GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Caddy hol van valaki mondja már el.
I.C.ram
Hát nekem meg elsõ kerekezni nem sikerült, hogy kell?
Adi
Figy irts amit csak tudsz és látsz aztán(rendörõket jó sokat) nyomulni kocsi áfuujjoba....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Lynx_TWL
HOGY KEL KÁOSZT CSINÁLNI????
motors bandás küldetést nyomom, azt nem to mit kéne 😞
help gyorsan!!!

๏̯͡๏﴿

hiba
Egyekrekezes: csak hatra kell dolni illetve csak elore attol fugg meik kereket valasztod 😊

Kurvak: meg a kocsiba se szall be egyse, de biztos rossz helyen probaltam.

I.C.ram
Most csináltam meg a Filmgyáras részt! Kibaszott jó küldik vannak bene 😊) mindenki csinálja meg szerintem, mert én még ennyit nem röhögtem küldin, mint amiket ez adott 😊 Fõleg az utsó küldi tetszett nagyon 😊
hiba
szerzel egy robogot amin egy doboz van 😊

I.C.ram
A régi taxi az Kaufmann Cab. Valaki tudja hol találok Caddiet?
nekem infernus volt ott meg limo. véletlenszerû a 2. kocsi?
magus
kösz, ja és hol van olyan hogy piizzafutar lehetsz meg ilyesmi?

ja, ne csak úgy nyírd ki diaz-t, hanem amikor megkapod azt a küldit, hogy nyírd ki diaz-t :-)
toMpEr
A kozepen a delebbi szigeten (STARFISH ISLAND), a nagy villa udvaraban

ingatlan: nyírd ki diaz-t, megkapod a házát. utána kapsz egy küldit, hogy 5 perc alatt verd szét a plázában a boltok kirakatait. utána vehetsz ingatlanokat.
magus
Soook sok kérdés:
-hol van helikopter?
-Hogy lehet egykerekezni a motorral?
-lehet kurvazni motorral?😊
-miert nem tok venni semmilyen ingatlant? azt irja jojjek vissza kesobb, de mar maszkalhatok mindegyik szigeten
-hol lehet garazst venni magamnak?

Manta
Köszi, azóta írtam egy javított cd-t, már megy.
Calver
Simán átmásolod elsõ cd tartalmát vinyóra és onnan installálsz, amikor kiírja hogy nem stimmel a méret, egyszerûen nyomsz egy kihagyást, majd beteszed 2. cd-t és mikor keres róla vmit megmutatod gépnek merre van!

"The trees move. Do you not see it?"

M@TriX
hol van a képen a góré, 5 perce nézem a képet de nem találom....

😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

toMpEr

toMpEr
Petyus_
Látod, engine ide engine oda mindenki imádja a játékot. 😊 Ha a bugokra lesz megoldás neked is be fog jönni, tuti. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_

A góré. 😊)

Nem az ATI a gond itt, a GTA3mal sem az volt. Soha nem is jött ki azután sem uj ATI driver, mert eleve megmondták hogy a szar PS2rõl portolt engine hibája.

Elég gyenge érv, hogy ez nem a GTA4, ennyi eltelt idõ után nyugodtan igényesebb enginet kaphatott volna.
CarajoEsp
Különbenis ha jó a story akkor kit érdekel a jó grafika?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Valaki akkor tud küldeni?
Manta
Valaki segítsen plz!
Petyus_
Többet nyújt.

Motor (rulez..), heli, belsõ terek, ruhák, saját biznisz, a fõszereplõ beszél ezáltal SOKKAL jobb és kidolgozottab sztori..

Az én listámon a valaha volt legjobb játék címért is simán versenyben van. 😊

Az engine igaz lowpoly, stb. de azért szépnek mondható.. kicsit pihentesd, majd jön új ATi driver azzal nem lesz bugos (fõleg Atisok panaszkodnak ezekre).

hen-tes
pizzaboy egy pizzázó mögött van egy pizzás moped
caddie az a régi taxi

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Manta
Nekem is hiányolja a Readme_ITALIAN.txt file-t. Ti hogy oldottátok meg? Nem tudom felrakni 😞
a pizza boy az motor nem?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Köv két autó, ami kéne: Pizza Boy, Caddie, ezekt még tuti nem láttam. Ezek valami speckó autók.
rallyautot hogy lehet csinalni?
es mikor engedi megvenni a szalont?

Adi
Azt lehet rally autot csinálni meg stb...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Mér baszta fel??

Adi
Ja ja... Mindenbe van radio...

helikoptert hol lehet szerezni?

Belton
kösz fiuk mar nem kell teso küldi ijen embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Nekem az nem megy, amikor bombázni kell az építkezést.
hen-tes
õõ, izé , motoron van rádió ??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Valakinek sikerült az RC Baron topfun repülõgépversenyen végig menni? Nekem a felszállás is nehezen megy.
CSÁ! Nem tud valaki egy mentést küldeni az RC helikopteres küldetés után? ugyanis nagyon nagyon nem megy! plíííz!
Belton
na küldi valaki me naon kivancsi vagyok a játékra mert igy fel se tom rakni mert hibas ez a file amit irtam lejjeb😞(((((((((((

Hela!
Volt egy erdekes eset, vagy 150nnel szakitottam a jardan dudaltam mint az atom, es ket csako elugrott elollem, de kozben fekeztem is a bal oldali gyerek az uttestre ugrott es egy epp arra jaro auto ele, mondanom sem kell hogy atment szepen rajta 😊 a csako megallt az autova is kiszallt hogy megnezze mi tortent 😊

Sok az ujitas a jatekban 😊

Belton
nah a gta voice city hez kellene 1file az 1cd-röl a readme könyvtarbol a (readme_italian.txt )file küldje mar el emailbe valaki😞(( [email protected] csaaa
nah lécciii

Részvétem, hogy GTA4nek gondolod a Vice Cityt.. hisz ez még csak a GTA3 1ik különállo része, és lesz még 1-2, ugyanazzal a grafikus motorral 😊 de a PS2 nagyon felbaszta az agyam, rohadt konzolbuzik.

magus
nem is mondták hogy ezen a téren fejlesztenek bármit is.

Belton
nah a gta voice city hez kellene 1file az 1cd-röl a readme könyvtarbol a (readme_italian.txt )file küldje mar el emailbe valaki😞(( [email protected] csaaa

hen-tes
grrr4 😊

Én csak azt sajnálom hogy ez tök ugyanaz a 3Ds motor mint a GTA3 volt. Egykét bugot kijavitottak, egykettõt meg le se szartak. Ugyanaz a PS2 beteg lowpoly szarság, effekt mentes, speciális képességeit még egy TNT2nek sem használja ki, ráadásul ha a frame limiter ki van kapcsolva még mindig el-eltûnnek textúrák.
Ráadásul úgy kezdte, hogy kérdés nélkül felrakta a DX9et...
Lehet hogy fun meg minden, de szinte semmiben nem nyújt többet mint a GTA3. CSak a helyszin meg az eszközök új. Nagy csalódás...
I.C.ram
K már arról sem kell 😊 Az is megvan 😊