22366
  • magyar ember 2
    Megdoglott a szoni is, nem volt raketaallo. Vagy 3szor ujra kellett kezdenem, mer befutott a kepbe par csicska, es azok kaptak a raketat. :)
  • zaki
    na, újrakezdtem a játékot, megcsináltam az összes küldit, nincs sehány hidden package-s és rampage-s megszerezve ill. megcsinálva, de megnéztem kiváncsiságból, hogy ott van-e a katonai bázison a Hunter, és ott van
  • Redfox
    Köszi.
  • zaki
    nigger...
  • Lynx_TWL
    nekme caddyt valós időben másfél napig nem akarta beadni, aztán helikopterrel cikáztam, és úgy egyből megjelent alattam pár a páylán):
    a voodoo meg a haitiak kocsija, ott parkole gy pl a voodoos néninél :)
    (aki nigger, és melleseleg küldetést is kapsz tőle)
  • zaki
    4. asszem oda mocival kell felmenni. vágod, van az a küldi amikor a háztetőkön kell ugrálni 1 motorral
  • zaki
    normális. nekem is beadta, amikor a filmgyárat, és az autószalont még + se vettem
  • Redfox
    Köszi.
  • zaki
    elvisz preszli
  • magyar ember 2
    Normalis az hogy beadja az uccso kuldetest, mikozben nincs 1 szal se +csinalva Philtol, Mitchtol, a telefonosokbol, es meg az uccsok Cortez is hatravan? Igaz mukodik minden uzemem, kiveve a dokk, de az nem is fog, ha nem muszaj.
  • magyar ember 2
    Olyan piros elvisz preszli kocsi. A keddi meg pont szembejott nekem mikor arra jartam, rarantottam a kormanyt, es mar vittem is. :)
  • magyar ember 2
    "9. fennakaás egy fán
    10. hidroplánt hagyjuk"
    :D
  • Redfox
    A Vodoo az melyik autó? A Caddy mikor szkott ott lenni a pályán?
  • zaki
    ezután hidraulika lesz az összes taxiban, pattoghatsz vele majd, mint állat
  • zaki
    100-at
  • Lynx_TWL
    mennyit utast kel vinni taxival, éls mi elsz a nyereményem?:)
  • túrórudi
  • M@TriX
    phil a malibu club egyik missziója után aktiválódik. Azután mindig látszódni fog a "P" a repülőtértől innen a part mentén valahol, a roncs és szeméttelep közelében...
  • [negativ] Cirek
    plz help, mert most per pill az elmentésemet sem tölti be...
    Tehát mivel rakjátok be a kocsikat?
  • Coco
  • Mike
    a történet a következő

1. este leül, hm... játszunk egy kis gta3-mat
    2. fogadkozás: nem fogok küldetést csinálni, csak autókázgatok + helikopter
    3. köbejár beszed pénzt
    4. bemászik mindenhova ahová lehet helikopterrel
    (tényleg nem messze a nyugati oldalon lévő rendőrségtől, a "lukas" házzal szemben, van egy emelet, ahová nem bír felmenni a helikopter - oda hogyan lehet feljutni?)
    5. ugrálás lehetetlen magasságokból
    6. csináljunk már meg vmi küldetést
    7. legyen mondjuk a filmgyár, onnan amúgy sincs még bevétel
    8. a repülő tök lomha, alig bír emelkedni, nagy kínkeservel túlemelkedik a szigeten, majd zuhanni kezd
    9. fennakaás egy fán
    10. hidroplánt hagyjuk
    11. akkor a taxist
    12. taxis üldöz
    13. beér, mission failed
    14. nem baj, legalább tudjuk mi a dörgés
    15. taxi újra
    16. lökdösődés
    17. taxival szerencsétlen kanayrvétel után ügyesen fennakadunk, útközben elsodort rendőr éppen odaér - busted
    18. loading game
    19. taxi lövése mp5 által, semmi hatás, mission falilled
    20. esc bill. csapkodása
    21. kilépés
    22. dühöngés
  • túrórudi
    Örülnék ha adnál egy címet ahonnan kocsikat lehet letölteni!!!
  • KG21
    a törpe dolgon nem lehet segíteni, viszont a szögletes kormány helyett (ennél a 205-nél is) részletesen kidolgozott műszerfal van!
  • magyar ember 2
    Fast reloaddal ugy lovom a raketat, mintha gepagyu lenne. :)
  • bizkit
  • magyar ember 2
    Jo lenne ha lehetne idonkent otthagyni a tagokat, mer csak ongyilkosok lesznek, foleg a Lance. Azt aze' ott lehetett hagyni kis trukkel: a bejaratot eltorlaszolo autot ratolod a kapufara hogy ne tudjon kiszaladni, aztan atugrod az autot, es ha jol be van akadva, nem tudja megkerulni se. Mondjuk ennel 1szerubb elotte feltankolni raketaval, aztan kimenni, es aki arra jon, annak bumm a fejbe. :)
  • [negativ] Cirek
    plz help...
  • Mike
    tetszik, ezt lehet, hogy én is berakom

azon nem lehet segíteni, hogy ne mint tröpék üljenek a kocsiban? alig látszanak ki

a szögletes kormány meg tényleg elég gáz
  • magyar ember 2
    Ez a Fil csak a filmgyar beinditasa utan jelenik meg, nem? Ugy emlexem azelott nem volt ott a P betu, de mar arra se emlexem melyiknel jelentkezett be.
  • Mike
    akkor azért nem tudtam kijutni,

nem ér, hogy újratermelődnek :)

lőttem mint állat, akkkor mészárlás volt, hogy ihaj, de amikor a védendő muki kiovakodott akkor bizony szarrá lőtték

régebben olvastam erre vmi trükköt
    mintha otthagyta volna vki, de nem tudom hogyan, mert tapad rám a fickó
  • [negativ] Cirek
    Ti mivel cserélitek ki az img fileban lévő txd és dff fileokat hogy be tudjátok rakni az új kocsikat?

mert nekem sem az img tool 1.3-mal, sem a imged 0.2-vel nem hajlandó...
  • magyar ember 2
    UAZ nincs? :)
  • M@TriX
    nem azt csak venni lehet Phil bácsikánknál...
  • zaki
    én a kocsiból lőttem, mint állat, de nem úgy, hogy a kocsi felrobbanjon, csak hogy füstöljön, utána az utas, rögtön kiszállt, átjött hozzám, csak nem árt kinyírni a taxist utólag, mert üldözni fog mint állat
  • magyar ember 2
    Annal kisebb csak az MP5 van, a SPASt nem hiszem hogy jobban kedvelne. :D
  • Mike
    az istenér nem akar beszorulni sehová
  • magyar ember 2
    Nem erdemes, csak ha utban vannak. Ugyis ujratermelodnek, felesleges elpazarolni rajuk a loszert, meg aztan nem biztos hogy a szokevenynek jot tesz ha kozben szarra lovik. :)
  • Mike
    :)

pedig biztos egyszerű
  • magyar ember 2
    A penzszallito autot nem lehet kirabolni? Lattam hogy ugy este 8-9 korul a dokknal kolbaszolt, kiraly lenne kifosztani. :)
  • Mike
    nem kell leállni lövöldözni?