GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
sztem nem, de mind1.
már csak 38 nap...

zaki, igaza van matrixnak, PC-s képek, http://www.jatekhirek.hu/index.php?picmore=242 😊 de ezek a képek még olyanok, mint a gta3 elsõ screenshotjai: kicsit rajzosak, de amugy tényleg még leeshet az állunk 😄 kurvajo lesz a game 😛 tommmyv, honnan szedted a konfigot?

M@TriX
azt írták, hogy PC...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

tommmyv
Nem is lesz olyan nagy gépigénye:
Minimum Hardware
800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon or 1.2GHz Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
128 MB of RAM
8 speed CD / DVD drive
915 MB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce" or better)
Sound Card with DirectX 9.0 compatible drivers Keyboard & Mouse

Recommended Hardware:
Intel Pentium IV or AMD Athlon XP processor 256(+) MB of RAM
16 speed CD / DVD drive
1.55 GB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
64(+) MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce 3" / "Radeon 8500" or better with DirectX Texture Compression support)
DirectX 9.0 compatible sound card with surround sound
Gamepad (USB or Joystick Port)
Keyboard & Mouse

Grand Theft Auto: Vice City uses Microsoft DirectX 9.0.

Supported Operating Systems:
Windows 98
Windows 98 Second Edition
Windows Millennium
Windows 2000 Professional (Workstation) plus Service Pack 3
Windows XP (Home and Professional) plus Service Pack 1

The following operating systems are NOT supported:
Windows 95 (any version)
Windows NT (any version)

zaki
szépek, csak ezek ps2-es képek...

M@TriX
Na végre pár szemmel nézhetõ bizonyíték.
Képek jelentek meg a VC-rõl:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
bárcsak már ott tartanánk...

aki elsõnek megtalálja a neten , plz irja már be ide a címet , mondjuk sztem elõször ugyis DC++on lesz

Saint of Underworld N/Me

gyraph
Nem bírok tovább várni!

ui: beledõltem a kardomba 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
hát csak egy kicsit...

zaki

Nah a mai nap alkalmábol megnézem a 40 nap és 40 éjszakát... 😄DD

zaki

Sephi
40 nap? Mar akinek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hali

Hamarosan indul a Destruction Start új aloldala, egy GTA játékokkal foglalkozó oldal!
Ennek az oldalnak a szerkesztéséhez keresünk tagokat, akik minden fizetés nélkül, ingyenesen beszállnának a szerkesztésbe!
Webcím: www.gtarovat.on.hu
Vagy elérhetõ a Destruction Startról is: www.destgames.hu

Ez az oldal a GameStar CD mellékletén található GTA3 rovat on-line változata lesz, viszont nem csak GTA 3 -al foglalkozik majd, hanem az összes eddig megjelent GTA játékkal!

Az oldal fõszerkesztõje OsOnO, tehát neki írjatok, amennyiben szeretnétek jelentkezni:
[email protected]

Az oldal foruma már elindult, amit lehet is használni:
http://destgames.hu/forum/viewforum.php?f=25

M@TriX
elméletileg. 😊

zaki
EMBEREK MÁR CSAK 40-ET KALL ALUDNI A MEGJELENÉSIG!!!

zaki
már csak 41 nap...

zaki
míg egyre jobbam közeledik a megjelenés, addig én egyre türelmetlenebb vagyok

Nemtom 😊)) Olyan fura h az opok csak háttérben tesznek-vesznek lesnek.. najo 😊 Amugy már csak 42nap... a Vice City megjelenéséig... uristen nem lehet ezt kibirni 😊 Legalább a bejelentés óta a fele várakozási idõt kibirtuk

zaki
hogyan tudnék egy moderátorral beszélni, nem tudja valaki?

Jah, engem is baszottul idegesit... lassan ott tartok már h irok levelet rockstarnak ugyan adjanak már ki 1 morzsányi képet legalább..😊

zaki
bazzeg másfél hónap múlva jön ki a játék, és még nem adtak ki a játékról 1 db képet sem, csak a Ps2-es verzióról...

nah bocs de elfelejtettem h kell linkelni...

re, kicsit eltüntem 😊
Ha valaki még nem nézett volna el igazán jo Vice citys háttérképekért, az menjen ide: http://www.freeweb.hu/freewallpapers/jatek/grand_theft_auto_3_vice_city.htm < frankók 😊

zaki
dieselG: nem ismerek moderátorokat

Adi
Ha jól emlékszem akkor : törj zuz amit csak tudsz rendörek gyilkolj stb......

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

😛PP
zaki, tudsz 1 megbizhato moderátort? mer beszélni szeretnék valamelyikükkel 😊 /más okbol/

zaki
majd májusban megmondjuk

LOL 😊
hát engem tutira nem fognak elvinni mer az vagyok félig 😛 amugy vmi barom nyitott egy ugyanilyen topicot.. 😊 VICE CITY rulz 😄

Sephi
Engem nemvisznek mert alitolag suket vagyok 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
májusban??? engem õsszel...

cSuwwi
Ja, bazz, májusban visznek katonának 😞(( Na majd a 7végéken 48óra GTA 😊)

shit happens

zaki
baszki legyen már május közepe

cSuwwi
A GTA sem adja alább a Zsigánál. A Trabi már tool szar, próbáld meg egy Ladával... 😊)))))))))

shit happens

cSuwwi

shit happens

zaki

gyraph
Ez a maga nemében hiperintelligens hozzászólás volt...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
elgurult a gyógyszered?

zaki
mi van Endre?

zaki
ja, ez nem az a topic

gyraph
Az egy másik topic...ott van a segítség.

gyraph
Azért a multit nagyon illõ lenne beletenniük...mondjuk azt már a gta3-ba is illõ lett volna. A gta2-ben is volt multi, a gta3-hoz pedig most szenvedik hozzá félamatörök. A sok kritikát figyelembe véve csak belepakolják...reméljük...végül is extra dolgokat igérnek.

zaki
nem az a kérdés hogy mit, hanem hogy mit nem raknak bele...

mohus
miért mit raknak még bele?
multiplay?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gyraph
Akkor azzal 100évig leszek el 😊

zaki
és azt mondják a készítõk, hogy a PC-s változat jobb lesz...

Sephi
Hmm en most neztem meg Ps2 on es kicsit elakadt a lelegzetem. Nem semmi. Vegig vezetni a boulevardon mikozben Mike Jacki zene megyen 😊

Es a motorozas... jaj mam csak jelenne mar meg.
Gyerekek ez korszak alkoto lesz. Ez 100 jobb mint a GTA3... senki le nem tagadhatja 😊

zaki
ja, én is megvettem ezeket (volt ps2-m). vedd meg még az autószalont, a filmgyárat + a taxiállomást, oszt te leszöl az istön

Adi
Mhhhh nekem már van egy malibo clubom egy nagy házam inkább hatalmas és van egy kikötöm!! 😊 Csak hozzák a pénzt!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01