22366
-
#5080 bent a stadionban, amikor az a nascar-féle verseny van, akkor ott hány kört kell menni? -
#5079 #4716 -
#5078 sztem a pizzás szimplán pizzát szállít.
A fagyi a narkó! -
#5077 Nem tudhatom, hogy speciel ebben a jatekban nem narkot kell-e kihordani vele! :( mivel a pizzas is azt terit a robogojaval nem? akkor meg mit piszkalsz! -
#5076 köszike! -
#5075 -
#5074 ez ok, de azért ilyeneket, ne kérdezz , hogy mit kell csinálni a tűzoltóautóval, mert biztos, hogy nem azzal kell körberepülnöd a várost... -
#5073 A Washington nevü kocsit keresem a garázsos küldetéshez,de nem találom sehol. Tudja valaki hogy néz ki és hol található? -
#5072 Hi,
Tudnal egy screenshootot kitenni errol az elso szigetes, alacsonyabb haz tetejen levo helikopterrol? Honnan kell raugrani? Melyik haz ez??? -
#5071 JOJO!! AZERT NEM KELL KIGUNYOLNI A KISEBBET MERT NEM TUDHAT MINDENT MINT A "NAGYOK"" EN MONDTAM, HOGY CSAK NEMREG KEZDTEM JATSZANI! :((( -
#5070 Halál pontosan az enyém...
Nem másoltam!
:-DDDDDDDDDDDDDD -
#5069 Hát ja!
Heli SUX!
Moci rulez! :-DDDD -
#5068 ez a te véleményed -
#5067 -
#5066 Hat .. en ha gyorsan kell lelepni akkor inkabb szopok 2-3* PCJ-600al, mielott barmi mast csinalnek .. Altalaban 2-3* se kellett probalni, de helivel direkt meg egyszerse mentem, hogy namajd ezzel sikerul .. inkabb olyan volt, hogy helivel kellett, de inkabb leugrottam a haztetorol a melo vegen es elemeltem egy mocit, majd elvagtattam ..
Szar a heli en mondom :D
De aki akar menjen vele :) -
#5065 a pizzabolt mellett van a robogó. tűzoltó kocsit a tűzoltó állomásom (!), és KÉPZELD TÜZET KELL VELE OLTANI -
#5064 De így, hogy a saját házam tetején van a helcsi, minek szendevjek?
Ha nem lenne más lehetőség, akkor addig-addig próbálkoznék, amíg megcsinálnám helcsi nélkül, de így....
Engem ez zavar!
Oké, titeket nem.... -
#5063 De nem érted, hogy nem lett élvezetesebb, mert olyan mintha cheat-elnék????
Így néz ki:
Van egy mission! Kurva nehéz! Rendőrök ezrei jönnek rám, amikor végeztem a melóval és mennék haza!
Egyszerüen nem tudok kicsúszni a kezeik közül, annyian vannak!
Mit lépek? Elmegyek a helyszínre helikopterrel. Lerakom valahol a közelben, nem túl messze és nem is túl közel, mert akkor a program eltünteti, ha túl közel rakom le.
HA vége a melónak szépen lazán elrepülök vele és kész.
Az eddigi feeling, miszerint csak autóval vagy gyalog lehetett menekülni, teljesen el van baszva, mert kinek éri meg, órákat szopni egy egy küldetéssel, ha a levegőből 5 perc alatt megoldja!
Ez olyan, mintha beírnék egy örökélet kódot...
Ezért veszik el a feeling, mert a GTA nem arról szólt, hogy odarepültem, megcsináltam a melót, és hazarepültem!
Ezt egy 5 éves is megtudja csinálni....
Hol ebben az élvezet?
Nem mondom, jó dolog helcsizni, de túl sok van belőle, túl könynen elérhetőek, (2 saját házam tetjén is van 1-1) és mindig "újratermelődnek"...
Ha csak annyi lett volna benne, mint a GTA3-ban a DODO-ból, akkor megmaradt volna a feeling!
Nem beszélve arról, hogy 2-szer is meggondolom, hogy elkocsikázok ahoz a rohadt helikopterhez (ami mondjuk csak a reptéren lett volna), ez persze jó hosszu ideig tart, vagy leszarom a helcsit és megpróbálom megoldani "hagyományos" úton...
Ebben van a kihívás, ebben van a feeling. -
#5062 Es a pizzazashoz mi kell? robogo? es hol lehet beszerezni? es a tuzolto kocsit? es tuzet kell oltani vele? -
#5061 Osszes kuldetest siman meglehet csinalni helikopter nelkul, meg a fotost is anelkul egyszerubb szvsz(persze odafele kotelezo (?)), ha valaki nem akar helikopterezni, akkor az nem fog ... ennyi :) -
#5059 sztem ez hülyeség amit írtál, ettől, nem veszik el a GTA feeling, hogy van helikopter, sőt, így még élvezetesebb lett a játék -
#5058 Van az első szigeten is egy heli. Egy alacsonyabb ház tetején motorral lehet oda felugratni. -
#5057 Igen, küldetésfüggő!
Én csak akkor kezdtem helikopterezni, amikor már átmentem a 2. szigetre!
A helcsik amúgy is a 2. szigetre jellemzőek, az elsőn még később se nagyon lesznek.
Illetve persze Diaz házának a tetején is van egy, de eztis csak akkor használhatod, miután Diazt kinyírtad és tied a kérója.
Diaz háza a 2 sziget közti kisszigeten van.... -
#5056 nem marad ki semmi, én is azzal nyomom -
#5055 MÉG NINCSEN MAGYAROSÍTÁS ÉRTSÉTEK MÁR +!!! -
#5054 190sl
-
#5053 -
#5052 Ha van Valakinek magyarítása a vice city-hez az küldje már el nekem a [email protected]! Meghálálom! -
#5051 Egy kerdes: Ha felteszem a NOCD peccset, akkor ugye onnantol kezdve nem hasznal a progi cd-t. De tulajdonkeppen, mi van a cd-n, amihez hasznalt? Mert a zenek igy is megmaradtak. Akkor eredetileg miert kell neki cd? Kimarad valami a jatekbol, ha hazsnalom a NOCD-t??? -
#5049 Stats legalso sora :)
Highest media attention
1587
International crisis
Ez is megvolt 6 csillag :) -
#5048 En eddig csak taxiztam, megvan a 100. De pizzazhatsz is, meg ha beszerzel tuzolto kocsit, az a GTA3-ban nagyon konnyu es nagy penz volt! Allitolag itt is jol tejel! -
#5047 Es mikortol elerheto az elso helikopter? Kuldetes-fuggo a dolog? Mert en elso szigeten vagyok, eddig taxiztam, meg elvagyok, de kuldikben nem nagyon haladtam meg, es nincs meg a 7-es es 8-as helyen. Vagy csak en nem lattam? Mikor lesznek ott? Valaki tudna screenshootot felloni az elso szigeten talalhato helikopterekrol? (Terkep szerint asszem 7 es 8. szamuak!) -
#5046 Egy újabb észrevétel a játékkal kapcs.
Szerintem a helikopter túlzott könnyítés a játékban!
Eleve az időre történő küldetések nagyon könnyűek lesznek, mert a helcsivel lerövidülnek a távolságok, plusz nem kell az autókat/rendőröket/oszlopokat kerülgetni!
És ha egy akciót nem tudok kétszeri prübálkozásra megcsinálni, akkor előveszem a helikoptert és máris BINGÓ!
Szerintem nem kellett volna ennyit rakni a játékba, és nem szabadott volna, hogy saját helikopterünk legyen, maximum a játék végefelé lett volna csak jó, amikor már nem lehet magát a GTA feelinget megölni vele!
A helikoterrel elveszik az a feeling, amitől a GTA, GTA volt....
Persze nagyon király, csak ez már cheat kategóriába tartozik szvsz.... -
#5045 Koszi! terkepeket letoltottem! a forditasra meg varok akkor amig meglesz! :)
Egyebkent mivel lehet az elejen a legtobb penzt keresni? taxizassal csak? -
#5041 Terkepeket itt talalod:
http://www.all-vice-city.fr.st
Magyarositas legjobb tudomasom szerint meg keszul, nincs teljes verzio. Talan jovo heten, ahogy hallottam! -
#5040 Sziasztok! Tud valaki olyan mukodo helyet mondani, ahol az osszes terkepet le lehet tolteni es esetleg olyat is ahol magyarositas van? -
#5039 lol szegény lanc nak esélye sincs még futni se hah machine gun van a kezedben :)
aztán diaz és a testőrei is meghalnak kb 3mp alatt ha húzol egy vonalat a mg vel :)
mg powa!! -
#5038 szerintem is jobb, a hangulatban és a játszhatóságban mindenképp. -
#5037 machinegun, fel egy tetőre helivel és meglesz hamarabb is .) -
daniferi #5034 Az se rossz megoldás :) Most épp Diaz bácsit akarom megölni, de mindig leszed Lancet. Az se szép dolog, hogy először a tetőre mentem, ott találtam egy lassító pirulát, de miután visszamentem az épületbe, elmúlt egyből a hatása.