22366
-
magyar ember 2 #7194 Akkor lehet ugy kene vigilancezni, nem raketaval. :) -
#7193 közelebb mész, és csak nyomni kell enki szpészt, vagy amire konfigolva van
zaki te meg ne írjad, hogy 1.5-2 óra, mert rárugok a gépre, és akkor az balhé lesz!!
-
magyar ember 2 #7192 A gepagyu celkovetos?? Kozel kell menni es magatol beceloz, vagy itt is nyomkodni kell neki vmit, mint a raketavetonek meg a tavcsovesnek? -
#7191 az a küldetés kb 1,5-2 órát vesz igénybe -
magyar ember 2 #7190 Kurva anyjat, vigilance 9 kozben kilottek a helimet. :) -
#7189 -
#7188 akor megintsak a kurvaisten baaszmeg a azt -
#7187 heli rakéta nekem nem egya nnyira, viszont kurvára teccik apacs mozgása, és a,z ogy a géppitsu zorrrán célra áll:) -
#7186 egy körön belül kell +csinálni a 100 utast -
#7185 télleg egy körön belül kel összeszedni 100 utast, vagy statsban ugyis nézi aztán összesen eléég annyi??? -
magyar ember 2 #7184 A heli elmentest probalta mar vki? Nekem visszapattant az apacs a maverickrol. :) -
magyar ember 2 #7183 Mar egesz jol m1 a helis raketa, de a gepagyunak kb. akkora a lotavja mint 1 legpuskanak. -
magyar ember 2 #7182 A rnedorruhaban az a poen hogy volt 2 csillagom, meg leraketaztam vagy 3 orjaratot, a katonak meg le se szartak. :)
Azt viszont nem ertem hogy mi alapjan ad idonkent 1-2 csillagot ha ellopom az apacsot, maskor meg semmit. -
#7181 IMG Tool -
#7180 thx -
magyar ember 2 #7179 Ha megvan a nyomda uccso kuldetese (amikor a szoni motoros emberei lopjak a dellat a cegeidtol), utana felhiv a Lance hogy menny haza mer gond van (legalabbis neki :)). -
#7178 vki tudja melyik programmal kell custom autót betenni a Vice Citybe? -
#7177 a reptér melletti katonai bázison van, ja és ajánlott rendőrruhába menni a Hunter-ért -
#7176 köszi, de direkt figyeltem, hogy a küldetések alatt 1et se szedtek fel, így 0-ról kezdem a gyűjtést -
Gergely3 #7175 Hogy lehet azt megszerezni? -
#7174 mikor kapod meg az uccso kuldetest???
mit kell hozza csinalni?
Nekem most nem ad senki melot.
Mit csinaljak????
amse -
magyar ember 2 #7173 Legjobb apaccsal leszedni a rendorhelit. :) -
magyar ember 2 #7166 Ehh, 99% csak vki fakeli. Userid gondolom nem 1ezik. -
#7165 egy jó tanács: mensd el bmp-be a hp-s térképet és ikszeld ki amit már felszedtél, így elkerülheted hogy már csak 1 hiányozzon és újra kell nézned mind... -
#7163 version bekattant :D -
magyar ember 2 #7162 Most buli van? Nagyon ellaposodott mar a tema, befaradtak a fiuk. :D -
#7161 nem jössz be bulizni konzolos szobába? :DDD -
#7160 na én asszem el kezdem összegyűjteni a hidden packages-ekat, összeszedte már valaki őket? -
magyar ember 2 #7159 Me' ne e'lne'k? Csak a szoni meg a lensz halt +. :D -
magyar ember 2 #7158 Rocketjumpoltam az apaccsal, de nem birta a gyurodest. :) -
#7157 wow te még élsz? :D -
magyar ember 2 #7156 Lancetol. Ebben kell ot kinyirni a penze utan (hiaba) futkoso maffiafonokkel 1utt. -
magyar ember 2 #7155 Tuti, mer 1 szal hidden pekk, rempedzs, junik dzsamp nincs nekem, katonai heli meg van. -
#7154 azt a küldit kitől kapod? -
magyar ember 2 #7153 Ez a helipad mindig uresen all, itt sosincs heli? (Pont keletre van a 3 garazsos haztol, a jobb sarokban epp az laccik.)
-
#7152 lehet, nem tudom -
magyar ember 2 #7151 Nekem is +van a heli az uccso kuldetes (Keep your friends close) utan. Ugy laccik ez a feltetele hogy +jelenjen. -
#7150 kezd elölről -
#7149 na elő kellett venni goyrsan nagypapát, ert ugye biztosabb, ha a fájdalamt amit én érzek a taxizás után azt ugye a biztosurak is érzik. -
#7148 a kurva isten megbaasza a mocskos pofáját annak a tetves fasszopó kurvának aki kitalálta, ohgy fel leheessen borulni a taxival!!!
szopja le a gecit 89es utasnál tartok erre meg a kurva anyja van...