22366
-
magyar ember 2 #7147 Megdoglott a szoni is, nem volt raketaallo. Vagy 3szor ujra kellett kezdenem, mer befutott a kepbe par csicska, es azok kaptak a raketat. :) -
#7146 na, újrakezdtem a játékot, megcsináltam az összes küldit, nincs sehány hidden package-s és rampage-s megszerezve ill. megcsinálva, de megnéztem kiváncsiságból, hogy ott van-e a katonai bázison a Hunter, és ott van -
Redfox #7145 Köszi. -
#7144 nigger... -
#7143 nekme caddyt valós időben másfél napig nem akarta beadni, aztán helikopterrel cikáztam, és úgy egyből megjelent alattam pár a páylán):
a voodoo meg a haitiak kocsija, ott parkole gy pl a voodoos néninél :)
(aki nigger, és melleseleg küldetést is kapsz tőle) -
#7142 4. asszem oda mocival kell felmenni. vágod, van az a küldi amikor a háztetőkön kell ugrálni 1 motorral -
#7141 normális. nekem is beadta, amikor a filmgyárat, és az autószalont még + se vettem -
Redfox #7140 Köszi. -
#7139 elvisz preszli -
magyar ember 2 #7138 Normalis az hogy beadja az uccso kuldetest, mikozben nincs 1 szal se +csinalva Philtol, Mitchtol, a telefonosokbol, es meg az uccsok Cortez is hatravan? Igaz mukodik minden uzemem, kiveve a dokk, de az nem is fog, ha nem muszaj. -
magyar ember 2 #7137 Olyan piros elvisz preszli kocsi. A keddi meg pont szembejott nekem mikor arra jartam, rarantottam a kormanyt, es mar vittem is. :) -
magyar ember 2 #7136 "9. fennakaás egy fán
10. hidroplánt hagyjuk"
:D -
Redfox #7135 A Vodoo az melyik autó? A Caddy mikor szkott ott lenni a pályán? -
#7134 ezután hidraulika lesz az összes taxiban, pattoghatsz vele majd, mint állat -
#7133 100-at -
#7132 mennyit utast kel vinni taxival, éls mi elsz a nyereményem?:) -
#7131 #7125 -
#7130 phil a malibu club egyik missziója után aktiválódik. Azután mindig látszódni fog a "P" a repülőtértől innen a part mentén valahol, a roncs és szeméttelep közelében... -
#7129 plz help, mert most per pill az elmentésemet sem tölti be...
Tehát mivel rakjátok be a kocsikat? -
Coco #7128 -
#7127 a történet a következő
1. este leül, hm... játszunk egy kis gta3-mat
2. fogadkozás: nem fogok küldetést csinálni, csak autókázgatok + helikopter
3. köbejár beszed pénzt
4. bemászik mindenhova ahová lehet helikopterrel
(tényleg nem messze a nyugati oldalon lévő rendőrségtől, a "lukas" házzal szemben, van egy emelet, ahová nem bír felmenni a helikopter - oda hogyan lehet feljutni?)
5. ugrálás lehetetlen magasságokból
6. csináljunk már meg vmi küldetést
7. legyen mondjuk a filmgyár, onnan amúgy sincs még bevétel
8. a repülő tök lomha, alig bír emelkedni, nagy kínkeservel túlemelkedik a szigeten, majd zuhanni kezd
9. fennakaás egy fán
10. hidroplánt hagyjuk
11. akkor a taxist
12. taxis üldöz
13. beér, mission failed
14. nem baj, legalább tudjuk mi a dörgés
15. taxi újra
16. lökdösődés
17. taxival szerencsétlen kanayrvétel után ügyesen fennakadunk, útközben elsodort rendőr éppen odaér - busted
18. loading game
19. taxi lövése mp5 által, semmi hatás, mission falilled
20. esc bill. csapkodása
21. kilépés
22. dühöngés -
#7126 Örülnék ha adnál egy címet ahonnan kocsikat lehet letölteni!!! -
#7125 a törpe dolgon nem lehet segíteni, viszont a szögletes kormány helyett (ennél a 205-nél is) részletesen kidolgozott műszerfal van! -
magyar ember 2 #7124 Fast reloaddal ugy lovom a raketat, mintha gepagyu lenne. :) -
#7123 -
magyar ember 2 #7122 Jo lenne ha lehetne idonkent otthagyni a tagokat, mer csak ongyilkosok lesznek, foleg a Lance. Azt aze' ott lehetett hagyni kis trukkel: a bejaratot eltorlaszolo autot ratolod a kapufara hogy ne tudjon kiszaladni, aztan atugrod az autot, es ha jol be van akadva, nem tudja megkerulni se. Mondjuk ennel 1szerubb elotte feltankolni raketaval, aztan kimenni, es aki arra jon, annak bumm a fejbe. :) -
#7121 plz help... -
#7120 tetszik, ezt lehet, hogy én is berakom
azon nem lehet segíteni, hogy ne mint tröpék üljenek a kocsiban? alig látszanak ki
a szögletes kormány meg tényleg elég gáz -
magyar ember 2 #7119 Ez a Fil csak a filmgyar beinditasa utan jelenik meg, nem? Ugy emlexem azelott nem volt ott a P betu, de mar arra se emlexem melyiknel jelentkezett be. -
#7118 akkor azért nem tudtam kijutni,
nem ér, hogy újratermelődnek :)
lőttem mint állat, akkkor mészárlás volt, hogy ihaj, de amikor a védendő muki kiovakodott akkor bizony szarrá lőtték
régebben olvastam erre vmi trükköt
mintha otthagyta volna vki, de nem tudom hogyan, mert tapad rám a fickó -
#7117 Ti mivel cserélitek ki az img fileban lévő txd és dff fileokat hogy be tudjátok rakni az új kocsikat?
mert nekem sem az img tool 1.3-mal, sem a imged 0.2-vel nem hajlandó... -
magyar ember 2 #7116 UAZ nincs? :) -
#7115 nem azt csak venni lehet Phil bácsikánknál... -
#7114 én a kocsiból lőttem, mint állat, de nem úgy, hogy a kocsi felrobbanjon, csak hogy füstöljön, utána az utas, rögtön kiszállt, átjött hozzám, csak nem árt kinyírni a taxist utólag, mert üldözni fog mint állat -
magyar ember 2 #7113 Annal kisebb csak az MP5 van, a SPASt nem hiszem hogy jobban kedvelne. :D -
#7112 az istenér nem akar beszorulni sehová -
magyar ember 2 #7111 Nem erdemes, csak ha utban vannak. Ugyis ujratermelodnek, felesleges elpazarolni rajuk a loszert, meg aztan nem biztos hogy a szokevenynek jot tesz ha kozben szarra lovik. :) -
#7110 :)
pedig biztos egyszerű -
magyar ember 2 #7109 A penzszallito autot nem lehet kirabolni? Lattam hogy ugy este 8-9 korul a dokknal kolbaszolt, kiraly lenne kifosztani. :) -
#7108 nem kell leállni lövöldözni?