22366
-
#4988 bazzeg, olyan hidraulika vannak a taxikban... -
#4987 Én igen -
#4986 +csinálta már valaki a taxis küldetéseket? -
#4985 En kerem receltem es ugy csinaltam penzt mert nekem mar nem volt semmi kuldim erre megvettem a film studiokat es kurvara elvagyok a repulovel :)))
Most kellet lefotoznom valami pasit egy novvel de megrohantak az epuletet mert felfedeztek. Nekem minden fullon volt es tele voltam fegyevrekkel de egybol megoltek :(
Sajnos mindent elvesztettem de megyek egy kort az Endurancon es maris lesz mindenre zsse:)) -
#4984 -
#4982 csítt? -
#4981 Lehet de 1 idő után nem lehet nélkülözni -
#4980 akkor honnan van neked annyi zséd, ha csak ott jársz ejnye-bejnye.
Amúgy nem árt megcsinálni a kishelis küldetéást mert a nagy helik jó szolgálatot tesznek majd.
Amúgy én azt a stratégiaát követtem, hogy az épület melleti bomba lerakása után a legfelsőre vittem a következőt. Ha annyi ideig nem marad életben a heli, akkor legalább nem vesztesz annyi időt. A munkásokkkal nem kell foglalkozni, de a pisztolyosokat daráld le. -
#4979 Nekem igen de én nem vettem észre semmi javulást tőle. -
#4978 Nekem nem sikerült mert nem is próbáltam! -
#4977 Lehet olyan csinálni, hogy azt a küldetést kihagyom és attól a hapsitól nem csinálok több melót? -
#4975 Nagyon köszi!Most megyek és Vice City-zek egyet!
Éjfél körül leszek! -
#4974 Köszönöm szépen! Tudjátok, hogy melyik küldetést utálom és nem tudom megcsinálni? Amikor azzal a kis helikopterrel kell szórakoznom és négy bombát kell elhelyeznem! Az kikészít! :) És nem birom megcsinálni! ;( -
#4973 Köszönöm szépen! -
#4972 Lesz egy küldetés, miután megszerezted Diaz villáját!
El kell menned a helyi bevásárló k.p.-ba és betörni egy rakat kirakatot.
Ezután veheted meg a fizetős épületeket -
#4971 http://www.fpscentral.hu/cgi-bin/gringo2003/count.cgi?genrutine=CikkekHTML&tmplfile=gta3_default&id=2958
ez egy cikk arról hogy hogyan tudod berakni a verdákat -
#4970 Milyen pláza kirakatait? Mit kell betörnöm? Pénzem az nagyon sok van! -
#4969 Válasza a 4966-ban -
#4968 Hja igen... És még azt akarom kérdezni, hogy miért nem tudok megvenni egy házat se? Mindig azt írja, hogy menjek később! De mikor?! Pénzem nagyon sok van! (játék elején vagyok!) -
#4967 Bocs, rosszul foglamaztam, az én hibám!
Szóval AUTÓKAT töltöttem le, és azokat szeretném használni :-DDDDDDD
Na. -
#4966 Az után a küldetés után tudod az épületeket megvenni amik pénzt is termelnek, amikor betörted a "pláza" kirakatait!
Addig nem veheted meg őket... -
#4965 Elvileg nem kell fölrakni őket hanem csak kicsomagolod a skins könyvtárba és a beállitásoknál lehet változtatni a skin-t!A játékban! -
#4964 Valami észrevétel a #4959 - re?Ki tud segíteni? -
#4963 Sziasztok!
Segítsetek plíz!
Letöltöttem pár skin-t és nem tudom milyen progival kell felrakni őket!
:-D -
#4962 Miért olyan rossz a grafika? Szóval, hol lehet megspécizni a grafikát? (Geforce 4em van!) 800*600 32be nyomom, de annak a minőségén hol lehet állítani?! :) -
#4961 Ez ugyanaz a térkép mint amit Zaki küldött csak egy kicsit részletesebb :-))) -
#4960 -
#4959 Megvan a pénzem az épületekre de nem tudom megvenni őket!Megvan az összes garázs a Hyman Condo a legjobb mert a tetején van egy helikopter :))))
Az épületeket csak bizonyos küldetések után lehet megvenni? -
#4958 Ezt én ki is nyomtattam négy lapra kivágtam és összeragasztottam :))))
-
#4957 -
#4956 Itthon vagyok:
-
Redfox #4955 Köszi. -
#4954 www.all-vice-city.fr.st -
Redfox #4953 Megvan valakinek a Vice City HQ-ról az a térkép amin a megvehető helyek vannak?
Még1: Nem tudja valaki mivel lehet V.C.-be autót csinálni? -
#4952 Köszi szépen -
ko_vee #4951 megy -
ko_vee #4950 itt az igazság! de azé próbálkozni lehet -
ko_vee #4949 És ha már a jó cuccoknál tartunk: legprofibb trainer by lithjoe
http://195.70.51.130/lamase/gtavice/files/other/vctu.zip -
#4948 A tankos rekordom most 498 majd belinkelek róla képet is csak most nem otthonról netezek!
Elromlott a net! -
#4947 El tudnád nekem küldeni?
[email protected]