph!
<13:51> *** Zok_Tok ([email protected]) has joined #fairlight (OPs:9 Voiced:15 Total:56)
<13:51> * Dare_me wasabe?
<13:51> *** Mustafa ([email protected]) has joined #fairlight (OPs:9 Voiced:15 Total:57)
<13:51> so in about a week we gonna have it and crack it =>
<13:52> what?
<13:52> GTa : Vice City
<13:52> no shit man!!!! Its for real???
<13:52> yeah sure i hope so. Drako told me that he will get it.
<13:52> *** Gat_ox ([email protected]) Quit (Quit)
<13:52> tell me a date of realese!!!
<13:52> i think 15-16 this mounth. But i heard that Deviance may got it too!
<13:53> We wont let them :>
<13:53> loool! I hope that it is true lad!
<13:54> stay calm. i told you it is not 100% =>

vazze május közepe! muszály ennek a vizsgaidõszak elõtt megjelennie?????

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

M@TriX
meg neked is, ha kijön. 😊
Ha kijön ugysem fog érdekelni kinek az érdeme csak gémelni fogok vele. 😊
Úgyhogy én mindenképpen nyerek.
Ha kijön egy héten belül, akkor azért mert kijött a gém, ha nem jön ki akkor meg azért mert nekem volt igazam... 😊

Randal
májusba jön ki

Ron Ragm
Jöjjönmáki😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nekem is..😊
M@TriX
én eddig csak a Generals multicrackjének megjelenésének jóslatát hallottam tõle és az sem jelent meg...
Persze attól lehet profi csak éppen nincs szerencséje. Egy hét múlva kiderül. Ha egy héten belül megjelenik a GTA3:VC, akkor elismerésem neki...

Az igaz de be szokott jönni amit mond😊
M@TriX
mert te, még nem jelölted meg az infó eredetét.
Már nem kötözködni akarok, ez csak tény...

Sephi
Te honnan tudod ilyen bisztosan?

Aquli
május 16? yesss addigra ugy nez ki lesz uj gep

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

sigmavirus1
Igaz, de akkor sem kéne annyi helyet foglalnia!

Viva La Virus1!!!

Azért a reptér nem olyan üres - tele van ugratóval, meg csomagokkal. Ráadásul itt lehet megtanulni egykerekezni is... aztán már megy az egész szigeten keresztül is! 😊

sigmavirus1
Ja, de amint szerzel egy helikopter és kõrberepülöd a várost, tök kicsinek érzed! Az meg elég nagy csalás hogy a reptér majdnem akkora mint a GTA3-ban Portland és mégis tök üres! Mindezek ellenére kurta jó lett!

Viva La Virus1!!!

[HUN]PAStheLoD
az jóóóó

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]